1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Aragones'in basın toplantısını izleyen var mı ? Alonso sorusuna ilk defa sizden duydum cevabını mı verdi ?
    7 Ağustos'ta liste veriliyor, ama illa ki bu tarihe kadar transfer bitecek diye bir kaide yok. Partizan'a karşı Xabi'siz de tur atlanabilir. Esas önemli olan tarih bana göre 12-13 Ağustos. Neden, çünkü Liverpool'un ilk ön eleme maçı bu tarihte, eğer o tarihe kadar transfer gerçekleşmezse o maçta Xabi'nin oynayıp oynamaması bizim için önemli bir durum olacak. Xabi'nin 1 dakika bile süre alması o maçta, transfer ihtimalini bitirecek. Ama oldu da 12-13 Ağustos'a kadar, yani Liverpool'un ön eleme maçına (aynı zamanda bizim Partizan maçına) kadar Xabi Alonso takımında kaldı ve dedikodular, spekülasyonlar devam etti ve o tarihte Xabi maçta forma giymezse gelme ihtimali güçlenecek. Sabırla 12-13 Ağustos'u beklemeliyiz.

Aragones basın toplantısında alaycı bir cevap vermiş, ben canlı izlemedim ama izleyen arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla "İlk defa sizden duyuyorum." demiş. Aragones bu tarz kaçamak ve alaycı cevaplar verebilen birisi, üstü kapalı ve net olmayan bir cevap vermiş, bence çıkmadık candan umut kesilmez. "Xabi ile ilgilenmiyoruz." deseydi o zaman anlardım ama böyle kaçamak bir cevap vermesi aksine iddiaları arttırır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Xabi'yi bugün 11'de başladı hazırlık maçına ama Mascherano olimpiyat takımında sanırım yani 11'de düşünüyor diye birşey söyleyemeyiz.İlk yarı izlediğim kadarıyla çok iyi oynadı ve bir gol attı.Açıkçası ümitlerim azalmakta Xabi konusunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    7 Ağustos'ta liste veriliyor, ama illa ki bu tarihe kadar transfer bitecek diye bir kaide yok. Partizan'a karşı Xabi'siz de tur atlanabilir. Esas önemli olan tarih bana göre 12-13 Ağustos. Neden, çünkü Liverpool'un ilk ön eleme maçı bu tarihte, eğer o tarihe kadar transfer gerçekleşmezse o maçta Xabi'nin oynayıp oynamaması bizim için önemli bir durum olacak. Xabi'nin 1 dakika bile süre alması o maçta, transfer ihtimalini bitirecek. Ama oldu da 12-13 Ağustos'a kadar, yani Liverpool'un ön eleme maçına (aynı zamanda bizim Partizan maçına) kadar Xabi Alonso takımında kaldı ve dedikodular, spekülasyonlar devam etti ve o tarihte Xabi maçta forma giymezse gelme ihtimali güçlenecek. Sabırla 12-13 Ağustos'u beklemeliyiz.

Aragones basın toplantısında alaycı bir cevap vermiş, ben canlı izlemedim ama izleyen arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla "İlk defa sizden duyuyorum." demiş. Aragones bu tarz kaçamak ve alaycı cevaplar verebilen birisi, üstü kapalı ve net olmayan bir cevap vermiş, bence çıkmadık candan umut kesilmez. "Xabi ile ilgilenmiyoruz." deseydi o zaman anlardım ama böyle kaçamak bir cevap vermesi aksine iddiaları arttırır.
    Liverpool'da 7 Ağustos'ta liste verecek.Xabi o listede olursa zaten transfer yatar demektir.Bildiğim kadarıyla başka bi takımın listesinde verilen oyuncular diğer bir takımda Avrupa'da forma giyemiyor.Listede verilmezse Alonso büyük ihtimal gelir demektir.Ama çok zor bence.Yanlış biliyor olabilirim bu arada.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kadroya alınıp alınmaması önemli bizde Kezman'ı bu sebeple kadroya almıyoruz olası bir Şampiyonlar Ligi ekibine transferine karşı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Maraton'dan 2 tarafa da çekilebilecek bir haber.

...

İngiliz ve İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği Alonso'nun, kendisi aracılığıyla sarı-lacivertli takıma gelmeyeceğini bildirdiği yönündeki iddialarla ilgili olarak ise Aragones, ''Siz bu haberleri nereden alıyorsunuz bilmiyorum ama böyle bir şey yok'' dedi.

...

Maraton.com.tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Kadroya alınıp alınmaması önemli bizde Kezman'ı bu sebeple kadroya almıyoruz olası bir Şampiyonlar Ligi ekibine transferine karşı.
    Biz hemen elden çıkarmak istiyoruz, İngilizler son ana kadar Barry'i bekleyecekler, olmazsa Xabi'nin yedekte kalması sorun etmez, o yüzden zaten fiyata oynuyorlar resmen..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Mesaj Yetkileri