hiç kimse girip Fener'in resmi sitesine bakmıyor Baros'a geçmiş olsun mesaj'ı var.
Printable View
hiç kimse girip Fener'in resmi sitesine bakmıyor Baros'a geçmiş olsun mesaj'ı var.
Güiza'nın kaval çalışı mükemmel. Ne olduğunu anlamıyor, eline alıp üflüyor bir takım sesler çıkıyor. Çok güzel çok, hep böyle devam eder inşallah. :)
Buradan Güiza'nın kaval çalışını dinleyebilirsiniz.
Güiza gol atamadığı için mi acaba sakalları bırakmıştı, şimdi attığına göre keser, 6-7 hafta idare eder bu sefer.:D
Son 10 yılda Galatasaray 4, Fenerbahçe 4 şampiyonluk yaşadı.
10 sezondur kaybediyoruz kadıköyde
10 yıldır 3 puan önümüzde başlıyor gibi birşey fener
ama sonuçta son 10 yıldaki şampiyonluk sayıları eşit.
ayrıca birşey eklemek istiyorum. galatasaray son 14 sezondur inönüde beşiktaşı yenemiyor. sadece 2006da son dakikada hasan kabzenin attığı ve şampiyon olduğumuz maç dışında. arada beraberliklerimiz var.
ama çıkıpta ne basında ne de başka yerde gs bjkyi inönüde yenemiyor tarzı veya hiçbir bjkli taraftarda siz bizi 14 yılda sadece birkez yendiniz evimizde vs. tarzı yorumlar yapmıyor
fb gsyi yendiğinde tabi sevinecek ezeli rakibin nede olsa, ama her sezon abartı haha 9 yıl oldu 10 yıl oldu tarzı yorumlar. bunlar olmuyor işte
ayrıca türkiye kupası muhabbeti; ne zaman fener işte her sezon galatasarayı yeniyoruz evimizde tarzı yorumlar yapmaya başladılar, bunu her maç başında söylemeye başladılar, ondan sonra türkiye kupası ortaya atıldı. eskiden kimse demiyordu veya abartmıyordu 20 küsür senedir kupa alamadınız demiyordu.
buradaki durum budur. fenerlilerin sanki mükemmel bir olay başarmış gibi her maçtan önce bunu ortaya atmalarıdır.
Yılın yorumu annemden geldi;
"Küçük kardeşim Burak a ders çalıştırıyordu, o da pek futbolla alakası olmamasına rağmen, dünden beri Anne biz mi yendik Fener mi yendi diye sormakta annemde her defasında Fener demekteydi. Bunun üzerine suratı asılıyordu. Ders başındaykende aynı konudan bahsedince anacığım sinirlenip, 2 gündür aynı şey, Galatasarayda senin gibi çalışmamış dersine deyince gülmekten koptum desem yeridir." :D çok yerinde bir yorum getirdi. Spor yorumcusu olacak kadınmış meğersem :D
biz zaten tebrik ediyoruz fenerbahçeyi siz diyorsunuz ki ofsayt olmasaydı yok penaltı olmasaydı yinede yenerdik e tamam işte bizde zaten onlar olmasa kazanırdık demiyoruzki öle bi iddia mız yok..ayrıca ateşli taraftar su şişesi atmaksa böle ateşli taraftar olmaz olsun hem gs için hem fb için söylüyorum
Her neyse, tüm Fenerbahçeli futbolculara sonsuz teşekkürler.Onlar oynadılar, onlar kazandılar, onlar hak ettiler.Bize de sevinmek düşer..
Galatasaray için maç yorumuma gelirsek :)
Galatasaray Kadıköy atmosferini yine kaldıramadı. İlk yarının sonlarında ve ikinci yarının neredeyse tamamında oyunun kontrolünü elinde tuttu ama gözüme çarpan şey ileri hat ile geri hat arasındaki boşluk çok fazlaydı. Bu iyiye işaret değil. Rjiikard bunları görüyor olmalı. Ayrıca bir derbi kaybedildi diye Rjiikard'a yüklenmek çok saçma lig daha bitmedi amatör taraftar olmayalım, hep destek tam destek...
Arda yine durgundu. Bi ara parlamaya çalıştı bencil davrandı anında oyundan aldı onu Rjiikaard.
Baros'un oyundan çıkması takıma zarar verdi çünkü Nonda delemedi savunmayı hiç o yüzden zarar gördük.
Neyse önümüzdeki maçlara bakıcaz ;)
Arkadaşım top taca çıktı bilmem görebildinmi ?
Milan Baros’a geçmiş olsun
Galatasaray'ın Çek futbolcusu Milan Baros, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan derbinin ilk dakikasında sakatlanmış ve oyundan çıkmak zorunda kalmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu talihsiz olayda ayak tarak kemiği kırılan Milan Baros'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, en kısa zamanda iyileşip sahalara dönmesini temenni ediyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
http://i36.tinypic.com/2lnbo0j.jpg[/quote]
bunu boşuna koyduk herhalde emre baros'a bişey yapmadı diyenler barosun sol ayağına iyi baksın.emre'nin dizi nasıl kırıyor.sağ ayak kırık değil sol ayak kırık.
http://i36.tinypic.com/2lnbo0j.jpg
emre'nin sol ayağı hiç müdahale yok burda dimi.
http://i36.tinypic.com/2lnbo0j.jpg
bir fenerli desin bakayım bana burada müdahale yok.emre hiç birşey yapmamış dimi.
Milan Baros için önceki mesajlarımdada çok üzüldüğümü belirtmiştim. daha ilk dakikada sakatlanıp sahayı terketti. Gerçekten bir futbolcunun bittiği andır.
Yalnız kasti bir şey yok o pozisyonda. neden herşeyde bir kasıt aranıyor. Kasıtlı yapsaydı derdik zaten Emre çirkeflik yaptı diye ama inanın orada topa müdahale etmek istedi. Futbol bu şanssızlık sakatlandı. Zaten o anda böyle bir sakatlamayı kimse hesap edipte uygulayamaz. Bir anda olan gelişen bir durum.
Toparlayamazsa hesap felan verilmez. Futbol hayatı bitenler var. Ayağı kırılanlar var. Kolu kırılanlar çıkanlar her türlü şey var. Bu riski göze alabiliyorsa oynayacak. Kasti tekme felan atıpta sakatlasa hesap verme doğru olabilir ama maçın içindeki bir pozisyonda sakatlanan oyuncu için hesap verilmez.
Biri kadikoyde resim buluyor digeri Ali sami yenden.
Arkadaslar ne degiscek, mac bitti sonuc tescilendi. Ben Galatasaraya karsi bi kac pozisyonda hakimizin yendigini dusunuyorum ama sadece geldim yazdimki " maclar daha iyi yonetilse hersey daha iyi olcak"
Bosuna bukadar ustune gitmemize gerek yok, rakibide yeneceksin hakemide :)
Bu arada herşey konuşuluyor Hakan'ın golden sonraki hareketi konuşulmuyor.
Ne yapmıs cok merak ettim , sadece sevinç olarak yumrugunu havaya sallıyor.
Gerçekten müthiş teorileriniz var artık yorum yapmayacagım.
Cevap vermeyin Galatasaray'lı arkadaslar...
Görende 10 sayfadır türlü türlü bahaneler üreten yok hakemmiş yok taraftarmış yok Cristan'ın yumruğuymuş falan diye birşeyler üreten Fenerbahçe'li arkadaşlar sanır.
Siz 10 sayfadır aynı şeyi yapıyorsunuz 2 mesajda bir şey diyince cevap vermeyin diyorsunuz.
İğneyi kendine çuvaldızı başkasına...
Bitirdiniz mi artık? Hele şükür.
Bu arada kimse kör değil normal yazabilirsin okurlar. Kendinden alıntı yapmana gerek yok.
Onlar kim oluyor acaba bir yanıt verebilir misin? Ne oluyor savaştayız da herkes tarafını mı seçiyor? Sadece gülüyorum.
Şunu bir düşünün,hayatınızdaki insanları takımlarına göre mi seçiyorsunuz? Takım mı en çok önemli şey hayatınızda?
Günü geliyor çok zor durumda oluyorsunuz ,başınızı yasladığınız omuz bir Galatasaraylının bir Fenerbahçelinin omzu oluyor, yeri geldi mi beraber gülüyorsunuz beraber ağlıyorsunuz, öyle anlar gelince bu Galatasaraylı ya da bu Fenerli diye ben bununla muhatap olmam diyor musunuz?
Bunu iyi düşünün.
Taraftar olmak güzel bir şey ama anca taraftar olunabildiği zaman, beraberce şakalaşıp, ince esprilerle birbirinizle dalga geçmeyi bildiğiniz zaman.
Sizi bir Galatasaray bir Fener bir Beşiktaş bir Trabzon mu kurtaracak hayatınızda bir şey olduğu zaman? Siz birbirinizi kurtaracaksınız,birbirinizi kollayacaksınız,beraber gülüp beraber ağlayacaksınız, o yüzden hepinize söylüyorum ,bir şeyleri yazarken bunları iyice düşünün.Bir konu hakkında tartışabilirsiniz, bu konu hakkında da tartışabilirsiniz, ama tartışmayı sakın birbirnizi kıracak seviyelere getirmeyin,sonra yine üzülen siz olursunuz.
O birbirinizi yediğiniz topçularda 3 gün sonra kol kola yemeğe çıkarlar gezerler eğlenirler,o maç bu maç umurlarında bile olmaz.
Abi bu konuda da diğer konularda da gerçekten dediklerine harfi harfine,noktasına virgülüne kadar katılıyorum. İlk kez bir kişiyle adaş olduğum için gurur duydum.
Konuya da gelince o yüksek puntolu her tarafından kışkırtılabilecek düzeyde mesajlar atan arkadaş(!)'a umarım gereken ceza verilir. Kimse Galatasaray muhteşem top oynadı ama hakem maçı sattı da kaybettik demiyor. Galatasaray kötü oynadı ama hakemin de hataları vardı asıl önce bunu idrak etmek gerekiyor ve bu hatalar da sonuca doğrudan veya dolaylı etki etti. Hakemin hataları sadece
Fenerbahçe lehine miydi ? Hayır. Fenerbahçe'nin olmadığı halde verilmeyen 2 ofsaytı vardı ve bazı müdahaleleri de faul değildi. Ancak ve ancak siz burada taraftarları kışkırtırsanız, yok bahanelerin arkasına sığınıyorsunuz,anlamıyorsunuz,hazımsızsınız vs. gibi şeyler söylerseniz insanların size karşı söyleyecekleri laflara da gözyummak zorunda kalırsınız. Şimdi kendi kendine laf sokmak isteyip de seviyesini düşüren,Türkiye'nin en büyük kulüplerinden Fenerbahçe'nin taraftarı olan -ki bu yapılan taraftarlık değildir- kişilerin gerçek Fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum. Fenerbahçelilik duruşu bu mudur? Böyle çirkeflik midir? Hiç sanmıyorum. Fenerbahçe camiasında asla böyle kişiler uzun süreli barınamamıştır. Böyle kişiler de ancak antipati ve nefret toplarlar. Hadi devam etsin şimdi o arkadaş(!) veya arkadaş(!)lar çirkeflik yapmaya. Taraftarlıkla insanlık arasındaki kıvamı tutturamamaya.
Kaan Ali de diyor Gsli olarak her iki taraf adına da hatalar oldu. Maça tesir etti. Bende diyorum Fenerli olarak evet öyleyid uzatmaya lüzum yok. Oldu bitti hatalar kasti değildi ama sonuçta etkiledi. Fakat Fenerbahçeyi alakadar eden kendi oyunu, mücadelesiydi. Hakemle aldınız vb. laflar olmamalı çünkü Fenerbahçe ofsayt diye golü atmayacak değil. O hakemin performansı. Gerekli uyarıları TFF verecektir.
Olayların faturası çıkıyor!
Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri ile sarı lacivertli takımın Brezilyalı futbolcusu Bilica, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi.
Süper Lig'de önceki gün oynanan Fenerbahçe - Galatasaray maçı öncesi sahada ısınma çalışmaları sırasında futbolcular arasında yaşanan kavgada rakibine tokat attığı tespit edilen Bilica, maçın hakemlerinin verdiği rapor doğrultusunda PFDK'ya sevkedildi. Maç öncesi çıkan kavgada ise Arda ve Cristian'da bir suç unsuru bulunmadı. Keita da gördüğü kırmızı kart nedeniyle otomatikman PFDK'ya sevkedildi.
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, sahaya atılan yabancı maddeler, Galatasaray Kulübü ise tribünlere verilen tahribat nedeniyle PFDK'ya sevkedildi.
Kaynak : DHA
Milan Baros, sakatlığıyla ilgili olarak Galatasaray Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.
Futbolda bu tür sakatlıkların yaşanabileceğini belirten Baros, "Umarım en yakın zamanda iyileşir ve sahalara dönerim" dedi.
Sakatlandığı pozisyonunun normal bir pozisyon olduğunu belirten Baros, "Emre’nin kasıtlı bir hareket yaptığını zannetmiyorum. Topla oynamaya çalıştı. Bu sadece benim şanssızlığım” diye konuştu.
Tahmini olarak iki ay sonra antrenmanlara başlayabileceğini ifade eden Çek futbolcu, kesin dönüş zamanın ilerleyen tarihlerde belli olacağını söyledi.
Sporx