Cihan amaçları belli :) Bize diyorlar şike konusunu bizden konuşuyorsunuz diye ama bizim her yaptığımız şeyi bizden çok konuşuyorlar :) Sırf olay çıksın gündem değişsin o olsun bu olsun.
Printable View
Kalabalığın sonunu gören var mı ?
http://img850.imageshack.us/img850/8272/24642515.jpg
"Aziz Yıldırım için yapılan yürüyüşler Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması üzerine yapmadı taraftarlar."
Hala yalan söylüyorsun. Aziz Yıldırım'a destek oldu hatta çok oldu tam da Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması nedeniyle oldu. İkisi aynı şey yani. He bazı Aziz Yıldırım sevgisini abartan diğerlerini yetersiz destekle suçlayan da oldu ama bunlar çok farklı şeyler.
"Ama ben çok nadir Fenerbahçeli gördüm Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'laşmasına karşı çıkan."
Zaten şu an Fenerbahçe'nin, Aziz Yıldırımlaşmasında sıkıntı yok olamaz da tam tersi uzaklaştırılması hele düşünülemez. Bunu düşünenler Aziz Yıldırım'la kişisel husumeti olanlar ve Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'lilerden daha iyi tanıdığını sananlar.
"Karaya kara demek zor değil." doğru ama karaya zorla kara dedirtmek kadar saçma bir şey olamaz.
Mesajlarımı okursan %90'ı falan doğrudan şikeyle ilgili değil. Benim tepkim kendileri bir gerçek yaratıp ona inanıp insanları da bu sözde gerçeğe ikna etmeye çalışanlara. İşin kötüsü bunu yapan insanlar etrafındaki olanları yorumlayamıyor. Bu da son 2 senedir Fenerbahçe'ye gücün sahada yetmemesi sonucunda oluşan mağduriyet.Kaldı ki,Fenerbahçe'yi sahada mağlup etmek imkansız değil. Ama bu derin bir toplumsal sorun olduğu için oldukça hassas bir durum.
Yahu beni sayı ilgilendirmiyor. Ben ilk gördüğüm resmi paylaştım.
Bağdat Caddesi Yürüyüşünde basının kullandığı fotoğraf:
http://img5.mynet.com/ha6/f/fenev-kopru.jpg
Aslında olan
http://www.ajansspor.com/resimv3/fb_...at_yuruyus.jpg
Mynet'in resim uzantısına bakalım birde: "img5.mynet.com/ha6/f/fenev-kopru.jpg"
:)
Döndük dolaştık yine bir şeyler yarıştırmaya devam ediyoruz. Her iki takıma da başarılar :)
Uzatmanın anlamı yok. Ben protestoların çok önemli olduğu düşünüyorum. Dün verdiğim tepki tamamen emniyetin çifte standartı ile ilgiliydi. Yürüyen yürüdü, dün vaat edilen kalabalık insanlarda farklı bir algı uyandırdı. O yüzden bunun konuşmasının dönmesi doğaldır. Renkler ne olursa olsun İnce İnce çalışmalar olacağına böyle mertçe protestolar olur, şiddet içermeden ve şiddet görmeden tamamlanırsa da ne ala.
Boşverin abi laf anlatabilsek aylardır anlatırdık :) 1 saat 15 dk sonra maç var hiç havasına giremedim ama gidip şimdiden izlemeye başlıyım maç öncesini falan :)
Al işte. Demirören AVM'ye meşale, torpil atılmış. Hiç yakışmadı, hiç.
Fenerbahceli "BAZI" arkadaslarda olmasa bizi guldurcek yok :) yuruyusu taraftarlarimiz yaptimi yapti ? hayir anlamadigim su sizene ? bizim sorunumuzdan cok siz ilgileniyorsunuz ya cok guzel oluyor :)
Önünde polis vardı bişey oldugunu zannetmiyorum. :D
Yuruyus ile ilgili tum resimleri videolari burda gorebilirsiniz.
http://onrmdnci.tumblr.com/
Takımın silkinip kendine gelmesi lazım. Bu kadar pozisyona girip 2 önemli maçlarda da değerlendirememek üzücü. Hala herşey bizim elimizde ama insanın içi acıyor bunca emeğe. Canları sağolsun.
Necati gereksiz maçta varsın,gerekli maçta yoksun be abi.Yakaladıklarını atsaydın Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında şu an şampiyonluk turu atıyordu takım.Neyse İnşallah kalan 2 maçta atarsın :)
Bilmediğimden soruyorum, puan eşitliğinde verdikleri buçuğu geri mi alıyorlar? Arkadaş söyledi de saçma geldi bana.
Terim umarım Beşiktaş maçında Necati'yi oynatmaz oda ders çıkarır böylece hatalarından...
Evet şu an puan farkı 3 ama normalde 2.5.Yani Fenerbahçe kazanınca 0.5 puan önümüze geçiyor.
rahat olun renktaslarim telaslanmaya gerek yok o takimin basinda "IMPARATOR" var ayaginizi denk alin yani :)
haha nasıl bir ligdir ya işimiz buçuklara kalıyor:D
Teşekkür ederim, keşke vermeselermiş o zaman yahu :)
İşte vermemişler diye farzet :D 3 değil 2,5 puan öndesiniz diye düşün :)
Galatasaray maçlarının biletlerinin ortalama fiyatları ne kadar ? Çok pahalı olsa gerek, Stattaki boşluk Şampiyonluk mücadelesi veren takımın uzağındaydı.
Evet tribünler bu maç kötüydü. Bunda fiyatın etkisi çok.
Açıkcası pahalı hem de saat 22'de bitti maç milletin işi var gücü var yakındakiler geldi büyük ihtimal onun dışındakiler gelemediler tabi...Uzaktakilerin gitmesi zaten 2 saat sürer malum :) biraz da bundan dolayı...
Ona bende kızdım.Madem maça gitmeyeceksiniz yarın yapın şu yürüyüşü.Ben direk herkes maça gidecek diye düşünüyodum.Millet yorgunluktan bayılmış zaten halleri kalmamış maça gitmeye.
Hemde fazlasıyla, Arena'nın akustiği Saraçoğlundan kat be kat daha etkili. Fenerbahçe seyircisi stadını iyi kullanıyor, bana göre Galatasaray taraftarı bunu iyi bir şekilde kullandığı zaman, o stat rakipler için çıkılmayacak bir yer olacaktır.
Onlarda bir etken tabi ama şurada kalmış 2 maç bazen fedakarlık göstermek gerek örneğin ben yarın yine derse giremeyecem ve bir dersim devamsızlık yüzünden sınırda olacak. Haftaya kupa maçını izlersem 2 dersten devamsızlık yüzünden kalıyorum :D Değer mi ? Değer : )
Evet organizasyonun tribünlerdeki boşluğa etken olduğu kanısına bende katılıyorum.