Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
1 ile 30 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Hagi-Alex kıyaslaması için en kaliteli yorum bu olmuş bana göre.

Hagi İle Alex'i Kıyaslanıyosa Tabiki Hagi Daha İyi Bir Oyuncudur Tabiki Alex'in Fener'e Verdiği Katkı Daha Fazla Bide Şöyle Bir Şey Var Hagi Galatasaraya 31 Yaşında Geldi Alex 27 Yaşında Geldi Bu Yüzden Hagi Daha Yaşlıydı Zaten Galatasaray Hagi'nin Döneminde Aldığı Kupayla Herşeyi Ortaya Çıkıyor Alex'te Fenerbahçeye Çok Şey Kazandırdı Ama Benim Görüşüm Alex Avrupa Maçlarında Toptan Kaçıyo Eğer Kıyaslamak Gerekiyosa Hagi Alex'ten İyi Bir Oyuncudur Ama Alex Fenerbahçeye Daha Fazla Katkı Sağlamıştır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Sheriff Misafir

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Hagi İle Alex'i Kıyaslanıyosa Tabiki Hagi Daha İyi Bir Oyuncudur Tabiki Alex'in Fener'e Verdiği Katkı Daha Fazla Bide Şöyle Bir Şey Var Hagi Galatasaraya 31 Yaşında Geldi Alex 27 Yaşında Geldi Bu Yüzden Hagi Daha Yaşlıydı Zaten Galatasaray Hagi'nin Döneminde Aldığı Kupayla Herşeyi Ortaya Çıkıyor Alex'te Fenerbahçeye Çok Şey Kazandırdı Ama Benim Görüşüm Alex Avrupa Maçlarında Toptan Kaçıyo Eğer Kıyaslamak Gerekiyosa Hagi Alex'ten İyi Bir Oyuncudur Ama Alex Fenerbahçeye Daha Fazla Katkı Sağlamıştır.
    Alex bir çok avrupa kupası maçında ön plana çıktı, asistleri ve golleriyle. Hatta çeyrek final oynadığımız sene asist kralı olmuştu. İnter maçında harika ötesi oynamıştı, öncesinde de bir çok avrupa kupası maçında ön plana çıktı.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Quote Originally Posted by cenker07 View Post
    Tamam Hagi Real Madrid,Barcelona'da oynadı o ayrı mevzuu ama Galatasaray'a o kupaları tek başına kazandırmadı.O zaman Galatasaray her bölgesiyle eksiksiz bir takımdı.
    Alex'e gelirsek adam geldiği zamandan beri yıllardır eksiksizi bırak iş görecek bir kadroyla bile oynayamadı ki...
    Gerçi en dengeli,eksiksiz'e yakın sezon bu sezon ve bu koşullar altında Alex'in de neler yaptığı ortada
    Orta saha bulsan forvet olmuyor.Forvet buldum diyorsun Kanatlarını kaybediyorsun.Kanat getirdim diyorsun aaa Defans evlere şenlik aha Defans'ı tamamladık Ee nerede o eski orta saha.Orta saha'ya 1 adam buluyorsun diğeri yok yarım yamalak idare eder diyorsun aha bu seferde bek yok.Bek buldun o yok onu buldun bu yok vs vs...
    Puzzle gibi ama hiç bütün parçaları bir araya getiremiyorsun bi yerden açık veriyorsun.
    Bu arada bu performans'a rağmen hala Alex'siz bir Fenerbahçe isteyen bir Fenerbahçe taraftarıyım.
    Ama istediğim şeyin olabilmesi için eksiksiz takım şart!
    Yoksa sadece Alex'i çıkar ama hala eksiklerin olsun Alex'li günleri mumla ararsın

Mesaj Yetkileri