Baskan Sener londraya gelio, keske saatini bilsem gidip biz karsilasak :)
Ericsonun bazi talepleri varmis, Trabzonun karsiliyabilce seyler olcaksa anlasilabilirmis
Baskan Sener londraya gelio, keske saatini bilsem gidip biz karsilasak :)
Ericsonun bazi talepleri varmis, Trabzonun karsiliyabilce seyler olcaksa anlasilabilirmis
Başkan bugün Londra'ya gidiyor.Eriksson ile geri döner..
Eriksson Trabzondaki O Baskıya Dayanırmı Bilmiyorum Ama Gelirsede Yanlış Tercih Olur Kanaatindeyim
NTVSpor Eriksson'un teklifi kabul etmedigini söylüyor.
Orhan ve Engin zirvesi!
Ankara'da bir araya gelen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, kırmızı siyahlı oyuncular Orhan Şam ve Engin Baytar için transfer görüşmesi yaptı.
Bordo mavili kulübün istediği iki oyuncusundan Engin'in transferine sıcak bakan Cavcav, Orhan Şam için ise Karadeniz ekibinde önce 2 Milyon Euro bonservis bedeli istedi.
Bu göreşmenin ardından TFF Genel Kurul'u ardından yeniden biraya gelen iki başkan pazarlığa devam etti.
İlhan Cavcav Orhan'ın bonservisi için istediği bedeli 1,5 Milyon Euro'ya indirmeyi kabul ederken, son kararını yeni hocalarıyla görüştükten sonra vereceğini söyledi.
Almanya'da bulunan Orhan Şam ise iki kulübün anlaşması halinde ise Trabzonspor'da oynamak istediğini söyledi.
Kaynak : DHA
Emrah Erenden sonra sag bekte orta acabilen bi oyuncumuz olmadi, Orhanin o bolgeye ilac olabilceni dusunuyorum.
Orhan Şam Sağ Beke İyi Olur Alırsa Önemli Bir Transfer TS İçin
Baskan londraya gitcem derken Italyaya gitmis diye haberler var ???
Sag gosterip solmu vurulcak
Trabzonspor, Drogba'nın peşinde !
Trabzonspor eski hocası Halilhodzic ile temasa geçti. İngiliz basınına göre teknik çalıştırıcı, milli takımdan öğrencisini de kiralık olarak yanında getirmeyi planlıyor.
Önce Şenol Güneş sonra Eriksson ve Zaccheroni ile ilgilenen Trabzon’da son olarak da Halilhodzic ismi geçiyor. İngiliz basını Trabzonspor’un eski hocası Halilhodzic ile temasa geçtiğini duyurdu. Boşnak hocanın Trabzon’a dönmesi durumunda Fildişi Milli Takımı’ndan öğrencisi D.Drogba’yı Trabzon’a kiralık getirerek ona bir yıl rehabilitasyon uygulamak istediğini yazdı.
Londra'da büyük sıkıntı yaşayan Fildişili Drogba’nın; Anadolu yarımadasında yeşillikler içinde bir yıl yaşayarak Avrupa’ya fırtına gibi dönüp, eski günlerine kavuşmak için bu teklifi değerlendirmeyi düşündüğü bildirildi. Bu arada Genk kaptanı Hans Cornelis, Trabzon’dan teklif geldiğini ama ailesinin Almanya ve Hollanda’nın dışına çıkmayı ismediğini söyledi.
Efsane Fotospor
Efsane sallamalardan biri buda :n:
Hadi gelcek olsa Turkiye hatta Trabzon rehabilitasyon yapilcak yermi :D
Boyle sacma haberleri yazan zihniyeti niye sorgulamiyolar :D
E yuh fotospor ne diyeyim.
Drogba'nın kendisi olduğu anlaşılmasın diye D.Drogba yazmış çakallar :~))
Adamlar Drogba'ya inek muamelesi yapiyor resmen.Quote:
Londra'da büyük sıkıntı yaşayan Fildişili Drogba’nın; Anadolu yarımadasında yeşillikler içinde bir yıl yaşayarak Avrupa’ya fırtına gibi dönüp, eski günlerine kavuşmak için bu teklifi değerlendirmeyi düşündüğü bildirildi.
1 sene gel otlan, sonra futbola geri dönersin ...
Hep diyorum fotospor mizah gazetesi olsa daha çok satar.. :D
Drogba degilde, bize Eto yu alsalar cok isterim ya :D
Onun haberide soyle olabilir,
"ispanyada irkcilik yuzunden sikintili gunler geciren Eto, Song'un tavsiyesi uzerine Trabzona gelmeyi kabul etti.Burda yabancilarin cok sevilmesi Eto nun kararinda cok buyuk etken oldu" :D
iyi uydurmuş yine EFSANE !! fotospor :)
Süper Haber Vallahi:D
:zuhaha nedir bu yahu, baya bir güldüm :n:Quote:
Anadolu yarımadasında yeşillikler içinde bir yıl yaşayarak
Fotospor un haberine abartısız bir yarım saat feLan güLdüm. Bu ne yahu :D
Hoca oLayı ne durumda Trabzonda. Erikkson oLmadı. Zac ne aLemda acaba.
Ericson olmasa Fernandez mis gelcek olan adam :) Bence direk Fernandez olsa daha iyi olur
top kullanabilen bir ön libero görmek hepimizin hakkı:) bunun için ilk olarak Hüseyin'in gitmesi gerekiyordu oldu şimdi ona göre daha iyi bir oyuncu geliyor..Belki çok üst düzey bir oyuncu olmayabilir ama benim izlediğim Tijikuzu Hüseyin'den daha iyi bir ön libero..Belki çok üst düzey bir turnuva olan CL'de yer alsaydık kuşkuyla bakabilirdim bu isme ama lig ve Uefa için yeterlidir bana göre..UEFA'da şampiyonluk hedeflemiyorsak tabi:)
Tijkuzu bize faydali olcaktir :)
Saidou Galatasarayda ne yaptiysa Tijkuzuda aynisini bizde yapcaktir
Bence Tjikuzu yerine direk Faty Papy'i oynatsalar daha iyi olur sanki.
Sahiden Faty Papy'i as kadroya çıkarmayacaklar mı? Unuttular herhalde:)
Luis Fernandez ile anlaştıgımız söyleniyor ve yarın açıklanması bekleniyor bu kararın..Başkan şu an Fransa'da Fernandez ile beraber..
Cannes
Paris SG
Athletic Bilbao
Paris SG
Espanyol Barcelona
Al Rayyan
Beitar Jerusalem
Real Betis
Reims
Bunlar çalıştırdıgı takımlar..Açıkcası kariyeri parlak gibi görünsede Reims'i bu yıl 3.lige düşürmesi ve ülkeyi çok iyi tanımaması beni endişelendiriyor..
Cıx Luis de olmamış :) Samet Aybaba neyimize yetmiyordu.. adamın ahını aldık :)
Bencede :) Şu an en mantıklısı Samet Aybaba idi. Hem takımı tanıması hem Ligi tanıması açısından.
Luis-Ericsonn-Zacceroni gibi isimler intahar olabilirdi.
Samet Aybabayla can çekişe çekişe öleceğime Luis-Ericson-Zacceroni gibi isimlerle intahar etmeyi tercih ederim.
Tjikuzu Trabzon' da
İstanbul Belediye’deki performansıyla yıldızı parlayan Namibyalı oyuncuyla 3 yıllık anlaşma sağlandı. Mahmut Aksu’nun girişimleriyle son bulan transferde, İstanbul kulübü de 2 milyon Euro’dan 1 milyon 250 bin Euro’ya inerek kolaylık sağladı. 1979 doğumlu olan siyahi ön liberonun resmi imzayı atması için, Avrupa’da teknik direktör arayışları süren Başkan Sadri Şener’in İstanbul’a dönmesi bekleniyor.
Tjikuzu deli oyuncu.Savaçcı bi yapısı var.Trabzonspor'a katkı sağlayacaktır kanımca :).
Kaptan olmasından ve bunca yıldır kulübe hizmet ettiğinden dolayı o kadar fazla para istiyor ya.
Hami'yi Ünal'ı hatta Tekke'yi hatırlayalım..Hami ve Ünal belli bir noktaya geldikten sonra klüpte boş mukaveleye imza atan oyuncu oldular..Diğeride klübüne 10m€ kazandırmak için Rusya macerasına atıldı..Ben fiyat indirimide istemiyorumki..aynı fiyata oynasın..ne yaptında zam istiyosun..seni kaptan yapanda buralara getirende Trabzonspor..Demekki veremiyor sana daha fazla paraki sözleşme yenileyemiyor..Neyse yıllardır en sıkıntılı bölgelerimizden biriydi inşallah bundan sonra daha kaliteli isimler ile kapatırız orayı..
Tjikuzu kesinleştimi ?
Eğer kesinse iyi transfer...En Azından HÇ5'tende iyidir :n: :p
Hüseyinle sözleşme yenilenmeyecek herhalde bakalım bizden aldığı paranın yarısını veren olacak mı ona..
Tjikuzu hayırlı olsun bence iyi işler yapacak :) Bu transfer olduğuna göre Hüseyin ile artık sözleşme yenilenmez.. yıllık 2 trilyon alıyordu yıllarca Ts sayesinde baya bir birikime sahip olmuştur güle güle harcasın..