Originally Posted by
Sekopej
Öyle bir teknik direktör ki takım deplasmana giderken onu federasyon başkanı çağırıyor ve pazarlık yapmak istiyor onunla, orada gereken cevabı verip, kalkıp maça çıkıyor bu adam. Ve pek çok etraftan gelen baskılar, her maç öncesi, her an, her dakika.
Sürecin başını hatırlayın, herkes şaşkın, yöneticiler ekranlardan kaçıyor, sağlıklı açıklamalar yapılamıyor ama ortada Aykut Kocaman var, çıkıyor, ben biliyorum, ben yaşadım o stresi, o mücadeleyi, ben biliyorum yok öyle bir şey diyor. O dönemde hatırlarsınız, eleştiriyordu bazı kesimler Aykut Kocaman'ı neden sürekli bu konu hakkında konuşuyor diye çünkü basın muhattap alacak birisini bulamamıştı karşısında ve Aykut Kocaman o zaman tüm camiayı bir arada tuttu. Sonrasında yöneticiler yavaş yavaş olay netleştikçe ortaya çıktılar.
O nedenle Aykut Kocaman sadece sahadaki işine asla konsantre olamadı.
Maç içerisinde hataları olmuyor mu, oluyor, teknik yönden, taktik bilgisi yönünden dünyanın en iyisi mi, elbette hayır ama bu sezon Aykut Kocaman'ı sırf saha içinde yaptıkları/yapmadıklarıyla değerlendiremeyiz.
Korkuyorum Aykut Kocaman nefretinden, geçen sene o şampiyon yapmadı, şike ile şampiyon olduk diyeceksin yakında.:)
Aykut Kocaman'a neden inanıyorum, bir oyun felsefesi var bunu oturtmak istiyor, buna uygun transferler yapıyor ve geçen sene o süreç yaşanmasa, hangi oyuncuları istediğin de ortada.(Şike belgesi diye yönetime sunduğu transfer listesi ortaya çıktı çünkü) Yani bir vizyonu var, bu camia kimlere katlandı, kendi evladına da 1 sezon sabredemeyecekse hiç büyüğüm demesin.
Bu sezon bir şekilde atlatılacak, hele ki 2 kupa ile tamamlanırsa ve muhtemelen sezon başlamadan da federasyon suçsuz olduğumuzu açıklarsa, seneye artık saha içine gireriz. Sadece kendi işini düşünen Aykut Kocaman'ın kendini geliştirmeye yönelik hamleleri var mı ona bakarız? Hatasız kul olmaz, elbette hata yapacak ama bunlardan ders çıkarıyor mu ona bakarız?
Ama bu sezon için, görevinden fazlasını layıkıyla yerine getirmiştir Aykut Kocaman.