Hagi-Alex kıyaslaması için en kaliteli yorum bu olmuş bana göre. :)
Printable View
Hagi İle Alex'i Kıyaslanıyosa Tabiki Hagi Daha İyi Bir Oyuncudur Tabiki Alex'in Fener'e Verdiği Katkı Daha Fazla Bide Şöyle Bir Şey Var Hagi Galatasaraya 31 Yaşında Geldi Alex 27 Yaşında Geldi Bu Yüzden Hagi Daha Yaşlıydı Zaten Galatasaray Hagi'nin Döneminde Aldığı Kupayla Herşeyi Ortaya Çıkıyor Alex'te Fenerbahçeye Çok Şey Kazandırdı Ama Benim Görüşüm Alex Avrupa Maçlarında Toptan Kaçıyo Eğer Kıyaslamak Gerekiyosa Hagi Alex'ten İyi Bir Oyuncudur Ama Alex Fenerbahçeye Daha Fazla Katkı Sağlamıştır.
10'un yeri her zaman farklı ..
http://www.yukleresim.com/images/126...5381428346.jpg
* Alex Dedikleri şuan Real Madrid'in transfer listesinde
* Canının istediği futbolcuyu alan Real Bu Alex'i Alamadı
Tamam Hagi Real Madrid,Barcelona'da oynadı o ayrı mevzuu ama Galatasaray'a o kupaları tek başına kazandırmadı.O zaman Galatasaray her bölgesiyle eksiksiz bir takımdı.
Alex'e gelirsek adam geldiği zamandan beri yıllardır eksiksizi bırak iş görecek bir kadroyla bile oynayamadı ki...
Gerçi en dengeli,eksiksiz'e yakın sezon bu sezon ve bu koşullar altında Alex'in de neler yaptığı ortada :p
Orta saha bulsan forvet olmuyor.Forvet buldum diyorsun Kanatlarını kaybediyorsun.Kanat getirdim diyorsun aaa Defans evlere şenlik aha Defans'ı tamamladık Ee nerede o eski orta saha.Orta saha'ya 1 adam buluyorsun diğeri yok yarım yamalak idare eder diyorsun aha bu seferde bek yok.Bek buldun o yok onu buldun bu yok vs vs... :D
Puzzle gibi ama hiç bütün parçaları bir araya getiremiyorsun bi yerden açık veriyorsun.
Bu arada bu performans'a rağmen hala Alex'siz bir Fenerbahçe isteyen bir Fenerbahçe taraftarıyım. :D
Ama istediğim şeyin olabilmesi için eksiksiz takım şart!
Yoksa sadece Alex'i çıkar ama hala eksiklerin olsun Alex'li günleri mumla ararsın :0:
Hagi ile Alex aslında Aynı mevkinin oyuncuları olmalarına rağmen pek benzemezler. Hagi daha cesur oynardı, Alex daha garantici oynuyor, Hagi maçın tamamına ağırlığını koyan bir oyuncuyken Alex çoğu maçta zaman zaman kaybolup zaman zaman çıkıyor, Hagi çok fazla şut denerdi ama Alex daha çok pas deniyor. Hangisi daha iyi diye tartışmaya gerek yok, Galatasaraylıların kahramanı Hagi Fenerbahçelilerin kahramanı Alex. Diğer takımları tutanlar da genelde Hagi der. Çünkü Hagi 4 yıl arka arkaya kazanılan şampiyonlukta ve Uefa kupasının kazanılmasında büyük rol oynadı. Fenerbahçe böyle bir başarıya ulaştığı gün diğer takımları tutanların bir kısmı Alex'in iyi olduğunu söyleyebilir. Yıllardır süre gelen bir tartışmadır ve sonucu herkesçe bellidir(yukarıda yazdığım gibi). Tekrar tekrar tartışmaya gerek yok diye düşünüyorum.