Bu chelsea'nin duran top hucümlarına hastayım.
Printable View
Bu chelsea'nin duran top hucümlarına hastayım.
Dortmund 2 0 önde. Vay be :)
Dortmund 2-0 yaptı helal be BVB.
Kehl oynamayınca ne güzel oynuyoruz be.
Cavani de cezalı duruma düştü. İbra da yok, düzelmezse. psg turu geçse bile işi hayli zorlaştı. Psg normal şartlarda zor gol yer, yine bir duran top çare olur ancak chelseaye.
Kloop'un sürpriz 11'i tutmuş seviyorum bu adamı ya. :D Jojic'i çok beğeniyorum ben çok büyük topçu olacak bence. Şimdi Ronaldo'yu alır Ancelotti. Daha önce Lewandowski 4 tane sıkıştırmıştı sıra Reus'ta. :D
Dortmund harika bir takim be, umarim turu gecerler :icon_biggrin:
Eğer 3-0 olursa 4'te olur ama Real atarsa bi tane büyü bozulur. Ben Lewandowski'den bekliyorum.
Direkler... :)
Chelsea atar yahu 2 tane direkten döndü Oscar'ın frikikten harika vuruşu özellikle çok iyiydi.
Ah be direk
Dortmund dünyaları kaçırıyor. Biz yapamadık geçen sene Dortmund yapsa bari.
Oscar da cok etkisiz iyi dayandı jose
Cavani net kaçırdı. Dordmund'da bayağı kaçırmış.
Edit: Bu arada Chelsea maçında ki hakem her harekete sarı gösteriyor yahu. Bizim ligde maç yönetse adam kalmaz sahada.
İnanılmaaazz. Chelsea attı karambolden!
Gol sevincine gidip taktik veren adam jose yine tarih yaziyor ahah
Hadi be sira sende Dortmund...
Chelsea haketmişti 2-0 biteceğini tahmin ediyordum açıkcası ilk maçın avantajını kullanamadıkları için yazık oldu PSG'ye. İbra'sız gol atamayacakları belliydi ama yine de net pozisyonları değerlendiremediler.
Edit : 2 takıma da yazık oldu ama tecrübe farkı ortaya çıktı maalesef. :(
Eşleşme öncesinde burada baya iddalıydım, bu maç öncesinde ise burada değil çevremdeki herkese akşam Dortmund izleyin uyarılarını yaptım. 2-0'a iyi dakikada geldi ama 3 gelmedi. İkinci yarıda Henrik boş kaleye direğe nişanladı. 2 tane Casillas'ın kurtarışı var. Bu kadar eksik kadroyla bu ikinci maçtaki performans Dortmund taraftarını fazlasıyla memnun etmiştir.
Mkhitaryan girdiği pozisyonlardan bi tanesini gole çevirseydi herşey değişirdi. Neyse en azından Mou devam etti.
Mou çok acayip bi adam ya. :)
Mourinho sistem hocalari geyigine inat old school tarzıyla yine muhtesem bir is başardı. Cok keyifliydi son dakikalar.
Bu sonuç Liverpool'a yaradı.
Tur atlayan takımlara tebrikler.
Kim ne derse desin şu anda aktif hocalar arasında en iyisi Mourinho'dur. Bana göre 2. de Jürgen Klopp'tur.
Doldur bosaltla turu aldi adam ya :)
psg nin hocasi blanc dendigi kadar varmis, hem lavezzi hem de lucas degisikligi zaten 4 forvetle oynayan chelsea'ye avantaj verdi. cumle aile hucum yapmasina sebep oldu rakibinin. lavezzi ya da lucas, en azindan birini sahada tutsaydi kontrayla bir gol sikistirirdi kesin. cavaniyi kitlediler, yetti.
Aynı durumda Mou olsaydı yani Chelsea ilk maçı 3-1 kazanmış olsaydı bu maç 0-0,1-1,1-0 gibi bir skorla biterdi. Blanc skor avantajını değerlendiremedi kontra anlayışıyla bu maçta en azından 1 gol atabilirlerdi ancak Aytaç hocamın dediği gibi yaptığı değişikliklerle yaktı takımını. Yarın Atletico geçse bari favorilerin hepsi atlamasın tur. :D
Bence Mkhitaryan nasıl Dortmund'u yaktıysa Cavani de aynı şekilde PSG'yi yaktı.
Chelsea olurda bu yıl bu kupayı alırsa Dünya'nın en iyi takımı karşılaşmasında Bayern ile Chelsea kapışır. Adamlar son 2 yılın Avrupa şampiyonu ve bu sene de yarı finaldeler.
Çok klasik olacak ama adamlar top oynuyor arkadaş, 10 maçlık Süper Lig keyfi verdiler :)
Dortmund resmen tokaladi abi yok boyle birsey gormedim boyle press gormedim ben madrid ilk yari sahadan cikamadi yahu ne top oynadi ya adamlar 126km kosmuslar...
chelseaya gelirsek mourinho faktoru demistim...
tuhaf ve epey sasirtici olur belki ama sanki yarin manu kazanacak gibi bir his var icimde. iki ispanyol iki ingiliz yarifinali.
Klopp ve Mourinho gerçekten harika iki teknik adam.
Lucien Favre de benim en beğendiğim teknik adamdır şu son 2 senedir. Umarım o da güçlü bir takımın başında görev alır özellikle Moyes yerine çok yakıştırırım ben kendisini.
Gladbach ile çok iyi işler yapıyor.Takımı küme düşmekten kurtarıp, 2 sezondur Avrupa kupalarında oynamasını sağlayan kişidir kendisi.
Ronaldo'suz Madrid bir hiçmiş onu anladık.
100m euroluk balede titredi resmen hic birsey yapamadi
Ronaldo'suz Madrid ve İbra'sız PSG gördük neler yapıyor gol atamadılar. Onların sahada varlığı bile yeterdi 2 takıma da.
Yarı finale PSG ile Dortmund'un çıkmasını istiyordum. Dortmund çok yaklaştı ama olmadı. PSG'de İbra'sız hiç bir şey yapamadı bugün. :)
ManU yarın fark yiyecek bana kalırsa.
Hafta sonu 3 haftadır yokları oynayan Newcastle'ye fark attılar ama bu yanıltmasın. Rooney belki iyi bir performans gösterebilir onun haricinde Bayern turu çok rahat geçer diye düşünüyorum.
İlk maçta avantaj almış olsa belki diyecektim ama ortada avantaj da yok. Nereden tutarsan tut elde kalıyor yani abi. :icon_biggrin:
Ya Chelsea iyi iş yaptı tamam'da top sevecek biraz. İlk golden önce kontrol PSG'deydi, çok rahattılar. Yan toptan gol geldi. 1-0'ken de direkten dönenler dışında gole kadar pozisyonu bile olmayabilir chelsea'nin. Cavani bomboş topu içeri atsa herşey farklı olacaktı. Sonrasında yine organizasyon 0 bir gol atıp turu geçti chelsea.
Chelsea ile eşleşen final oynar.