Sayfa 1184 / 1204 İlkİlk ... 184684108411341174118211831184118511861194 ... SonSon
35,491 ile 35,520 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Umut'a hic sans verilmedi inşallah kiralik gitmistir bu arada Umut'u kaça almistik.Bir Tarik sevdasidir sürdü gitti sonunda geldi insallah patlamaz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

cok para cok... tarik icin hemde 4.5 + oyuncu , ne diyeyim hayirli olsun yabanci siniri yuzuden para bayiyoruz soyle adamlara.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ya bu Tarık da bizim göremeyip de Gs'ın gördüğü ne var anlamadım. Geçen Eskisehir maçını sadece Tarık için izledim. Bildiğin düm düz Anadolu takımı topçusu. Tarık yerine Sabri'ye şans verilse daha iyiydi. Hele Umut gibi genç orta sahayı da vermiş olmamız çok büyük hata.

Dzemaili ve Pandev transferi 3.5m€'ya oldukça makul bir anlaşma olmuş. Dzemaili'yi severim Dünya Kupası'nda da iyi oynamıştı zaten. Bizde de iyi katkı verecektir. Pandev hakkında da tek soru işareti yaşı bence. 31-32 yaşında ve Prandelli genç ve diri bir forvet istiyordu. Sanırım maddi bakımdan tatlı geldiği için gerçekleşti bu transfer. Biraz da göz boyamak için tabi. Forvet alalım da kim olursa olsun gibi oldu.

Herşeye rağmen hayırlı olsun diyelim. İnşallah katkı sağlarlar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adettendir

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Tarık transferinin maliyeti için Eskişehirspora kızmaya gerek yok Eskişehir Tarığı 2m euroya satsa yerine kimi alıcak onlarda haklı.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Adettendir

Aman hocam Dzemaili 4 ay sakat yazıyo orda Allah korusun !

Pandev'in profil de yakıyor. İnşallah gerçekte de öyledir. Tarık da 0 potansiyel

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Sabri bir daha kadroya alinamayacak sanirim, Veysel`de fazla iyi performans gostermiyor.Bu yil boyle gidemeyecegi icin Tarik`i mecbur almak zorunda kaldik.

Fakat Emmanuel Eboue 1 sene daha kalacagini aciklamis.Ne yapacagiz bilmiyorum.Sadece CL`de mi oynayacak? Bos yere maas.Ah yabanci kontenjani, ne buyuk bir belasin sen?

http://www.ntvspor.net/haber/haber-t...daha-buradayim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

pandev ve dzemali fizik olarak dususte ozellikle pandev asiri derecede agirlasti , ligde is yapar ama cl de soru isareti.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Tarık Çamdal biraz tuzlu olmuş,Sabri takıma alınsa bu maliyetten kurtulabilirdi klüp.Pandev sevdiğim oyunculardan bir tanesi başarılı olur,diğerini bilmiyorum izlemek lazım

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Pandev Dirk Kuyt etkisi yapabilir.Umut Gündoğan Galatasaray'a ne kadara gelmişti ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Yabancilar fiyatina gore iyi transfer ama Tarik inanilmaz pahali. Yazik bu paralara. Birakin su yabanci sinirini artik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sabri neden kadro dışı kaldı acaba? 4.5 m € maliyet yerine Sabri kullanılsaydı o parayı da ekleyip daha kaliteli bir forvet alınabilirdi aslında. Bana biraz acele ile yapılmış gibi geldi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Haklisin da, malum yabanci kontenjani yuzunden bu fiyatlar.Yoksa bu sezon sag bekte problem yasayacagimiz cok belliydi, Eskisehir`de cok iyi yararlaniyor bu durumdan, Unal Aysal`da veya transfer komitesinde suc bulmamak gerek bence.

Kaldi ki, Dzemaili ve Pandev ikilisini 3.5 M Euro`ya almak uzereyiz, gayet iyi ve makul bir transfer.Dzemaili ile 3 yil, Pandev ile de 1+1 yillik sozlesme imzalanacakmis.Benim bekledigim oyuncular bunlar degildi fakat mevcut mali durumu tartisacaksak, bu transferlerde hata yapilmamistir.
    Yabancılar için haklısın. Ancak geçen hafta Aysal "Tarık için o kadar para veremeyiz, finansal fair play var artık. Daha dikkatli harcamalar yapmalıyız" dedi. Ne değişti ki?
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Galatasaray sağ bek için harcadığı parayı Fenerbahçe'ye Gökhan için teklif etseydi Fenerbahçe kabul ederdi
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Yabancılar için haklısın. Ancak geçen hafta Aysal "Tarık için o kadar para veremeyiz, finansal fair play var artık. Daha dikkatli harcamalar yapmalıyız" dedi. Ne değişti ki?
    Aslinda degisen bir sey yok, almak istemiyormus gibi yapmaya calisarak fiyat dusurmeye calistilar, bir turlu rakami dusuremediler ve artik son saatlerde baslari sikisinca tukurduklerini yalamak zorunda kaldilar. Yabanci kontenjani olmasa o bolgede Eboue`yi hep degerlendirirdik, kalan bolgelere de daha ust duzey yildizlar alirdik.Fakat Tarik`a verdigimiz paradan sonra, bu yabancilari alabildik mecburen.Kaldi ki bu transferler yabanci sinirlamasinin ne kadar REZALET oldugunu bir kez daha gosteriyor.Turkiye Ligi`ne gore kaliteli olan ve kendilerini ispatlamis bu iki adama verdigimiz paraya bak, bir de sirf yerli ve boslugu doldurmasi adina standart bir oyuncuya verilen paraya bak. Gene de Tarik`tan umutluyum ben, yetenekli bir oyuncu, burada cok calisirsa, kendini gelistirir...
    Last edited by Banega : 31.Ağustos.2014 at 21:13

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Galatasaray sağ bek için harcadığı parayı Fenerbahçe'ye Gökhan için teklif etseydi Fenerbahçe kabul ederdi
    Gökhan bitik oyuncu, tabi kabul ederlerdi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben alınan 2 yabancıyı da beğenmedim. Yani, Galatasaray'ın Ünal Aysal döneminde transfer ettiği en düşük popülerli 2 oyuncu olarak görüyorum tabi bunda maliyet ve transferlerin son güne bırakılmış olması da yatıyor. Elbet faydalı olacaklardır ama nasıl ve ne şekilde? Onu hep beraber izleyip göreceğiz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu haftaki maçını izleyemedim herhalde kotuymus. Ama gecen sezon boyunca izlediğim Tarik Camdal tas gibi D/WB/M RL. Kaç para verilirse helal olsun. Caner dışında en iyi yerli sol bek, Sabri'den de iyi bir sağ bek almış oluyoruz.

Nesil
    2007

Transferler bittiyse hayırlı olsun demek düşer bize(gerçi KAP bildirisi gelmeden %100 bitti diye bir şey yok ama bakalım ne olacak). İtalya'dan son dönemde aldığımız oyuncular iyi çıktı; Melo, Sneijder, Muslera ilk aklıma gelenler(başka alındı mı hatırlamıyorum). İnşallah onlar gibi olurlar.

Selçuk'un kötü oyunu ve stoperlerin idare eder durumu son anda transferi orta sahaya yönlendirdi sanırım. İlginç oldu. Selçuk cidden çok kötü başlamıştı sezona ama bu kadarını beklemiyordum.

Tarık için ise yorum yok. Ben olsam dünyanın en iyi beki olsa yine almazdım bu saatten sonra ki verilen para da çok. Bakalım Sabri'den, Veysel'den ne artısı olacak merakla bekliyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu transferler olursa lig için başarılı transferler olur ancak CL için vasat. Dzemaili ve Tarık iyi de bizim Burak'ın yedeği olur Pandev.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Şimdi şöyle bakarsak Dzemalli çok rahat Selçuk'u keser , Pandev'de Burak'dan iyidir ama biz daha da iyisini istiyorduk sanırım biraz hayal kırıklığı oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pandev ununu elemiş eleğini asmış bir oyuncu gibi özellikle son 1-2 senedir. Ligi idare etmeleri kuvvetle muhtemel ama Avrupa'da başarı için yeterli kalibrede transferler değiller bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Yalnız atladığınız bir nokta var.Daha iyisi çok daha iyi paralara gelirdi.Bence çok uyguna takımın kalitesini ve derinliğini arttıracak isimler alınmış oldu. Yabancı sınırını ısrarla diretenler utansın.Sonra türk futbolu neden geride kaldı diyorlar
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Yıldırım Demirören: En beğendiğim yerli futbolcu Tarık Çamdal (08.04.2014)

geçmiş olsun...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

25. Default

Tarık'ın potansiyelli olduğunu düşünüyorum . Mücadeleci ve hücumda efektif , savunma konusunda kendini geliştirecektir ancak Dzemaili transferi nokta atışı oyunu iki yönlü oynayan oyun kurma vasıfları olan Avrupa'da fark yaratabilecek bir orta saha , Pandev ise her ne kadar fiziksel olarak eski seviyesinin çok uzağında olsa da mental anlamda Avrupa'da aranan oyunculardan .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Screw you guys, I'm goin' home

Bize lazım olan 3 adamı aldınız

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hayırlı olsun hepsi.

Ama Tarık boş transfer.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler KAP'a bildirildi, timeline bayram yeri sayın seyirciler

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Beyler Afrikalı gelicek demiştim, aslında şaşırtmaydı. Ünal Aysal forumdakilere sağ gösterip sol vur demişti. Transferler hayırlı olsun. Pandev coşar.

Mesaj Yetkileri