Dosyanın isminin sonuna .exe ekle ve tekrar çalıştır.
Printable View
yanlıslıkla adobe turunde yap yapmısım hem exe de ekli adobe yerine hangi programla acacam
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
sağ tıkla ozelliklerden yanlıslıkla adobe yapmısım
ya ben oyuna giremyorum hata veriyor Football Manager 2010 Demo failed to start (error code 51).
Arkadaşlar beyaz ekran çok göz yoruyor skin i nasıl değiştiriyoruz bulamadımda ben :S
arkadaşlar ne yazıkki orjinal almaktan vazgeçtim geçen akşam açılan oyun şimdi açılmıyor en iyisi fm2009 a devam boşuna imza atmışım
Demo oynamayı sevmezdim 2009 demosundan sonra özellikle bir daha demo indirmem dedim ama bu seneki demoya özellikle taktik kısmına bayıldım. 2 saat uğraştım süper taktiği yaratmak için (kendimce tabi) ve sonunda kendi liberal anlayışıma uygun taktiği bulmayı başlardım... Büyük ihtimalle bu sene taktik paylaşım bölümümüz olsun diğer sitelerin taktik bölümleri olsun milyonlarca taktikle dolacak. Kendi adıma söleyeyim 2008 ve 2009'da kullandığım taktik için kendime deli diyordum. 2010'da iyice çatlak bi taktik yaptım. Eğer bu taktik tutarsa Yılmaz Vural gibi parendeler atarak sahaya girerim heralde :)
Bu arada hatırlatırım Demo oynuyoruz. Oyunu değil, bu kadar hata olması çok doğal. :)
Demo diye bu kadar hata olması çok doğal diyerek kimse laf etmezse zaten oyun çıktığında da aynen demoyu oynarsınız :D :D :D Bereket ki bari SI forumundaki üyeler iyi çalışıyor,böyle bir mantığa sahip değiller. Sizde bulun yazın gönderin yapabilecek başka bir şey yok.Tersterların unuttuklarını ya da yapamadıklarına kullanıcılar yardımcı oluyor.En azından bunu gördüm ama söylemedim diye hayıflanmazsınız.
Normalde bu tuttukları insanların yapması ve görmesi gereken hatalar ama bu firma senelerdir böyle çalışıyor,bizde alıştık buna.Yapacak bir şey yok. Bir şey demediğiniz sürece yaptıklarını hatasız kabul ederler.Gönderilenleri anca gördükleri zaman harekete geçiyorlar.
O yüzden bulabildiğiniz ne varsa bulun ,benden size tavsiye, sonra yılbaşı yamasına kadar sızlanırsınız geçen sene olduğu gibi.
adamların özellikleri 1 yıl içindemi değişecek az gol attı diye. güiza geçen sezon oynadığı 30 küsür maçta 18 gol attı (avrupa+kupa+lig)
italya gol kralının bile 18 diyosun, e güiza da 1 yıl önce ispanya gol kralıydı.
sizin mantığınıza göre ronaldinho nun özelliklerinin yerlerde sürünmesi lazım. güiza nın kacırdıgı gollere bir bakın, büyük cogunlugu karşı karşıya.bu da sogukanlılıgı düşük özelliğinde gösteriliyor.bitiricilik demek kısa mesafede tek vuruşta gol yapmak demek.kaleciyi geçip gol atmak değil.
Millette birbirine laf sokma yarışına düşmüş ilkokul çağındaki çocuklar gibi. Hani tamam anladık fanatik taraftarsınız istiyosunuzki oyuncularınız iyi olsun kariyer yapalımda allah aşkına umut nere, sercan nere, güiza nere ya. tamam güiza fenerde oynuyo diye bu kadar kin güdüyosunuz diyelimde adam bu ülkeye ispanya ligi gol kralı olarak geldi ya, attığıda belli kaçırdığıda. 3 gündür var biri sercan der biri güiza der biri umut der. objektif bakın biraz ya şu "fanatik" liğinizi bari buraya taşımayın beyler.
oyun bu ya 10 ay oynuycaz sonra yenisi çıkıcak, 10 aya kim öle kim kala anasını satıyım. zevkini çıkarın azıcık ya.
not: fildişi sahili taraftarıyım
Ben Umut 16 olsun demiyorum ki madem bu değereler istatistiklere bakılarak yapılıyor geçen sene öyle demişti Ömer bakın istatistiklere.
Yatara crosing 15 neden az dendi forumun yarısı bjklisi fblisi gslisi dedi bunu ama istatistik öyle demiyor 15 iyi bir değer dendi neden şimdi farklı tavır sergileniyor.Tabiki Umut üst düzey değil bende sevmem kendisini istememde takımımda artırılsın da demedim farkındaysanız o düşüyor da o neden düşmüyor dedim adem bir oyuncu bir yılda bişey kaybetmez Umut neden kaybediyor?Ben Fanatik değilim.
trabzonu gözlemyelen insan evladının vicdan meselesi diycem daha başka bişey diyemem. güiza kagıt üstünde 18 gollü bi adam sonuçta geçmişi etkilemiştir.
Bende abartı dicem sadece zaten yazmıcaktım yine yazdım dahada yazmam en iyisi İngiltere İspanya oynamak ne gerek var ki TR ligi oynaamya
Batucum bir şey vardır,tek ses sonuç getirmez sadece duymak istediğini kulağına getirir. Yaptığım eğer muhalefetse ve ve önemli olan aynı şeyleri tekrar tekrar söylemek ise, yani değişik görüşlerde bulunulup en doğruyu çıkarmamak ise, bundan sonra direkt ülkemizin geneline uyuyorum.Ne başımı ağrıtayım yahu :D :D :D
Artık her tartışmaya açık konuya cevabım şu olacak:
İlk bu konudan başlayayım.
Her şey harika şahane müthiş bir iş başarılmış niye noksan arıyosunuz ki arkadaşlar hiç gerek yok söylediğiniz kişiler %100 doğrudur sizin görüşleriniz ne katacak ki.
Süper her şey.Bundan daha iyisini düşünemiyorum.Sagolun varolun çok yasayın.
bu demoda ne görüyorsak aynısı tam sürümde de olacak abi :) dediğin gibi, bu bulunan hataların düzeltilmesi oyunun piyasaya sürümünün ardından gelecek patch'le düzeltilecek. yani sesimizi çıkarıcaz tabi, demo deyip geçmicez arkadaşlar. Player'ız haklıyız kazanacağız! :p
Demo beklediğimden iyi olmuş :D.
Arkadaşlar ben Kontrollü oynama stratejisi üzerine bir taktik yaptım. Takım F.Sittard ile ilk yarı 0-0 berabere kaldı. Ortada geçti. İkinci yarıda 4-5 değişiklik yaptım, takım art arda goller attı ve aldı maçı. Süper bir olay.. :D
http://i34.tinypic.com/35d91j7.jpg
http://i33.tinypic.com/4fy2i0.jpg
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalnız Semih sakat elimde sadece Güiza var O olmazsa gol yollarında sorun yaşayacağım..
ben indirdim yuklucem oyunu ama gelen program adobe ile acılıyor nasıl normal acabilcem
Kardeşim indirdiğin dosyanın sonuna .exe koy ve öyle dene.
MEsela: fm 2010.exe
Taktik yapma işi daha kolay olmuş.Yapay zeka biraz eksik kalıyor.Heralde Demo olduğu içindir.Full sürümünü beklemek lazım.
PSV yi deplasmanda 4-2 yendim. Alex 3 gol attı. Taktik fire vermeden gidiyor. Maçlarda goller basit oluyor gibi geldi biraz. Kolay kazanabiliyoruz maçları. Ben daha hiç stresli bir maç geçirmedim...
valla guizayi bilmem ama şöyle birşey var arkadaşlar.Nonda barostan da iyi.COk gol atiyor. :D bitiricilik tek etken değil sanirsam bu gol olayinda.Dogru taktik dha önemli.
Yapay zekada maç içerisinde biraz sorun var gibi çok kolay goller atılıyo ve genellikle saçma sapan oluyor :D
http://www.ressim.net/out.php/i20343...metalurgs-.png
Bursa Friendly kupasını aldı :D
http://i38.tinypic.com/243oxus.jpg
http://i33.tinypic.com/mhe2o.jpg
http://i37.tinypic.com/9u3ous.jpg
Taç komutlarını çok sevdim ama kaydedilemiyor tabi her maç aynı komutları vermek yorabilir. 6 komut belirledim maça başlarken durdurup veriyorum... Bir kısmı advanced taktiklerde var genişlik ve kontraatak ile ilgili olanlar gibi ama hepsi o bölümde yok...
Demoyu indirdim, öncelikle şunu söyleyeyim, SI gerçekten çok iyi bir iş çıkartmış. Her sene olduğu gibi bu senede benim beklentilerimi karşılar nitelikteydi demo. Değişen arayüze alışmak oldukça kolay. CM'den beklediğini alamayan biri olarak bu sene de FM'yi tek geçerim.
Ama yanlış hatırlamıyorsam demoda Türkiye Ligi'de vardı. Ama quickstart seçeneklerimde Türkiye Ligi yok. Bunu nasıl halledebiliriz?
Orkun >> Barcelona :)
Suleymanu Hamidou >> R.Madrid :)