Sayfa 15 / 122 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon
421 ile 450 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Skibbe ismi bana şu durumda mantıklı geliyor..Skibbe dortmund´u çalıstırdı, leverkusen´u calistirdi, milli takim yardimciligi yapti.Genelde gencler ile calismayı sever.Bizim takima da bir bakmak lazim:

Bariş,serkan,ümit karan,hakan balta,volkan yaman,aykut,lincoln..Bu oyuncuların ana dili almanca-lincoln da almanya da tercümansiz oynadı

Bu konumda alman bir td hic de fena olmaz.Birde genclere, ki bizde ugur,arda,aydin,aykut ve mehmet topal tam bir patlama yasayabilirler..Önümüzdeki sene leverkusen de skibbe takımın iskeletini genclerden olusturdu.önemli bir yildizlari yoktu, ama o cikartti...İki sene sonra bu oyuncular leverkusen de olursa, sinif atlatirlar.Oyunculari bunlar işte;

Rene adler (altyapidan cikti, simdi milli takimin yedek kalecisi, 23 yasinda) deger: 6 milyon €
    Karim haggui(defans, strasbourg´dan alindi 2,5 milyon avro´ya,24 yasinda) deger: 5 milyon €
    Arturo vidal(colo colo dan transfer oldu 5 milyona, defans,21 yasinda) degeri 8 milyon €
    Gonzalo castro(altyapi´dan cikti,defans, 20 yasinda) deger 6,5 milyon €
    Simon rolfes(aachen´den 250.00 avro´ya geldi,orta saha,26 yasinda) degeri 7 milyon €

Bu oyuncular skibbe ile calistiktan sonra degerlerini ne kadar yükselttiler..Bu durumlari bir de bizimkilere bir uygulamasini düsünün:..Skibbe bence takımın yapısına uygun bir hoca..Herkez laudrupu istiyor ama aynı laudrupu gecensene alsak herkez burun kıvıracaktı..Kim ya bu adam brondby'den hocamı alınır diyecektik...Neyse herseyi zaman gösterecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Bomba Peter Crouch mu?
    Galatasaray yönetimi taraftarların beklediği büyük ismi açıklamak üzere! Gizli bir kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre Liverpool'un dev forveti Peter Crouch Galatasaray'a çok yakın. Galatasaray yönetimine yakın bir isimden aldığımız bilgiye göre Galatasaray bu transferde sona yaklaştı. Transferin birkaç gün içerisinde doğrulanacağı ve kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Liverpool’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Crouch, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı için tercih edeceğini ve Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu söyleyerek teklife yeşil ışık yaktı. Crouch’u göndermeyi planlayan Liverpool'un, Galatasaray Kulübü’nün yapmış olduğu teklife olumlu yanıt verdiği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak : GSTvnet.com

Nesil
    2007
    Yer
    34

Doğruysa Çok İyi Bir Oyuncu Almış Olucağız.. İnşallah Doğrudur. Crouch - Ümit Karan Fenamı Olurdu

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Crouch aslında müthiş bir golcü oyuna hep sonradan gelip gollerini atıyordu.Galatasaray'a gelecegini pek sanmıyorum
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Quote Originally Posted by Omer-faruk-14 View Post
    Bomba Peter Crouch mu?
    Galatasaray yönetimi taraftarların beklediği büyük ismi açıklamak üzere! Gizli bir kaynaktan edindiğimiz bilgiye göre Liverpool'un dev forveti Peter Crouch Galatasaray'a çok yakın. Galatasaray yönetimine yakın bir isimden aldığımız bilgiye göre Galatasaray bu transferde sona yaklaştı. Transferin birkaç gün içerisinde doğrulanacağı ve kamuoyuna açıklanacağı bildirildi.

Liverpool’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Crouch, Galatasaray’ı Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı için tercih edeceğini ve Galatasaray’ın büyük bir kulüp olduğunu söyleyerek teklife yeşil ışık yaktı. Crouch’u göndermeyi planlayan Liverpool'un, Galatasaray Kulübü’nün yapmış olduğu teklife olumlu yanıt verdiği de gelen bilgiler arasında.

Kaynak : GSTvnet.com

Peter Crouch süper olur ama hiç ihtimal vermiyorum..

10.000.000 € bonservis bedeli...

Hem Galatasaray taraftarının bomba transfer beklediği mi var?

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bir yerde emreye misilleme olarak GALATASARAY Önder Turacı ile anlaştı yazıyordu bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Bir yerde emreye misilleme olarak GALATASARAY Önder Turacı ile anlaştı yazıyordu bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?

Yeni Şafak gazetesinin haberine göre, Galatasaray'dan Önder misillemesi Galatasaray'ın ısrarla istediği Önder Turacı sonunda evet dedi. Sarı Lacivertli oyuncunun bu hafta imza atacağı öğrenildi...

Önder misillemesi
    Sarı-kırmızılılar sözleşmesi sona eren yıldız futbolcuyla söz kesti. CSKA Moskova ve Lazio'dan teklif alan Önder, Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayıp, G.Saray'ın teklifini kabul ettiğini bildirdi. F.Bahçe'den kopan gurbetçi futbolcunun bu hafta içinde sarı-kırmızılılara imza atacağı belirtildi.

Transferde arayışlarını sürdüren Galatasaray ilk bombayı Fenerbahçeli Önder Turacı ile söz keserek patlattı. F.Bahçe'nin Emre Belözoğlu'nu transfer etmesinden sonra gurbetçi futbolcuyu renklerine katmak için girişimlerine hız veren sarı-kırmızılılar mutlu sona çok yaklaştı. G.Saray Belçika'da oynarken F.Bahçe'ye kaptırdığı Önder Turacı ile yaptığı görüşmeleri olumlu sonuçlandırdı. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren ve Rusya Ligi takımlarından CSKA Moskova ile anlaştığı öne sürülen yıldız futbolcu, G.Saray'dan gelen teklife olumlu yanıt verdi. Gurbetçi futbolcunun bu hafta içinde sarı-kırmızılı takımla sözleşme imzalayacağı belirtildi.

ZİCO KALINCA GİTTİ
    Rusya kulüplerine transfer olmaktan vazgeçen ve Fenerbahçe yönetiminden sözleşmesini uzatmak için haber bekleyen Önder Turacı, Zico'nun takımda kalacağı haberini alınca rotasını Florya'ya çevirdi. Brezilyalı teknik adamla yıldızı bir türlü barışmayan gurbetçi futbolcu, transfer görüşmeleri için Romanya'da bulunan Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'i arayarak, 'Seria takımlarından Lazio'dan da transfer teklifi aldım ancak ilk tercihim Galatasaray. Siz ne zaman isterseniz gelir imzayı atarım' açıklamalarını yaptı.

Misilleme felan değil..Önder ile daha öncede görüşülüyordu..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Çok Ağır Kalıyor Geliştirmesi Lazım Kendini genede İyi Bir Yedek Olabilir. Benim Anlıyamadığım YönetimNereye Yabancı Transfer Yapmayı Planlıyor?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne önderi yaa oldu olası ü.özatı alsınlar fenerin efsane defansın kuralım

crouch imkansiz bir olay en fazla 1 yillik kiralanabilir oda en fazla.. Onderin alinacagini sanmam

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Benim bildiğim stoper veya sağ beke yabancı alınacak...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Crouchun gsye geleceğini sanmıyorum.Gelse Hakan Şükürün yerini rajhat doldurur ama Skibbe ise bana göre iyi bir Hoca

Nesil
    2007
    Yer
    34

Burak Abi vardır Senin Duyumların Ne Oldu Teknik Direktör Konusu

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Burak abi mancini diyodu sanırım gelmeyecek

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Laudrup Komşu'ya gidiyor

İspanyol spor gazetesi Marca, Danimarkalı teknik direktör Michael Laudrup´un, Yunanistan´ın Panathinaikos takımı ile anlaştığını iddia etti.

Getafe’nin eski teknik direktörü Laudrup’un, Panathinaikos ile sezon başına 2.5 milyon Avro’dan 2 yıllık sözleşmeyi kabul ettiği belirtildi. Galatasaray ve CSKA Moskova takımların da ilgilendiği Laudrup’un, Panathinaikos’un şartlarını daha uygun bulduğu ve Getafe’den iki kat fazla kazanacağı kaydedildi.

__________________________________________________ ______________

Semih Aslan'a 'Hayır' dedi

Fenerbahçe'deki geleceği hâlâ belirsizliğini koruyan Semih Şentürk'ün Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Fenerbahçe’deki geleceği hâlâ belirsizliğini koruyan Semih Şentürk’ün Galatasaray’ın kapısından döndüğü ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı yönetimin, Hakan Şükür ile yollarını ayırma planları yaptığı günlerde, sezonu Gol Kralı olarak tamamlayan milli oyuncuya, reddedilmesi güç bir teklifte bulunduğu öğrenildi. Şükür’ün kalması halinde forma şansının çok az olacağını düşünerek öneriye ‘hayır’ diyen Semih’in, Hakan konusundaki gelişmelerin ardından kafasının karıştığı bildirildi. Ancak bir durum değerlendirmesi yapan golcü oyuncunun, “Fenerbahçe’de kalacağım” diyerek Galatasaray’a teşekkür ettiği kaydedildi.

Fanatik

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Geleceğini sanmıyorum..Gelmesinde zaten

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Geleceğini sanmıyorum..Gelmesinde zaten
    Olsun yaw dönen topları tamamlardı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence stopere yabancı gerek yok zira o bölgede emre- servet ikilisi var. Ek olarak emre aşık da var. Bence yedek olacak bir oyuncu alınmalı, yabancı hakkı burada kullanılmamalı. Sağ beke önder- uğur uçar bence gayet güzel. Hiç ellemeye gerek yok. Bana sorarsanız sağ kanada kaleciye falan da gerek yok. Bir tek nonda yerine kaliteli, kaç yıldır ayağında top sürebilen, top kullanabilen diye tabir ettiğimiz bir futbolcu alması yeterli olacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bence sağbekte sabriyle uğur uçar var bizim sağaçık forvet almamız lazım..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Avrupa için Tecrübesiz Kalecilerimiz var..Bouzid-Carrusca-Barusso Giderlerse Bir Kaleci, Bir Santrafor ve Birde Hem Sağ Açık/Oyun Kurucu Mevkinde Oynuyabilicek Oyuncu Almamız Gerektiği Kanısındayım.. Aydın'a Güvenmek Yersiz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

önder haberı ınandırıcı gelmıyor bana. yalnız crouch gelırse cok ıyı bır transfer olur

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Semih'i isteyen mi var ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aydın-sabri-barış-yaser yıldız var bunların hiç mi şansı yok? Sabri'yi satarsak eğer zaten kazancımızla iyi bir sağ açık alabilir ama belki. Şu an golcü sıkıntımız olduğu kanaatindeyim. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama şahsen ben Nonda'yı izlerken topu kontrolü, şut çekişi vs. çok amatör buluyorum bazen Çok ağır oynuyor ve de. Saviola'yı alırsak ne mutlu bize..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Yaser Yıldız Bu Sene Paf Takımda Olacak, Aydın-Barış Avrupa için Yetersiz ve Tecrübesizler..
    Sabri'yi ise Ben Taraftarlarda Biri Olarak Takımda Görmek İstemiyorum Aslında..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yaser paf takımda olmayacak kim de bunu Allah askına.Yaşıda tutmuyor hem.Yaser takımın bir parçası olacak..Sag kanat'da oynama özelligide var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Yaser Yıldız Bu Sene Paf Takımda Olacak, Aydın-Barış Avrupa için Yetersiz ve Tecrübesizler..
    Sabri'yi ise Ben Taraftarlarda Biri Olarak Takımda Görmek İstemiyorum Aslında..
    Yaser A takımda oynayacak.. Yaşı tutmuyor ki PAF takıma Aydın tecrübesiz ama Barış bence yeterli tecrübeye sahip.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yaser paf takımda olmayacak kim de bunu Allah askına.Yaşıda tutmuyor hem.Yaser takımın bir parçası olacak..Sag kanat'da oynama özelligide var
    Yaser Yıldız'ın Paf Takımda Oynuyacağına Yönelik Haberler Çıkmıştı Yanılmıyorsam.. Zaten A Takımda Olsada Bu Sene Ancak Kupa Maçlarında Oynuyabiliceği Kanısındayım.. (Tabii Bir Forvet Transferini Düşünerek Yazıyorum)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barış'ın tecrübesini merak ettim ben Herneyse Benim Görüşlerimdir Bir Forvet Bir Kaleci Birde Sağ Açık/Oyun Kurucu Olacak Birisi Gerekiyor.
    Last edited by ShevAnil : 01.Haziran.2008 at 19:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    Kocaeli-BOLU

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Yaser Yıldız'ın Paf Takımda Oynuyacağına Yönelik Haberler Çıkmıştı Yanılmıyorsam.. Zaten A Takımda Olsada Bu Sene Ancak Kupa Maçlarında Oynuyabiliceği Kanısındayım.. (Tabii Bir Forvet Transferini Düşünerek Yazıyorum)
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Barış'ın tecrübesini merak ettim ben Herneyse Benim Görüşlerimdir Bir Forvet Bir Kaleci Birde Sağ Açık/Oyun Kurucu Olacak Birisi Gerekiyor.
    yaser yetenekli bir oyuncu lig maçlarında son 10-15 dkda alır alıştırırsa lige patlama yapabilir

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by guarin14 View Post
    yaser yetenekli bir oyuncu lig maçlarında son 10-15 dkda alır alıştırırsa lige patlama yapabilir
    Yetenekli Bende Biliyorum ama Forvet Hattımızda Özgürcan - Ümit Karan - Nonda - Serkan Çalık - Belkide Hakan Şükür.. Olacak ki Bu Sene Klübe Geri Dönen Kiralıkları Saymadan..

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Yaser çok yönlü biri..Tunç kayacı onun için Serhat,Tuncay karışımı biri diyor..Sag kanatta'da oynayabiliyor..Paf olayı yalan onu daha önce konuşmuşduk..Bize ofansif kanatlar lazımdı..Aydın,Yaser,Arda,Ferdi,Serkan var şuanda

Mehmet güven,Özgürcan bunları şimdiden unutun derim..İkiside büyük ihtimal kiralık giderler..Özgürcan A takımda bana göre kolay kolay forma sansı bulamaz..

Takıma sanırım 3 tane falan tecrübeli yabancıda alınacakmış.Belirli kilit noktalara tecrübeli birileri alınırsa çok iyi olur.Herşeyi zaman gösterecek

Sayfa 15 / 122 İlkİlk ... 513141516172565115 ... SonSon

Mesaj Yetkileri