Emre'nin tutuklanacağını sanmıyorum belki ifadesini alırlar o kadar. Bunun dışında bi yarın olsa da öğrensek artık, yetti bu bilgi kirliliği.
Emre'nin tutuklanacağını sanmıyorum belki ifadesini alırlar o kadar. Bunun dışında bi yarın olsa da öğrensek artık, yetti bu bilgi kirliliği.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Suçun ne olduğu kesinleşse iyi olacak. Bugün hangi kanaldı bilmiyorum. Saymaya bi başladılar. Suç örgütü, şike, teşvik, dolandırıcılık vs... Herkes birşeyler söylüyor. Kanaltürk'te de Levent Eriş'in avukatı ile konuşmuşlar. Nasıl devam ediyor süreç diye. İfade veriliyormuş. Ayrıca Aziz Yıldırım'ın ve Şekip Mosturoğlu'nun iyi olduğunu, neşeli olduğunu odalarında oturduğunu söylemiş. Ne kadar doğru bilinmez tabi. Yarın net bilgiler gelecektir. Bu saatten sonra adalete güvenip gereğinin yapılmasını beklemekten başka çaremiz yok.
TariboWest
Sıradan bir konu olsaydı bu kişiler ifadelerine başvurulmak üzere emniyete çağrılırlardı. Demek ki ciddi bir organize iş var. Takip yapılıyor, eş zamanlı operasyon oluyor, sağlık kontrollerinden geçirip içeri alıyorlar.
Şimdi içeri alınan kişiler ya bu işin başında duruyorlar ya da birileri bu işi çevirirken bilmeden olayların bir yerinde takibe takıldılar. Aktarılan paralar ve oynamama karşılığında sezon sonu transfer sözlerinden bahsediliyor. Kendilerini aklarlarsa sorun yok ama suçlularsa veya aklayamazlarsa sorunlar başlar.