haberiniz yok galiba ordanda men edildik trabzon oynayacak.
Printable View
haberiniz yok galiba ordanda men edildik trabzon oynayacak.
İtalyayla bizi kıyaslaman yanlış en başta.
ne mi olacak ? türk futbolu bize mecbur.. biz gelecek sene çıktığımızda sence havuza dahil olur muyuz bunca olandan sonra.. bu arada kesin bir bilgi olmamakla birlikte: digitürk kullanıcılarının %65 fenerbahçe taraftarı..
ek olarak düşürmüyorlar diye de oynamak zorunda değiliz..
Juventus dünya'nın en güçlü 1-2 takımından biriydi şu an avrupa ligine gidip gidememeye oynuyor her sene.İtalya ligi avrupa'nın en önemli 2. ligiydi şimdi 4-5 arası gidip geliyorlar.Fransa dahi geçmeye yaklaştı deniyor.Yani o kadar kolay değil.
Ayrıca juventus mahkeme sürecinin sonunda aklandı.Şu an tazminat sürecinde ilerliyorlar.
fenerlilere bir sorum olacak...diyelim ki düşürdü tff sizi ki imkanı yok böyle birşeyin...ama düşürdü hadi...seneye lider olarak yükseldiniz...gene lig tv...napcaksınız?çıkıp çıkıp düşcekmisiniz ?
eğer havuza dahil olmayı diyorsanız ve bu mümkünse ve erçekten fb yönetimi bunu yaparsa inanın bir gsli olarak forma alır destek olurum...ama sanmıyorum böyle birşeyin olacağını...
Hiç yorumlarına katılmadığım Tanburacı bile farkında:
Quote:
İşte bir kötü örnek daha!
Şike hakkında gerekeni yapamayan Aydınlar Federasyonu, Trabzonspor’un haklarını koruyan Başkanı Sadri Şener’i PFDK’ya yolluyor.
Şener 30 gün hak mahrumiyeti alıyor!
UEFA ne yapıyor?
Aydınlar’ın başkanına ceza yazdığı Trabzonspor’u ödüllendiriyor.
Trabzonspor Şampiyonlar Ligi’nde.
Böyle bir federasyona sahip olduğumuzdan ötürü utanıyorum!
Şenol Hoca da PFDK’ya sevk edildi hem de Bilbao maçı arifesinde.
Bereket cezadan yırttı.
Düşünebiliyor musunuz haksızlığı…
Yahu her işin çzöümü vardır Türkiye'de. 2 maça çıkmazsın bir alt lige düşersin. 3 maçı yarıda bırakırsın bir alt lige düşersin. Türk futbolunda herşey kurala göre oluyor da Fenerbahçe'nin düşmesi de olacak. Hiç sorun değil.
Türk futbolu kimseye mecbur değil isteyen oynamaz oynamayan kaybeder.Kimse kendini göklerde sanmasın.
Bu klup fenerbahçeyse mecbur.
ne mi olacak tabii ki havuza dahil olmayız. böyle bir hak her kulubün var. ama biz şuan sözleşme imzaladığımız için çıkamıyoruz havuzdan.
seneye hersey farklı olur.
bu arada rıdvan ntv den istifa etti diyorlar doğru mu bilmiyorum. Fenerbahçemizin ona da ihtiyacı var. dön kulübe be Rıdvan...
Teknik ekipte yer alsın o TV'deki yorumlarının yarısın yapsa açık ara farkla şampiyon oluruz ama şampiyonluk istemiyorum teknik ekibe gelsin yeter.
Rıdvan futbolun içinde olmayacağını açıklamış. Büyük ihtimal bu kararı doğrultusunda istifa edecektir. Aslında sportif direktör olsa iyi olur Rıdvan. Ya da menejerlik gibi bir görev. İşin idari kısmında olabilir. Ya da sorun etmezse Aykut Hoca'nın ekibinde de olabilir.
digitürk neden feshediyor sözleşmeyi ya? playoff olayı çıktı %10 zamla anlaştılar gene...fener düşer %20 indirimle anlaşırlar abi...adamlar nelere çözüm buluyo baksana buna mı bulamıcak =)
Kimsenin kendini göklerde sandığı yok Ali Koç'un ağzından -Lig TV'yi batırıcaz ligden çekilelim herkes batıcak görürsünüz diye bi lafmı çıktı ? Adam biz yarın Bank Asya'da oynamak için başvuru yapıcaz dedi.Bu senin dediğin bazı taraftarların düşünceleri he bir alt lige gidersek Digitürk için bir zarar olucağı muhtemeldir.
naklen yayın gelirleridir bir kulubun en büyük geliri. fener gidince digiturk o parayı verir mi sanıyorsun. juventus ne alaka anlayamadım. aynı orana mı sahipti juventus... ve şunu atlıyorsunuz orada kulubun sahibi var ve onunda parası var. burada kuluplerin halkın.. şahsın değil..
ben bu şike olaylarının başından beri rıdvanı pek piyasada görmedim...çok takip edemiyorum o ayrı bi konu ama gazete okuyorum en azından...yanlış mıyım yoksa tam da bilmiyorum?
Şöyle anlatayım. Kulüpler sponsorlardan para alıyor. 4 büyük ligde olacak şekilde yapılıyordur bu anlaşmalar. Örneğin Digitürk ihalede 400 m € verdi. Çünkü özellikle 4 büyükler taraftarları hücum ediyor decoderlere. Şimdi Fenerbahçe olmayınca Digitürk' ün yarı üyesinin Fenerbahçeli olduğu düşünülürse ne oluyor Digitürk Fenerbahçe'den kar elde edemeyecek. Adam diyecekki benim anlaşmamda Fenerbahçe vardı şimdi yok. Ben bu parayı vermem. Bütün sponsorlar aynı şekilde. Böyle olunca sene içinde kulübüne 50 m euro geliyorsa yarı yarıya düşecek. Daha başka şeyler de var tabi. Maddi gücün azalacak. Anlatabildim mi? Sadece sponsor kısmı bu.
Bu lig F.Bahçe'ye muhtaç değil demek son derece yanlış bir yaklaşım. Digitürk 400 milyon dolar veriyorsa 3-4 takıma güvenerek vermiştir ve büyük çoğunluğu oluşturanlarda bizim taraftarımızdır. Şahsen bende bu sebeple iptal ettireceğim ve bu kervana katılacağım. Ayrıca İtalya ligi şikeden önce nasıldı şikeden sonra nasıl bunu anlamak çok zor olmasa gerek?
Ayrıca bugün üyelik bilgilerimdeki hangi takımlısınız sorusuna Fenerbahçe dedim. Demekki oradan felan alıyorlar bilgileri Digitürk.
Bu lig Fenerbahçeye muhtaç değilde yanlış ama biz olmazsak takımlar biter olayını geçmemiz lazım diğer takımlar bizi gram ilgilendirmez kendi yolumuza bakmamız lazım.