Atletico iyi iş yaptı..Genç al,yetiştir,sonra sat..
Atletico iyi iş yaptı..Genç al,yetiştir,sonra sat..
La Liga takımlarından FC Barcelona, Arsenal'in Togolu yıldızı Emmanuel Adebayor'u renklerine bağladı.
Premier Lig ekibi Arsenal'e Adebayor için 27 milyo avro ödeyen Barcelona, transferle ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı. 2006 yılı Ocak ayında Monaco'dan 9 milyon avro'ya Arsenal'e transfer olan Emmanuel Adebayor, Togo milli takımı kampından döndükten sonra Barcelona ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
Barcelona'nın çiçeği burnunda teknik direktörü Josep Guardiola, Salı günü yaptığı açıklamada Samuel Eto'o'yu takımda düşünmediğini ve Kamerunlu yıldızın yerine yeni bir santrfor aradıklarını söylemişti. Arsenal, geçtiğimiz günlerde İtalyan ekibi AC Milan'ın da Adebayor'u istemesi üzerine bir açıklama yaparak yıldız futbolcunun takımda kalmak istediğini söylemiş ve Togolu futbolcuyu satmak istemediklerini dile getirmişti.
sporX
Eğer haber doğruysa, Henry'i Arsenal'de görmemiz muhtemeldir turnuvadan sonra.
Harika bir transfer bence...Adebayor en beğendiğim forvetlerden.
Adebayor'u fazla beğenmiyorum daha kaliteli bir golcü alınabilirdi..
adebayor geçen yıl oynadığı futbolla beni utandırdı.
manchester maçlarında adebayor barçada olsa idi rahat hat-trick yapardı.messi bu adama gol rekorları kırdırır.gerçekleşmişse süper olur.
tam barçanın aradığı isim.umarım kesinleşir.
özellikle fmde barca hiç durmaz artık
adebayor 40metreden plase atiyor...
Gerçeğe ßakarsak Eto'o,Henry gibi adamların yerine belki ilk zamanlar ßocalar ama ii işler çıkarcakktır...
Ben Milan'a gidecek zannediyordum..Hayırlı Olsun Barca'ya ...
Hem havadan hem yerden etkili. Messi bu adamı kral yapar.
ama 27 m € sanki çok fazla.
Messi sadece Messi'dir yani en azından öyle olmalıdır.
bu sene kendisini acayip bir şekilde gösterdi. Çokta iyi oldu. Umarım Barcelona'da da bu formunu sürdürür...
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Agüero da onlarda valla git gide güçleniyo A.Madrid hayırlı olsuN...
atl 2-3 sezon içinde bütük patlama yapacak
Real Madrid ona göre değil mesela Barcelona daha uygun onun için çünkü Real'de Raul,Ruud,Higuain,Robinho gibi isimler var şansı zor daha gidebilecek isimleri saymadım..
So what?
Saike
Evet Galacticos bu sene Barca'nın uzattığı tepsiyi geri çevirmedi..
So what?
Saike
So what?
Saike
Mutu kadroda derinlik oluşturur..
So what?
Saike
Barcelona daha iyilerini alabilecekken neden gidip Gudjhonnsen,Mutu gibi adamları alıyor anlamıyorum.
Mutu kötü adammı bence süper adam...
Capello yol ayrımında
Real Madrid teknik direktörü Fabio Capello, takımını şampiyon yapmasına rağmen Galacticos'tan ayrılabilir.
Tecrübeli teknik adamın, Real Madrid'i şampiyon yapmasına rağmen şuanda Getafe'nin teknik direktörlüğünü yapan eski Real Madrid oyuncusu Bernd Schuster'le yer değiştireceği belirtiliyor.
İspanyol basınında çıkan haberlerde Capello'nun kovulmasının an meselesi olduğu ve yerine gelecek teknik direkötürnde belli olduğu söyleniyor. Bu kararın, Sevilla ile Getafe arasında, cumartesi günü oynanacak Copa Del Rey Final maçından sonra alınması bekleniyor.
61 yaşındaki teknik direkör, kulüpteki geleceğinin belirsiz olduğunu daha önce belirtmişti. Fabio Capello yaptığı açıklamada;
"Bu, para atışı yapmaya benziyor. Real Madrid'le kontratım sürüyor ve ben kalmak istiyorum ancak her şey başkana bağlı" şeklinde konuştu.
"Zaten elimde 19 Temmuz tarihine ayırtılmış bir uçak bileti var. Eğer beni kovarlarsa teknik direktörüğü bırakırım. Sadece yabancı bir milli takımdan gelecek teklif kararımı değiştirmeme sebep olabilir" dedi.
Capello şöyle devam etti; "Bu sezon mucizevi bir şampiyonluk kazandık. Eğer kalırsam önemüzdeki sezon da Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak istiyorum" diye konuştu.21.06.2007
Kaynak : Sporx.com dış haberler
So what?
Saike
Bence bırakmasın.Yeniden denesinler.Son bir şans..![]()
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
bencede.Böyle bir adamı teknik direktörlük bıraktırılmaz
Capello iyi bence kalsın... Suster Real in aklında o yüzden klüp cephesinden sahiplenme msjı yok... Ama bence kalsın Real yine boşluğa düşübilir...
Kalması lazım Capello gibisini nerden bulcaklar ...
İyi transfer çok fyadası olacaktır
FC Barcelona’nın Asbaşkanı Marc Ingla bugün Londra’ya giderek Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger ile Emmanuel Adebayor ve Aliaksandr Hleb’in transferini görüşecek.
Katalan radyosunun iddiasına göre; Ingla bugün Londra’ya giderek Arsenal teknik direktörü Arsene Wenger ile yüzyüze görüşecek. Bu görüşmede Hleb transferinde büyük yol alınması beklenirken, Adebayor için de nabız yoklanması bekleniyor.
Hleb’in menajeri daha önce yaptığı açıklamada oyuncunun Arsenal’den ayrılmak istediğini söylerken; Barca’nın Beyaz Ruslu oyuncuyu transfer etme konusunda bir adım önde olduğunu belirtmişti.
Adebayor işi karışık
Adebayor’un durumu biraz daha zor görünüyor. Sadece onu Milan’ın da istemesi değil. Togolu golcünün Londra’da kalmak istemesi ve takımının da ona ihtiyacı olması transferi güçleştiriyor.
Gelen duyumlara göre; Ingla, Arsenal yönetimi biraz daha istekli olana kadar Adebayor transferini gündeme getirmemeyi planlıyor.
goal.com