Dediğim gibi işte.Sonuçtan kasıt bu olayları çözün değil. :) Katılmayacağız diye açıklama yapar bence Federasyon. Yani bu şekilde bir soruşturma devam ederken hiçbir takım Avrupaya gidemez.
Printable View
Şu Bülent Uygun heryerde arkadaş.Daha öncede bir olaya karışmıştı.Menejer soruşturması mı neydi o.
aklima geldi yazayim dedim cogumuz burda bosuna tartisiyoruz bu olaylardan birsey cikmicagini herkes biliyor en yakin ornek ibrahim kizil ornegi bakin simdi medyada bile yok adamin ismi neden turkiyede boyle olaylarin ustu hemen kapaniyor.
o devir bitti paşam. altında birşeyler varsa çıkar artık.
Yalniz herkes cok ciddi deliller var diyor. Organize sube bir adami aliyorsa alti kesinlikle doludur diyen tanidiklarim var bu tur seylerin icinde olan. Sonumuz hayrola.
Durum bana da ciddi geliyor.Bu kadar yaygara koptu tüm Türkiye bu olaya kilitlendi.Mutlaka birileri cezaevine girecektir ama bu kişiler kimler olur ve kulüplere ne cezalar gelir bilemiyorum.
Abartmayin yahu fol yok yumurta yok, birsey olacaksa da belgeli delilli. Herkes bu konuda rahat olsun. Bu konular gercekten cok uzucu, insallah hak yerini bulur da uzamaz bu is. Medyanin elinde donerse konu hicbirimiz saglikli bilgi alamayiz.
Ben de Aziz Yıldırım'ın ipinin çekildiğini düşünüyorum.. Aziz Yıldırım'ı bitirecekler..
TRT Spor : B.Uygun ve Ü.Karan'ın bagajlarına 200.000USD konulurken polis kamerasında görüntüleri var.
Aziz Yıldırım'ın siyasi kitap istemesi ilginç.
Murat abi mesajımdaki bir ifadeyi silmişsin de ben yukarıdaki arkadaşa cevap olarak yazmıştım onu. Ben siyası birşey olduğunu düşünmüyorum, sadece Fenerbahçe'ye yönelik yapılan bir soruşturma değil çünkü. Delillerin de siyasetle alakası yok. Ha siyasi görüşler uyuşmadığı için olayın üzerine gidildi derseniz onu anlarım da yok Fenerbahçe'yi yandaş olmadıkları için bitirecekler, yok Aziz Yıldırım yandaş değil diye ipini çektiler ibarelerini çok saçma buluyorum.
Kafam o kadar karıştı ki. Herkes bir iddaa atıyor ortaya. Fakat ciddi deliller var deniyor. Şimdi bende şüphe de başladı. Ya Fenerbahçe maçlarında şike yok denip Aziz Yıldırım ve diğer kişilerin suç örgütü üyesi olduğu söylenerek ceza verilirse bu sefer ne olacak? Yönetim düşecek ve yeni yönetim gelecek Fenerbahçe'ye. Belki de yanlış biliyorumdur. Yasada farklı olabilir. Eğer böyle birşey çıkarsa da bu sefer Türk futbolu kaosa gider. Fakat bu saatten sonra en iyisi beklemek. Bir de önceki sayfada bir üyenin yazdıkları iyice beni şüpheye düşürdü. Fenerbahçe'de muhalifler ortaya çıkarsa durum iyice ilginç bir hal alır. Sadece şu anda hissettiklerim. Yanlı konuşuyor demeyin. Bir Fenerbahçeli olarak suçluların cezalarını çekmesini istiyorum. Aziz Yıldırım da suçlu ise. Fenerbahçe küme düşsse de bizde bişey değişmeyecek. Çünkü biz kişilere değil asil renklere aşığız !
ciddi ciddi düsündümde aziz yildirim parti kursa kesin meclise girer :D
İşin sonu Giresunspor'a dokunacak gibime geliyor. Hazır 19 takım varken Bank Asya'da yollayacaklar sahipsiz Giresun'umu.
Aziz Yıldırım ceza almasa bile bu saatten sonra herkes tarafından şike yapmış ama delil yetersizliğinden veyahut başka meselelerden kurtulmuş oldu diye düşünülecek kötü reklam oldu.IMF başkanı da suçsuzluğunu ispatladı ama adama hala haberlerde tacizci başkan diyorlar . Yıllardır hatır şikesi yapılıyor diye konuşuluyordu umarım bu sefer üstü örtülmez suçu olan cezasını çeker .
Öyle bir durum olursa Aziz Yıldırım'ın tazminat davası hakkı var.
Aziz Yıldırım'ın her ne olursa olsun devlete dava açmayacağını düşünüyorum en azından maddi bakımdan belki sembolik olarak 1 TL lik dava açabilir.
Siyasi olsa Korcan , Emenike , Sezer alınmazdı.
Şu şike muhabbetine varya yemin ediyorum bizim kızların başarısını çöpe attılar. Bi çoğumuz maçın bugün olduğundan bile haberi yoktur. Şuçlu suçsuz muhabbeti alakadar etmiyor beni ama cidden yazık oldu bizim kızlara.
Mecnun Odyakmaz, Bülent Uygun, Ümit Karan var bir de.
Bence futbolculara birşey olmayacak. En fazla neden oynamadın denir Emenike'ye. Sezer'e de birşey olacağını sanmıyorum.
Tabii ki gözaltına alınanların hepsi şüpheli olarak alınmamıştır, sadece ifadesine başvurulacaklar da vardır.
Organize şube'nin kalkıp da Emenike'ye sadece neden oynamadın demek için içeri alacağını sanmıyorum. Herkes ciddi deliller var diyor ama şu an inanılmaz bilgi kirliliği var. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yarın öbür gün aydınlanır herşey.
Emre'nin tutuklanacağını sanmıyorum belki ifadesini alırlar o kadar. Bunun dışında bi yarın olsa da öğrensek artık, yetti bu bilgi kirliliği.
Suçun ne olduğu kesinleşse iyi olacak. Bugün hangi kanaldı bilmiyorum. Saymaya bi başladılar. Suç örgütü, şike, teşvik, dolandırıcılık vs... Herkes birşeyler söylüyor. Kanaltürk'te de Levent Eriş'in avukatı ile konuşmuşlar. Nasıl devam ediyor süreç diye. İfade veriliyormuş. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın ve Şekip Mosturoğlu'nun iyi olduğunu, neşeli olduğunu odalarında oturduğunu söylemiş. Ne kadar doğru bilinmez tabi. Yarın net bilgiler gelecektir. Bu saatten sonra adalete güvenip gereğinin yapılmasını beklemekten başka çaremiz yok.
Şimdi ben Korcan'ın yerinde olsam ve şike yapmasam bu ortamda kafayı yerdim. Şu sorunun cevabını bulupta millete anlatabilmen imkansız ve bu yaşta futbol hayatı bitti bana göre... Damgayı yedi birkere. Aklansada aklanmasada...
Merak ettiğim Volkan Babacan tutuklandı mı ? Tutuklanmadıysa maille youtube videosunu koyalım ve gönderelim ilgili birimlere... :D
Zor bir durum gerçekten. Fakat birşey biliniyorki alındı. Yarın ifadesi alınıp suçsuz diye serbest bıraklırsa oyuncuya da yazık. Şu anda diğer sitelerde damga vurulmuş bile. Hatta Korcan'ın golü ağır çekimde izleyip 3-4 saat önce altına yazıklar olsun yazanlar olmuş. Burada kulüpler, yöneticiler, oyuncuların adı çıkarıldı. İnşallah aklanırlarsa da bu insanlar kaybedilmemeli...
Fırsat varken kulüpler istemedikleri oyuncuları versinler içeri :D