tabi olacaksa murat 1. olur, tebrikler muratcım. alkış :D
Printable View
tabi olacaksa murat 1. olur, tebrikler muratcım. alkış :D
Ben o konudaki maglubiyeti şimdiden kabul ediyorm :D
Beyler baştan beri dir destekcinizim beni dinnleyin fransa diorum egleneceksiniz
Alican şu an için bizimde en çok kafamıza yatan lig, Portekiz ligi.
Daha sonra Fransa ligi geliyor burada da Lyon'u yıkmaya çalışacağız eğer öyle olursa.Çok zor olacak bu da.
Şu an için 3'ümüzde Portekiz'i istiyoruz ama bakacağız.:) Anket sonucuna göre bir yön vereceğiz kariyerimize...
Kesinlikle adaya gidin :)ÇOK zevkli kariyerdi hepinizi tebrik ederim.
Yav ücünüz de Portekizi istiyorsaniz,gidin oraya iste.Millete ne soruyorsunuz,keyif sizin keyfiniz degil mi ? :D
Barancım sonuçta kendimiz için değil sizler için yapıyoruz kariyeri :D:D:D :p
Portekiz'e oy verin sizde :D
bnce ispanya olsun orada cok guzel bir mucadele olur hem diger ekiplerde guclu portekizde az puan kaybeden sampiyon olur cok puan kaybedilsinde heyecanlı olsun
Al işte. Bu bug değilse ben kellemi keserim. Bir zamanlar 2005'te de bir bug vardı ve SI forumlarında sayfalarca tartışılmıştı. Bu SI her sene oyuna bir dandiklik sokmasa şaşardım zaten.
Sanırım ön direğe attırıyosun kornerleri, değil mi Mustafa? Ön direğe Bekir hücum ediyor ve kafayı dank diye vuruyor.
Neyse yani sonuçta oyun hatası olsa da bunu kullanabilmek de bir başarıdır. Ama senle msnden bir görüşelim Mustafa, o korner instructions ss'ini alayım da senden gideyim SI forumlarında Miles'a accık çatayım:)
Hollanda liginde 3ünüz oynadınızmı bilmiyorum takip etmediğim için ama Hollanda Ligide çok güzel. Ajax,Psv,Feyenord güzel gider size. Portekizden daha iyidir en azından .
Bu korner taktiğini ben buldum diye çok sevinmiştim:D Sora yabancı sitelere bi baktım :) Hayatı bu oyun olan kişiler çoktan bulmuşlar. :D Akşam msn'den görüşürüz. ;)
Ayrıca Bekir'in attığı 25 gol hiç bişey değil (hepsini kornerden atmadı 9 tanesi frikikten gelen toplardan attı) :) Bir sezonda kornerden ve duran toptan daha fazla gol atan oyuncumda olduğu başka kariyerlerimde :)
Ayrıca Kariyerde yaşadıklarımızı Murat'da bilir Carlos hiç atmadığı kadar çok frikik golü atıyor ve bunları sert değil kesme vuruşlar ile yapıyor. Murat'a ben tahmini bir açıklama yaptım ppm'sinde frikikleri sert vurur olduğu için bu kadar gol oluyor diye. Ama asıl nedeni nedir merak ediyoruz.
Bekirden çok kesen adama da bakmak gerek. Eğer o kornerLeri başka birisi kesiyor oLsaydı o kadar atamaz.
Evet Hayrettin Abi, Alex'in sakatlığı boyunca kornerden attığım gol neredeyse yoktu. Alex'ten sonra en iyi kullanan Uğur Boral'ın korner kullanma özelliği 14 yada 15'ti galiba. Sırf korner kullansın diye Uğur'u o dönemde banko oynattım.
Çok güzel bir ortak kariyer olmuş üçünüzüde tebrik ederim.Ben oyun estetiği bakımından İspanya ligi derim.Mücadele bakımından ve FM'nin en sevdiğim oyuncularının orda olması bakımından;Obertan ve Saivet den bahsediyorum, Fransa ligi derim.
Serbest vuruşlarda mühim olan barajı iyi seçebilmekte.Oyun o yönden gerçekçi olmuş.Eğer gedikli bir baraj kuruyorsanız gerçek hayattada kaleyi tutturanların şutları direkt içeri girer.Oyunun bazı sistemlerinde artık iyice gerçekçi düşünmek gerekiyor.Eğer 2007 deki gibi oyun olarak düşündüğümüzde bu tür bazı hareketler oyun hatasıymış gibi gözükebiliyor.Bazı oyuncuları ortaya zorlamamız çok korner olmasına neden oluyor.Barajı iyi seçemememiz serbest vuruşlardan direkt gollere neden oluyor.
Korner olayında ise hata yok eksiklik var.Düşünce ile maç motoru uyuşmuyor.O uyuşmazlığı benim hala beklediğim bir sistem var onu yapmadıkları için garip bir şekilde çözebiliyorsun ve Bekir çok da gol atamıyor örneğin.Şu oyunda senelerdir yapılmayan kornerlerde savunmayı eşleştirme özelliğinin artık eklenmesi taraftarıyım.Bir de serbest vuruşlarda kanımca eksiklik var oyunda her zaman.Bu sene düşünülecek mi diye bekledim.Şimdi bazı oyuncular iyi orta yapar bazı oyuncular iyi vurur.Belli alandaki serbest vuruşları başkası tehlikeli alanlardakini başkası kullanır.Yakın mesafe uzak mesafe ya da ona benzer bi sekilde ayrılsa çok güzel olur diye düşünüyorum.Ya da ona benzer.Çünkü bazılarının ortası çok iyi oluyor ama serbest vuruşu düşük;gol atabilmek için serbest vuruşu yüksek olanı kullanırsan bu seferde ortalarda sorun çıkabiliyor.
Kaan abi ye %97 katıLıyorum :)
Neyse konu dağıLmasın siz en iyisi Trinidad a gidin en iyisi orası oLur :D
Yok şimdi benim demeye çalıştığım maç motoru ile alakalı bir husus. Normalde yine kornerlerde o kadar çok kafa şutu atılır ama bu kadar çok gol olmaz. Kornerde atılan kafa şutlarının gol oranlarının azalması lazım, yani bir bakıma header gollerinin azalması lazım. Yani adamın 20 heading özelliği varsa atabilir, tamam ama 15 olanın biraz daha az atması lazım gibi birşey.
801de çok az korner golü oluyordu ve kornerlerde çok faul oluyordu diye SI buna bir el attı ve yine başka yerden fire verdi.
Neyse, korner olayını bir kenara atalım. Siz Hollanda'ya gidin. PSV-Ajax-Feyennord olun.
Abi bir de Diğer demişsiniz, kaç lig açtınız :)
Umut 0 dan baslıyacagız lige devamı degil :)
Diğer'i seçtim ve önerim Hindistan Ligi. Mohum Bogan'ı seçene yardımcı olurum. 3 tane büyük takım var orada da, tam size göre.;;)
Abi daha karar vermediniz mi bnce fransa ısrarcıyım bu konuda
Patagonya Süper Ligi de olabilir:):)
Bu akşam son defa düşüneceğiz, anketide dikkate alarak karar verip pazar akşamı başlayacağız.
Serkan Hindistan demiş, bende ilk başta Çin işi, Japon işi bişi yapalım dedim ama Murat ve Emre olmaz demişti :)
0'dan başlıcaksanız deil mi.Yoksa devammı ediceksiniz
Sadece Türkiye Ligini açmıştık, bu yüzden 0'dan oyun kuracağız.
Bu başlığa bakmadan forumda dolaşamıyorum, bağımlılık yaptı yahu.. :)
Portekiz 4ever.. :p
O zaman Fransa ligi'nden başla derim ksursuz zevk alırsınız
Mustafa ben Japonya veya Çin'e oke dedim Emre olmaz dedi :D
Bu arada yazdığımız gibi yarın 16.00'da anket kapanacak.Ondan sonra da başlarız galiba.
Takip edin bizi takip...:p
Bn laligayı işaretledim ankette ama portekiz diyorumm
Bu akşam konsey kurulacak ciddi kararlar alınacak demek :D oy kutuları açılırken ara sıra buraya da sizin kararlarınız doğrultusunda hangi ligin % kaç oy aldığı da yazılacak mı? :D
Emre ve Deniz'in oyları silinip Portekiz'e eklenmiştir.
MLS yakışır :)
Yarın 16.00'a kadar oy verebilirsiniz...
İngiltere Premier League - 16
Portekiz Bwin Liga - 13
Bakalım ne olacak :)
Ben de Portekiz diyorum. Benfica ile oynamışlığım var, Benfica'yı alana oyuncu önerebilirim...
Bence Fransaya gitsin fakat İngiltere veya Portekiz olucak gibi:)
Oylama bitti İngiltere olacak bence.
İngiltere olması daha iyi aslında, para bol olacak çünkü böylece zevkli bir transfer dönemi geçireceğiz..
Fransa olmasa takip etmem kariyeri :D Tabi kide şakaydı.Hangi lig olursa olsun size yürekten başarıalr dilerim
Arkadaşlar anketimiz son buldu.
Ancak şöyle bir sıkıntı var İngiltere - 18 , Portekiz - 15 oylama sonucu.Fakat anketimizden sonra açılan Premier Lig'deki ortak kariyer yüzünden 2.sırada en çok oy alan Portekiz Bwin Liga'da oynamaya karar verdik.
İstediğim oldu, mutluyum.. :D