Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112
331 ile 349 arası toplam 349 sonuç

Konu: FC Sion - Galatasaray | UEFA Kupası 3.Ön Eleme - 1.Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Olayı ASY'de bitireceğiz, bu sefer şanssızlık olmayacak..

Tur bizimdir..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

İlk defa Ali Sami Yen'e gideceğim bu maça kısmetmiş, galibiyetin keyfini çıkaracağız inşallah..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tromso'yada ASY'de işi bitirir diyorduk ama sonuç malum.İnşallah tarih tekerrür etmez.
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

ben galatasarayı tebrik ediyorum servet,hakan herkes dahil buna..müthiş bir efor gösterdiler maçın başında futbolda pis diye tabir edilen 2 gol yiyip (1.golü geçtim 2. ve 3. gol çok pis goller) oradan maçı bırakmadan 3-2 ye getirmekki biraz becerikli olsak 4-3 5-3 bile olabilirdi müthiş bir olay..hele gol aramaya giderken 4.golü yememekte başarıdır kimse rakip şöyle güçsüz böyle 10.sınıf takım demesin futbolda yetenek,koşmak,pas yapmak kadar şansta lazım kornerden gelen topta 10cm den top giriyosa iki kere millete çarpıp kaleciyi yanıltıyosa artık onada bişe yapılmaz..

linderoth çok iyidi özellikle ayhan girince daha çok gösterdi kendini tam aradığımız adam

lincolnü bu takıma kim getirdiyse allah razı olsun böyle bir futbolcu görmedim ben hayatım boyunca baktı markaj var kendisine geriye geldi top kullandı top kaptı inanılmaz şeyler yaptı hagi bile bu kadarını yapmıyordu..

servetten önce çözmemiz gereken sorun bence orkundur bana pek güven vermiyor aykut daha iyi bir kaleci gibi sanki tabii bunu en iyi kalli bilir

son olarak şunu söyliyim alisamiyende bi şansızlığa uğramazsak turu geçeriz..hee geçemezsek ne olur hiç bişey olmaz yine yolumuza devam ederiz unutmayalımki efsane galatasaray 4 senede bu hallere geldi sabretmek gerek..üstelik iyi futbol oynadığımızdan dolayı onlara kızmaya hakkımız olmayacağını düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

UEFA Kupası'nda final hayalleri erken kurulmaya başlamıştı.Herşey açık ve ortada.2.maçta herşey olabilir..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Arkadaslar her macın havası farklı olur...Mesela büyük bir takım olsaydı bu kadar acık verilmezdi.Maçtan maca degisir..Ayrıca ben size dedim büyük konusmayın diye sionunda kadrosu iyi yok koprinicadan kolay maç olurmus..Onlar eskidendi..Samiyende iş biter.....

Peskolik her mac havası farklı olur mesela dünkü maç ceyrek final maçı olsaydı iki takımda kontrollü oynardı..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Bu maç o kadar rahat olmayacak insallah kazanırız

Sion kadrosu iyi oyunculardan olusuyor...En az 5 veya 6 oyuncusu milli takımlara gidiyor..

Macar milli
    Kostarika milli
    İsvicre milli
    Portekiz milli vardı..

Saborio baya teknik bir forvet servetle karsı karsıya kalırsa.Gerisini siz düsünün..Ortasahası baya kosuyor...
    Cok zor bir maç olacak..Umarım maç cok sert gecmez..
    Sionda formda bizde formdayız..Koprinicadan 2 kat üstün bir takım

Allah Korusun tersi bir skor cıkarsa yaygara yapmaya gerek yok Samiyende ezeriz

Galatasarayımıza yürekten basarılar
    15 gün önce maç hakkında düsüncelerim bunlardı...

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Herkes Galatasaray'ı ligde şampiyon ilan etmişti.Galatasaraylılar da nerdeyse kendilerini Uefa finalinde görüyorlardı.Ama herşeyin toz pembe olmadığını gördük.Çok büyük bir Servet sorunu var ortada.
    Gs Sion'u İstanbulda parçalar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Lig baska avrupa baska..Her yerin ortamı farklı..

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post

Mesajlar neden uçuruluyor acaba ?
    Kural dışı mesaj atarsan uçar tabiki Burakcığım..

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Tromso'yada ASY'de işi bitirir diyorduk ama sonuç malum.İnşallah tarih tekerrür etmez.
    O 1 kere olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    @MeMo:%99 kupayı alacak diyen mi oldu ? En azından bu forumda ben görmedim, kimse hiç bir takım için böyle birşey diyemez zaten.. Ayrıca ilk yarıdaki şuursuzca saldıran bir Galatasaray gruplara bile kalamaz çünkü karşımızdaki takım Türkiye ligi ekipleri gibi değil.. Ama ikinci yarıdaki gibi oynarsak gruplara çok rahat kalır ve gidebildiğimiz kadar ilerleriz.. Türkiye liginde durum zaten ortada, Galatasaray'ı herkes görüyor..

Mesajlar neden uçuruluyor acaba ?
    Çünkü kurallara aykırı mesaj attı. Ortamı gerebilecek bir mesajdı. Aynı düşünceyi, ortamı germeden de belirtebilirdi. Ki nasıl belirtmesi gerektiğini ben ona uyarı verdiğim! mesajda belirttim.

Mesajı gördüğüm anda, kimse cevap vermeden uyarı verip sildim. Artık böyle. Çaktırmadan laf sokma olayına kimse girmesin, artık göz yummuyoruz.

Mesajlar bu nedenle uçuruluyor. Uyarı verildiği için, ortamı gereceği için. Anlaşılmıştır umarım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Feldkamp bazı oyunculara takılıp kalmazsa Sami Yen'de yeneriz gibi geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Ya Allah Askına Biraz mantıklı yorum yapın
    Her macın havası ve ortamı farklı olur mesela fiorentina-galatasaray macı var diyelim iki takımda suursuzca saldırırmı..O yüzden maçtan maça hatalar degisir..Her mac degisik havada oynanır..Sionda baya gaza getirildi basında.

Nesil
    2006
    Yer
    internetten

tromso maçında yenilen bir gol takımın dengesini bozmuştu şimdide olabilir çünkü sion çok kontrollü oynuyor ama inşallah olmaz

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Bizim federasyondan bir hakem verilir 2.maç için, 1 penaltımız garanti nede olsa, skorun üstüne yatar turu geçeriz..
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Ben Ali Samiyen de ki rövanştan pek garanti gibi bahsedemiyorum doğrusu. Çünkü geçmişte tromsö den ağzımız yandı şimdi sion'u üfleyerek içmek lazım. Geçmişten ders almak lazım...

Quote Originally Posted by ibo View Post
    Ben Ali Samiyen de ki rövanştan pek garanti gibi bahsedemiyorum doğrusu. Çünkü geçmişte tromsö den ağzımız yandı şimdi sion'u üfleyerek içmek lazım. Geçmişten ders almak lazım...
    Katılıyorum abi...

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

İbo'ya katılıyorum. Ama yinede pek atlayamayacağımızı düşünmüyorum ki inş. düşündüğüm gibi olacaktır...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bir tromsö faciası daha yaşamazsınız umarım

Sayfa 12 / 12 İlkİlk ... 2101112

Mesaj Yetkileri