İnanılmaz bir maçtı. Aslında maç seyrederken çok sakinimdir hatta gol olduğunda yerimden kıpırdamam çoğu kez ancak dün gece bir başkaydı. Semih'in attığı golden sonra bileğimi incittim ve yarın 2 tane finalim var kalem tutamıyorum.![]()
Ancak gerçekten buna değerdi. Dün akşam takımımız harika bir maç çıkardı. İlk yarıda 1 gol daha bulabilseydik biz bu Almanları ezmekle kalmayıp birde elerdik. Ancak Rüştü'nün yaptığı belkide ilk hatada golü yememiz yan toplardaki zaafımız ve hakemlerin alenen taraf tutmaları gibi etkenler rakibimizi ezdiğimiz bir karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılmamıza neden oldu.
Ancak buraya kadar gelmekte gerçekten çok büyük başarı Türk futbolu için. Hemde kimsenin aklının ucundan dahi geçmez iken. Rıdvan Dilmen'in dün maç sonu yorumlarında dediği bir gerçek varki takımımız hücum ederek savunmayı yapmayı başarabiliyor. Dün panzerleri sahadan sildik zaman zaman en güvendikleri oyuncuları bile hiçbirşey yapamadı. Ama eksik denen, 14 kişi kaldılar denen aslanlarımız çıktı aslanlar gibi mücadele etti ve sahayı panzerlere dar etti.
Aslında eksiklerden sonra görüldü ki bu takımın ideal orta alanı bu. hadi bunlara Arda ve Tuncay eklenir ancak bu orta sahanın göbeğini Marco, Ayhan ikilisi oluşturmalıyıdı. Emre ve Tümer artık Milli Takım'a alınmaması gereken oyuncuların başında geliyor. 45'er dakika takıma hiçbirşey vermeden oynuyorlar sonra sakatlar. Onlar yüzünden zaten 2 kişi eksiğiz hep. Artık bu oyuncular misyonlarını doldurmuşlardır. Milli Takım'da yerleri yoktur.
Birde dün gece gözüm Servet'i gerçekten çok aradı. Servet ne yediğimiz ilk golde rakibine o topu vurdururdu ne de 2. golde Klose'ye kafayı vurdururdu. Dün eksik oyuncuların yerine oynayan ne Kazım ne Uğur ne de Mehmet Topal diğer oyuncularımızdan eksik kalmamıştır ve mükemmele yakın oynamışlardır. Ancak ne yalan söyleyeyim ben Servet'i çok isterdim bu maçta.