Originally Posted by
GeNç KaRTaL
Yeni federasyon yönetiminin ne kadar tecrübesiz ve bilgisiz olduğu ortaya çıktı bu süreçte.Daha göreve gelir gelmez böyle bir süreçle karşı karşıya kalmaları gerçekten onlar için büyük şansızlık,kabul etmek gerek.Herkes Mehmet Ali Aydınlar ve federasyon yönetimini eleştiriyor ve çok haklı eleştiriler.Benim aklıma ise eski federasyon geliyor.Acaba Mahmut Özgener'in bu olacaklardan haberi varmıydı da seçime girmeme kararı aldı. Çok önemli değil belki ama merak ettim doğrusu.
Mehmet Ali Aydınlar'ın UEFA'nın Fenerbahçe'yi avrupa kupalarından men ettirip,bizi men ettirmemesiyle ilgili açıklamaları okudum.Gerçekten çok ilginç.Bu konu hakkında da şöyle bir şey düşündüm.Acaba buraya gelen UEFA yetkilisi soruşturma ile ilgili yaptığı araştırmadan sonra Fenerbahçe'nin suçlu olduğu,bizim ise suçsuz olduğumuz kanaatine mi vardı da UEFA apar topar federasyondan Fenerbahçe'yi ŞL'den geri çekmesini istedi.Mehmet Ali Aydınlar bunu söyleyemiyor olabilir.Çünkü bunu söylese o zaman neden Fenerbahçe'yi ligden düşürmediniz denecek.Yaptığı ilginç açıklamadan sonra böyle olabilir diye düşündüm doğrusu.Gerçi kendisi 9 gün önce de,şüphesi olan kulüpler Avrupa'ya gitmesin demişti.Orası da var.Çok ilginç şeyler oluyor gerçekten.Keşke herşey bir an önce açıklığa kavuşsa.