Umut'a hic sans verilmedi inşallah kiralik gitmistir bu arada Umut'u kaça almistik.Bir Tarik sevdasidir sürdü gitti sonunda geldi insallah patlamaz
Printable View
Umut'a hic sans verilmedi inşallah kiralik gitmistir bu arada Umut'u kaça almistik.Bir Tarik sevdasidir sürdü gitti sonunda geldi insallah patlamaz
cok para cok... tarik icin hemde 4.5 + oyuncu , ne diyeyim hayirli olsun yabanci siniri yuzuden para bayiyoruz soyle adamlara.
Ya bu Tarık da bizim göremeyip de Gs'ın gördüğü ne var anlamadım. Geçen Eskisehir maçını sadece Tarık için izledim. Bildiğin düm düz Anadolu takımı topçusu. Tarık yerine Sabri'ye şans verilse daha iyiydi. Hele Umut gibi genç orta sahayı da vermiş olmamız çok büyük hata.
Dzemaili ve Pandev transferi 3.5m€'ya oldukça makul bir anlaşma olmuş. Dzemaili'yi severim Dünya Kupası'nda da iyi oynamıştı zaten. Bizde de iyi katkı verecektir. Pandev hakkında da tek soru işareti yaşı bence. 31-32 yaşında ve Prandelli genç ve diri bir forvet istiyordu. Sanırım maddi bakımdan tatlı geldiği için gerçekleşti bu transfer. Biraz da göz boyamak için tabi. Forvet alalım da kim olursa olsun gibi oldu.
Herşeye rağmen hayırlı olsun diyelim. İnşallah katkı sağlarlar.
Tarık transferinin maliyeti için Eskişehirspora kızmaya gerek yok Eskişehir Tarığı 2m euroya satsa yerine kimi alıcak onlarda haklı.
Sabri bir daha kadroya alinamayacak sanirim, Veysel`de fazla iyi performans gostermiyor.Bu yil boyle gidemeyecegi icin Tarik`i mecbur almak zorunda kaldik.
Fakat Emmanuel Eboue 1 sene daha kalacagini aciklamis.Ne yapacagiz bilmiyorum.Sadece CL`de mi oynayacak? Bos yere maas.Ah yabanci kontenjani, ne buyuk bir belasin sen?
http://www.ntvspor.net/haber/haber-t...daha-buradayim
pandev ve dzemali fizik olarak dususte ozellikle pandev asiri derecede agirlasti , ligde is yapar ama cl de soru isareti.
Tarık Çamdal biraz tuzlu olmuş,Sabri takıma alınsa bu maliyetten kurtulabilirdi klüp.Pandev sevdiğim oyunculardan bir tanesi başarılı olur,diğerini bilmiyorum izlemek lazım
Pandev Dirk Kuyt etkisi yapabilir.Umut Gündoğan Galatasaray'a ne kadara gelmişti ?
Yabancilar fiyatina gore iyi transfer ama Tarik inanilmaz pahali. Yazik bu paralara. Birakin su yabanci sinirini artik.
Sabri neden kadro dışı kaldı acaba? 4.5 m € maliyet yerine Sabri kullanılsaydı o parayı da ekleyip daha kaliteli bir forvet alınabilirdi aslında. Bana biraz acele ile yapılmış gibi geldi.
Galatasaray sağ bek için harcadığı parayı Fenerbahçe'ye Gökhan için teklif etseydi Fenerbahçe kabul ederdi :)
Aslinda degisen bir sey yok, almak istemiyormus gibi yapmaya calisarak fiyat dusurmeye calistilar, bir turlu rakami dusuremediler ve artik son saatlerde baslari sikisinca tukurduklerini yalamak zorunda kaldilar. :) Yabanci kontenjani olmasa o bolgede Eboue`yi hep degerlendirirdik, kalan bolgelere de daha ust duzey yildizlar alirdik.Fakat Tarik`a verdigimiz paradan sonra, bu yabancilari alabildik mecburen.Kaldi ki bu transferler yabanci sinirlamasinin ne kadar REZALET oldugunu bir kez daha gosteriyor.Turkiye Ligi`ne gore kaliteli olan ve kendilerini ispatlamis bu iki adama verdigimiz paraya bak, bir de sirf yerli ve boslugu doldurmasi adina standart bir oyuncuya verilen paraya bak. :) Gene de Tarik`tan umutluyum ben, yetenekli bir oyuncu, burada cok calisirsa, kendini gelistirir...
Ben alınan 2 yabancıyı da beğenmedim. Yani, Galatasaray'ın Ünal Aysal döneminde transfer ettiği en düşük popülerli 2 oyuncu olarak görüyorum tabi bunda maliyet ve transferlerin son güne bırakılmış olması da yatıyor. Elbet faydalı olacaklardır ama nasıl ve ne şekilde? Onu hep beraber izleyip göreceğiz.
Bu haftaki maçını izleyemedim herhalde kotuymus. Ama gecen sezon boyunca izlediğim Tarik Camdal tas gibi D/WB/M RL. Kaç para verilirse helal olsun. Caner dışında en iyi yerli sol bek, Sabri'den de iyi bir sağ bek almış oluyoruz.
Transferler bittiyse hayırlı olsun demek düşer bize(gerçi KAP bildirisi gelmeden %100 bitti diye bir şey yok ama bakalım ne olacak). İtalya'dan son dönemde aldığımız oyuncular iyi çıktı; Melo, Sneijder, Muslera ilk aklıma gelenler(başka alındı mı hatırlamıyorum). İnşallah onlar gibi olurlar.
Selçuk'un kötü oyunu ve stoperlerin idare eder durumu son anda transferi orta sahaya yönlendirdi sanırım. İlginç oldu. Selçuk cidden çok kötü başlamıştı sezona ama bu kadarını beklemiyordum.
Tarık için ise yorum yok. Ben olsam dünyanın en iyi beki olsa yine almazdım bu saatten sonra ki verilen para da çok. Bakalım Sabri'den, Veysel'den ne artısı olacak merakla bekliyorum.
Bu transferler olursa lig için başarılı transferler olur ancak CL için vasat. Dzemaili ve Tarık iyi de bizim Burak'ın yedeği olur Pandev.
Şimdi şöyle bakarsak Dzemalli çok rahat Selçuk'u keser , Pandev'de Burak'dan iyidir ama biz daha da iyisini istiyorduk sanırım biraz hayal kırıklığı oldu.
Pandev ununu elemiş eleğini asmış bir oyuncu gibi özellikle son 1-2 senedir. Ligi idare etmeleri kuvvetle muhtemel ama Avrupa'da başarı için yeterli kalibrede transferler değiller bence.
Yalnız atladığınız bir nokta var.Daha iyisi çok daha iyi paralara gelirdi.Bence çok uyguna takımın kalitesini ve derinliğini arttıracak isimler alınmış oldu. Yabancı sınırını ısrarla diretenler utansın.Sonra türk futbolu neden geride kaldı diyorlar :)
Yıldırım Demirören: En beğendiğim yerli futbolcu Tarık Çamdal (08.04.2014)
geçmiş olsun...
Tarık'ın potansiyelli olduğunu düşünüyorum . Mücadeleci ve hücumda efektif , savunma konusunda kendini geliştirecektir ancak Dzemaili transferi nokta atışı oyunu iki yönlü oynayan oyun kurma vasıfları olan Avrupa'da fark yaratabilecek bir orta saha , Pandev ise her ne kadar fiziksel olarak eski seviyesinin çok uzağında olsa da mental anlamda Avrupa'da aranan oyunculardan .
Bize lazım olan 3 adamı aldınız :(
Hayırlı olsun hepsi.
Ama Tarık boş transfer.
Transferler KAP'a bildirildi, timeline bayram yeri sayın seyirciler :n:
Beyler Afrikalı gelicek demiştim, aslında şaşırtmaydı. Ünal Aysal forumdakilere sağ gösterip sol vur demişti. Transferler hayırlı olsun. Pandev coşar. :D