Valla futbolun bu kadar içindeki adamlar bu tip yatırımlara böyle zamanlarda girerse altında bir şey aranması gayet normal.
Printable View
Bu adamlar futboldan önce işadamıydılar, bu adamların sahip olduğu şirketler Türkiye'nin en büyük şirketleri. Ve bu şirketleri öyle haybeye kurmadılar, bu tarz bağışlarla! kurdular. Zaten FB'nin Elazığ ile maçı yok ve iki maçta da berabere kalmış. Şimdi GS maçında iyi oynasınlar diye vermiş diyebilirsiniz de şike davasından sonra takımdan uzaklaşmış birisinin bunu yapacak kadar salak olması mümkün müdür.
Ve Elazığ'ın GS maçında iyi futbol oynaması için teşviğe ihtiyacı var mı? adamlar zaten düşme tehlikesi yaşıyor her maça asılmak zorundalar. Bence gereksiz bir tartışma ve FB ligde GS ile kafa kafaya olsa tamam da zaten neredeyse şansı kalmamış takım için mantıklı geliyor mu?
Bu hafta oynanan 9 karşılaşmada toplam 37 gol atıldı, maç başına 4 gol ortalaması yakalandı ve iddaa tabiriyle bütün maçlar üst oldu. :)
Bence Akhisar ligde kalabilir ancak fikstürleri de berbat durumda.Maalesef düşecekler.İnşallah beni yanıltırlar ve özellikle Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında galip gelirler :D
http://i.imgur.com/xBrf7mo.png
Mersin İ.Y. ve Akhisar Bld. takımlarının ligde kalması mucizelere bağlı. Düşecek son takımın Ordu, G.Antep, İBB arasından bir takım olacağını düşünüyorum. Elazığspor ve Karabükspor, ligde kalacaktır bana göre. İBB'yi de, fikstürü kötü olduğu için düşme adayı olan takımlara ekledim.
Kalan maçlardan max. 10 puan çıkartabilirler ki bu ligde kalmaları için yeterli olmayacak.
Akhisar iyi direniyor ancak kalan maçlar çok zor. Büyük ihtimalle düşecekler.
Ladin’i vuran bulundu küfür eden bulunmadı
FENER maçından sonra yaptığım açıklamalarda hatalıysa özür dileyebileceğini belirten Şota Arveladze, “Küfür eden Emre’ydi. Bin Ladin vurulduğunda odaya giren ilk kişi bulundu. 55 kameranın olduğu yerde küfür eden bulunamıyor. Yine de kendimi yenip susmalıydım. Biz sadece futbol oynuyoruz. Kötü futbol oynadık diye küfür mü yiyeceğiz? Benim isyanım bunaydı” şeklinde konuştu.
stargazete
http://www.sporkalemi.com/haber/spor...lundu/668.html
Ordu'da Cuper gitti yerine Unal Karaman geldi.
Ligimize efsane hocalardan biri de az geldi :)
Kaynak
Orduspor Cevat Güler ile anlaşmış.Cevat hoca her şeyi yapabilir valla Ordu'dan umudum yoktu ama Cevat hoca ile belki ligde kalabilirler.
DAYANIŞMA ÖNEMLİ !
Ligimizdeki takımlar arasında böyle dayanışmaların olması futbolumuzun gelişmesi açısından önemli.
http://www.elazigspor.org.tr/index.p...eneml-haberler
Cuper gibi defansif hocanın sezon başı yaptırdığı transferler en büyük hata oldu. Çok hucum oyuncusu aldırıp geriyi unuttu. Özellikle orta saha bölgesinde oynayacak bir tane elle tutulur oyuncu yok. Şamil ve Ali Çamdalı bu lig için yetersiz oyuncular. Geçen sezon Gosso, Culio gibi orta saha oyuncuları vardı. Bu oyuncuların yerlerini dolduramadılar. Umbides dışında zaten alınan yabancı oyuncuların hiç biri istenileni veremedi. Monje iyi başlamıştı oda sonradan bozdu.
Sezon basından beri en sıkıcı hafta buydu heralde.
Bu hafta oynanan son dört karşılaşma 0-1 bitti :)
Gekas'la Bobo durdurulamıyor maşallah. Kayseri'de Antep'i yendi 1-0. Maçın sonuna doğru takımların pas sayısını gösterdi LigTV Antep 227, Kayseri 440 küsürdü, ciddi bir fark bu.
Bu hafta 1-0 sonuçlanan maç sayısı 7 oldu :n: Çok ilginç bir hafta skorlar hep 1-0 :)
Geçen hafta hepsi üst olmuştu, bu hafta hepsi alt :) Tek istisna yarın oynanacak maç olacak bence.
2 gol atanı dövüyorlar. :D
Cuma günü hangi sonuç çıkarsa, diğer sonuçlarda ona uyuyor. Yarın ki maçta da atan kazanır :)
Mersin düştü gibi bir şey artık.Buradan döndürmeleri çok zor.Ordu'da hoca değişikliği ivme kazandırmazsa onlar da gidici.Umarım üçüncü takım Elazığ ve Akhisar değil de İBB olur.
Nedir bu İBB nefreti ben çözemedim,herkes İBB düşsün istiyor :D
Az ama öz taraftarı var, ben seviyorum İ.B.B.'yi ve onun taraftar grubunu. Ama Abdullah Avcı bu takım için her şey imiş, o belli oldu. Akhisar ve Elazığ ligde kalmak için maksimumunu sahaya yansıtıyor, bu dişi rakipler karşısında Ordu, İ.B.B.'nin pek şansı olmaz gibi geliyor bana.
İBB düşsün, seneye Beşiktaş'a +6 puan ekleyin. O derece yani. :icon_biggrin:
holmen visca doka gibi adamları olan ibb düşmemeli bence umarım düşmez hepimiz baykuşuz :icon_cool:
Bilica Sedat Orhan ak gibi oyuncuları olan Elazıg düşsün :D
Bir de Mustafa Sarp var, kesin düşsün :)
Mersin kesin olarak düştü
Mustafa Sarp'ı alan takımlar küme düşüyor samsun mersin ve kayserierciyes spor..
akhisar kesinlikle ligde kalmayi hak ediyor eldeki kadroyu hamza hoca cok iyi kullaniyor kadrolari resmen bank asya kadrosu 35"lik sertanlarla emrahlarla vs vs ler ile cokda iyi oynuyorlar goze hos geliyor futbollari.
Umarım, Elazığ ve Akhisar gibi takımlar ligde kalır da; İBB, G.Antep ve Ordu takımlarından 2'si düşer Mersinle birlikte. Elazığ ve Akhisar, bulundukları konumu kesinlikle hak etmiyorlar.