Quote Originally Posted by benbenim View Post
sıfır tolerans deniyordu hani nerde ? ya da masumiyet karinesi nerde ? fenerbahçenin adını bu kadar medyada geçirmiştir. peki neden porto ve milan katıldı ? yunan takımları nasıl beklendi ? mehmet demirkol un dediği gibi uefa ve tff herseyi planlamış. cl den uefa men etseydi direkt cas'a gidebilirdik. ya da cl'ye ts'yi tff yollasaydı feneri düşürmek zorundaydı. ama fenere mecbur oldukları için yapmadı. ya son gün açıklanmasına ne diyeceksin ?

Haluk Burcuoğlu > tff'nin feneri şampiyonlar liginden men hakkı yok!
Siz şimdi Şampiyonlar Ligini niye bu kadar büyüttünüz onu anlamadım ben. Milan ve Porto katılmış olabilir. Bana göre burdaki asıl sorun küme düşüremeyi beceremedikleri için böyle zamansız kararlarlar alıyolar. Milan ve Porto o sene küme düştü mü ? Hayır. Eksi puanla başladı. Fenerbahçe'ye daha eksi puan ile başlayacak diye bir karar bile çıkmadı. Halen yeterli delil yok işte iddaname cart curt diyolar. Yapmayın Allah aşkına ya. Federasyon karar veremiyo işte beceremiyor. Cesaretide yok. Ben dünden beri bunu diyorum.

Yunan takımları beklendide UEFA'da bir süre verdi bekliyordu zaten. Sadece yumurta kapıya dayanınca Federasyon böyle bir karar verdi bence.