Quote:
Originally Posted by
anilton
Ömer abi yazının %90'ına katılmakla beraber,özür dileyerek bahsetmediğin ve ya unuttuğun isimlerden bir kaç ekleme yapmak istiyorum...
Serdar Kurtuluş gibi çok yönlü bir oyuncumuz var.Hem sağ bek,hem stoper hem de M.Topal'dan başka alternatifimiz olmayan önlibero mevkiinde oynayabilecek kapasitede.Eğer sezon başındaki talihsiz sakatlığı olmasaydı mutlaka bu turnuvanın kadrosunda yer alırdı.Bu sene Serdar fırtına gibi dönecek inşallah ve milli takıma faydalı olabilecek oyuncular arasında yerini alacaktır...
Serdar konusunda haklisin. Umarim gecen sezonki sakatliklarini atlatir.
Quote:
Selçuk İnan yine orta sahada oyunun iki yönünüde biraz olsun oynayabilme yeteneğine sahip ender oyuncularımızdan.Yani Ayhan Akman vari bir oyuncu.Orta sahada Hamit'e iyi bir alternatif olacaktır...
Selcuk'u kadrodaki Ayhan icin alternatif olarak yazmistim.. :)
Quote:
Serdar Özkan hücumda forvet hariç her bölgede oynayan bir oyuncu.Bileklerine hakim,pasları iyi ve aynı zamanda süratli bir oyuncu.Asıl mevkiisi olan ofansif orta sahada bir çok kez oynamış olmasından dolayıda sorumluluk bilincini iyi kavramış bir isim.Yani Milli takımda solda,sağda ve göbekte faydalı olabilecek bir oyuncu...
Bence Nuri Sahin, Serdar'dan daha hazir durumda. Serdar sag kanada dusunulebilir ama mevcut alternatiflerin cok ustunde banko oynayabilir diyebilecegimiz bir oyuncu degil. Sag kanatta sorun hala yasiyoruz.
Quote:
Onur Recep Kıvrak U21'de Ufuk'tan daha çok önplana çıkan bir isim.Ben daha iyi olduğunu düşünüyorum Ufuk'tan.Trabzonspor gibi büyük bir takımda oynuyor olmasından dolayıda onu milli takıma Ufuk'tan daha yakın görüyorum,ve Ufuk'tan çok daha yararlım olacağınıda düşünüyorum.Milli takım kalesi için çok iyi bir alternatif olacaktır ilerleyen yıllarda...
Onur iyi performans gosterdi. Ancak acikcasi Ufuk bana daha cok umit veriyor gelecek icin. Ozellikle kuvvetli fizigi sayesinde. Onur, asagi yukari birbirine benzer kalitede kaleciler arasina koydugum bir oyuncu (Orkun, Aykut, Tolga, Onur, Hakan Arikan, Serkan Kirintili vs. vs.) ancak milli takimin banko kalecisi olur gozuyle bakmiyorum kendisine. Volkan ariza yapmazsa zaten bu kalecilerin hicbiri 6-8 sene daha Volkan'dan kaleyi alamaz bence. Tecrube tercih edilecektir saniyorum ki.
Quote:
belki şuana kadar kendisinden beklenilen patlamayı yapamadı ancak bir süper lig takımına transfer olur ve sürekli forma bulursa H.Şükür'ün yokluğuna Batuhan'dan önce ilaç olabilecek bir yetenekte...
Benim aklimda Forvet pozisyonunda banko olacak, kimsenin kolay kolay kesemeyecegi birisinin olmasi var. Batuhan bu konuda cok umit veren bir oyuncu. U17'da bir kac macinda bile bence bu umidi verdi. Mehmet Batdal'in uzun boyu var ancak Batuhan gibi ozel bir oyuncu degil. Kisa donemli yama olur en fazla.
Quote:
Durmuş Bayram U21 takımımızda en çok göze batanlardan birisi.Sağ bekte hem hücuma olan katkısı,hem sağlam savunması ve iyi kademe anlayışıyla Gökhan Gönül'ü andıran bir yapısı var.İleride kesinlikle A milli takım forması giyebilecek bir isim...
Durmus'da ilgi ceken bir oyuncu. Stoper'de Eren Gungor gibi. Ancak bu pozisyondaki diger 4'lu ile arasinda fark var simdilik bence. Diger oyuncular buyuk performans dusuklugu gostermezse, bence sag bek pozisyonu icin uluslararasi maclarda onlara tecrube kazandirmak daha dogru olur.
Quote:
Ediz Bahtiyaroğlu stoper mevkiinde ilaç olabilecek bir futbolcu.Bir kaç sene içinde büyük takımlardan birine transfer gerçekleştirecektir.Uzun boyuna rağmen hızlı ve çevik olması en büyük artıları.Milli takım savunmasında böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var.Can Arat'ın hızlı ve atletik hali...
Ediz'i ilk izledigimde etkilenmistim. Saniyorum 2 yil onceydi. Ancak devamini hic getiremedigini dusunuyorum. Hala genc tabii ve ustune koyabilir. Ancak boyu daha kisa olan bir Orhan Sam beni daha fazla etkiledi acikcasi.
Quote:
Ceyhun Gülselam'ın U21'de adını çok kez duymuştuk ve sonunda Trabzonspor'a transfer oldu.Hem stoper hem önlibero oynaması büyük avantaj.Çok uzun boylu olmasına rağmen önlibero oynamanın getirdiği topu iyi kullanma ve ilk temas gibi avantajlara sahip.Ekstra olarakta çok iyi duran top kullanıyor...
Ceyhun'u sadece 1 macta izledim. Belarus maci idi. Cok saglam bir goruntu cizdigini soyleyemem ancak tabii bu sezon Trabzon'da yaptigi asamayi hep beraber gorecegiz. Uzun boyu avantaj ancak bu uzun boyunu pek kullanmiyor gibi geldi bana. Defanstan top cikartmada Gokhan Zan'a alternatif olabilir ama defansta Gokhan'in yaptigi benzer hatalari yapabilir gibi gorundu bana.