Chelsea Diego Costa'yı açıkladı.
Printable View
Chelsea Diego Costa'yı açıkladı.
Arsenal Debuchy , Sanchez ve Aurier ile anlaşmış.
Debuchy ile Aurier aynı mevki değiller mi?
A.SANCHEZ ARSENAL'DE..
İngiliz basınında yer alan haberlere göre, Alexis Sanchez'in yaklaşık 38 milyon Euro'luk bir bedel karşılığında Arsenal'e transfer oldu.
---
Barcelona'nın en çok beğendiğim oyuncusunu aldık..Büyük güç katacak
Liverpool durmuyor transferde Bony Wilfried'e 19 MN € teklif etmişler ve aynı takımdan Ben Davies'i de istiyorlarmış.
Crystal Palace, Chamakh ile 2 yıllık sözleşme imzalamış.
Man UTD, Vidal için Juventus'un kapısını tıklatmaya hazırlanıyormuş.
Alexis Sanchez 17 numaralı formayı giyecekmiş bu arada.
Hummels'in de Man UTD yolunda olduğu söyleniyormuş.
Valla Liverpool Wilfried Bony alırsa gerçekten harika iş çıkarmış olur.Suarez'in eksikliğini çok hissetmezler :)Davies ise sol beke ilaç olur.
Geçen sezon Mesut,bu sezon Alexis Sanchez,Arsenal sonunda transferde yapması gereken hamleleri geç de olsa yapmaya başladı.Bu tarz isimlerle ancak rakiplerine kafa tutabilirler.
Bizim takımda pek transfer yapılmamasını düşünenlerdenim bu sene. Takım zaten şuan ligin en iyisi kadro kalitesi olarak. Güzel bir hava yakalandı ve bu havanın bozulmaması gerekli. Uyumu bozmamamız gerekli. Şuanlık şu transferler yapıldı ;
Willy Caballero (Malaga)
Bacary Sagna (Arsenal)
Fernando (Porto)
Bruno Zuculini (Racing Club)
Özellikle Fernando ve Sagna transferleri tam ihtiyacımız olan adamlardı. Gücümüze güç kattı resmen. Ben bir de çok kaliteli bir stoper transferi bekliyorum. Hummels veya Dante alınabilir. Eğer bunlardan biri gelirse takımımıza güç katar. Zaten ortasaha ve forvet hattımız ligin en iyisi ve bozulmaması taraftarıyım. Özellikle Yaya Toure'nin Real Madrid'e gidebileceği haberleri çıktı eğer böyle bir şey olursa yeri mümkün değil dolmaz. Kesinlikle satılmaması gereken bir oyuncu Yaya Toure.
Newcastle eski oyuncusu Demba Ba'ya kucak açmaya hazırlanıyormuş.
David Ospina ile Arsenal'in ilgilendiği haberleri mevcut.
Man UTD ve Chelsea'nin, Barcelona'lı yıldız Alex Song için 25 MN €'yu gözden çıkardığı söyleniyor.
Paul Pogba, Chelsea'nin kıskacı altındaymış.
Southampton'ın da Graziano Pelle'ye 9.5 MN € teklif ettiği haberleri mevcut.
Man UTD'ın Ajaxlı sol bek Blind'i istediği haberleri mevcut.
L'pool ve Tottenham'ın gündeminde Swansea'nın forveti Bony Wilfread varmış.
Son olarak Sami Khedira ile Arsenal adı baya baya anılmaya başlandı.
pogba'yı chelsea alabilir. mutu olayından borcu var zaten juventus'un 17m€ civarı.
ramires+bir miktar para olarak geçiyor şu an ada basınında. transfer bu şekilde gerçekleşirse song transferi de olabilir.
fakat benim düşündüğüm stopere kimi alacak mourinho? luiz'in gidişinden sonra elde kalan kurt zouma, cahill ve terry. zouma bir yıl daha kiralanır bana göre. terry yaşını başını aldı. en az 2 takviye yapılması gerekiyor o bölgeye.
son olarak bony'den bi' cacık olmaz iki takımada. başka forvetlere yönelsinler.
Pogba'yı satmak Juventus için buyuk ahmaklık olur
khedira-mesut cok iyi anlasan bir ikili, arsenaldeki bulusmalari muazzam olur. cok isterim bu transferi. arsenalin ortasahasi cok yumusak, khedira cok sey katar kesinlikle. umarim olur bu transfer.
ospinayi da cok isterim. polonyali kaleci tek iyi kaleci takimda. yeri garanti gibi. ospina gelirse rekabet artar o bolgede. hatta ospina kaleyi alir bile.
Arsenal için Khedira ve Balotelli diyorlar haydi bakalım,şova başladık bir kere:D
Bence Arsenal'in stoperden başlaması lazım, sağ beke oyuncu aldılar sol bek te idare eder gibi. Ben stoper ikilisini hiç beğenmiyorum, Mertesacker çok yavaş, Koscielny ne yapacağı belli değil keza Vermaalen de aynı. Orta sahada Arteta kesinlikle yeterli değil. Zaten önünde olan adamlarda yumuşak olunca arkadaki adamın biraz sert olması lazım, sadece top kontrolü yeterli değil. İleride Sanchez çok iyi oldu, özellikle Walcott'un sürekli sakatlanması ve Podolski'nin istikrarsızlığı takımı çok etkiliyordu. Eğer stoper alınırsa ve orta sahaya Khedira olursa çok iyi bir takım olur, umarım gidip Balotelli'yi almazlar.
Manchester City, Porto'dan Mangala'yı 40 M € karşılığında transfer etti. (Goal)
İşte beklediğim transfer be. Dün yazmıştım, herhalde duymuş beni yöneticiler en beğendiğim stoperlerden birini almışlar.
porto gene okutmuş :D
Porto'nun satış bedellerinde ki uçuk fiyatları uzun yıllardır dikkatimi çekiyor , bazı oyuncuların etmeyeceği fiyatlara okutma yeteneklerine hayranım gerçekten ama bunu nasıl yapıyorlar bir çözemedim gitti (:
Mangala'nın o fiyatı etmeyeceğini söylemiyorum yanlış anlaşılmasın 23 yaşında bir stopere verilmez normalde ama günümüz piyasasında bu paralar verilirken Mangala reisede verilmezse ayıp olur :icon_razz:
ManU Hummels ve Dante ile ilgileniyor. Dante bu sene en iyi dönemini geçirdi. Hummels ise sürekliliği olan bir oyuncu. Dortmund'da senelerdir takımın defansının sigortası. Van Gaal tecrübeli hoca. Hummels'ı tercih eder diye düşünüyorum. Her açıdan şu an için en mantıklı stoper transferi olur ManU için.
Benim daha çok merak ettiğim bu kadar kaliteli futbolcuları nasıl buluyorlar. Ya da nasıl bu kadar iyi hale getiriyorlar futbolcuları. Pepe , Mangala , James Rodriguez , Jackson Martinez , Falcao ve ŞL aldıkları kadrodaki oyuncular gibi adamlara sıradan futbolcu gözüyle bakarken Porto'ya geliyorlar ve coşmaya başlıyorlar. Sattıkları hiç bir oyuncu da boş çıkmıyor(Quaresma var tek hatırladığım tutunamayan isim , ondaki kalite de tartışılmaz zaten). Ödenen bu fahiş ücretlerden çok daha fazlasına anında satabilir alan büyük takımlar ve james(Yazın büyük bir takıma gider diye düşünüyorum) ve Falcao'daki gibi bunu yapan takımlar da oluyor. Gerçekten çok ilginç. Ama zengin takım olsam ben de Porto'dan alırdım bu fiyatlara oyuncuları çünkü yukarıda da dediğim gibi hiçbiri boş çıkmıyor :)
Dante'ye uyuz oluyorum ve hiç beğenmiyorum , umarım gelmez. Hummels te gelmezse zaten vay halimize :) Ama stopere en az 2 adam almak lazım , tek adam kurtarmaz. Şu an kadrodaki tek idare eder denilebilen stoper Phil Jones :)
Bir yerde okumuştum diye hatırlıyorum dünya çapında binlerce menajer scout tarzı ekiplerle çalışıyorlarmış.
Şu adama iyi bakın bence klasik Hollanda ligi gol kralı terimini değiştireceğine inanıyorum ben. Bu sezon takıma alışırsa eğer güzel işler yapabilir diye düşünüyorum.
Sonu A.Alves'e benzemez inşallah :)
28 olmus yasi, ben daha genc zannediyordum bunu :)
Bu sezon pek çok maçını izledim boyuna göre tekniği iyi ama Hollanda ligi ve Premier Lig çok farklı bu yüzden biraz görmek lazım nasıl bir verim sağlayacak, o yüzden şüpheli yaklaşıyorum Pelle transferine.
Tabi şu durumda alınabilecek en iyi isimlerden Southampton adına.
Dusan Tadic'i de 4 yıllığına almışlar yazıldı mı bilmiyorum ama
Meksika'nın Pachuca takımında forma giyen 25 yaşındaki forvet, West Ham United'a imza atmak üzere İngiltere'ye gitti.
Ekvadorlu yıldız oyuncu Enner Valencia, Premier Lig ekiplerinden West Ham United ile görüşmelerini sonlandırmak üzere Londra'ya uçtu.
Goal'ün edindiği bilgiye göre iki kulüp arasındaki görüşmelerde sona yaklaşılırken, Ekvadorlu golcü de İngiltere'ye davet edildi. Aaron Cresswell, Cheikhou Kouyate, Diego Poyet ve Mauro Zarate gibi önemli isimleri kadrosuna katan West Ham yönetimi, bir başka yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak üzere...
İngiliz kulübü 15 milyon avroluk bonservis ücretini gözden çıkarırken, gelecek sezon için oldukça iddialı bir kadro kuruyor.
Liverpool, Lazar Markovic ile her konuda anlaştı. Gençler üzerinden politika devam ediyor. Suarez kalitesinde bir forvet bu takıma şart hala.
Liverpool her zamanki gibi gereksiz yere para saçmaya devam ediyor. Zamanında Torres'ten gelen parayı boşa savurdukları gibi şimdide Suarez'den elde edilen geliri çarçur etmeye niyetliler sanırım :). Suarez'den gelen paraya Reus, Lukaku ve üst düzey bir orta saha alınabilirdi.
Ayrıca Newcastle, Remy Cabella'yı kadrosuna kattı.
Real Arsenal ile anlaştı. Khedira yolcu...
Real Madrid, Sami Khedira transferi konusunda Arsenal'le 4 yıllık anlaşmaya vardı. Daha önce Mesut Özil'i de Real'den transfer eden Arsenal, Khedira'nın Londra'ya gelmesini bekliyor.
Kaynak: Sport
Ospina Arsenal'e hazır
Arsenal, Ligue 1 takımlarından Nice'de forma giyen David Ospina ile anlaştı. Londra ekibinin Kolombiyalı kaleci için 4 milyon sterlin ödemesi bekleniyor.
Kaynak: Daily Mirror
Markovic tamam! Sıradaki Bony
Liverpool'un 25 milyon avroya anlaştığı Lazar Markovic'in Pazartesi günü sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor. Kırmızılılar, transferde hız kesmiyor. Liverpool, Markovic'in ardından Wilfired Bony'nin transferini de bitirmek istiyor.
Kaynak: Daily Telegraph
Chelsea Drogba'yla görüşüyor
Chelsea eski futbolcusu Didier Drgoba'yla gçrüşmelere başladı. Londra ekibinin Fildişili futbolcuya teknik heyette görev vermesi bekleniyor. Mourinho yıldız futbolcunun genç yeteneklere önderlik yapacağına inanıyor.
Kaynak: Daily Mail
Vidal ManU'ya imzalıyor!
Manchester United, Şilili orta saha oyuncusunun transferini açıklamak üzere. Kırmızı Şeytanlar yıldız futbolcu için 40 milyon avro ve Patrice Evra'yı teklif etmişti.
Kaynak: Marca
Liverpool Moreno'da ısrarcı
Liverpool yöneticisi Ian Ayre, İspanyol kulübü Sevilla'ya 18 milyon sterlin teklif ettiklerini belirtti. Sol bek konusunda arayışlarda olan İngilizler'in 22 yaşındaki Moreno'yu transfer etmek için her yolu deneyecek.
Kaynak: Daily Mirror
ManU yeni sponsorluk anlaşması yapmış, Adidas'a geçmişler 10 sene için alacakları para minimum 750 milyon pound. :icon_surprised:
http://www.manutd.com/en/News-And-Fe...th-adidas.aspx
Man Utd'ın Adidas ile yaptığı sözleşmeyi gördünüz mü? Senelik 75 Milyon Sterlin nedir abi?
Gelsin paralar :D Şu nike illetinden de kurtulduğumuza sevindim. Diğer ürünlerin olmayışını geçtim forma bile tek çeşit geliyordu o da uzun kollu falan oluyordu. Adidas daha iyi olur umarım.
Janmaat Newcastle'a!
http://static.goal.com/416500/416543_heroa.jpg
Hollandalı oyuncu Daryl Janmaat, Newcastle United için sağlık kontrolünden geçecek.
Feyenoord forması giyen Daryl Janmaat, yeni sezonda Newcastle United forması giymeye hazırlanıyor.
Janmaat'ı 8 milyon avro karşılığında transfer eden Newcastle United, sağlık kontrolünden geçmesi beklenen oyuncu ile de 6 yıllık bir sözleşme imzalayacak.
Ayoze Perez, Jack Colback ve Siem de Jong gibi isimler de Newcastle United'a transfer olmuştu.
Paranın dibine vurmuşlar resmen (en hafif tabirle). :)