bu sene kendisini acayip bir şekilde gösterdi. Çokta iyi oldu. Umarım Barcelona'da da bu formunu sürdürür...
Printable View
bu sene kendisini acayip bir şekilde gösterdi. Çokta iyi oldu. Umarım Barcelona'da da bu formunu sürdürür...
Agüero da onlarda valla git gide güçleniyo A.Madrid hayırlı olsuN...
atl 2-3 sezon içinde bütük patlama yapacak
Real Madrid ona göre değil mesela Barcelona daha uygun onun için çünkü Real'de Raul,Ruud,Higuain,Robinho gibi isimler var şansı zor daha gidebilecek isimleri saymadım..
Evet Galacticos bu sene Barca'nın uzattığı tepsiyi geri çevirmedi..
Açıkcası 3 sene 3 sene önce olduğu gibi bir yenilenme iyi gelecektir Barca'ya
Bu arada Thuram ile Edmilson'u biz alabilsek hiç de kötü olmazdı aslında:D
Kardeş saçmalama dünyada Beckham'ın son yaptığı kontrat haricinde hiç bir futbolcu 30 milyon Euro maaş almıyor..
Mutu kadroda derinlik oluşturur..
Barcelona daha iyilerini alabilecekken neden gidip Gudjhonnsen,Mutu gibi adamları alıyor anlamıyorum.
Mutu kötü adammı bence süper adam...
Capello yol ayrımında
Real Madrid teknik direktörü Fabio Capello, takımını şampiyon yapmasına rağmen Galacticos'tan ayrılabilir.
Tecrübeli teknik adamın, Real Madrid'i şampiyon yapmasına rağmen şuanda Getafe'nin teknik direktörlüğünü yapan eski Real Madrid oyuncusu Bernd Schuster'le yer değiştireceği belirtiliyor.
İspanyol basınında çıkan haberlerde Capello'nun kovulmasının an meselesi olduğu ve yerine gelecek teknik direkötürnde belli olduğu söyleniyor. Bu kararın, Sevilla ile Getafe arasında, cumartesi günü oynanacak Copa Del Rey Final maçından sonra alınması bekleniyor.
61 yaşındaki teknik direkör, kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu daha önce belirtmişti. Fabio Capello yaptığı açıklamada;
"Bu, para atışı yapmaya benziyor. Real Madrid'le kontratım sürüyor ve ben kalmak istiyorum ancak her şey başkana bağlı" şeklinde konuştu.
"Zaten elimde 19 Temmuz tarihine ayırtılmış bir uçak bileti var. Eğer beni kovarlarsa teknik direktörüğü bırakırım. Sadece yabancı bir milli takımdan gelecek teklif kararımı değiştirmeme sebep olabilir" dedi.
Capello şöyle devam etti; "Bu sezon mucizevi bir şampiyonluk kazandık. Eğer kalırsam önemüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum" diye konuştu.21.06.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
Bence bırakmasın.Yeniden denesinler.Son bir şans..:D
bencede.Böyle bir adamı teknik direktörlük bıraktırılmaz
Capello iyi bence kalsın... Suster Real in aklında o yüzden klüp cephesinden sahiplenme msjı yok... Ama bence kalsın Real yine boşluğa düşübilir...
Kalması lazım Capello gibisini nerden bulcaklar ...
İyi transfer çok fyadası olacaktır
FC Barcelona’nın Asbaşkanı Marc Ingla bugün Londra’ya giderek Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger ile Emmanuel Adebayor ve Aliaksandr Hleb’in transferini görüşecek.
Katalan radyosunun iddiasına göre; Ingla bugün Londra’ya giderek Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger ile yüzyüze görüşecek. Bu görüşmede Hleb transferinde büyük yol alınması beklenirken, Adebayor için de nabız yoklanması bekleniyor.
Hleb’in menajeri daha önce yaptığı açıklamada oyuncunun Arsenal’den ayrılmak istediğini söylerken; Barca’nın Beyaz Ruslu oyuncuyu transfer etme konusunda bir adım önde olduğunu belirtmişti.
Adebayor işi karışık
Adebayor’un durumu biraz daha zor görünüyor. Sadece onu Milan’ın da istemesi değil. Togolu golcünün Londra’da kalmak istemesi ve takımının da ona ihtiyacı olması transferi güçleştiriyor.
Gelen duyumlara göre; Ingla, Arsenal yönetimi biraz daha istekli olana kadar Adebayor transferini gündeme getirmemeyi planlıyor.
goal.com
Capello şampiyon yaptıktan sonra göndermek hem ayıp olur hemde hata.Delbosque'yide aynı sevdadan gönderdiler sonra olanlar malum.
Coupet Atletico Madrid'de
Fransız kaleci Gregory Coupet Atletico Madrid ile anlaştı. Fransız L'Equipe Gazetesi'nin haberine göre, İspanyol ekibi Atletico Madrid ile 3 yıllık sözleşme imzalayan 35 yaşındaki kaleci önümüzdeki bir kaç gün içinde resmi sözleşmeye imza atacak.
Fransa Milli Takımı'nın kalesini de koruyan Coupet, Fransa şampiyonu Lyon'un Nice'den aldığı başarılı kaleci Hugo Lloris'in transferinden sonra kulübünden ayrılmıştı.
sporx
Kaynak : Reuters
Coupet üst düzey bir kaleci ancak Euro 08'de biraz şanssızdı. Abbiati'nin geri dönmesiyle Madrid için iyi bir seçim bana göre. Yaşına aldanmamak lazım.
Coupet üst düzey bir kaleci ancak Euro 08'de biraz şanssızdı. Abbiati'nin geri dönmesiyle Madrid için iyi bir seçim bana göre. Yaşına aldanmamak lazım.
Lyon LLoris'i aldıktan sonra Coupet'in ayrılacağı belliydi , A.Madrid daha iyi bir kaleci alabilirdi Seneye ŞL'de mücadele edecekler ve hedefleri yükselttiler
Barca için güzel transfer ama bakalım Arsenal yerine kimi bulacak.Gerçketen çok etkili bir forvet onun gibisini bulmak zor olacaktır.
Abbiati & L.Francodan daha ii olduğu kesin...
Capello çok iyi Real ondan iyisini şuan için bulamaz tabi Lippi dışında
Attıklarından çok kaçırdığı müthiş pozisyonlarla hafızamda yer edindi.Bence doğru transfer değil, ona gelene kadar daha iyileri alınabilirdi.Arsenal'in ise arayacağını sanmam, biri gider biri gelir..
43 trilyon iyi para ben olsam adebayor a vermezdim o kadar
Adebayor kadroda yenileşme hareketine giden Barca için bence harika bir transfer.Barca onun için ödediği paranın karşılığını alacaktır..Bakalım Arsenal yerine kimi alacak.Belki Henry geri dönebilir..
FM'de İngilizler abarttılar bir çok oyuncuyu, kusura bakmasınlar.
Adebayor'un dribblingi 18 olur mu be!#$½#$
cengiz aßi adam 7.71 le oynuyor sana diyom ya 40m plase atiyor :n:
Zlatan, Villa, F.Torres den daha ii yapmışlar nerydeyse...
İsveçli orta saha oyuncusu Kim Kallstrom, bu yaz Lyon’dan ayrılarak Sevilla’ya gidebileceğini açıkladı.
2006 yılında Lyon’a transfer olduğundan beri iki lig şampiyonluğu yaşayan Kallstrom, yeni teknik direktör Claude Puel’e rağmen Fransız temsilcisinden ayrılmak istediğini belirtti.
İspanyol AS gazetesine konuşan Kallstrom, Sevilla’nın kendisiyle ilgilendiğini itiraf ederek “Önceden birşey söylemek istemedim çünkü milli takımdaydım ancak Sevilla’nın benimle ilgilendiğini duydum” diye konuştu. Lyonlu oyuncu Euro 2008’de İsveç milli takım formasıyla iki maça çıktı.
La Liga’nın kendisi için çekici bir lig olduğunu da söyleyen İsveçli oyuncu “Sevilla büyük bir kulüp. La Liga’nın ne kadar büyük bir lig olduğunu da biliyorum. Çok iyi takımlar var. Elbette İspanya’da oynamak isterim, orası belki de Dünya’nın en iyi ligi” diyerek Sevilla’ya ver La Liga’a göz kırptı.
İki kulübün bu transfer için görüş birliğine vardığı ve ufak detayların çözülmesinden sonra oyuncunun Fransa’dan İspanya’ya transfer olacağı da alınan bilgiler arasında.
Süper transfer olur ßence Kallström İspanya'da sürekli 11'de de oyanrsa ii işler yapar...
junınhonun golsesı ardında kalmaktansa sevıllaya gıtmesı daha mantıklı
Marquez Real'e gitsin. :D
Öyle gözüküyor. 30 yaş üstü futbolcu çok az.