Bu adamı Porto kapar bize yar etmezler. :D
Printable View
Bu adamı Porto kapar bize yar etmezler. :D
Porto için geçti artik. Abi takim lorient. Herif çok pahali olamaz Emenikenin yarisi fiyatina aliriz. Of be :(
Adnan Sezgin'in yeğeni Selman olsaydı belki bunu iletirdi yönetime :D
Doğruysa inşallah bütün yabancılar elimizde kalır da Gomis'i alacak yer açılmaz.Quote:
Galatasaray transferde hızlı adımlar atıyor. Sarı-kırmızılılar transfer listesinin üst sıralarındaki Mevlüt Erdinç menajeri Pierre Frelot ile İstanbul'da bir araya geldiler.
Görüşmeye Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Pierre Frelot ve Bülent Tulun katıldılar. Bilindiği gibi Galatasaray'ın Didier Drogba'dan dolayı Pierre Frelot ile iyi ilişkileri var.
Galatasaray Mevlüt'e yılda 1 milyon 800 bin Euro ve maç başına 15 bin Euro teklif etti. 4 senelik sözleşmede artışlar yılda 100 bin Euro olarak sunuldu. Erdinç'in menajeri Frelot teklife olumlu yaklaşırken arada küçük pürüzlerin kaldığı öğrenildi.
Galatasaray Frelot'ya Saint Etienne ile görüşmesi için yetki verdi. Frelot Galatasaray için oyuncunun kulübü Saint Etienne ile de bonservis pazarlığı yapacak. Saint Etienne Mevlüt Erdinç'i geçen sezon başında 5 milyon Euro'ya Rennes'den renklerine katmıştı. Mevlüt geçen sezon Fransa Ligi'nde 27 maçta 11 gol attı.
Fenerbahçe de Mevlüt Erdinç transferinde devrede. Sarı-lacivertliler oyuncunun kulübü ile görüşmeliri sürdürüyorlar. Bu transferin en geç bir hafta içerisinde iki külüpten birine bitmesi bekleniyor.
Toplantı sırasında Lyon'da oynayan Befetimbi Gomis transferi de masaya yatırıldı. Ama başkan Ünal Aysal "5+3 bizi zora soktu. Kimseyi satamadık daha. Şu anda anlaşsak bile imza atamayız. İmza atarsak da kimseyi gönderemeyiz. Zor durumda kalırız" diyerek transferi şimdilik rafa kaldırdı.
3puan.com
Bu ne saçma bir röportaj yahu.
Quote:
Galatasaray’da bu sorunu yaşayan sadece ben değilim, hiçbir futbolcu parasını alamıyor ama FIFA’ya başvuru da yapmıyor. Param hâlâ yatmadı.
Eee o zaman başvurma Hajrocum. :icon_biggrin:Quote:
Para filan da sorun değil, ben Galatasaray’da oynamak istiyorum.
Taraftara sempatik görüneyim çabalarına girmiş ama geçeceksin o para sorun değil laflarını.
UEFA'ya başvuru olmasa ve medya'ya çıkıp ''Paramızı alamıyoruz ama sorun değil'' tarzında lafları söyleseydi o zaman inanırdım ama şuan çok yapmacık geliyor bana bu sözler.
Bir an ''Ben o başvuruyu takım adına yaptım zaten kendim parasız da Galatasaray da oynarım'' diyecek sandım.
Üzerinde durulması gereken isimler Olcan+Gökhan Töre+Yabancı bir forvet+Stoper+Yedek sol bek+Mevlüt diye düsünüyorum.Hatta Olcan Gökhan saglam yabancı forvet alınırsa yedek sol beke gerek yok olcan ı koyabiliriz.Bu isimleri görmek istiyorum umarım böyle olur.Ha tabi böyle olursa Bruma yedekten katkı saglar ara sıra 11 oynar Amrabat kesin gönderilir Hajro gönderilir (Hajrovic Fifa olayından sonra kesinlikle gönderilmelidir)Mevlütte fena transfer sayılmaz ama yabancı almayacaksak alınmalı yoksa gerek oldugunu düsünmüyorum
Mevlüt Umuttan her türlü iyidir, Burak ile de tarzları farklı ama eminim ki Burak kadar katkı sağlar. Keşke alsak.
Mevlüt
Olcan
Turgut Doğan
Tarık/ishak
Yeterlidir benim için. Toplam 10m Euro civari parayla halledilir ve çok şey fark eder takimda emin olun ki.
Hakan ve Olcan'ı alsınlar Burak-Mevlüt'e de razıyım yeterki şu 2'li gelsin. :D
hakanda 2. mesut ozil olma potansiyeli var ama calismasina bagli ve de kariyer secimlerine. almanyada kalirsa daha hizli gelisir. turkiyede harcariz onu. gelmesini istemem sahsen.
mevlut fenere daha yakin degil miydi, nerden cikti bu ilgi anlamadim. butun yerli forvetler sizde zaten, insaf :n:
Tarık dışındakilere ilgi var zaten meşhur duyumculara göre. Mevlüt transferi 2. Alper Potuk vakası olabilir, Fenerbahçe daha doğrusu Aziz Yıldırım bu tarz işlerde çok daha agresif bir tavır takınıyor. Onların yerli forvete daha çok ihtiyacı var, şu anda FFP gibi bir dertleri de yok.
Yerli transferini bir an önce bitirip yabancı transferi için sakin gitmesi lazım yönetimin. Eldekileri sattıkça oyuncu almamız lazım, zaten Dünya Kupası olan sezonlarda her ülkede transfer son anlarda daha hareketli oluyor.
Yalnız bu menajerler çok fena, 4 büyük takım için ortaya atılan isimlerin çoğu aynı. Diego FB & BJK, Mevlüt FB & GS, Olcan GS & BJK, Gomis BJK & GS & TS, İshak GS & TS. Liste uzar gider.
Mevlut'un son yillarda oynadigi takimlarin hicbiri avrupa'ya gidemedi. Geçen aylarda bir açıklamasini okumuştum takim degistirirsem avrupa'da olan bir takima giderim diye. Eger iyi bir teklif yaparsak galatasaray'a daha yakinmis gibi geliyor bana.
David Villa'yı alabilsek keşke, Valencia zamanlarından beri hayranım adama. Zeka, teknik, oyun görüşü her yerinden kalite akıyor.
David Villa Atletico'nun oyuncusu değil bence. Türkiye Ligi'nde iş yapar ancak Atletico'da Costa olmayınca takım gol atamıyor. Villa silik bir oyuncu bana göre. Ancak alınmaması için bir neden yok tabi, gelirse Tr'de gol kralı bile olabilir.
Henry'den sonra sağ iç plasesi en iyi olan forvet oyuncusu Villa ancak ben Türkiye'de o kadar da iş yapacağını zannetmiyorum. Zaten İspanyolların kimyası buraya pek uymuyor, bir de burda fena döverler Villa'yı, Linderoth olur :D
Mevlut bitmis hayirli olsun, begenmedigim bir forvet..
Arif dediyse bitmemiştir. :D Mevlüt gelirse Umut gitsin yabancı forvet almak lazım.
Ciddiyim olm bitmis benim haberlerin %99.9"u dogrudur. :D , sinan bolatin menajeri ile bulen tulunda gorusuyormus
Milli takımda yer alan yerli bir forvet. Zaman zaman yedek oturmayı sorun etmeyecek her yerli oyuncu değerlidir şu dönemde ülkemizde, o nedenle Mevlüt transferi de gerçekleşirse, faydalı bir transfer olur.
Mevlüt var ya çok iyi oldu,eğer olduysa tabi.Arif abiye bakmayın,en sevdiği oyuncu Burhan Eşer onun :n:
Şaka bir yana bitirici bir forvetten çok besleyici bir forvet Mevlüt.Hava toplarını alır,ileri de top tutar,top dağıtır.Hücumda rahat top tutabilirsek Mevlüt sayesinde olur seneye.
Turgut Doğan,İshak Doğan,Uğur Demirok,Mevlüt Erdinç ve Olcan Adın/Gökhan Töre alacağımız yerli oyuncular olacak büyük ihtimalle.
Yabancı konusunda kulüp ne yapacak onu çok merak ediyorum.Mevlüt alınırsa üstüne yabancı forvet çok lüks kaçar,tabi Umut yollanırsa başka.
Ünal Aysal durumun farkındadır bence forvete yine bir çilek getirir. :D
Turgut alınmasın kesinlikle. Yararından çok zarar verir. Olcan , Gökhan Töre ve Mevlüt alınsın. İshak'da alınabilir. Yabancı 1 forvet ve defansta alınacaktır. Ben bir de iyi bir ortasaha oyuncusu alınmasını isterdim. Tabi ekonomik durumlar ne kadar el verir muamma.
Cok ilginc... Hajrovic için Juventus fiorentina lazio schalke devredeymis
Arif kimden alıyon şu haberleri yahu. :D Hajrovic daha kendini kanıtlayamadı bile o takımlar ne yapacakmış onu. :D
Fotomac kanka :p
Arif abi mançini gidiyodu hani :D
cidden gidicekti ama cok fazla 9m euro tazminat feshi....