önder haberı ınandırıcı gelmıyor bana. yalnız crouch gelırse cok ıyı bır transfer olur
Printable View
önder haberı ınandırıcı gelmıyor bana. yalnız crouch gelırse cok ıyı bır transfer olur
Semih'i isteyen mi var ?
aydın-sabri-barış-yaser yıldız var bunların hiç mi şansı yok? Sabri'yi satarsak eğer zaten kazancımızla iyi bir sağ açık alabilir ama belki. Şu an golcü sıkıntımız olduğu kanaatindeyim. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama şahsen ben Nonda'yı izlerken topu kontrolü, şut çekişi vs. çok amatör buluyorum bazen:) Çok ağır oynuyor ve de. Saviola'yı alırsak ne mutlu bize..
Yaser Yıldız Bu Sene Paf Takımda Olacak, Aydın-Barış Avrupa için Yetersiz ve Tecrübesizler..
Sabri'yi ise Ben Taraftarlarda Biri Olarak Takımda Görmek İstemiyorum Aslında..
Yaser paf takımda olmayacak kim de bunu Allah askına:).Yaşıda tutmuyor hem:).Yaser takımın bir parçası olacak..Sag kanat'da oynama özelligide var:)
Yaser Yıldız'ın Paf Takımda Oynuyacağına Yönelik Haberler Çıkmıştı Yanılmıyorsam.. Zaten A Takımda Olsada Bu Sene Ancak Kupa Maçlarında Oynuyabiliceği Kanısındayım.. (Tabii Bir Forvet Transferini Düşünerek Yazıyorum)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Barış'ın tecrübesini merak ettim ben :) Herneyse Benim Görüşlerimdir Bir Forvet Bir Kaleci Birde Sağ Açık/Oyun Kurucu Olacak Birisi Gerekiyor.
Yaser çok yönlü biri..Tunç kayacı onun için Serhat,Tuncay karışımı biri diyor..Sag kanatta'da oynayabiliyor..Paf olayı yalan onu daha önce konuşmuşduk..Bize ofansif kanatlar lazımdı..Aydın,Yaser,Arda,Ferdi,Serkan var şuanda:)
Mehmet güven,Özgürcan bunları şimdiden unutun derim..İkiside büyük ihtimal kiralık giderler..Özgürcan A takımda bana göre kolay kolay forma sansı bulamaz..
Takıma sanırım 3 tane falan tecrübeli yabancıda alınacakmış.Belirli kilit noktalara tecrübeli birileri alınırsa çok iyi olur.Herşeyi zaman gösterecek
Bana göre Kalli'nin yaptığı son başkan takıma çok karışıyor cümlesi ve onun devamınıda yer aldığı röportajı nedeniyle yabancı teknik direktörler GS'ye sıcak bakmıyor.Özellikle Almanlar.Yönetim Hoca konusunda acele etmezse geçe kalacak acele ederse de hata yapacak gibi duruyor.
Aydın,Yaser,Ferdi,Serkan Bu oyuncularla şl de nal toplarız Belki aydın iyi çıkabilir bi tek..O da şl için yeterli mi düşünülür..!
Benim Söylemek İstediğimde Tam Olarak bu Onur.
Yönetim hoca konusunda acele etmiyor gibime geliyor..İllaki anlasdıkları birileri vardır(Skibbe mesela)..Yoksa Galatasaray'a gelecek bir sürü hoca var..Mesela götz,Hagi;)..Asıl hedef baskası bence;).Yeni hocamız bu hafta içinde belli olur bence;)
Onur Yaser patlama'da yapabilir tamamen kapalı kutu..Gökhan gönül ve performansı sana örnek olsun..Bu arada takıma tabiiki tecrübeli oyuncular sart..Özellikle kilit noktalara:)
Skibbe ile anlaşıldığı söyleniyor
Skibbe'nin 15 senelik Kariyeri;
- 6 sene U19 veya U18 takımlarını çalıştırmış (Schalke04, Dortmund ve Alman milli takımı)
- 1 yıl Dortmund un 2. takımınını yani amatörleri çalıştırmış.
- 4 yıl Alman milli takımı yardımcılığı
- 1,5 yıl Borussia Dortmund
- 2,5 yıl Bayer Leverkusen
Skibbe Leverkusen'i devraldiginda, Leverkusen oldukca kötü bir dönemdeydi, Almanya Federasyonu alt yapisinda gösterdigi organizasyon kabiliyetini yine gösterdi ve kisa zamanda Leverkusen'i toparlayabildi, iki kez üstüste UEFA Kupasi Ceyrek Finali oynatti. Bunlar iyi veriler. Ayrica yönetimin cizdigi Teknik Direktör profiline uygun diye düsünüyorum. Basariya ac, Galatasaray ile beraber büyümek isteyen hem egitimci hemde yarismaci birini ariyorlar. Skibbe, Laudrup gibi isimlerin ortaya cikmasi, bunu ispatliyor. Bu acidan yanlis bir tercih olmaz.
Ofansif futbol oynatan bir Teknik Direktör, bize karsi oynadiklari mac tesadüf degildi, Leverkusen iki sezondur böyle oynuyor ama kadronun genc olmasi itibariyle, istikrari cok fazla yakalayamadilar..Leverkusen’de. Skibbe teknik olarak cok iyi bir hoca, futbol bilgisi muazzamdir ama sakin ve cekimser kisiligi ile Türkiye’de ne kadar basarili olur, orasi süpheli bana göre. Gelirse yinede isyan etmem;)..Gelişmeleri merakla bekliyoruz..
Başarılı bir kariyeri var büyük ihtimal zaten o olacak T.D
evet başarılı bir arkadaşımız skibbe bizi zamanında 5-1 yenmişliğide mevcut:(:D
elbet bır bıldıklerı vardır adas kenarda oturtmak ıcın almadılar heralde sezon basında herkes barıs ozbek ıcın aynı seylerı soyluyordu ama en cok oynayan adamlardan bırısı oldu..
T.D. olayı Avrupa Şampiyonası na kadar %100 kesinleşecek gibi görünüyor..
Adaşım Barış'ı Severek İzliyorum Bende ama Avrupa için Henüz Yeterli kıvamda Olmadığını Düşünüyorum..
Acilen Teknik Direktör krizimiz çözülmeli ama inşallah aceleyle yanlış tercih yapılmaz...
Laudrup Panathinaikos'ta imiş tabi haber doğruysa hayırlı olsun ne diyelim :)
Birde bir ara Diego Valeri diye bir oyuncu aldık deniyordu bu haber doğrumu bilgisi olan var mı?Eğer doğruysa iyi bir futbolcu mu?Bilen varsa cevaplarsa sevinirim...
Acelesimi kaldı artık bu işin.. :)
Oda doğru :) ama yönetimden korktum eğer gerçekten Laudrup la ilgilenmişsek onu Panathinaikos gibi bir takıma kaptırmamız çok çok kötü...
Panathinaikos ile anlaştığı iddaa edilmiş..Resmi bi açıklama yok...
Carrusca oynasa en büyük transferimiz olucak ama neyse..
carruscayı bi kazanamadık gitti.. gelmeden önceki istatistikleri mükemmel.. ne hikmettir bi biz oynatamadık:S
Laudrup un klübüne verilmesi gereken bi para var yönetim büyük ihtimal bu sebepten kesti görüşmeleri..
Carrusca deyince midem bulanmaya başladı.
evet carruscayı oynatırsak çok iyi olur
galatasaray carruscayı kazanmak için uğraştı ama carrusca kendini
göstermek için birşey yapmadı yollanılmalı bence.
ya ne carruscası arkadaslar kendisi bir balon anca ülkesinde oynar. umarım gider ve orada oynar.
adam kaç maç oynadıki kötü oynadı diyosunuz bi maç oynuyor sonra aradan aylar geçiyor 2. maçı oynuyor arka arkaya oynarsa süper oynar
Oynadığı hemen hemen her maç kötü oynadı..Nerede zannediyorki kendini..GS büyük bi klüp kendini göstermezsen oynayamazsın..
ronaldinho bu sene takımına hiçbişey katmadı ama hangimiz ronaldinho nun futbolculuğunu tartışabilir carruscaya şans verilseydi eminimki şu an ardayla beraber en önemli silahımız olurdu
Carrusca oynasaydı Hala Arda Yoktu Emin Ol :)
bu yorumlar sırf carrusca arjantinli diye yapılıyor. Türk olsaydı hiçbiriniz konuşmazdı onu. Kendisi halısaha topcusu ve gönderilmeli. inşallah beni yanıltır ama bu kadar zamanda hiçbirsey yapamayan oyuncunun bunu yapacagını hiç sanmıyorum.
maraton.com.tr'e göre galatasaray milanlı dario simic ile ilgileniyormuş.
Carrusca otoriteler ve Arjantin'in dünya çapında en çok tanınan eski futbolcusu Diego Armando Maradona tarafından Arjantin'in gelecek vaat eden yıldızları arasında ve geleceğin Maradona'sı olarak gösterilmiştir. Estudiantes'te taraftarlarca çok sevilen oyuncu, El Chelo lakabı ile de bilinmektedir.
2007-2008 sezonunda Galatasaray ile yoluna devam eden Carrusca, 6 maçta 2 gol 1 asistlik performansıyla (kendi mevkiisinde olmadığı hâlde) iyi bir oran yakalamıştır.