Juve'de is yapmaz.
Printable View
Neden iş yapmayacağını düşünüyorsunuz ki?
Benitez'de olmaz.. Lippi lazim Juve'ye :)
Carlos Garcia, 16 yaşında, Djurgarden'de oynayan defans oyuncusu.
Genç takıma katıldı.
Benitez mi Scolari mi derseniz kesinlikle Scolari derim. Benitez'in futbolcuları bir robot bir makina gibi kullanarak kurguladığı oyun felsefesinin futbolcular üzerinde yarattığı baskıyı, Gerrard Torres gibi adamlarla bile bu işi yürütemediği ortada.
Scolari'nin de Avrupa kariyeri sıfır. Brezilya milli takımı ile 2002 şampiyonluğu hariç büyük bir başarısı yok. Brezilya ile şampiyon olmak ne kadar büyük başarıysa.. Belki de Benitez gibi futbolcuları robot misali proglamlayan bir hocaya ihtiyaç vardır. Benitez Liverpool'da zamanını doldurdu. Hatası zamanında ayrılmamak oldu, aynı Spalletti gibi. Transfer politikası, suyunu çıkardığı rotasyon olayı eleştirilebilir ama artık zorunlu hale gelen revizyonu yapabilecek birkaç isimden biri.
Benitez'i yakan ispanyol merakıydı. İngilizce konuşmak zormu geliyor futbolcularıyla anlamadım sürekli. Avrupa maçlarındada oynattığı katı savunmalı çirkef futboluda hiç zevk vermiyor. Milan'ın saçma sapan rehaveti yüzünden aldıkları şampiyonlar ligi kupası dışında Benitez'inde bi başarısı yok. Bence bizim takımın kesinlikle kariyerli bi italyan hocaya ihtiyacı var.
Molinaro satın alma opsiyonu ile birlikte Atletico Madrid'e kiralandı.
Molinaro'yu son anda Stuttgart kiralamış..
Yılın transfer bombası patlamak üzere!:55:
Atletico Madrid Tiago'yu kiralıyor.(44)
Geçen fmde dikkatimi çekmişti .. Juvede çok fazla DL ve DMC MC oyuncusu var :D Bir kaçını göndermek gerekiyordu Nihayet doğru olanı yapıyor Juve
Allah Stuttgart ve Atletico Madrid yetkililerinden razı olsun. Molinaro ve Tiago gitti. Camoranesi'nin yokluğunda ve Giovinco'nun yedek kulübesindeki bekleyişi sürmeye devam ederken solda Marchisio, sağda Salihamidzic ile çıktığımız Parma maçındaki acınası performans paniğe neden olmuş olacak ki Lazio'dan Foggia'yı kiralama girişimleri başladı.
Foggia yı beğeniyorum. Gelirse yararlı olur.
Geçen haftaki Parma maçından bahsederken bu hafta bunun geleceğinin bilincindeydim. İstatisklerle sabit bir şekilde Juventus tarihinin en kötü sezonuna tanık oluyoruz. Bu durumun teknik/taktik olarak açıklamak çok zor.
4 Oct, 19:45 Palermo 2 - 0 Juventus Serie A
31 Oct, 17:00 Juventus 2 - 3 Napoli Serie A
26 Nov, 3:45 Girondins Bordeaux 2 - 0 Juventus Champions League
29 Nov, 22:00 Cagliari 2 - 0 Juventus Serie A
8 Dec, 19:45 Juventus 1-4 Bayern München Champions League
12 Dec, 19:45 Bari 3 - 1 Juventus Serie A
20 Dec, 14:00 Juventus 1 - 2 Catania Serie A
10 Jan, 19:45 Juventus 0 - 3 AC Milan Serie A
Küme düşürülmek 1 sezon kaybettirdiyse yönetimin değişmesi 10 sezon kaybettirdi. Bu arada Guus Hiddink Rusya'daki görevinden ayrıldı.
http://img694.imageshack.us/img694/9673/oldtriad.jpg http://img694.imageshack.us/img694/o...jpg/1/w300.png
Dün kupa maçında Napoli'yi 3-0 yendik ve böylece Ferrara görevde kaldı:0:
Sezon başında Bari'ye kiralanan Yago ve Siena'ya kiralanan Paolucci takıma geri döndü. Anlaşılan Ferrara'ya para harcatmak istemediklerinden takımdaki eksikleri eldekilerle doldurma yoluna gittiler.
İtalyan Tuttusport Gazetesi'nin haberine göre Juventus, Teknik Direktör Ciro Ferrara'nın isteği doğrultusunda, Real Madrid'de fazla forma şansı bulamayan Arjantin'li futbolcu Fernando Gago'yu transfer etmek istiyor.
Juventus'un transfer listesinde olan Gago'nun ismi, geçtiğimiz sezon sonu da Juventus ile anılmıştı. Gazete ayrıca Fernando Gago'nun 2010 Dünya Kupası'nda Arjantin formasını giyebilmesi için düzenli forma giyebileceği bir takımda oynama isteğinin bu transferin önünü açan sebeplerden birisi olduğunu iddia etti.
İtalyan basınında yer alan bu haberlere rağmen Gago'nun Madrid'den ayrılmak gibi bir isteği olmadığını ise Goal.com duyurdu.
Geçtiğimiz Pazartesi günü Goal.com'a açıklamalar yapan Arjantin'li yıldız; "Real Madrid'den ayrılmak istediğim yönünde bir açıklama yapmadım. Bunu da hiçbir zaman istemedim. Şu sıralar kendimi çok iyi hissediyorum, tek düşündüğüm daha fazla çalışarak Madrid'de forma şansı bulabilmek. Real Madrid ile sözleşmem devam ediyor zaten burada kalıp forma savaşıma devam etmek niyetindeyim" dedi.
Goal
Yago ile Paolucci gelsede oynayabileceklerini pek sanmıyorum. Her zamanki gibi Marchisio yu sol açık görmemiz muhtemel. Forvette ise tabiki Amauri. Şans verilse bence Ariaudo bile daha iyi iş yapar Amauri'ye göre.
Ve yeni bir rekor..
Juventus tarihinde ilk kez Chievo'ya yenildi
Roma'yada geçildik. Bu gidişle seneye avrupa kupalarına UEFA'dan direk katılacağız.
Juventus tarihinin en kötü günlerine tanık oluyoruz. Artık herkes hemfikir ki Juventus'a asıl darbe küme düşürmek değil Moggi ve Giraudo'nun saf dışı edilmesiydi.
Antonio Candreva. İmzaya kaldı.
Candreva imzaladı. FM'cilerin yakında tanıdığı Verratti ismi gündemde.
http://www.juventus.com/site/filesit...candreva_1.jpg http://www.juventus.com/site/filesit...candreva_3.jpg
juve ne hale gelmiş yahu bu yıl ilk kez izledim biraz dayanabildim roma maçında gecen sene giovinconun fırtına gibi estigi zamanlarda böyle miydi bu takım geçen seneki sistemi ve giovincoyu istiyorum
Ferrara bu maçta da yeni rekorlara imza atti.
Roma 9 yıl sonra Torino'da kazandı.
Totti ömründe ilk defa Juventus'a sahasında gol attı.
Galibiyet- 50%
Beraberlik- 16.67%
Yenilgi- 33.33%