Evlendirme programı'na dönmüş burası yahu..Fenerbahçe'de bence Xabi'de fazla gelişme olmayacak büyük ihtimal Colsa falan gelir.
Printable View
Evlendirme programı'na dönmüş burası yahu..Fenerbahçe'de bence Xabi'de fazla gelişme olmayacak büyük ihtimal Colsa falan gelir.
Alonso Valeranga ile oynanan maçta ilk 11'de çıktı ve az önce gol attı.
Medyada son dönemde çıkan haberlerde iyice kafa karıştırdı. Rafa önce çıktı Barry için paraya ihtiyacımız var Xabi'yi satmalıyız dedi, ardından Aston Villa Barry satılık değil dedi daha sonra Aston Villa Barry için parayı veren düdüğü çalar dedi. Rafa Barry'i alırız Xabi'yi satmayız iyi para veren olursa düşünürüz dedi.
Önümüzde 3 tane soru var. Xabi ayrılacak mı ? Ayrılırsa Rafa Arsenal'e satar mı ? Arsenal'e satmazsa Xabi Türkiye'ye gelmek ister mi ? 3. tur öneleme için 7 Ağustos'ta listeler veriliyor. 2 gün sonra her şey belli olur.
Biri bunu Oliveira versiyonunu yazsa fanatiklik diye bas bas bağırırsınız :)
Rafa Arsenal'e satmayacak, rakiplerini güçlendirmek istemeyeceklerdir, zaten Arsenal de 15M€ teklif etmiş, 16M€'ya Juventus anlaşmışken 9M€ civarına Poulsen'i alabildikleri için vazgeçtiler, daha çok defansif bir önliberoya ihtiyacı vardı Juventus'un, malum İtalya fizikli savunma mantığı..
Muhtemelen bu yüzden Arsenal'i koz kullanıyorlar, fiyat attırma yöntemi olabilir ama yönetim biraz riskli bir strateji uyguluyor sanırım, ben anlaşacaklarını umuyorum.
Kesin olan şu, Barry imzalarsa bu Xabi'nin bonservis bedelinin kullanılması demektir :)
Fazla emin olma bence dediğinden..Kendi yaptığınızı sizde de olsa yaparsınız diye yansıtma bence..Fenerbahçe'nin Xabi'yi alması için 2 günü var sevgili falan hepsi bahane.Zamanında Ribery falan karısı yüzünden gitmişti.
Aragones'in basın toplantısını izleyen var mı ? Alonso sorusuna ilk defa sizden duydum cevabını mı verdi ?
Ne alaka ortalığı kızıştırmamla benim demek istediğim gazetelere kalsa Ribery de karısı yüzünden gitmişti..Sen yanlış anladın beni;;)
Fanatik, Fotomaç ve bilimum türevlerine karşı kaç defa yazdım, karşıyım, yıllardır yüzüne bile bakmam, 122 sayfanın en başına kadar dönersen her yerinde yazdığımı görürsün :)
7 Ağustos'ta liste veriliyor, ama illa ki bu tarihe kadar transfer bitecek diye bir kaide yok. Partizan'a karşı Xabi'siz de tur atlanabilir. Esas önemli olan tarih bana göre 12-13 Ağustos. Neden, çünkü Liverpool'un ilk ön eleme maçı bu tarihte, eğer o tarihe kadar transfer gerçekleşmezse o maçta Xabi'nin oynayıp oynamaması bizim için önemli bir durum olacak. Xabi'nin 1 dakika bile süre alması o maçta, transfer ihtimalini bitirecek. Ama oldu da 12-13 Ağustos'a kadar, yani Liverpool'un ön eleme maçına (aynı zamanda bizim Partizan maçına) kadar Xabi Alonso takımında kaldı ve dedikodular, spekülasyonlar devam etti ve o tarihte Xabi maçta forma giymezse gelme ihtimali güçlenecek. Sabırla 12-13 Ağustos'u beklemeliyiz.
Aragones basın toplantısında alaycı bir cevap vermiş, ben canlı izlemedim ama izleyen arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla "İlk defa sizden duyuyorum." demiş. Aragones bu tarz kaçamak ve alaycı cevaplar verebilen birisi, üstü kapalı ve net olmayan bir cevap vermiş, bence çıkmadık candan umut kesilmez. :) "Xabi ile ilgilenmiyoruz." deseydi o zaman anlardım ama böyle kaçamak bir cevap vermesi aksine iddiaları arttırır.
Xabi'yi bugün 11'de başladı hazırlık maçına ama Mascherano olimpiyat takımında sanırım yani 11'de düşünüyor diye birşey söyleyemeyiz.İlk yarı izlediğim kadarıyla çok iyi oynadı ve bir gol attı.Açıkçası ümitlerim azalmakta Xabi konusunda.
Liverpool'da 7 Ağustos'ta liste verecek.Xabi o listede olursa zaten transfer yatar demektir.Bildiğim kadarıyla başka bi takımın listesinde verilen oyuncular diğer bir takımda Avrupa'da forma giyemiyor.Listede verilmezse Alonso büyük ihtimal gelir demektir.Ama çok zor bence.Yanlış biliyor olabilirim bu arada.
Kadroya alınıp alınmaması önemli bizde Kezman'ı bu sebeple kadroya almıyoruz olası bir Şampiyonlar Ligi ekibine transferine karşı.
Maraton'dan 2 tarafa da çekilebilecek bir haber.
...
İngiliz ve İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Alonso'nun, kendisi aracılığıyla sarı-lacivertli takıma gelmeyeceğini bildirdiği yönündeki iddialarla ilgili olarak ise Aragones, ''Siz bu haberleri nereden alıyorsunuz bilmiyorum ama böyle bir şey yok'' dedi.
...
Maraton.com.tr
7 Ağustos'ta verilecek listede Xabi Alonso'nun olup olmaması bir anlam ifade etmez. Önemli olan ön eleme maçında forma giyip giymemesi. Kezman ile Maldonado bizim verdiğimiz listede mevcut, fakat ikisini de oynatmadığımız için gidecekleri takımlarda Avrupa kupalarında mücadele edebilirler. Xabi de Liverpool ile ön eleme maçında oynamadığı sürece Şampiyonlar Ligi'nde bizim formamızla oynayabilir.
Fenerbahce.org'da ise Aragones'in Xabi ile ilgili demeci şu şekilde yazılmış:
Kesin bir şey söylememiş, ne doğrulama ne de yalanlama var.Quote:
Benim ağzımdan böyle bir haber çıkmadı. Alanso ile ilgili herhangi bir açıklama yapmadım. Bunlar sizlerin enformasyonu. Bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.
Xabi transfer her geçen gün çıkmaza giriyor Başka isimlere ağırlık vermek lazım bana göre ...
Yarın ön eleme listeleri verilecek. Yarına kadar biter mi acaba bu transfer?
Bir süredir basında kulübümüzün Xabi Alonso ile ilgilendiği hatta oyuncunun transferinde sona gelindiği gibi haberler yer almaktadır. Bugün tarihli bir çok gazetede de Alonso'nun transferi için Liverpool kulübü ile bir pazarlık, taktik stratejisi içinde olduğumuz şeklinde haberler yayımlanmıştır.
Bu haberler doğru değildir. Kulübümüzün Xabi Alonso'yu transfer etme gibi bir düşüncesi yoktur.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
Fenerbahçe Spor Kulübü
______
Ayrıca Senna, Maniche ve Saviola'ya da yalanlama geldi.
http://www.resimupload.us/out.php?i=53369_i.jpg
Toplu yalanlama yapmış Fenerbahce.
Böyle olacağı belliydi.Ben bunu günler öncesinde söylemiştim ama söylediğimiz zamanda hemen muhalefet oluyordu bazıları.Neyse rüya da bitmiş oldu...
Güzel.Hiç olmassa rahatlamış olduk,gelecek ortasaha oyuncusunun da basında adı geçmemiş bir oyuncu olacağı kesinleşti.
xabi alonso yalanlandığına göre black eagle'ın dediği gibi rüya bitti. sayfalar öncesinde herkes güiza geldi alonso'da gelir yazıyordu ama güiza ile alonso'nun aynı statüde oyuncular olmadığı da belli oldu...
Bakıyorumda herkes başlamış yine rüya bitti rüya bitti :)
Luis Aragones Sadece defansın önüne birini alıyoruz demişti. Ve bu gelecek oyuncuda büyük ihtimalle sıradan biri olmayacak çünkü Aurelio gittikten sonra oraya iyi bir oyuncu gelmezse Aziz yıldırım'da eleştiri geleceğini çok iyi biliyo. Takıma ve oynayacağı Şampiyonalara göre bir oyuncu gelecek.
Neyse sağlık olsun gelseydi süper olacaktı ama gelmedi sonuçta ve buda dünyanın sonu değil bizim paramız var yine kaliteli bir ön libero alabiliriz;;)
La Liga'nın en çok top çalan oyuncusunu almalıyız Güiza ile aynı statüde olması bakımından.
Kadromuzdaki birçok oyuncuda yalanlanmıştı transfer edilmeden önce.
Daha önce kaptanında hatırlattığı gibi
Quote:
''İstediğiniz zaman istediğiniz parayı verebilirseniz transfer yaparsınız. Bizim o gücümüz var''
Benim anlamadığım Xabi Alonso haberleri ilk kez bugün çıkmadı. Bir aydır var neredeyse ve en sonunda da yalanlandı. Belli ki Xabi Alonso için girişimler yapıldı ve sonuç alınamadı. Yönetimden daha dürüstçe bir açıklama beklerdim bu konuda, yalanlamak yerine, "Alamadık." demelerini beklerdim Nihat açıklamasındaki gibi.
Xabi Alonso rüyası da bitmiş oldu böylece, bir bakıma rahatladık bu açıklamayla, çünkü kafamızda şüphe vardı. Bu şüphelerin giderilmesi açısından iyi oldu ama bu kadar geç olmamalıydı.
Colsa yalanlanmamış bir tek ismi geçenler arasından, bir de Riera. Bence Colsa'yı alacağız, bu saatten sonra da artık çok kaliteli bir isim alamayız.