Ibrahimovic: "Mancini bir züppe"
Milan'ın İsveçli yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, Inter günlerinde kavga ettiği Roberto Mancini'ye yine taş attı.
Milan'ın golcü futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, Inter günlerinde birlikte çalıştığı hocasını cebinde mendili olan bir züppeye benzetti.
Geçtiğimiz günlerde Barcelona'nın çalıştırıcısı Pep Guardiola'yı eleştiren ünlü oyuncu şimdi de Manchester City'nin teknik direktörü Roberto Mancini'ye taş attı. Ibrahimovic La Gazetta della Sport'a verdiği demeçte, "Mancini'nin Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'a karşı oynanan maçta bana karşı gösterdiği tepkiyi hiçbir zaman anlamadım. Bana karşı neden o kelimeleri kullandığını hala bilmiyorum. Kendisini cebinde mendil olan bir züppeye benzetiyorum." ifadelerini kullandı.
2009 yılında Inter'den Barcelona'ya transfer olan ünlü oyuncu, bir sezon oynadıktan sonra Guardiola ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Milan'a kiralık olarak gönderilmişti. İlk sezonunda Milan'la şampiyon olmayı başaran İsveçli golcü Serie A'da 6. şampiyonluğunu yaşamayı başardı.
Milan, Montolivo için teklifini yaptı
26 yaşındaki İtalyan milli yıldız için Milan, Fiorentina'ya üç milyon avro teklif etti ama Floransa ekibi bu teklifi yeterli bulmuş gibi görünmüyor.
AC Milan, Fiorentina'nın sözleşmesinin bitimine birkaç ay kalan yetenekli orta saha oyuncusu Riccardo Montolivo'yu kadrosuna katmak için harekete geçti.
Sezon öncesinde Antonio Nocerino ve Alberto Aquilani gibi isimlerle orta sahasını güçlendiren Milan'ın bu bölgeye takviye yapmak için çalışmalara devam ettiği biliniyordu.
Takımda kalmak istemeyen ve adı uzun süredir Milan'la anılan İtalyan milli yıldız için Milan, Sportsmediaset'in iddiasına göre Fiorentina'ya 3 milyon avro teklif etti.
Montolivo'yu kulüpte tutmayı başaramayan Fiorentina ise yetenekli futbolcusu için 5 milyon avroluk bir teklif bekliyor.
2005'ten bu yana Fiorentina forması giyen Montolivo, bu sezon kulübü adına dokuz maçta oynamıştı.