Joundren bende Fransa da yıLın kaLecisi oLdu, Ligde en az goL yiyen kaLeciyidi. Adamın Gökhan Tokgöz`ü devLeşiyormuş, Bir Jourdren devLeşmiş çokmu. Rene AdLer, Peter Cech gibi kaLeciLer goL yemekten ne yapacakLarı şaşırmış haLdeLer :)
Printable View
Ilk olarak deneme/yanilma metodu pek benimsedigim bir metod degildir.
Sorunuzun cevabi ise cok basit. Profesyonel ve tarafsiz scoutlar mevcut veritabaninin kalitesine yaklasamiyor. Bu nedenle hem CM hem de Fifa manager'in once profesyonel scout sirketleri ile baslayip, daha sonra amator scout'luk yapacak kisilere donmesine sahit olduk. Profesyonel ekip ile amator ekip arasindaki en buyuk fark da is yapilirken gosterilen ozen.
Profesyonel testerlari hep vardi SI'in. FM 2010'a kadar test yapanlar sadece profesyonel ve SI bunyesinde calisan bir ekip, arastirma sefleri ve bir kac arastirmaci idi. FM 2010 ile beraber beta test ekibi cok buyutuldu ve FM 2010 simdiye kadar en cok hatanin giderildigi FM oldu.Quote:
ya da aynı şekilde profesyonel testerlarla..hatayı en başından yapıyorlar bence..oyunun iskeletini oluşturan şeyleri amatör insanlara yaptırıyorlar..ondan sonra saçma transferler oluyor,balon oyuncular çıkıyor,maç motoru saçmalıyor vs vs..
O Değilde Türkiyedeki Oyuncuların Avrupa Takımlarına Gitmesiyle İlgili Aklıma Bir Fikir Geldi...
Acaba Şöyle Oluyor Olabilir Mi?
Avrupa'dan Bir Takım(Saçma Denilen Transferleri Yapan Takım Oluyor Bu) Eksik Gördüğü Bölgesine (Veya Şu Anda Eksik Değil Ama İleride Eksik Olacağını Görüyor Ve Pa'lı Transfer Yapmak İçin Aradığı Bölgede Natural Olan Genç Ve Pa'sı Kendi Kriterine Uyan) Bir Oyuncu Almaya Karar Veriyor Ve Eksik Bölgede Natural Olarak Oynayan Ve En Az 130 Ca Sahibi(130 Tamamen Benim Uydurmamdır.Takım Kendisi Bir Rakam'a Karar Veriyor.Bu 150'de Olabilir 100'de) Bir Oyuncu Aramaya Başlıyor...
Ve Bir Liste Olarak Aradığı Kriterlere Uygun Oyuncuları Buluyor...
Tabii Ki Bu Oyuncular Arasında Türkiye Liglerinde Oynayan Oyuncularda Oluyor...
Şimdi Ana Durum Bilgisayarın Yönettiği Takım Hangi Oyuncuyu Seçecek?
Bence Burada Bilgisayar Otomatik Olarak Kriterlerini Karşılayan Oyuncular İçerisinden Ekonomisini En Az Zorlayacak Oyuncuları Seçiyor.Yani Düşük Maaş Alan Ve Oyunda Değeri Emsallerine Göre Düşük Gözüken Oyuncuları.(Bunlarda Türkiye Liglerinde Oynayan Oyuncular Oluyor.Yanlış Hatırlamıyorsam Uçuk Transfer Ücretlerinin Önüne Geçmek Adına Türkiye Liglerinde Oynayan Oyuncuların Değerleri Ve Rep.'leri Düşürüldü.Ee Maaşlarda Avrupadakilere Göre Uygun Kalıyor[3 Büyüklerin Süper Star'ları Hariç.] Bu Durumda Takımlar Tabii Ki Türkiye Liglerindeki Oyuncuları Seçiyor...)
Bu Sadece Bir Fikir Olarak Aklıma Geldi...
Böyledir Demiyorum Ancak Olabilir Diyorum...
peki merak ettiğim bir konu daha var..değerlendirmedeki ölçütler nedir? yani x araştırmacısının yaptığı değerlendirmede verdiği 16 ile y'nin verdiği 16'nın aynı olması nasıl sağlanıyor.sonuçta dünya'nın her yerinden çeşit çeşit insan yapıyor bu araştırmaları.. yani atıyorum bütün araştırmacılara her özellik için 3-5 tane adam izletilip bakın bu adamın finishing i 5 bunun 10 bunun 15 bunun 20..bunlara göre değerlendirin izlediğiniz oyuncunun finishing özelliğini deniyor mu?ya da buna benzer bir uygulama var mı merak ediyorum? yapılmıyor gibi geliyor bana..çünkü bi bakıyoruz gelen 5 toptan 1ini kaleye zor gönderen,kaleye giden 5 topundan da anca 1 tanesi gol olan adamla ondan kat kat üstün adamın bitiricilikleri neredeyse aynı vs.. SI ne gibi bir uygulama düşünmüş bu hataları minimuma indirmek için?
tüm bunların dışında benzer hatalar yıllardır neden giderilmiyor? ya da olur ki giderilemiyordur.bu anlaşılabilecek bişey..atıyorum bi tarafı düzeltince diğeri bozuluyordur falan..bu tamam..ama en azından yama çıkarken bu sorunlarını farkettiklerini ve uğraştıklarını açıklamak yerine neden sürekli bir savunma halindeler?..ben SI forumlarını okuduğumda çok şaşırıyorum..en ufak eleştiriye hemen tepki gösteriyolar.sakatlıklarla ilgili bişey yazmaya kalktım.hemen bi yok işte bug dediğinin açıklaması budur..bu yüzden bu hata bug değildir.yok benim antrenman taktiğimden bilmem neden kaynaklanıyor olabilirmiş..yok şansızlık olabilirmiş vs vs..sadece ben şikayet etmiyorum ki..orda bi sürü insan sakatlıkların fazlalığından yakınmış adamlar hala herkesi etkileyen bir sorun olmadığı için bu bir bug değildir diye cevap veriyor.
yoksa tabi ki hatalar olacaktır..sorunlar olacaktır..eksikler olacaktır..zamanla gelişecektir oyun.ama çok basit hatalar olduğunda da insan oyundan soğuyor..ben kullandığım 3-4 kornerden birinin nasıl gol olacağını bildikten sonra ya da her hafta 1-2 oyuncumun uzun süre sakatlandığını gördükten sonra ya da ne bileyim karşı karşıya pozisyonların 4te 3ünün kaçtığını ya da neredeyse hepsinin gol olduğunu gördükten sonra hevesim kaçıyor açıkçası..
şimdi öyle bitiricilik konusunda katılmıyorum ama diğer konularda katılıyorum sana
bir kere gol atmek bitiricilik ile bire bir bağlı değil
Ne bileyim, İlk dokunuş, özel yetenek, hız, konsatrasyon, denge, sezme .... gibi diğer özelliklerinin de iyi olması lazım çok gol atması için..
Herkes istediği yerde istediği düşünceyi yazmakta özgürdür, küfretmedikçe. Her şeyin katma değeri olacak diye bir şey yoktur. Her düşünce yapıcı olacaktır diye de bir kaide yoktur. Buraya gelip biri sebepsiz bir biçimde de "Ben 10.3 yamasını beğenmedim, maç motoru hoşuma gimtedi, gerçekçi gelmedi." diyebilir. Ben çok beğendim deyip gerçekte hiç beğenmeyenler de olabilir :)
Bu arada 2012 avrupa şampiyonası için gerçek eleme gruplarının eklenmesi hoş olmuş :)
hayır orda bitiricilik sadece örnek olması açısından var..tabi ki gol atmada moral,motivasyon vs dahil birçok etken vardır..ben sadece onu orda somut bi örnek olarak dursun diye yazdım..şu an aklıma gelmiyor ama aralardında çok belirgin fark olan adamların hızları falan aynı yapılmıştı..bunların önlenmesinden bahsediyorum aslında tam olarak..
ben gidip x takımının a oyuncusunu izliyorum..hayatımda izlediğim en hızlı futbolculardan biri belki..veriyorum 18-19 u..sen de gidip y takımının b oyuncusunu izliyorsun..b aslında a'dan hızlı ama sana göre,senin şimdiye kadarki izlenimlerine göre 16 eder.sen daha hızlı adama 16 veriyorsun ben kalkıp aslında belki 14-15 edecek adama 18 veriyorum..
SI bunun farkındadır elbette.ama çözüm üretmişler midir? bunu merak ediyorum..
Data çıktığından beri uzun uzun bugün oynayabildim daha. Yamadan memnun kalmadığımı dile getirebilirim. Uzun vadede bir çok olayla karşılaştım. Kornerler fiyasko halini almış. Forvetler karşı karşıya kaldımı %75-80 gol oluyor. SI artık silkinmeli. Şöyle bir durumda olabilir açıkçası. Hem 3D hemde 2D'yi aynı anda götürmekte zorlanıyor olabilirler. Ancak biz kullanıcılar illa 3D 3D diye ölmüyoruz. 2D'ye hepimiz razıyız. Yanlış mı düşünüyorum? Hayrettin abinin dediği gibi maç motorunuda toptan kaldırabilirler.Ben şahsen 3Dyi getireceklerine görüntülü antrenman sistemi getirebileceklerini düşünüyorum. Tamam geçen seneden bugüne 3D'yi oldukça geliştirdiler ancak ben şahsen istemiyorum artık. En başında 3D olayına son derece destek çıkmıştım açıkçası benim için büyük hayal kırıklığı olduğunu söyleyebilirim.
Sakatlıklarda çok can sıktı diyebilirim. Ancak o normal düzeyde. Evet oyuncunun canını sıkıyor ancak gerçekler böyle. Baktığımız zaman ligimizde birçok takımda 2 ve 2den fazla sakat mecvuttur an itibariyle.
Ligin datasını incelediğimizde ise başarılı bir çalışma olmuş diyebilirim. Bir tek Ankaragücü ligde olduğu yerde değil genellikle ilk 6 içinde oluyor. Ondada transferlerin etkisi çok ve aslına bakarsak Ankaragücü oldukça kaliteli bir takım. (Kadro olarak)
Birde benim aklıma şöyle bir şey geliyor. Tester'larda muhakkak bu hataları görüyorlardır ve iletiyorlardır. Acaba aralarında bir iletişim sorunu olabilir mi? Ve ya belirtilen hataların düzeltilmesi başka hataların çıkmasına neden olabilir mi?
Saygılar...
keşke 2-3 sakat olsa..neredeyse her takımda tabi ki vardır 2-3 sakat..ama benim bahsettiğim bu değil..daha başladığım 1 ay olmamıştı ki takımda 4-5 tane 2ay ve üstü bikaç tane de 3-4 haftaya kadar sakatlığı olan oyuncularım vardı..antrenman programım çok insanın kullandığı bi program..bir takımı aldığımda ilk yaptığım iş iyi antrenörler bulmaktır ki yine aynısını yaptım..sonra acaba problem bende mi diye düşündüm.SI forumlarına bi baktım ki bi sürü adam var aynı şeyi söyleyen..biri arsenal kariyerinden ss vermiş.8-9 tane as oyuncusu sakat..biri chelsea'de aynı...
Bu daha cok arastirmacilarin kendi aralarinda karsilikli konusmalarina bagli. Bazi arastirma sefleri diyaloga acik, bazilari degil. Acik olanlar, ellerinden geldigi kadar tutarliligi saglamaya calisiyor. Acik olmayanlar ise hem acik olanlardan, ve de oyuncu toplulugundan surekli tepki aliyor.
Bazi sorunlar da daha temel duzenlemelere ihtiyac oldugu icin ileri surumlere birakiliyor.Quote:
tüm bunların dışında benzer hatalar yıllardır neden giderilmiyor? ya da olur ki giderilemiyordur.bu anlaşılabilecek bişey..atıyorum bi tarafı düzeltince diğeri bozuluyordur falan..bu tamam..ama en azından yama çıkarken bu sorunlarını farkettiklerini ve uğraştıklarını açıklamak yerine neden sürekli bir savunma halindeler?..ben SI forumlarını okuduğumda çok şaşırıyorum..en ufak eleştiriye hemen tepki gösteriyolar.sakatlıklarla ilgili bişey yazmaya kalktım.hemen bi yok işte bug dediğinin açıklaması budur..bu yüzden bu hata bug değildir.yok benim antrenman taktiğimden bilmem neden kaynaklanıyor olabilirmiş..yok şansızlık olabilirmiş vs vs..sadece ben şikayet etmiyorum ki..orda bi sürü insan sakatlıkların fazlalığından yakınmış adamlar hala herkesi etkileyen bir sorun olmadığı için bu bir bug değildir diye cevap veriyor.
Sakatlik konusunda bence cok ustelememek lazim bence. Sakatliklar bence yillardir ilk defa olmasi gerektigine yakin durumda. Kadroyu idareli kullanmak, oyuncularin yapabileceginden fazlasini istememek gerekiyor. Dikkat ederseniz bazi maclarda iki takim da 120+ km kosmus oluyor. Bu muazzam bir rakam, ozellikle Ingiltere liginde bile bu rakamin en fazla 90 dakikada 107-108km'ye ciktigini kabul edersek. Peki bu fazla kosu neden oluyor? Takimlar daha fazla pres yaptigi icin. Ama oyuncularin rakibe pres yapma acilari yeterince etkili olmadigi icin oyuncular bazi maclarda olmasi gerektigindan fazla vucutlarini zorluyor.
Sakatliklari hata olarak gorup itiraz etmek bir yaklasim. Oyun stilini degistirerek (mac icinde surekli ayni tempoda oynamayarak, takimi zaman zaman dinlendirmek, rotasyon yapmak vs.) bu sakatliklarin onune gecmek bir baska yaklasim. Ikinci yaklasim oyunu biraz daha gercekci kilan bir durum bence. Her teknik direktor sakatliklarla bogusuyor. Biz neden bogusmayalim?
Benimki kacmiyor. Sonucta oyunun matematigini cozmek, oyunu kurallarina gore oynamak da bir egelence kaynagi bence.Quote:
yoksa tabi ki hatalar olacaktır..sorunlar olacaktır..eksikler olacaktır..zamanla gelişecektir oyun.ama çok basit hatalar olduğunda da insan oyundan soğuyor..ben kullandığım 3-4 kornerden birinin nasıl gol olacağını bildikten sonra ya da her hafta 1-2 oyuncumun uzun süre sakatlandığını gördükten sonra ya da ne bileyim karşı karşıya pozisyonların 4te 3ünün kaçtığını ya da neredeyse hepsinin gol olduğunu gördükten sonra hevesim kaçıyor açıkçası..
@perpetua
alıntı yapınca çok uzun oluyor diye direkt yazmak istedim.
öncelikle gerçekten yazılan her mesaja cevap vermeniz çok güzel..bunun için ben kendi adıma teşekkür ederim..
cevaplara gelecek olursak..
evet sakatlıklar konusunda haklı olabilirsiniz.yani gerçi ben uzun zamandır oynuyorum bu oyunu ve rotasyona da antrenmana da tempoya da dikkat ederim.sorunun bu olmadığını düşünüyorum.ama olabilir.gerçek hayattan bence biraz fazla olsa da bu normal karşılanabilir.hatta kadroyu birkaç kişi artırarak çözülecek bir şey..sadece basit bi sorun olduğunu belirtmek istemiştim..
oyunun matematiği konusunda size katılmıyorum.o olay bence geçmişte kaldı.hani eskiden doom falan vardı.nerden adam çıkacağı falan belliydi.en kötü ihtimalle 2. ya da 3. denemede geçemeyeceğiniz bölüm yok gibiydi.fm nin şu hatalarını ona benzetiyorum ben.yapay zeka dediğimiz şeyin tam bu noktada devreye girip bizim hamlelerimize karşımızda bi başka insan varmış gibi cevap vermesi gerekiyor.tabi şu an mükkemmel bi yapay zeka geliştirilebilmiş değil ama en azından corner hatasını fazlasıyla çözebilecek düzeyde yazılım teknolojisi.
araştırmacıların tutumları konusunda da bence SI bir an önce devreye girmeli.yani madem böyle keyfi bir durum söz konusu..madem isteyen araştırmacı diyalog kurup ortak bi noktada buluşuyor istemeyen kafasına göre takılıyor öyleyse ya oturup bi standart belirler SI (nasıl yapacaklarıyla ilgili mutlaka fikirleri vardır) ya da eğer bu iş araştırmacılara bırakılacaksa diyaloga yanaşmayanlar uzaklaştırılmalı yetkililerce..ancak bu şekilde daha düzgün bir data oluşur.
Ogrenebilen bir yapay zeka FM'de olur umarim bir gun.
Uzaklastirmak da o kadar kolay degil. Uzaklastirmadan once, yerine gececek kisiyi belirlemek gerekli cunku (aksi takdirde bir SI calisani yapacak arastirmayi ve emin olun mevcut halinden daha da kotu olacak :D). Bir cogunun yerine getirilebilecek birisi yok. Olanlar zaten mevcut arastirma sefinin zaaflarini bol bol SI'in data forumlarinda yaziyor ve eninde sonunda degisim saglaniyor.Quote:
araştırmacıların tutumları konusunda da bence SI bir an önce devreye girmeli.yani madem böyle keyfi bir durum söz konusu..madem isteyen araştırmacı diyalog kurup ortak bi noktada buluşuyor istemeyen kafasına göre takılıyor öyleyse ya oturup bi standart belirler SI (nasıl yapacaklarıyla ilgili mutlaka fikirleri vardır) ya da eğer bu iş araştırmacılara bırakılacaksa diyaloga yanaşmayanlar uzaklaştırılmalı yetkililerce..ancak bu şekilde daha düzgün bir data oluşur.
Bu konuyu daha önceki sayfalarda ben de dile getirdim. Yani bir şekilde basit futbol kurallarını oyuna yerleştirmeleri lazım. Orada da dedim. Eğer adam oyuncularını hep ön direğe yığıyorsa ve ortayı oraya yapıp gol atıyorsa bu test yapanlardan çok oyunun kodları ile alakalı. Tamam hata varsa testçiler söyleyecek SI düzeltecek ama uzun vadede bu tür hataları düzeltmek için kodlamayı daha iyi yapmalılar. Ceza sahasının dışına adam koyunca yapay zeka onun önünü kapatmalı. Nasıl kale boşken oyunda futbolcu topu uzaktan keleye vurmayı yapabiliyorsa.
Ömer Abi daha iyi bilir, bu yamanın bazı hataları olabilir ama gerçekçiliğe en yakını hangisi? Eğer SI müşteri istekleri için oyunu gerçekçilik dışına kaydırdıysa güzel olmamış olabilir ama hata çıktı diye oyunu atacak değilim ya. Sonuçta SI iyi bir şey yapmaya çalışıyor(ben bunu oyunun gelişiminden görüyorum), gerçekçi bir şey. Biz de zevk almaya bakıyoruz. Ama gerçek dışı bir şey gördüğümüzde hemen gemileri yakmayalım, bunun da bir oyun olduğunu unutmayalım, zaten onlarda istemiyordur hataların olduğu bir oyunu ve çözüm üretmeye çalışıyorlardır. Sonuçta buradaki herkes aldığı takımı 3-5 sene sonra olabileceğinden çok iyi yerlere getirmiyor mu? Gerçekte bu ne kadar mümkün?
Her yeni yamayı oynarım çıktıktan sonra. 10.3 hariç henüz vakit bulamadım. Her yeni yama bir şey sunuyor bize. Sonuçta bu olay karşılıklı. Yani bir olay sizin aleyhinize oluyorsa lehinize de oluyor. 10.2 de çok gol mü kaçıyordu karşı karşıya. Ona göre oyun sistemi kurarak başarılı olursunuz. Genelde ben her yeni yama ile oyundan daha çok zevk aldım diyebilirim, 10.2 en iyisiydi benim için. Oyunun gerçekçiliği kaçmasın diye hiç korner taktiği denemiyorum. Oyuncuları yerleştiriyorum ama bir yere kullandırtmıyorum. Sonuçta bilgisayar da bunu kullanmıyor. Oyunu zevk almak için oynuyorum. Etrafımdakilere de bakıyorum. Ara sıra canlarını sıkabilir bu tür hatalar ama genel olarak zevk alıyorlar ve oynamaya devam ediyorlar.
Sanırım yeni yamayla beraber Brezilyalı oyuncularada 6 ay kala sözleşme teklif edebiliyoruz..
bahsettiğim şeyin çözümü sizin düşündüğünüz kadar zor değil bence.ayrıca şöyle bir durum var ki bir yerde zekadan bahsediliyorsa zaten öğrenebiliyor olmalı..yoksa adı zeka değildir onun..
bu oyun istatistik tutuyor sonuçta.ve oyun bu istatistikleri kullanarak rahatlıkla önlem alabilir.örneğin ben kornerden bulduğum gollerin neredeyse tamamını ön direkten bulduysam ve bu gollerin sayısı da önemli miktardaysa oyun 5-10 maç sonra buna kısmen ya da büyük ölçüde önlem alabilir.zaten yapay zeka dediğimiz böyle bişey..rakibimizin hocası iyiyse bunu kısa sürede görür ve önlem alır,değilse geç alır ya da alamaz vs şeklinde olmalı..
bu dediğimi dr. kubilay denen adam bile tv'de sürekli yapıyor..şu takım gollerinin şu kadarını şu şekilde bulmuş diye.kuşkusuz teknik direktörler de bundan yararlanıyor ve önlem alıyorlar..ve bulunduğumuz noktada bir bilgisayar programının da bunu yapması zor değil.kompleks problemleri çözebilen teknolojik bir aletten bahsediyoruz burada.yapacağı şey de elindeki istatistiklerden faydalanıp sonuca göre farklı tepkiler vermek..
yani bunları öyle imkansız gibiymiş göstermeye gerek yok.
kaldı ki zaten fm bizim hamlelerimize,taktiklerimize vs. cevap veremiyorsa biz bir simülasyonla yada yapay zekayla değil sonucu belli olan bir döngüyle karşı karşıyayız demektir.gerçi sizin söylediğiniz de bir nevi buna çıkıyor aslında.
fm'nin her oyuncuya karşı strateji geliştirmesi gerek değil mi?..bunu adı öğrenmek mi olur başka bişey mi olur bilemiyorum.. ve sizin söylediğinize göre fm bunu yapamıyor..hatta yapabilmesi çok sonra belki mümkün olabilir.
bu 10.3 yamasını nasıl kaldırabilirim cok sakat futbolcularım var nerdeyse oynayamaz hale geldim 10.2 le devam edicem yardımcı olabilirmisiniz
1.0.3 zor bir yama olmuş ve garip olmuş açıkçası, fakat iyi atak bir taktik ve oyuncularla çok farklı galibiyetler alabilirsiniz ve domine edebilirsiniz dünyayı sallayabilirsiniz :) . Benim eski 4-3-3 taktiğim (forumda paylaştığım) 1.0.3'te uyumsuz oldu, yeni bir taktik denedim tutturdum muhteşem oynuyor takım şuan şampiyonlar ligini felan aldım gene şampiyon vs. oldum baya iyi gidiyorum ama yeni oyuna başlarsanız Giovani Dos Santos felan çok kötü yapılmış heralde.
Adam daha 20-21 yaşında çok genç, potansiyeli ve kaltiesi belli. Biraz daha değil çok özen gösterilebilirdi... Adamı ingilterede oynatmadılar, şans vermediler diye var olan özelliklerinden kısmak yanlış... ki turnuvalarda Meksika ile estiriyor bu adam, hatta concacaf turnuvasında en değerli oyuncu seçilmişti. Şuan da Galatasaray'da kendine gelmeye başladı, milli takım maçlarında bile estiriyor sağ tarafı.
Daha 15 senesi var bu adamın. İnşallah ilerki yamalarda düzeltilir bu tür şeyler. (Sadece Gio için değil)
Benim bir sorum var. Bu yamayı güncelledikten sonra 10.2.0'a dönemiyorum tekrar. Oyun açılmadan hata veriyor.
http://img303.yukle.tc/images/2598Ta...010_000713.jpg
10.3 yamasıyla oyunda gözle görülür bir yavaşlama oldu sanki...
10.2 ile Türkiye, İngiltere, İspanya, İtalya, Almanya ve Fransa 1. liglerini vızır vızır oynuyorken 10.3'te anlamsız kasılmalar gördüm.
İşlemciler yada bellek tam kapasiteyle kullanılmadığı halde oyun yavaş işliyor. (Fikstürlerin ilerlemesi konusunda, özellikle taktik girerken arka planda maçlar oynanıyorsa oyun kasıyor.)
İki farklı yamada benzer sorunları yaşayan var mı?
10.4 ne zaman çıkacak ? :)
Yeni bir yama çıkmayacak. 10.4=FM 2011:)
10.4 çıkar yakın zamanda : )
Guus Hiddink'i editorden oyuna ekliyorum , maaşını ve kontratını da ekliyorum fakat bunlar oyunda N/A olarak gözüküyor.Bunun nedeni nedir acaba ? Aynı şekilde Oğuz Çetin ve Engin İpekoğlu'nun sözleşmeleri de belirsiz...
Bir de large database ve Rusya liglerini açmama rağmen Bulent Korkmaz oyunda gözükmüyor.REPten dolayı mı ? Ancak Azerbaycan'ı özel olarak yüklersem gözüküyor...
bu yama oyuna yüklediğimiz asya ligleri ve turksportal database guncellemsi ile uyumlumu yoksa onlarında 10.3 e uygun halini indirmemiz gerekıyomu yada varmı yeni bi sürüm ? yada hiç gerek yok mu ? yeni oyuna başlıycam o yzüden soruyorum.
Her gecen yamada oyunun içine etmek anca böle olur heralde.. Tskler SIGAMES
Çok saçma bir şey var Türkiye liginde söylemeden geçemeyeceğim.Umarım bir dahaki oyunda düzeltilir. 2. ve 3. lig takımları yabancı oynatma hakları olmamalarına rağmen , benim yabancı oyuncularıma kiralık teklifi yapıyorlar.Ondan sonra da yok yabancı alamazlar transfer olmadı diye mesaj geliyor.Düzeltilir umarım...
10.3.0'da bursaspor'da olması gereken (devre arasında transfer edilen) iglesias ben de mi yok, genel bir sorun mu?