1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Porto'nun satış bedellerinde ki uçuk fiyatları uzun yıllardır dikkatimi çekiyor , bazı oyuncuların etmeyeceği fiyatlara okutma yeteneklerine hayranım gerçekten ama bunu nasıl yapıyorlar bir çözemedim gitti (:

Mangala'nın o fiyatı etmeyeceğini söylemiyorum yanlış anlaşılmasın 23 yaşında bir stopere verilmez normalde ama günümüz piyasasında bu paralar verilirken Mangala reisede verilmezse ayıp olur

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Porto'nun satış bedellerinde ki uçuk fiyatları uzun yıllardır dikkatimi çekiyor , bazı oyuncuların etmeyeceği fiyatlara okutma yeteneklerine hayranım gerçekten ama bunu nasıl yapıyorlar bir çözemedim gitti (:

Mangala'nın o fiyatı etmeyeceğini söylemiyorum yanlış anlaşılmasın 23 yaşında bir stopere verilmez normalde ama günümüz piyasasında bu paralar verilirken Mangala reisede verilmezse ayıp olur
    Benim daha çok merak ettiğim bu kadar kaliteli futbolcuları nasıl buluyorlar. Ya da nasıl bu kadar iyi hale getiriyorlar futbolcuları. Pepe , Mangala , James Rodriguez , Jackson Martinez , Falcao ve ŞL aldıkları kadrodaki oyuncular gibi adamlara sıradan futbolcu gözüyle bakarken Porto'ya geliyorlar ve coşmaya başlıyorlar. Sattıkları hiç bir oyuncu da boş çıkmıyor(Quaresma var tek hatırladığım tutunamayan isim , ondaki kalite de tartışılmaz zaten). Ödenen bu fahiş ücretlerden çok daha fazlasına anında satabilir alan büyük takımlar ve james(Yazın büyük bir takıma gider diye düşünüyorum) ve Falcao'daki gibi bunu yapan takımlar da oluyor. Gerçekten çok ilginç. Ama zengin takım olsam ben de Porto'dan alırdım bu fiyatlara oyuncuları çünkü yukarıda da dediğim gibi hiçbiri boş çıkmıyor

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    ManU Hummels ve Dante ile ilgileniyor. Dante bu sene en iyi dönemini geçirdi. Hummels ise sürekliliği olan bir oyuncu. Dortmund'da senelerdir takımın defansının sigortası. Van Gaal tecrübeli hoca. Hummels'ı tercih eder diye düşünüyorum. Her açıdan şu an için en mantıklı stoper transferi olur ManU için.
    Dante'ye uyuz oluyorum ve hiç beğenmiyorum , umarım gelmez. Hummels te gelmezse zaten vay halimize Ama stopere en az 2 adam almak lazım , tek adam kurtarmaz. Şu an kadrodaki tek idare eder denilebilen stoper Phil Jones

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri