Yanlış hatırlamıyorsam 2. golünde asistini o yaptı.
Printable View
kezman sanirsam 2.golde asist yapmisti.
Alkmaardaki de zeuw cok iyi bir ön libero.Cok begendim onu.Keske onu alabilsek.
2 golunde asistini Kezman yaptı
emperor de zeuw konusunda haklisin kaliteli bi futbolcu fenerlilerede gecmis olsun
kezman deividden iyi oynadı en azından 1de gol atsa tam olcaktı
Yapılan tüm yorumları okudum, Kezman hakkında epeyce bir eleştiri var. Onları yanıtlayarak başlamak istiyorum.
Dün kötü oynadığını iddia ettiğiniz Kezman en son Gençlerbirliği maçında forma giydi. 2. devre oynadığı tek maç Gençlerbirliği maçıdır. Cezalı ve sakat olmasından 2. yarıda tek maçta forma giyebildi. Dolayısıyla da formunun düşük olması çok normal, hafif de sakatlığı vardı sanırsam; ama ona rağmen 2 asist yaptı. 3. asistini de yapıyordu ama Tuncay atamadı. Tuncay'ın 2-1 iken kaçırdığı %100'lük pozisyonda Kezman kafayla Tuncay'a indirmişti hatırlarsanız. Kötü Kezman buysa, iyi Kezman hat-trick yapar herhalde.
Lugano harikaydı dün. Şota'ya adım attırmadı, sanki Şota sahada yoktu. Lugano'nun markajı harika, Newcastle maçında Martins'e yaptığını bu maçta da Şota'ya yaptı. Edu da Lugano kadar iyi oynasaydı, 2. gol yenmezdi, Fenerbahçe tur atlardı. Lugano'yu sene başından beri eleştirenler izlediyse bu maçı, görmüşlerdir onun gerçekten Güney Amerika'nın en iyisi olduğunu...
Edu ise çok kötü oynadı ve ben bu maçla ona notunu verdim. Edu çok kötü bir futbolcu. Tamamen bir fiyasko! Bu kadar kötü bir transfer yapılamaz. 5.5 milyon euro verildi bir de. Edu'ya verilen bu parayla çok daha iyi bir defans adamı alınabilirdi Lugano kalitesinde. Bilmiyorum, Edu mu çok kötü, yoksa takımın defans anlayışı mı, ama bence Edu çok kötü. Yediğimiz 2. golde çok güzel ıskaladı topu. Lugano hangi birini tutacak be Edu, arkadakileri de sen al! Yönetime selamlar olsun, ve de Zico'ya, bu kadar kötü bir defans oyuncusu alıp bizi kahrettikleri için...
Zico da gerçekten çok kötü bir antrenör olduğunu ispatladı. Oyunu izledi, hiçbir müdahale yapamadı. Sağ kanatta Jeiner veya Martens, tam hatırlamıyorum, Ümit'in belini kırdı, sürekli o kanattan orta açtılar; Zico bunu sadece izledi, Uğur'u sokmayı akıl edemedi. Dökülen Alex yerine Olcan'ı sokamadı. 60'da çıkarılmayı isteyen Kezman'ı çıkarmadı, Semih'i almadı. İş işten geçtikten sonra Semih'i sokmuşsun, kaç yazar artık?
2-0'ı bulduktan sonra defansa çekti takımı, gol geliyorum demesine rağmen ne taktiksel olarak ne de somut olarak bir değişikliğe gitmedi. Tebrikler Zico, kahramansın! Yönetime de çok teşekkürler, hiçbir başarısı olmayan bu antrenörü başa getirdiği için!
Appiah'ın bu sene performansı inanılmaz derecede düştü, 2 AZ maçında da hiçbir varlık gösteremedi. Sene başında çok istemişti büyük kulüpler, herhalde ondan olacak, kötü oynuyor çok. Appiah böyle devam ederse sene sonunda gönderilsin, yarardan çok zararı bulunuyor çünkü.
2-0'dan turu kaybetmek çok üzücü.AZ'de Fener'den iyi bi takım değil yani.Dün akşam gördük bunu.FB net pozsiyonlardan yararlanmadı ve son dklerde yediği gollede elendi.Zico'nun takımdan hemen gönderilmesi gerek.Sadece izliyor.Hiçbir müdahale yapmıyor maça.Appiah'tada ciddi bi form düşüklüğü var bu sene.Geçen seneki Appiah'ı aratıyor...
yalnız bende kezmanı savunanlara bişey diyim o adamın aldığı para ile diğerleri bir değil ve herkezin beklentisi deivid kadar iyi oynaması değil deivid den çok daha iyi oynaması .....
İkinci yarı Lugano nun yarısı kadar mücadele etselerdi Fener elenmezdi.
İlk yarı iyiydi güzeldi. Ama 2.yarıya gelince Fener baştan kaybetti adeta. Tamamen defansif bir düşünceye dönülmüş, bırakın üstümüze gelsinler biz rahatız havalarıyla en az 10 dakika oynandı. Sonra biraz toparlanıp çıkmaya başladılar, o çıktıkları nadir toplarıda harcadılar ve ATAMAYANA ATARLAR deyimleşmiş sözü bu maçtada geçerli oldu. Zaten önceden bu golün geleceği belliydi ve geldi. 2-1 oldu. 2-1 oldu ve Zico hala oturup maçı seyretti. 1 GOL YERSEN ELENİRSİN! Bunu TV başındaki seyirciler anlarken Zico anlamadı herhalde. Gidip Deniz'i çıkardı. Ama sahada sadece antrenman yapar gibi oynayan ve faliyet gösteremeyen Kezman'ı çıkarıp kurtarıcı rolünü müthiş oynayan Semih'i oyuna sokmak İŞ İŞTEN GEÇİNCE AKLINA GELDİ. Her zaman Deivid-Kezman'da ısrar etti. BENİ SEÇ BENİ SEÇ diye bangır bangır bağıran Semih'i ısrarla YEDEK KULÜBESİNDE tutarsan daha çok ağlarsınnn. 2-2 olduktan sonra beyimiz Semih'i oyuna sürdü. Kalmış 4-5 dakika, Semih önce biraz oyuna ısınacak sonra direkt gol atacak. Olur mu öyle şey? Olmaz...Olmadı da. Sağlık olsun. Ama bu maçı Fener alıp UEFA'da devam edebilirdi. Yazık oldu...
Kezman hazır olmamasına ragmen kendisinden cok ümitliydik belki ümitlerimizi tam manasıyla yansıtamadı ama en azından 2 asist yaparak kalitesini ortaya koydu. Kezman'ın oyunda kalması bence dogruydu cünkü AZ acısından bir psikolojik baskıydı Kezman'ın oyunda kalması. Lugano'da neden 2 senedir kendisine Güney Amerika'nın en iyi oyuncusu ödülünün verildiğini gösterdi. Bence önce şanssızlıgımız yüzünden 2.neden olarakta Volkan'ın yedigi 2.golde hata vardı sanki. Ayrıca mac istatistiklerine bakarsak AZ'nin kaleyi tutan 3 sutu var 2 si gol.
Şurası da çok ayrı bir nokta dikkat ettim. Maçın bitimine 5 dk kalmıs bizim oyuncularımız topu ileri vuruyor rastgele sallıyor.Ama AZ golü attıktan sonra topu bize vermedi bile golden sonra top AZ'nin ayagından hiç bize gecmedi. Belki de Türkiye ve Avrupa arasındaki profesyonellik farkı bu.
Ne kadar çok meraklısın bizim oyuncularımızı almaya :)
Ciddi olduğuna inanamıyorum. Çünkü F.Bahçe'ye gelmiş geçmiş belki de Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi ortasaha oyuncu. Böyle bir oyuncu her takım ister sen gelmiş istenen oyuncuyu bizden gönderiyorsun. Bence tam tersine emekli olana kadar bizde kalmasını isterim. :)Quote:
Originally Posted by eGowiCh
"Konuşursam Zico kovulur"
Bu sözler ne Fenerbahçeli bir yöneticiye, ne de futbolcuya ait. Bomba etkisi yaratacak bu sözlerin sahibi, ikinci yarıda yaptığı akılcı değişikliklerle 2-0 geriye düşen takımının skoru 2-2’ye getirip, UEFA Kupası’nda 4. tura çıkmasını sağlayan AZ Alkmaar’ın kurt teknik direktörü Louis van Gaal.
Hollandalı ünlü teknik adam, karşılaşma bitiminde yapılan basın toplantısının ardından bir gazetecinin sorularını ayak üstü yanıtlarken F.Bahçe’nin Brezilyalı çalıştırıcısı için ilginç cümleler kurdu.
O kadroya futbol oynatamıyor
"Zico için neler söyleyeceksiniz? F.Bahçe iyi futbol oynuyor mu? Bu kadro sizde olsa sonuç farklı olur muydu?" şeklindeki sorulara gülerek önce yanıt vermek istemeyen van Gaal, daha sonra "Zico için konuşursam, kovulur" yorumunu yaptı.
Hollandalı teknik adam, aynı gazetecinin, "Ne demek istiyorsunuz? Biraz daha açabilir misiniz?" şeklindeki ısrarına rağmen "Ben, bu konuda konuşmak istemiyorum. Tekrar söylüyorum; eğer konuşursam, Zico kovulur" dedi ve basın toplantısının yapıldığı salonu terketti.
İkinci yarıda sadece biz vardık
Louis van Gaal’in, daha sonra, "Zico’nun kişiliğiyle ilgili bir eleştirim olamaz. O, dünya futbolu için önemli bir isim. Ancak, bu kadroya futbol oynatamıyor" dediği öğrenildi.
Hollandalı teknik adam, maçtan sonra yaptığı basın toplantısında, 2-0’dan 2-2’lik beraberliği yakaladıklarını hatırlatırken, "İkinci yarıda sahada sadece AZ Alkmaar vardı" dedi. Louis van Gaal, şöyle devam etti: "İlk yarıda yaptığımız pas hatalarının neticesinde kontrataktan goller yedik. 2-0 geriye düştükten sonra ümidimizi yitirmedik ve tura inanmaya devam ettik. İkinci yarıda sahada sadece bir takım vardı. O da AZ Alkmaar’dı. Kalemizde pozisyonlar gördük ama sahadan istediğimizi almayı bildik."
24.02.2007
Zico ahım şahım bir teknik direktör olmayabilir ama son dakika gelen şans golüyle elediler bizi bence Van Gaal fazla havalanmıs.
Van Gaal haklı ama sanki bu söyledikleri F.Bahçe'ye gelmek istiyorum tarzında bunları daha öncede gördük.
Appiah gönderilsin diyenler ya futboldan anlamıyor ya da şaka yapıyor..
maçın adamı bence Luis Man Gaal:D
fenerbahçe turu hakkaten kötü kaybetti ayrıca bu deniz 2. lig de bile oynayamaz
Appiah'ın bu seneki performansını beğenen var mı? Geçen seneki performansıyla karşılaştırın.
Bu sene Appiah hangi maçta harika oynadı? Hangi maçı izlerken "Appiah'a bak, muhteşem" dediniz? Derbilere bakın, diğer lig maçlarına bakın, Avrupa maçlarına bakın.
İki AZ maçında ne yaptı Appiah? Ne hücumda ne savunmada hiçbir varlık gösterebildi mi? İlk maçta adamlar verkaç yaparken Appiah ne yaptı, sadece izledi. Hücumda ne yaptı, asist mi yaptı, gol mü attı, pozisyon mu yarattı?
Bu sene Appiah beklenen performansı yansıtmıyor, geçen senekinden çok uzak. Sene başında aldığı teklifler başını döndürdü sanırım, hiç memnun değilim performansından.
Böyle devam ederse nereye giderse gitsin.
"Kimse para beklemesin"
Başkan Yıldırım, teknik heyete ve futbolculara sert uyarılarda bulunarak başarı gelmeden kimseye para vermeyeceğini bildirdi
Fenerbahçe, AZ Alkmaar’a elenmenin şokunu atmaya çalışırken, Başkan Aziz Yıldırım’ın Zico’dan hesap sormaya hazırlandığı ve Antalya maçı sonrasına randevu verdiği kaydedildi. Bazı futbolcuların da ağır cezalara çarptırılacağı için kendisinden rapor beklenen Brezilyalı hocanın, iyi çalışmayan ve kondisyonu eksik olan oyuncuların isimlerini Başkan’a vereceği ifade edildi. Bu arada Yıldırım’ın, “Sezon sonuna dek kimse para beklemesin. Önce kupaları görelim” dediği iddia edildi
BÜYÜK BAŞKANA Bİ ALKIŞŞŞŞ.....AÇ KALSINLARDA AKILLARI BAŞLARINA GELSİN
AZ Alkmaar maçından sonra Kezman camı çerçeveyi indirdi, işte videosu :
http://www.youtube.com/watch?v=oLE6HXNTjvE
Gerçekten bu adam gerçek bir Fenerbahçeli, çok hırslı. Alex biraz Kezman'ı örnek alsın, onun gibi ruhlu olsun!
Ben olsam onun yerinde bende kırardım .. Bir de üstüne Tuncay'ın kafasını kırardım .. Adam iki golün asistini yaptı, Tuncay'a al da at dercesine pas verdi .. Daha ne yapsın ..
hırsı olan adam birşeyler yapmaya çalışır...hırsa bakarak gerçek fenerli diyorsanız o takımda 2 fenerli var biri tuncay biri lugano...adam geleli bir yıl olmadı hemen gerçek fenerli ilan ettiniz.seviyo olabilirsiniz,iyi oynuyo da olabilir adam...ama "gerçek" fenerlilik bu değil...gerçek fenerli bence beğenmediğiniz ümit,semih,tuncay...
Takımda 5 tane Fenerbahçeli var: Tuncay, Kezman, Lugano, Rüştü, Semih.
fenrbahçe neden böyle yapıyor.Türkiye liginde temiz oynasalar avrupada başarılı olurlar.sadece fenerbahçe için değil bütün takımlar için çoğu takım KİRLİ !!!
hırsını mactan sonra degılde macta kullansaydı belkıde az elenırdı
hırlsı olup olmadığını bilmem ama AZ maçında Kezman gayet iyi oynadı 2 asist Tuncaya 3. golü atması için al da at tarzı bir pas verdi skora direk etki etti daha ne yapsın