Olayı ASY'de bitireceğiz, bu sefer şanssızlık olmayacak..
Tur bizimdir..
Printable View
Olayı ASY'de bitireceğiz, bu sefer şanssızlık olmayacak..
Tur bizimdir..
İlk defa Ali Sami Yen'e gideceğim bu maça kısmetmiş, galibiyetin keyfini çıkaracağız inşallah..
Tromso'yada ASY'de işi bitirir diyorduk ama sonuç malum.İnşallah tarih tekerrür etmez.
ben galatasarayı tebrik ediyorum servet,hakan herkes dahil buna..müthiş bir efor gösterdiler maçın başında futbolda pis diye tabir edilen 2 gol yiyip (1.golü geçtim 2. ve 3. gol çok pis goller) oradan maçı bırakmadan 3-2 ye getirmekki biraz becerikli olsak 4-3 5-3 bile olabilirdi müthiş bir olay..hele gol aramaya giderken 4.golü yememekte başarıdır kimse rakip şöyle güçsüz böyle 10.sınıf takım demesin futbolda yetenek,koşmak,pas yapmak kadar şansta lazım kornerden gelen topta 10cm den top giriyosa iki kere millete çarpıp kaleciyi yanıltıyosa artık onada bişe yapılmaz..
linderoth çok iyidi özellikle ayhan girince daha çok gösterdi kendini tam aradığımız adam
lincolnü bu takıma kim getirdiyse allah razı olsun böyle bir futbolcu görmedim ben hayatım boyunca baktı markaj var kendisine geriye geldi top kullandı top kaptı inanılmaz şeyler yaptı hagi bile bu kadarını yapmıyordu..
servetten önce çözmemiz gereken sorun bence orkundur bana pek güven vermiyor aykut daha iyi bir kaleci gibi sanki tabii bunu en iyi kalli bilir
son olarak şunu söyliyim alisamiyende bi şansızlığa uğramazsak turu geçeriz..hee geçemezsek ne olur hiç bişey olmaz yine yolumuza devam ederiz unutmayalımki efsane galatasaray 4 senede bu hallere geldi sabretmek gerek..üstelik iyi futbol oynadığımızdan dolayı onlara kızmaya hakkımız olmayacağını düşünüyorum
UEFA Kupası'nda final hayalleri erken kurulmaya başlamıştı.Herşey açık ve ortada.2.maçta herşey olabilir..
Arkadaslar her macın havası farklı olur...Mesela büyük bir takım olsaydı bu kadar acık verilmezdi.Maçtan maca degisir..Ayrıca ben size dedim büyük konusmayın diye sionunda kadrosu iyi yok koprinicadan kolay maç olurmus..Onlar eskidendi..Samiyende iş biter.....
Peskolik her mac havası farklı olur mesela dünkü maç ceyrek final maçı olsaydı iki takımda kontrollü oynardı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
15 gün önce maç hakkında düsüncelerim bunlardı...
Herkes Galatasaray'ı ligde şampiyon ilan etmişti.Galatasaraylılar da nerdeyse kendilerini Uefa finalinde görüyorlardı.Ama herşeyin toz pembe olmadığını gördük.Çok büyük bir Servet sorunu var ortada.
Gs Sion'u İstanbulda parçalar...
Lig baska avrupa baska..Her yerin ortamı farklı..
Çünkü kurallara aykırı mesaj attı. Ortamı gerebilecek bir mesajdı. Aynı düşünceyi, ortamı germeden de belirtebilirdi. Ki nasıl belirtmesi gerektiğini ben ona uyarı verdiğim! mesajda belirttim.
Mesajı gördüğüm anda, kimse cevap vermeden uyarı verip sildim. Artık böyle. Çaktırmadan laf sokma olayına kimse girmesin, artık göz yummuyoruz.
Mesajlar bu nedenle uçuruluyor. Uyarı verildiği için, ortamı gereceği için. Anlaşılmıştır umarım.
Feldkamp bazı oyunculara takılıp kalmazsa Sami Yen'de yeneriz gibi geliyor..
Ya Allah Askına Biraz mantıklı yorum yapın:)
Her macın havası ve ortamı farklı olur mesela fiorentina-galatasaray macı var diyelim iki takımda suursuzca saldırırmı..O yüzden maçtan maça hatalar degisir..Her mac degisik havada oynanır..Sionda baya gaza getirildi basında.
tromso maçında yenilen bir gol takımın dengesini bozmuştu şimdide olabilir çünkü sion çok kontrollü oynuyor ama inşallah olmaz
Bizim federasyondan bir hakem verilir 2.maç için, 1 penaltımız garanti nede olsa, skorun üstüne yatar turu geçeriz..
Ben Ali Samiyen de ki rövanştan pek garanti gibi bahsedemiyorum doğrusu. Çünkü geçmişte tromsö den ağzımız yandı şimdi sion'u üfleyerek içmek lazım. Geçmişten ders almak lazım...
İbo'ya katılıyorum. Ama yinede pek atlayamayacağımızı düşünmüyorum ki inş. düşündüğüm gibi olacaktır...
bir tromsö faciası daha yaşamazsınız umarım;;)