Sayfa 150 / 578 İlkİlk ... 50100140148149150151152160200250 ... SonSon
4,471 ile 4,500 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Saçmaladın

58. madde değişmesin diye site var. Bak bakalım kim açmış onu.

Stadında 58. madde değişmesin diye pankart açan tek kulüp kim. Hadi araştır bakalım kimmiş.

Daha bugün basın toplantısında Nihat Özdemir 58. maddenin değişmesini doğru bulmuyoruz dedi. Sporda Şiddet Yasası düzenlenmesi için meclise yollandığında da Aziz Yıldırım için yapılıyor dendi gördük kimlerin faydalandığını

3. Kez yazıyorum bunu. Ama yarın yine biri derki 58. madde değişti FB taraftarı neden tepki vermiyor. Sonra biz o mesajı yazana tepki gösterince biz suçlu oluyoruz. Halbuki 1 arka sayfada yazıyor.
    Futbolda kalıcı olan yöneticiler değil, taraftarlardır. Biliyorum zaten pankart açıldığını ama neden şimdi ses çıkmıyor diyorum. Benim gördüğüm mitinglerin ana temasının "Aziz Yıldırım" üzerine kurulduğu. Kara'ya kara demek bu kadar zor değil.
    Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Yavaş yavaş tek tip insan olmakta zarar yok bence.

Ama sen her duyduğuna inanır neden 58'e tepki vermediniz demek şike var gibilerinden tepki verirsen,son üzüntün anlamsız olur,sadece düşenin halinden anlayan düşen olursun.
    Tek tip insanda olmakta sorun yok diyorsanız, sizin görüşünüzdür. Ne kadar sağlıklıdır onu bilemem.

Şike konusunda da fazla alıngansın.

Not: Büyük ihtimal zaten bu mesajların hepsi silinecek Galatasaray Sohbet Alanı'yla alakası olmadığı için silinecek. Zaten ben kendimi açıkça anlattığımı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yürümek en doğal hakları. Valilik son dakika "izin vermedik" filan diyerek durumu eşitlediğini sandı. Dediğim gibi klasik bir maç öncesi toplamasından başka bir şey değil. 5bin filan diyorlar o kadar bile sanmıyorum. Yürüyenlerin protestolarına sağlık onlar da bir ses verdiler.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Futbolda kalıcı olan yöneticiler değil, taraftarlardır. Biliyorum zaten pankart açıldığını ama neden şimdi ses çıkmıyor diyorum. Benim gördüğüm mitinglerin ana temasının "Aziz Yıldırım" üzerine kurulduğu. Kara'ya kara demek bu kadar zor değil.

Tek tip insanda olmakta sorun yok diyorsanız, sizin görüşünüzdür. Ne kadar sağlıklıdır onu bilemem.

Şike konusunda da fazla alıngansın.

Not: Büyük ihtimal zaten bu mesajların hepsi silinecek Galatasaray Sohbet Alanı'yla alakası olmadığı için silinecek. Zaten ben kendimi açıkça anlattığımı düşünüyorum.
    http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=27574

Al buyur resmi site açıklamasını da buldum.

Tepki göstermek yürüyüş yapmak mıdır? O zaman birtek GS taraftarı istemiyor değişmesini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yürümek en doğal hakları. Valilik son dakika "izin vermedik" filan diyerek durumu eşitlediğini sandı. Dediğim gibi klasik bir maç öncesi toplamasından başka bir şey değil. 5bin filan diyorlar o kadar bile sanmıyorum. Yürüyenlerin protestolarına sağlık onlar da bir ses verdiler.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bunlar ne Berkay ? Gidipte buraya dağılma fotolarını koymanızdaki amaç ne ?
    Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=27574

Al buyur resmi site açıklamasını da buldum.

Tepki göstermek yürüyüş yapmak mıdır? O zaman birtek GS taraftarı istemiyor değişmesini.
    Yahu ben diyorum zamanında tepki gösterildi eyvallah. O da Aziz Yıldırım'ın direktifi olmasa zor gibiydi bana kalırsa, neyse onu geçiyorum. Şimdi nerede bu tepkiler? Taraftar Aziz Yıldırım için sokağa dökülürken Fenerbahçe'ye yapıştırılan suçlu etiketi için neden dökülmüyor? Çıkıp tepki gösterilirse zaten eyvallah, yanlış olan doğruyu bulmuş olur.
    İyi bulmuşsun bu fotoğrafı ben de fotoğraflarla geliyorum az sabredin

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İlla ki video koyduracaksınız

Edit : Videoyu dinlemedim izlemiştim sadece

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kusura bakmayın ama kaç bin kişi olduğumuzdan size ne ? Kendi kendimize yürüyoruz siz niye gerildiniz bu kadar ? Bizden çok siz konuşuyorsunuz bu olayı. En başta sadece emniyetin çifte standartını eleştiriyoruz diyordunuz ama ortaya çıktı amacınız.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cihan'ım benden hızlı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Kusura bakmayın ama kaç bin kişi olduğumuzdan size ne ? Kendi kendimize yürüyoruz siz niye gerildiniz bu kadar ? Bizden çok siz konuşuyorsunuz bu olayı. En başta sadece emniyetin çifte standartını eleştiriyoruz diyordunuz ama ortaya çıktı amacınız.
    Cihan amaçları belli Bize diyorlar şike konusunu bizden konuşuyorsunuz diye ama bizim her yaptığımız şeyi bizden çok konuşuyorlar Sırf olay çıksın gündem değişsin o olsun bu olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kalabalığın sonunu gören var mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

E gayet sessizsiniz. Aziz Yıldırım için yapılan yürüyüşler Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması üzerine yapmadı taraftarlar. Fenerbahçe mitinglerinin birçoğu Aziz Yıldırım mitingine dönüştü. Bu kadar emin olmanın bir sebebi de "Büyük Alper" olarak bilinen Feder'in büyüklerinden olan abinin, arkadaşımın amcası olmasıdır. Arkadaşımın anlatmasıyla değil kendi gördüklerimle konuşuyorum. Boş atıp dolu tutturmaya çalışmıyorum yani.

Kimse bana "bak bu böyle böyle oldu." diye de anlatmadı. İki yönden de bakarak ben bu karara varıyorum. Ama ben çok nadir Fenerbahçeli gördüm Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'laşmasına karşı çıkan.
    "Aziz Yıldırım için yapılan yürüyüşler Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması üzerine yapmadı taraftarlar."

Hala yalan söylüyorsun. Aziz Yıldırım'a destek oldu hatta çok oldu tam da Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması nedeniyle oldu. İkisi aynı şey yani. He bazı Aziz Yıldırım sevgisini abartan diğerlerini yetersiz destekle suçlayan da oldu ama bunlar çok farklı şeyler.

"Ama ben çok nadir Fenerbahçeli gördüm Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'laşmasına karşı çıkan."

Zaten şu an Fenerbahçe'nin, Aziz Yıldırımlaşmasında sıkıntı yok olamaz da tam tersi uzaklaştırılması hele düşünülemez. Bunu düşünenler Aziz Yıldırım'la kişisel husumeti olanlar ve Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'lilerden daha iyi tanıdığını sananlar.

"Karaya kara demek zor değil." doğru ama karaya zorla kara dedirtmek kadar saçma bir şey olamaz.

Mesajlarımı okursan %90'ı falan doğrudan şikeyle ilgili değil. Benim tepkim kendileri bir gerçek yaratıp ona inanıp insanları da bu sözde gerçeğe ikna etmeye çalışanlara. İşin kötüsü bunu yapan insanlar etrafındaki olanları yorumlayamıyor. Bu da son 2 senedir Fenerbahçe'ye gücün sahada yetmemesi sonucunda oluşan mağduriyet.Kaldı ki,Fenerbahçe'yi sahada mağlup etmek imkansız değil. Ama bu derin bir toplumsal sorun olduğu için oldukça hassas bir durum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu beni sayı ilgilendirmiyor. Ben ilk gördüğüm resmi paylaştım.

Bağdat Caddesi Yürüyüşünde basının kullandığı fotoğraf:

Aslında olan

Mynet'in resim uzantısına bakalım birde: "img5.mynet.com/ha6/f/fenev-kopru.jpg"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Döndük dolaştık yine bir şeyler yarıştırmaya devam ediyoruz. Her iki takıma da başarılar
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    "Aziz Yıldırım için yapılan yürüyüşler Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması üzerine yapmadı taraftarlar."

Hala yalan söylüyorsun. Aziz Yıldırım'a destek oldu hatta çok oldu tam da Fenerbahçe'nin üzerine suçlu yaftası yapıştırılması nedeniyle oldu. İkisi aynı şey yani. He bazı Aziz Yıldırım sevgisini abartan diğerlerini yetersiz destekle suçlayan da oldu ama bunlar çok farklı şeyler.

"Ama ben çok nadir Fenerbahçeli gördüm Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'laşmasına karşı çıkan."

Zaten şu an Fenerbahçe'nin, Aziz Yıldırımlaşmasında sıkıntı yok olamaz da tam tersi uzaklaştırılması hele düşünülemez. Bunu düşünenler Aziz Yıldırım'la kişisel husumeti olanlar ve Aziz Yıldırım'ı Fenerbahçe'lilerden daha iyi tanıdığını sananlar.

"Karaya kara demek zor değil." doğru ama karaya zorla kara dedirtmek kadar saçma bir şey olamaz.

Mesajlarımı okursan %90'ı falan doğrudan şikeyle ilgili değil. Benim tepkim kendileri bir gerçek yaratıp ona inanıp insanları da bu sözde gerçeğe ikna etmeye çalışanlara. İşin kötüsü bunu yapan insanlar etrafındaki olanları yorumlayamıyor. Bu da son 2 senedir Fenerbahçe'ye gücün sahada yetmemesi sonucunda oluşan mağduriyet.Kaldı ki,Fenerbahçe'yi sahada mağlup etmek imkansız değil. Ama bu derin bir toplumsal sorun olduğu için oldukça hassas bir durum.
    Yok ben kendimi anlatamıyorum. He Büyük Alper de yalan söylüyorsa onu bilemiyorum.

Aslında olan

Büyük ihtimalle basın o resmi kullandığı için sen de küfür ettin değil mi? Bu da güzel

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Döndük dolaştık yine bir şeyler yarıştırmaya devam ediyoruz. Her iki takıma da başarılar
    Hayır anlamıyorum ki onlara laf atan yok gelip hala uğraşıyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yok ben kendimi anlatamıyorum. He Büyük Alper de yalan söylüyorsa onu bilemiyorum.

Büyük ihtimalle basın o resmi kullandığı için sen de küfür ettin değil mi? Bu da güzel
    O siteye girmiyorum bile. O gazeteleri de almıyorum. Google'da ararken denk geldim. Çok şey söylenir aslında. Ama söylemek istemiyorum.

Sadece artniyet'e bakın.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Aslında olan

Tamam ben anladım seni Fotoğraflar göz yanıltıcı olabilir onu belirtmek istedin sanırım ya da yürüyüşle ilgili bir görsel paylaşmak istedin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Uzatmanın anlamı yok. Ben protestoların çok önemli olduğu düşünüyorum. Dün verdiğim tepki tamamen emniyetin çifte standartı ile ilgiliydi. Yürüyen yürüdü, dün vaat edilen kalabalık insanlarda farklı bir algı uyandırdı. O yüzden bunun konuşmasının dönmesi doğaldır. Renkler ne olursa olsun İnce İnce çalışmalar olacağına böyle mertçe protestolar olur, şiddet içermeden ve şiddet görmeden tamamlanırsa da ne ala.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Boşverin abi laf anlatabilsek aylardır anlatırdık 1 saat 15 dk sonra maç var hiç havasına giremedim ama gidip şimdiden izlemeye başlıyım maç öncesini falan

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O siteye girmiyorum bile. O gazeteleri de almıyorum. Google'da ararken denk geldim. Çok şey söylenir aslında. Ama söylemek istemiyorum.

Sadece artniyet'e bakın.
    Basının o artniyeti neyse sizinde o fotoyu buraya eklemenizdeki artniyet odur. Kendi kendini ele veriyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bunlar ne Berkay ? Gidipte buraya dağılma fotolarını koymanızdaki amaç ne ?
    Cihan konuyu uzatmak istemiyorum. İstersen bunları ps olduğunu sana pm ile atayım. Ama şu konu uzamasın artık. Tamam yürüdünüz bitti. Herkesin kendine göre sebepleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sadece artniyet'e bakın.
    Basının o artniyeti neyse sizinde o fotoyu buraya eklemenizdeki artniyet odur. Kendi kendini ele veriyorsun.
    Cihan'ın yazdığını yazacaktım cevap olarak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Cihan'ın yazdığını yazacaktım cevap olarak.
    Yine senden hızlıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cihan konuyu uzatmak istemiyorum. İstersen bunları ps olduğunu sana pm ile atayım. Ama şu konu uzamasın artık. Tamam yürüdünüz bitti. Herkesin kendine göre sebepleri var.
    He bunlar photoshop ama biz yürüdük bitti. Herkesin kendine göre sebepleri var yazıp ortalığı karıştırmanız ironik, biraz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yine senden hızlıyım
    Lanet adam

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Al işte. Demirören AVM'ye meşale, torpil atılmış. Hiç yakışmadı, hiç.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fenerbahceli "BAZI" arkadaslarda olmasa bizi guldurcek yok yuruyusu taraftarlarimiz yaptimi yapti ? hayir anlamadigim su sizene ? bizim sorunumuzdan cok siz ilgileniyorsunuz ya cok guzel oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önünde polis vardı bişey oldugunu zannetmiyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri