transfer bitmiş galiba.
bonservis 35 milyon
eto'o'ya yıllık 20 milyon'dan 4 yıllık sözleşme.
Printable View
transfer bitmiş galiba.
bonservis 35 milyon
eto'o'ya yıllık 20 milyon'dan 4 yıllık sözleşme.
ben olayı yanlış anlamışım 4 sene için 20 milyon verecekler sanıyordum halbuki yıllık 20 milyondan 4 sene anlaşmışlar, Oha.
İnanılır gibi değil :D
Iyi para .
bende engin gibi düşündüm,ama yıllık 20 milyon euro'ymuş olabilir transfer :)
Yıllık 20 M €'ya Eto'o sahanın çimlerini tek tek kendisi diker. Bırakın futbol oynamayı.
Dünyanın en çok kazanan futbolcusu oldu heralde şu imzayla, reklam gelirlerini falan katmazsak.
Adamlarda para bol istediklerini alıyorlar...Kim bakar ki futbola bu parayı verdiklerinde :D
Eto'o şimdiye kadar torununun torununa yetecek kadar para kazanmıştır. Ancak insanoğluna 2 vadi dolusu altın verseler üçüncüyü ister diye boşuna dememişler. Uçuk bir maaşa bu transfer gerçekleşebilir.
Juventus Başkanı Andrea Agnelli, ellerinden alınan şampiyonluğu geri kazanabilmek için savaşmaya devam edeceklerini söyledi.
Juventus Başkanı Andrea Agnelli, 2006 yılında ellerinden alınan şampiyonluk için CAS'a başvuru yapmaya hazırlanıyor.
Geçtiğimiz ay İtalya Futbol Federasyonu, 2006 şampiyonluğunun Inter'den alınarak Juventus'a geri verilmesi için yasal bir dayanak olmadığını açıklamıştı. Ancak federasyonun bu kararına rağmen Agnelli her türlü yasal yolu denemeye hazır.
Basın mensuplarına konuşan Agnelli, "Juventus'u cezalandıran sistem yetersiz. Yasal danışmanlarımızla görüştük ve davamızı CAS'a götürmeye hazırız. Böylece şampiyonluklarımızı geri alabiliriz. CAS'ın yanı sıra başka mercilere de başvuru yapabiliriz. 2006 yılında 91 puan topladık ve şampiyonluğu sahada kazandık. Daha sonra başka bir kulüp masa başında bunu elimizden aldı." ifadelerini kullandı.
Öte yandan yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Juventus, cumartesi günü Real Betis ile bir hazırlık maçına çıkacak.
adamlar bütün suçlamalardan aklandı. umarım geri alırlar çok severim juve'yi ben. boşa düştüler bari şampiyonluk boşa gitmesin
Rusya Ligi ekiplerinden Anzhi Makhachkala'nın İnter'in Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o transferinde sona çok yaklaştığı yazıldı.
Rus basınında yer alan haberlere göre, Anzhi'nin Eto'o transferi için 40 milyon avro bonservis ödeyeceği iddia edilirken oyuncunun da sezon başı 15 milyon avro alacağı yazıldı.
4 senelik sözleme imzalaması beklenen Eto'o'nun sözleşmesinde 30 milyon avroluk bir de serbest kalma maddesi olacağı belirtildi.
Kadrosunda Roberto Carlos, Mbark Boussoufa, Balazs Dzsudzsak, Yuri Zhirkov ve Diego Tardelli gibi yıldızları bulunduran Anzhi'nin Eto'o transferini önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklaması bekleniyor.
ALINTIDIR
Kaynak : Sporx
Olmaz dedik, şaka dedik ama oluyor heralde. Eto'o ve Anzhi haa, ey para sen nelere kadirsin? :)
tevez'de Inter'e gider artık
FM 2012'de ki turnuvalarda Anzhi yasaklı takım olur heralde PSG ile beraber.
Canımı sıkıyor artık şu saçma sapan transfer işleri, kapitalizmin futbolu düşürdüğü duruma bak.
Fiorentina'nın da yakında takip ettiği Bologna'nın başarılı orta saha oyuncusu için Juventus girişimlere başladı.
Bologna'nın yıldızı Gaston Ramirez, Juventus ve Fiorentina'yı karşı karşıya getirdi.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fiorentina geçtiğimiz günlerde başarılı orta saha oyuncusu için 9.5 milyon avro ve Felipe'nin bonservisinin yarısını teklif etmişti. Bologna ise şu ana kadar bu teklife bir yanıt vermedi.
Öte yandan Juventus Kulübü de Ramirez için girişimlere başladı. Elindeki bazı oyuncuları takasta kullanmaya hazırlanan Torino ekibinin, 20 yaşındaki oyuncuyu Fiorentina'nın elinden almaya çalışacağı bildirildi.
Juventus'un bu transfer için Frederik Sorensen, Albin Ekdal ve Jorge Martinez'i gözden çıkarttığı ve üç oyuncunun birden teklif edilerek Bologna'nın ikna edilmeye çalışılacağı öğrenildi.
2010 yılında Penarol Kulübü'nden transfer edilen Ramirez'in, 2015 yılına kadar Bologna ile sözleşmesi bulunuyor.
Eto'o sağlık kontrolüne gidiyor
İtalyan Serie A ekiplerinden İnter'in Kamerunlu forveti Samuel Eto'o'nun yarın Rusya'ya gidip sağlık kontrolünden geçeceği ve Anzhi'ye transfer olacağı iddia edildi.
Serie A ekiplerinden İnter forması giyen Samuel Eto'o'nun Rusya Ligi kulüplerinden Anzhi Makhachkala'ya transferi öncesi sağlık kontrolü için yarın Rusya'ya gideceği iddia edildi.
İtalyan basınında çıkan haberlere göre, İnter'le son kez antrenmana çıkan Eto'o, yarın Rusya'ya gidecek ve sağlık kontrolünden geçecek.
Rus kulübü ile 30 milyon avro bonservis bedeli karşılığı anlaştığı yazılan 30 yaşındaki forvetin, sezon başına da 15 milyon avro olmak üzre 3 yıllık sözleşme imzalayacağı belirtildi.
2009 yılında Zlatan İbrahimovic takasıyla Barcelona'dan İnter'e transfer olan Samuel Eto'o, mavi siyahlı forma ile 67 maçta 33 gol atma başarısı göstermişti.
Sporx
Eto'o gibi adamı oralarda görmek çok üzücü olur ..
biz demiştik :D
Sezon başına 15 milyon Avro ne demek yav, vay vay vay.
20 milyon diyorlardı pazarlıkla 15 milyon olmuş :D
Eto'o dan beklemezdim başkası olsa tamam ama Eto'o farklı bir futbolcuydu benim gözümde.Sıradanmış...
Irkçılıktan sürekli şikayet edip ırkçılığın sürekli yapıldığı bir lige transfer olması da ironik,demekki para bunu göz ardı ettirebiliyor.
Endüstriyel futbola hayır...
Salary cap sistemi ciddi ciddi düşünülmeli.
Finansal Fair-Play sistemi bu olayları çözecekti, yürürlüğe geçmedi mi yoksa gediği bulundu mu?
Son İtalya Serie A şampiyonu Milan'ın asbaşkanı Adriano Galliani, Thiago Alcantara'nın menajeriyle görüştüklerini, ancak Barcelona'nın bu oyuncuyu satmadığını açıkladı
16 Ağustos 2011 Salı - 13:20
Sporx.com dış haberler
Tecrübeli orta saha oyuncusu Andrea Pirlo'nun Juventus'a transfer olmasının ardından oyun kurucu arayışını sürdüren Milan, Barcelona'nın genç yıldızı Thiago Alcantara'yı transfer etmek istemiş.
İtalya Şampiyonu Milan'ın asbaşkanı ve CEO'su Adriano Galliani, basın toplantısında Thiago Alcantara'yı transfer etmek için girişimde bulunduklarını açıkladı.
"Forte Dei Marmi'de tatilde olan Thiago'nun menajeri Giovanni Branchini ile konuştum. Fakat Barcelona onu satmak istemiyor" diyen Galliani, bu transfer hikayesinin böylelikle başlamadan bittiğini dile getirdi.
Barcelona alt yapısının en son ürünü olan Alcantara, yeni Xavi olarak gösterilirken, bu yaz yapılan Avrupa 21 Yaş Altı Futbol Şampiyonası'nda İspanya'nın şampiyonluğuna büyük katkı sağlamıştı. İlk kez 2009 yılında bordo mavi formayı giyen 20 yaşındaki yıldız adayı, dünya futbolunun en yetenekli isimlerinden biri olarak gösteriliyor.
Milan iki hafta İbra'sız
İtalyan Serie A ekiplerinden AC Milan forması giyen Zlatan İbrahimovic'in Malmö ile oynanan hazırlık maçında yaşadığı sakatlık nedeniyle iki hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
16 Ağustos 2011 Salı - 21:46
Sporx.com dış haberler
Serie A ekiplerinden AC Milan'ın İsveçli golcüsü Zlatan İbrahimovic'in iki hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
İtalyan Haber Ajansı'nın geçtiği habere göre Malmö ile oynanan hazırlık maçında sol ayak bileğine aldığı darbe ile sakatlanan İbra'nın yapılan kontrollerin ardından yaklaşık iki hafta forma giyemeyeceği belirtildi.
Moussa Sissoko'nun menajeri, İtalyan ekibiyle temas kurmadıklarını ancak gelecek tekliflere açık olduklarını söyledi.
Toulouse'un başarılı orta saha oyuncusu Moussa Sissoko için menajeri Roma'ya haber gönderdi.
Sissoko'nun ismi daha önce Manchester City, Inter, Liverpool, Lyon ve Fenerbahçe ile de anılıyordu.
Ancak Forzaroma.info'ya konuşan genç yıldızın menajeri Frederic Guerra, Sissoko'nun gönlünde Roma'nın yattığını belirterek, "Roma henüz bizimle bir bağlantıya geçmedi, ama onlarla konuşmak güzel olurdu. Eğer bir teklif yapmayı düşünüyorlarsa, biz dinlemeye hazırız. Roma harika bir takım ve Sissoko oldukça istekli." ifadelerini kullandı.
http://images2.gazzettaobjects.it/He...L--630x365.jpghttp://cache.daylife.com/imageserve/...WzacQ/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/...EE61Y/x610.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/...QV2PT/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/...E48if/610x.jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/...Wz5mf/610x.jpg
dünkü maçlarda olumlu sinyaller aldık özellikle taktik anlayış olarak takımın artık bir kişiliği var.2006dan bu yana gelen amele teknik direktörlerin yapamadığını Conte çok kısa bir sürede başardı.tabii eksikler var daha yolun başında fakat bu haliyle ilerisi için umut veriyor.eksik olan halkalar da oyuncu kalitesinin daha da yükselmesi gerek.birde ortasahanın direnci zayıf.Felipe Melo'nun gönderilmesinden sonra oraya yıkıcı bir oyuncu lazım.Conte'nin gelmesiyle takımda nerdeyse her futbolcunun performansı arttı fakat Bonucci (z) hiç beklemediğim Barzagli bile hazırlık maçlarının en iyilerinden hatta defans olarak en iyisi diyebilirim.ayrıca Pasquato fizik olarak kendini geliştirebilirse takıma önemli katkılar yapabilir.
Marotta,3 transfer sözü verdi.2si kesin hedef 3 transfer.bakalım...
Juventus Fransa'nın Le Havre takımının 17 yaşındaki oyuncusu Prince-Desir Gouano ile anlaştı.18 yaş altı takımında da oynayan defans oyuncusunun maliyeti 1,5m.
Dün akşam biraz izleyebildim maçları. Vidal'i çok beğendim. Melo'dan sonra sınıf atlatmış Juve'ye. Pirlo - Vidal ikilisi çok daha iyi olacaktır.
Vidal zaten benim en beğendiğim orta saha oyuncularından biridir.Modern futbola çok uygun olduğunu düşünüyorum,Marchisio'yu da yabana atmayalım ayrıca çok önemli bir isim o da.
Chelsea'nin Brezilyalı stoperi, ciddi bir şekilde Juventus'a transfer olmayı düşünüyor.
Chelsea'nin gözden çıkarttığı savunma oyuncusu Alex, Juventus'a transfer olma fırsatı yakalarsa fazla düşünmeden kabul edeceğini söyledi.
Geçtiğimiz sezonun ocak ayında David Luiz'in transfer edilmesiyle birlikte, Brezilyalı oyuncunun takımdan ayrılacağı konuşuluyordu.
Yeni teknik direktör Andre Villas-Boas'ın gelişi de durumu değiştirmedi ve 29 yaşındaki savunmacı, transfer dönemi kapanmadan elindeki opsiyonları değerlendirmeye başladı.
Son günlerde İtalyan devi Juventus'un Alex ile ilgilendiği iddia ediliyordu. Konuyla ilgili olarak Sky Sport 24'e bir açıklama yapan Alex, "Juventus'un benimle ilgilendiğini biliyorum, ama galiba onlar beni kiralamak istiyor ve bu benim için ya da Chelsea için gerçek bir alternatif değil. Menajerim Juventus ile görüşüyor. 29 yaşındayım ve benim için bu transfer harika olur." ifadelerini kullandı.
İtalya'da oynamak istediğini de belirten Alex, "Umarım bu hayalimi emekli olmadan önce gerçekleştirebilirim. Menajerimle konuştuğumda, ona Juventus'un benim için çok iyi bir fırsat olduğunu söyledim. Şimdi her şey, Chelsea ile anlaşması gereken Juve'ye bağlı. Ancak kulübün kiralık göndermeye yanaşacağını zannetmiyorum." dedi.
İtalya Serie A takımlarından Roma'nın, ABD'li işadamı Thomas Di Benedetto'ya devri gerçekleşti.
Yapılan anlaşmaya göre, Bostonlu işadamı Di Benedetto'nun 4 kişilik grubu ve İtalyan UniCredit Bankası'nın oluşturduğu ortaklık, kulübün yüzde 67'lik hissesini satın aldı. İtalyan bankası ve Amerikalı işadamlarının oluşturduğu ortaklıkta, ağırlığın yüzde 60 ile Amerikalılar'dan yana olması, AS Roma'nın yeni sahibinin de Di Benedetto olduğunu tescilledi.
Anlaşmanın ardından bir açıklama yapan UniCredit Bankası'nın avukatı Roberto Capelli, ''Yapılması gereken her şeyi sonuçlandırdık. Gerekli ödemeler yapıldı ve adil bir şekilde dağıtıldı. Bu operasyon zor bir doğum gibi 9 ay sürdü. Ancak sonunda amacımıza ulaştık'' dedi.
Capelli, banka olarak bugüne kadar bekleme nedenlerini de kulübü ileriye götürecek, iyi bir teklife 'evet' demek olduğunu sözlerine ekledi.
Başkent takımı, satışın tamamlanmasıyla İtalya Serie A'da, sahibi yabancı olan ilk kulüp unvanını da kazandı.
İtalya'ya ayak bastığı günden bu yana basının yoğun ilgisiyle karşılanan Di Benedetto, aynı zamanda Amerikan Beyzbol Ligi takımlarından Boston Red Sox ile İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un da sahibi olan New England Sports şirketinin ortaklarından.
ntvspor.net