mehmet ali aydinlar dediki dün yaptığımız işlere doğru diyen nihat özdemir şimdi yaptığımız işlere yanlış diyor
Printable View
mehmet ali aydinlar dediki dün yaptığımız işlere doğru diyen nihat özdemir şimdi yaptığımız işlere yanlış diyor
Bu prosedür dediği şeyler avrupaya farklı türkiye'ye nasıl farklı olabiliyor anlamıyorum.Konu aynı,karar farklı.Kafayı yediğini düşünmeye başlıyorum Mehmet Ali Aydınlar'ın.
Nihat Özdemir gerektiği gibi konuştu. TFF bizi düşürsün biz yine çıkar şampiyon oluruz.
"Fenerbahçe suçlu değil ki. Fenerbahçe şu an şüpheli" dedi Aydınlar. Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını şüpheyle engelliyorsan, diğer şüpheli takımların Avrupa'da mücadele etmesine nasıl müsaade ediyorsun?
maa dedi ki, ''sanki uefa benim, kararı ben aldım.''
uefa ve tff bombayı birbirlerine atıyorlar.
MAA : Nihat Özdemir Daha Önce Beni Destekliyordu Yaptıklarımızın Doğru Oldugumuzu Söylüyordu Şimdi Bize Karşılar.
altaylı da kafayı yedi. gs kendisi düşüyordu dedi. açıklamaya bakar mısın ya.
aydınlar ise ligden çekilirsek nereye düşeceğimizi bilmiyor.
Benim anlamadığım Fenerbahçe ligde nasıl oynayacak. Antuda taraftar yönetim takımı ligden çekmezse biz çekeriz diyor. Bu saatten sonra olacakların önüne kimse geçemez. Bu sene ligde olmamalıyız. Herşeyin hayırlı olması için.
Aykut Kocaman istifa ettigi dogrumu :o
MAA 9 önce söylediği birşeyin bugün tam tersini söylüyor.Bu durumda hala desteklememizi mi bekliyor acaba kendisini?
sürekli çelişiyor maa. önünü alamıyoruz.
ağladı ağlayacak maa çok kötü durumu.
sanmıyorum aykut kocamının istifa edeceğine. fenerbahçe beni kovana kadar burdayım demişti.
Genç Fenerbahçelilerin internet sitesindeki ankette büyük çoğunluk ligden çekilelim diye oy kullanmış. Yönetim kulak verip ligden çekmeli bu takımı. Ne olursa olsun...
TFF değil UEFA Trabzonspor'u ŞL'ye almış.
ligden cekilmek o kadar kolaymı kardeşim zaten 25 milyon £ kaybetti takım ligden çekilmek ne demek biliyorsun ne kadar sponsorun varsa fesh olacak lig gelirlerin olmayacak daha bir çok şey .
trabzon u ben almadım diyor. e be adam avrupa ya katılan takımları federasyon belirlemiyor mu ?
maa : nba dede play off var kardeşim
sdflksjdflksdjflksdj kop ya
Play off sistemini savunurken NBA'den örnek veriyor adam :) helal Aydınlar :D
Her şeye rağmen ligden çekilmeyelim. Kalalım ve mücadelemizi edelim. Tabi geriye neyimiz kalırsa.
Oh her beğenmediğimiz kararda ligden çekilelim, iyi valla. Bu kafayla bir yere varamayız.
Elbette ligden çekilmenin zorlukları olacak.Bir daha öyle kolay kolay lige ambargo koyamayabiliriz belki.Derbilerdeki ezici üstünlüğümüzü de kaybedelim ama olsun.Ben Fenerbahçe'yi artık bu kirli oyunun içinde görmek istemiyorum.Ligden çekilme kararı olacaksa da sonuna kadar arkasındayım.Yeniden toparlanana kadar Ertuğrul ile,Hasan ile,Gökay ile,Recep ile,Berk ile sahaya çıkarız.O gençler mabedin kokusunu bir kere çekseler içlerine,bağırlarımıza basarız onları.Biz üstümüze düşeni yapmasını biliriz."Fenerbahçe benim!" diyen Ayetullah bey ruhuyla sahip çıkarız bu kulübe.Ama şu da unutulmasın.1907'ye geri döner yeniden güçlenir,döneriz.Peki ya sonra? :)
Ligden çekilme yarın açıklanacakmış. Stad önündeki taraftarlara yönetim söylemiş.
Kaynak:Antu
İnşallah doğrudur.
istifa yok..
Bana göre Fenerbahçe'nin çok önceden ŞL'ne gidemeyeceği söylenmeliydi, geç kalınmış bir karardır. Evet federasyon hata yapmıştır, geç kalmıştır. Ben sadece tüm Türk takımlarının ceza almadığına seviniyorum. Her şey açıkken federasyon korkak davranmıştır. UEFA'da böyle şeylere tahammül yok, Türkiye'de ise herkes birbirine atıyor topu, federasyon büyük klüplerin maşası gibi.
Arkadaşlar bazılarınız öyle bir yazıyor ki, şikenin olmadığına %100 eminsiniz yani. Kimsenin Aziz Yıldırıma kızdığı yok, olay tamamen kurgu ve komplo üzerinden dönüyor. Yarın öbür gün mahkeme tarafından şike sabit görülürse ne olacak ? Bu sözleriniz çok iddiali.
Ben şikeye ihtimal vermiyordum ama bugünkü uefanın olayından sonra kıllanmaya başladım. Aydınlar'ın gizlilik kararı nedeniyle belge göremediler lafı inandırıcı gelmiyor.
İnşallah ligden çekilme kararının açıklanacak olması uydurma bir haber değildir.
Oyuncak ettiler yahu. Madem kanıt var düşür gitsin. Düştüğümüz durumlara bak :S
Feneri bitirir bu ligden cekilme olayi, hic istemem gerceklessin.