Sayfa 14 / 22 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 659 sonuç

Konu: Demo Çıkmıştır

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

saldım çayıra mevlam kayıra seçeneğini seçersen Alex'ten maximum fayda alırsın gibi geliyor amc de serbest iyi oynar heralde
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    saldım çayıra mevlam kayıra seçeneğini seçersen Alex'ten maximum fayda alırsın gibi geliyor amc de serbest iyi oynar heralde
    Bende öyle düşünüyorum, eski oyunlarda hiçbir zaman pres yaptırmazdım. Geriye bile dönmesine engel olurdum. Burada çok fazla taktiksel seçenek var. Sanırsam Alex bazlı iyi bir taktik kurabilirim.

Şu kendi kalesine gol atan oyuncu olayı çok kötü.

Adam kendi kalesine gol atıyor kaleci hiç müdahale etmiyor. Umarım maç motorunda düzeltilir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şu anda tespit edilen oyun içi hatalarda kalecinin topu tutması kontrol etmesi sonra geriye dönüp kendi ağlarına atması da var ( bir kaç kişinin kalecisi öyle delirmiş,yemeklerdendir herhalde )

Defans kaleci uyuşmazlığı konusuna bakılıyor.

Tek forvet arkası amc sisteminde maç motorunda oynarken AMC nin sağa ya da sola kayması olayları var bakılıyormuş.

Taçtan ofsayt kornerden ofsayt ve alakasız durumlarda ofsayt durumu varmış , bakılıyormuş ilk yama için.

Bazı oyuncuların son sene kontrat yenilemelerinde acayip düşük kontrat yenileme talepleri varmış bakılıyormuş.

Onun dışında bazı yerlere bastığınızda sizi yanlış yerlere yönlendirmesi durumları var bakılıyormuş. Kazanılan maçların haberlerde kaybedilmiş yazılması varmış,teknik hata bakılıyormuş.

Başka uzatmada kazanılmasına rağmen penaltılarla kazndı ya da penaltılarla kaybetti olayı olmuş bir kaç kere inceleniyormuş.

Daha bayağı bir var ama şu an aklımda kalan bunlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ajax ile maç yaparkene Volkan 40 metreden gol yedi. Bu kalecilerde bir sorun var galiba uzaktan fazlaca gol yiyorum. Paf takımı 8-1 yendim o maçtada uzaktan attılar. Acaba taktikten mi oluyor yoksa kalecilerde mi birşey var daha tam çözemedim..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kalecilerde bayağı bir sorun olmuş abisi, neyse bildirilmiş bir çok şekilde en azından tam sürümde düzelir.

Bir de kalecilerin penaltılarda kıpırdamaması gibi bir olay varmış ya da müsaitken topu taça ya da anlamsız bir noktaya vurması.

Bir tane koymuştum zaten kaleci kaleciyi süper avlamış. Neyse düzeltilir artık neticede demo. Ama tam sürüm halinide bu demo temsil edeceğinden ne kadar hata bulunursa oyun çıkıncaya kadar çıkarılacak ilk yama için,en önemlisi bu.

2 yama ya da 3 yama stratejisi üzerinde tartışmışlar bu seneki oyunda da.

3 yamaya karar vermişler.

ilki oyun çıktığı gün çıkacak, ikincisi noel civarı, sonraki bulunan hataları ve düzenlemeleri yapabilmek için, üçüncü yama ise yine şubat/mart arası bir zamanda data güncellemesi için.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Yine hatalarla dolu bir oyun olacak herhalde.

Forvetlere bir göz gezdirdim de Guiza süpermiş geçen yıl toplamda 10 atmayı beceremeyen adamın 18 Finishing Ama İtalya gol kralının ve İspanyada toplamda 30dan fazla gol atan Adamdan daha bitirici bir kişiymiş bunuda fm sayesinde öğrendik biz göremedik ama öyleymiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Göz gezdirmelerimde güzel bir olayla karşılaştım, her sene ortaya çıkan hayali oyunculara bu sene yenisi eklenmiş, demo içinde nasıl çıkabildiğine böyle bir oyuncunun SI'dan Riz Remes de hayret etmiş

Geçen sene Mascio vardı,bu seneki yeni oyuncumuz Toninho

Tek eksiği biraz geç üretilmiş yaşı 29 Mascio gibi çok faydalanılmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

indirdim yüklücem ama yüklüceğim program yok diyor hangi programla calıstırcam setup u

Quote Originally Posted by thehell61 View Post

Forvetlere bir göz gezdirdim de Guiza süpermiş geçen yıl toplamda 10 atmayı beceremeyen adamın 18 Finishing Ama İtalya gol kralının ve İspanyada toplamda 30dan fazla gol atan Adamdan daha bitirici bir kişiymiş bunuda fm sayesinde öğrendik biz göremedik ama öyleymiş.
    Bitiricilik: Eline şanş geçtiğinde gol atma becerisi. Vuruşların etkinliği. Yüksek bitiriciliğe sahip oyuncular, ceza alaninin her yerinden yapacakları vuruşlar ile gol bulabilecek oyunculardır.

İlk Temas: Oyuncu topla buluştuğunda ilk dokunuşunun ne kadar iyi olduğu. İlk temas sadece topu istop etmek değildir. Topu istop etmekte zorlanan oyuncular için bu özellik zayıf olacaktır pek tabii. Ancak yüksek değerler ilk teması yaparken bir sonraki hareketi başlatabilen oyuncular içindir.

Soğuk Kanlılık: Gergin anlarda oyuncunun nasıl reaksiyon gösterdigi – bir oyuncu kaleci ile karşi karşıya kalınca golü atma becerisi varsa soğuk kanli, defans oyuncusu pek baski olmadiği halde pas yapmak yerine ileriye dogru topu şişirirse soğuk kanlı değildir.

Baros: 14 + 16 + 16 = 46
    Guiza: 18 + 12 + 10 = 40

Baros defansin arkasina kacar, topu iyi kontrol eder, soguk kanliligini korur, rakip kaleciyi gecer ve golu atar. Ama ceza sahasinin kosesinden girer girmez catala topu pek fazla vuramaz.

Guiza defansin arkasina kacar, topu kontrol ederken biraz ayagina dolasir, kaleciyi karsisina aldiginda biraz panikler, kaleciyi gecerken aciyi biraz fazla daraltir sonra direge nisanlar veya disari atar. Ama Guiza iyi aldigi topu fazla dusunmeden ve bekletmeden catala yollayacak bitiricilige sahip.

Siz belki cok soguk kanli, ancak bitiricilik becerisi olmayan bir oyuncu olarak goruyorsunuz Guiza'yi. Bunu neden boyle gordugunuzu anlatsaniz cok daha dogru olur bence.

Ancak unutmayin ki bire birde surekli gol kaciracak oyuncu, soguk kanliligini korumakta zorluk ceken oyuncu olacaktir, iyi sut cekemeyen oyuncu degil. Dunyanin en kotu bitiricisi bile bire birde soguk kanliligini koruyarak gol atabilir. Ama bitiriciligi zayif olan bir oyuncu, cok nadir ceza sahasinin kenarindan girip duzgun bir sut ile kaleciyi avlayabilir.
    3-4 sayfa önce Perpetua yazmış açıklayıcı olmuştur umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    ⓪❾

Quote Originally Posted by tugruldardo View Post
    indirdim yüklücem ama yüklüceğim program yok diyor hangi programla calıstırcam setup u
    Dosyanın isminin sonuna .exe ekle ve tekrar çalıştır.
    <')))))>-<

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

yanlıslıkla adobe turunde yap yapmısım hem exe de ekli adobe yerine hangi programla acacam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    sağ tıkla ozelliklerden yanlıslıkla adobe yapmısım
    Last edited by Night_Mare17 : 16.Ekim.2009 at 19:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

ya ben oyuna giremyorum hata veriyor Football Manager 2010 Demo failed to start (error code 51).

Arkadaşlar beyaz ekran çok göz yoruyor skin i nasıl değiştiriyoruz bulamadımda ben :S

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Se7eNN View Post
    Arkadaşlar beyaz ekran çok göz yoruyor skin i nasıl değiştiriyoruz bulamadımda ben :S
    Preferences/display ve sound içinde fm 2010 dark seceksin.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

arkadaşlar ne yazıkki orjinal almaktan vazgeçtim geçen akşam açılan oyun şimdi açılmıyor en iyisi fm2009 a devam boşuna imza atmışım

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Göz gezdirmelerimde güzel bir olayla karşılaştım, her sene ortaya çıkan hayali oyunculara bu sene yenisi eklenmiş, demo içinde nasıl çıkabildiğine böyle bir oyuncunun SI'dan Riz Remes de hayret etmiş

Geçen sene Mascio vardı,bu seneki yeni oyuncumuz Toninho

Tek eksiği biraz geç üretilmiş yaşı 29 Mascio gibi çok faydalanılmaz

Maşşallah .Yeni Nikiforenko :d.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by ColdPlay1985 View Post
    3-4 sayfa önce Perpetua yazmış açıklayıcı olmuştur umarım.
    Bi açıklayıcı olduki sorma.

Demo oynamayı sevmezdim 2009 demosundan sonra özellikle bir daha demo indirmem dedim ama bu seneki demoya özellikle taktik kısmına bayıldım. 2 saat uğraştım süper taktiği yaratmak için (kendimce tabi) ve sonunda kendi liberal anlayışıma uygun taktiği bulmayı başlardım... Büyük ihtimalle bu sene taktik paylaşım bölümümüz olsun diğer sitelerin taktik bölümleri olsun milyonlarca taktikle dolacak. Kendi adıma söleyeyim 2008 ve 2009'da kullandığım taktik için kendime deli diyordum. 2010'da iyice çatlak bi taktik yaptım. Eğer bu taktik tutarsa Yılmaz Vural gibi parendeler atarak sahaya girerim heralde

Nesil
    2006

Bu arada hatırlatırım Demo oynuyoruz. Oyunu değil, bu kadar hata olması çok doğal.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Demo diye bu kadar hata olması çok doğal diyerek kimse laf etmezse zaten oyun çıktığında da aynen demoyu oynarsınız Bereket ki bari SI forumundaki üyeler iyi çalışıyor,böyle bir mantığa sahip değiller. Sizde bulun yazın gönderin yapabilecek başka bir şey yok.Tersterların unuttuklarını ya da yapamadıklarına kullanıcılar yardımcı oluyor.En azından bunu gördüm ama söylemedim diye hayıflanmazsınız.

Normalde bu tuttukları insanların yapması ve görmesi gereken hatalar ama bu firma senelerdir böyle çalışıyor,bizde alıştık buna.Yapacak bir şey yok. Bir şey demediğiniz sürece yaptıklarını hatasız kabul ederler.Gönderilenleri anca gördükleri zaman harekete geçiyorlar.

O yüzden bulabildiğiniz ne varsa bulun ,benden size tavsiye, sonra yılbaşı yamasına kadar sızlanırsınız geçen sene olduğu gibi.

Quote Originally Posted by thehell61 View Post

adamların özellikleri 1 yıl içindemi değişecek az gol attı diye. güiza geçen sezon oynadığı 30 küsür maçta 18 gol attı (avrupa+kupa+lig)

italya gol kralının bile 18 diyosun, e güiza da 1 yıl önce ispanya gol kralıydı.

sizin mantığınıza göre ronaldinho nun özelliklerinin yerlerde sürünmesi lazım. güiza nın kacırdıgı gollere bir bakın, büyük cogunlugu karşı karşıya.bu da sogukanlılıgı düşük özelliğinde gösteriliyor.bitiricilik demek kısa mesafede tek vuruşta gol yapmak demek.kaleciyi geçip gol atmak değil.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Baba Hamdi View Post
    Demo diye bu kadar hata olması çok doğal diyerek kimse laf etmezse zaten oyun çıktığında da aynen demoyu oynarsınız Bereket ki bari SI forumundaki üyeler iyi çalışıyor,böyle bir mantığa sahip değiller. Sizde bulun yazın gönderin yapabilecek başka bir şey yok.Tersterların unuttuklarını ya da yapamadıklarına kullanıcılar yardımcı oluyor.En azından bunu gördüm ama söylemedim diye hayıflanmazsınız.

Normalde bu tuttukları insanların yapması ve görmesi gereken hatalar ama bu firma senelerdir böyle çalışıyor,bizde alıştık buna.Yapacak bir şey yok. Bir şey demediğiniz sürece yaptıklarını hatasız kabul ederler.Gönderilenleri anca gördükleri zaman harekete geçiyorlar.

O yüzden bulabildiğiniz ne varsa bulun ,benden size tavsiye, sonra yılbaşı yamasına kadar sızlanırsınız geçen sene olduğu gibi.
    Abicim hani bir şarkı varya hep mi muhalefet diye... O tarz yorumlarına devam ediyorsun. Ben hatalar ile oynamaya alıştım. 2009 serisinde Liverpool'un hem Şampiyonlar Liginde hemde Avrupa Liginde olduğunu gördüm. Bunun üstüne hata tanımam.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by cankatcug View Post
    adamların özellikleri 1 yıl içindemi değişecek az gol attı diye. güiza geçen sezon oynadığı 30 küsür maçta 18 gol attı (avrupa+kupa+lig)

italya gol kralının bile 18 diyosun, e güiza da 1 yıl önce ispanya gol kralıydı.

sizin mantığınıza göre ronaldinho nun özelliklerinin yerlerde sürünmesi lazım. güiza nın kacırdıgı gollere bir bakın, büyük cogunlugu karşı karşıya.bu da sogukanlılıgı düşük özelliğinde gösteriliyor.bitiricilik demek kısa mesafede tek vuruşta gol yapmak demek.kaleciyi geçip gol atmak değil.
    E ozaman bitiricliği 14 mü 15 mi ne bitiriciliği olan Umutun bir anda 12 oluyor da Guiza seçilmiş kişi mi onun neden olmuyor.Oda birçok gol attı geçen yıl ama birçokta kaçırdı nedeni çok soğukkanlılık.Benim mantığımı anlayamssın sen fazla kafanı yorma.

Millette birbirine laf sokma yarışına düşmüş ilkokul çağındaki çocuklar gibi. Hani tamam anladık fanatik taraftarsınız istiyosunuzki oyuncularınız iyi olsun kariyer yapalımda allah aşkına umut nere, sercan nere, güiza nere ya. tamam güiza fenerde oynuyo diye bu kadar kin güdüyosunuz diyelimde adam bu ülkeye ispanya ligi gol kralı olarak geldi ya, attığıda belli kaçırdığıda. 3 gündür var biri sercan der biri güiza der biri umut der. objektif bakın biraz ya şu "fanatik" liğinizi bari buraya taşımayın beyler.

oyun bu ya 10 ay oynuycaz sonra yenisi çıkıcak, 10 aya kim öle kim kala anasını satıyım. zevkini çıkarın azıcık ya.

not: fildişi sahili taraftarıyım

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Ben Umut 16 olsun demiyorum ki madem bu değereler istatistiklere bakılarak yapılıyor geçen sene öyle demişti Ömer bakın istatistiklere.

Yatara crosing 15 neden az dendi forumun yarısı bjklisi fblisi gslisi dedi bunu ama istatistik öyle demiyor 15 iyi bir değer dendi neden şimdi farklı tavır sergileniyor.Tabiki Umut üst düzey değil bende sevmem kendisini istememde takımımda artırılsın da demedim farkındaysanız o düşüyor da o neden düşmüyor dedim adem bir oyuncu bir yılda bişey kaybetmez Umut neden kaybediyor?Ben Fanatik değilim.

trabzonu gözlemyelen insan evladının vicdan meselesi diycem daha başka bişey diyemem. güiza kagıt üstünde 18 gollü bi adam sonuçta geçmişi etkilemiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bende abartı dicem sadece zaten yazmıcaktım yine yazdım dahada yazmam en iyisi İngiltere İspanya oynamak ne gerek var ki TR ligi oynaamya

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bu taktik olayına iyi kafa patlatmak lazım. Türkçelerini biliyorum ama; ne işe yaradıklarını anlamaya çalışıyorum. Birde abilerime sorum olacak;

Alex'i en iyi hangi taktiksel ayarlarla oynatabiliriz. AMC mevkisinde.
    Trequartista

Alex, trequartista ile hiç savunmadan yapmadan playmaker rolünü üstlenecektir.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Batucum bir şey vardır,tek ses sonuç getirmez sadece duymak istediğini kulağına getirir. Yaptığım eğer muhalefetse ve ve önemli olan aynı şeyleri tekrar tekrar söylemek ise, yani değişik görüşlerde bulunulup en doğruyu çıkarmamak ise, bundan sonra direkt ülkemizin geneline uyuyorum.Ne başımı ağrıtayım yahu

Artık her tartışmaya açık konuya cevabım şu olacak:

İlk bu konudan başlayayım.

Her şey harika şahane müthiş bir iş başarılmış niye noksan arıyosunuz ki arkadaşlar hiç gerek yok söylediğiniz kişiler %100 doğrudur sizin görüşleriniz ne katacak ki.

Süper her şey.Bundan daha iyisini düşünemiyorum.Sagolun varolun çok yasayın.

Sayfa 14 / 22 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri