Tottenham 10 kişi kaldı, West Ham penaltı kaçırdı, olaylar olaylar :D
Printable View
Tottenham 10 kişi kaldı, West Ham penaltı kaçırdı, olaylar olaylar :D
şu c.cole uyuz oluyorum yedeklerde zarate ve e.valencia gibi yetenekli adamlar var alsana birini yok illa kalas bi koyacak ileri :D
Noble ve Downing harikalar yaratıyor West Ham'da inanılmaz oynuyorlar.
Henüz çok erken ama Brendan Rodgers'ın söylediği gibi ilk sezon bu ligde şampiyonluk zor. Manu bugün uyarıyı daha ciddi şekilde aldı sanıyorum.
Eyvah 1-1 bitiyor derken Ramsey çıktı sahneye ve kazandık :)
o degil tehlikenin farkındamısınız ? ramsey attı golu uzatmada sıgınaklara kaçın şimdiden :n:
QPR, Norwich City'nin Hollandalı orta saha oyuncusu Leroy Fer için 8 milyon Pound'a anlaşma sağladı.
http://eplindex.com/wp-content/uploa...7/fertoqpr.png
Liverpool 11'i Mignolet, Manquillo, Johnson, Skrtel, Lovren, Gerrard, Lucas, Henderson, Coutinho, Sterling, Sturridge.
Malesef kadro güçlenmesi gerekirken zayıfladı.
Suarez'in yerine Lucas oynuyor ya böyle bir şey olabilir mi? Lucas Liverpool topçusu değilken adam Suarez'in yerine oynuyor. Neyse umarım iyi bi sonuç alırız.
Henderson müthiş pas attı, Sterling'de tertemiz bitirdi. L'pool çok güzel bi gol attı gerçekten.
Southampton da müthiş gol attı, Tadic'i sene sonu 30-40'tan alıcı bulur böyle devam ederse.
Liverpool kazanmayı haketmedi. Soto eşitliği bulduktan sonra %100 iki tane golü kaçırdı. Liverpool bu futbolla oynamaya devam ederse yarışa giremez.
Acun abi göstermiyor City maçını sebebini bilen var mı ?
Olympiakos'un stoperi Kostas Manolas, Arsenal'in sağlık kontrolünden geçti.
Arsenal , Yunan ekibiyle 8 milyon avro karşılığında anlaştı.
http://static.goal.com/337200/337299_heroa.jpg
Newcastle'daki Cabella harika futbol oynamıyor mu ya. Muhteşem yetenekli bir oyuncu bence. Şu ana kadar Newcastle'ın en etkili oyuncusu. Süper yetenekli.
Çok güzel gol attık. Paslar müthişti. Silva attı. 1-0
Manolas çok iyi bir stoper. Ücreti de çok makul. Arsenal iyi iş çıkarmış.
Ligin ilk maçını 2-0 kazandık. Hem de deplasman da kazanmamız ayrı bir güzel oldu. Son 20 dakika baskı yesek de maçta kontrol bizdeydi. Newcastle'da ki Cabella'yı çok çok beğendim. Muhteşem çevik ve hızlı bir oyuncu. Adam eksiltmesi muhteşem. Karar vermesi biraz daha iyi olsa 1. sınıf bir oyuncu olabilir. Baya beğendim kendisini.
Gollerimizi David Silva ve Agüero attı.
Chelsea Burnley karşısında ilk yarıyı 3-1 önde kapattı. Costa ve Fabregas takıma çok iyi oturmuş. Sol beke de Filipe Luiz geçtiğinde daha iyi bir takım olacaklar, bu sene bence şampiyonluğun 1 numaralı favorisi Chelsea. Birçok kişi beğeniyor ama ben bu Oscar'a bir türlü ısınamadım, onun yerine Arda çok iyi oturur bu takıma :).
Rakip Burnley çok rezil top oynadı şu ana kadar onun için böyle gözüküyor olabilir ama çok iyi de değil Chelsea. Burnley tamamen gömüldü geriye. İleriye de çıkamıyorlar. Chelsea daha çok gol bulabilir ama bu maç lig için iyi değerlendirme değil. Ama mesela City-Newcastle maçı iyi bir değerlendirmeydi. İlk maç,deplasman,rakip güçlü. Ama City maçı rahat kazandı. Bence şu an en net favori lig için City. Kadroda muhteşem bir derinlik. Her oyuncunun yeri dolabiliyor rahatlıkla. Şampiyonluğa oynayan takımların Mayıs'a kadar 50-60 maç yapacağı düşünülürse City çok avantajlı.
Rakip açısından bakınca tabiki Burnley kıyas olamaz, büyük ihtimalle de ligi son sırada tamamlarlar. Benim düşüncem Zaten lig başlamadan da böyleydi. Chelsea geçen sene kilit açacak oyuncu sayısı çok olmadığı için şampiyon olamadı. Bu sene ise Fabregas ve Costa bu işi fazlasıyla üstlenir. Ayrıca eğer bir yerde maç sayısı artarsa Mourinho'nun takımları her zaman daha avantajlıdır bana göre hepsi inanılmaz fizikli oyuncular.
Ben Chelsea'nin futbolunu beğenmiyorum normalde şampiyon olmalarını da istemem anti Mourinho takımındayım. Üstüne bir de City'nin pozitif futbolu var ama Mourinho yine ne yapıp edip büyük maçları alacaktır ve geçen seneki gibi beklenmeyen puan kayıpları çok yaşanmayacaktır. Sonuçta City geçen sene neyse şimdi de aynı ama Chelsea öyle değil.
Fabregas muthis bir asist yapmis..
Marcos Rojo, 16 milyon pound karşılığında Manchester United'da.
Everton, Tottenham forması giyen Alman futbolcu Lewis Holtby için görüşmelere başladı.
Barclays Premier League 1.Hafta Panoraması ...
http://zemlinskis.blogspot.com.tr/20...panoramas.html
Edin Dzeko, Manchester City ile olan sözleşmesini 2018 yılına kadar uzattı.
https://pbs.twimg.com/media/BvfwiA8IYAAN05V.jpg
QPR, Norwich City'den Leroy Fer'i £9 milyon karşılığında transfer etti.
Balotelli 20 Milyon karşılığında Liverpool'da.
İdare eder ancak Suarez'den sonra pehhh,hiç gelmeseymiş de olurmuş.
Net bilgi yok olum lütfen ama sevindirmeyin beni böyle. :icon_biggrin:
net bilgi balotelli liverpoolda bence gereksiz bir hamle.
Bence Balo atar Live'de. Bir Suarez olamaz tabi ki orası ayrı. :D
Kaancım kusura bakma da Liverpool da 1 sezonda 10 golü beni de koy bende atarım yani. :icon_biggrin:
Hayır bu adam her maç banko 11 olacak üstüne 10 gol ile sezonu kapatıp başarılı denecek ben ona yanıyorum. Rakip ceza sahasına kova koy bu adamdan daha çok iş yapar bari üstüne vurursun yön falan değiştirir top Balotelli de o da yok.
Olm Sende Adamı İyice Amatör Topçu Yaptın O Kadar da Değil Balo İyidir İyi Her Zaman Kadroda Bulunması Zorunlu Oyunculardan
Suarez kimse olamaz zaten,dünyanın en iyi forveti o.
Marco Reus alınmalıydı ah ah. Neyse Balotelli'de gaza getirilirse iş yapar. Ön libero lazım ama 1 tane hatta 1'de sol bek.
Ya dede yapma gözünü seveyim Youtube'a yazıyosunuz Balotelli skill çıkıyo sana yanlışlıkla yaptığı hareketler.
Sen aç 90 dakika izle bakayım ne görüyorsun? Balotelli tamamen bir balon ben bunu çok net söylüyorum. Balotelli = Batuhan Karadeniz benim gözümde tek farkı uyrukları.