Sayfa 122 / 447 İlkİlk ... 2272112120121122123124132172222 ... SonSon
3,631 ile 3,660 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Sezerin sakat Okan'ın alt yapıdakilere yanlış hareketleri , Bilica'nın başta bu yıl arenadaki ilk maçta yaptığı hataları bilmiyorsan susmak gerek
    Özer'in sana 10 katı hatasını sayarım. Ama ona değişik bir sempati var.

Okan'ın A2 takımında hakeme itirazdan atıldığını ve Aykut Kocaman'a saygısızlık yaptığını biliyorum. Bu onu 2 sezon kiraya göndermesini gerektirmez. Eğer çok aşırı bir şey yapmışsa Aykut Kocaman çıkar der ki; "Fenerbahçe formasını kaldıracak bir oyuncu değil, kulübümüzle yollarını ayırıyoruz".

Bilica kötü zaten. Özer'de kötü. Sorun o oyuncuların oynatılmaması değil. Önceden iyi oynayan oyuncuların bir anda böyle formunun düşmesi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Özerin gelmesini hep hata olarak bulmuştum.Ancak ayrı bir sempatim benimde var hiçbir işe karışmayan kendi halinde bir adam yedek klübesinde bulunması gerekiyor.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Bilica hep kötüydü son şansınıda bu seneki ilk galatasaray maçında kullandı ve bitti. Okan daha genç bak Mert , Recep , Gökay vs. A takımda oynayıp paf takımda takım arkadaşlarına hava atmıyolar hocaya saygısızlık yapmıyolar. Anadolu takımlarında bişeyler öğrenip gelmeli.

Ayrıca Bilica ile Özer'i bir tutmamalısın. Bi kere Özer genç Bilica yaşlı ayrıca biri Türk biri Brezilyalı yani yabancı sınırına takılıyor elbet şansları daha farklı olucaktır.
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Bilica hep kötüydü son şansınıda bu seneki ilk galatasaray maçında kullandı ve bitti. Okan daha genç bak Mert , Recep , Gökay vs. A takımda oynayıp paf takımda takım arkadaşlarına hava atmıyolar hocaya saygısızlık yapmıyolar. Anadolu takımlarında bişeyler öğrenip gelmeli.

Ayrıca Bilica ile Özer'i bir tutmamalısın. Bi kere Özer genç Bilica yaşlı ayrıca biri Türk biri Brezilyalı yani yabancı sınırına takılıyor elbet şansları daha farklı olucaktır.
    Ben Özer'e tüm şansların verildiğini düşünüyorum. 2009'dan beri takımda ve biz hala hangi mevkide daha verimli olduğunu bilmiyoruz. Sürekli sakatlanıyor birde. Geçen sene yarım dönem yoktu. Bu sene de genelde sakattı. E sürekli sakatlanan, oyuna girdiğinde acaba bu maç hangi hatayı yapacak diye baktığımız Özer'i artık yollama zamanı gelmiştir. Yok eğer takımda tutuyorsan o zaman eleştiririm. Neden bu takımda, neden eski hırsı yok. Sebebi nedir yani.

Bilica'da sezon sonu bitiyor sözleşmesi zaten. Ama Özer'e 3 sene dayanan biz Dia gibi adama 2 sezon dayanamıyoruz. Üstelik her girdiğinde acaba gol/asist yapacak mı diye baktığımız bir adama.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Stoch o hareketi açıkladı.

''Başka bir takımın formasını giymem söz konusu bile olmaz. Böyle olunca şortuma soktum. Hem rahatça sevinebildim, arkadaşlarıma sarılabildim.''

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Ben Özer'e tüm şansların verildiğini düşünüyorum. 2009'dan beri takımda ve biz hala hangi mevkide daha verimli olduğunu bilmiyoruz. Sürekli sakatlanıyor birde. Geçen sene yarım dönem yoktu. Bu sene de genelde sakattı. E sürekli sakatlanan, oyuna girdiğinde acaba bu maç hangi hatayı yapacak diye baktığımız Özer'i artık yollama zamanı gelmiştir. Yok eğer takımda tutuyorsan o zaman eleştiririm. Neden bu takımda, neden eski hırsı yok. Sebebi nedir yani.

Bilica'da sezon sonu bitiyor sözleşmesi zaten. Ama Özer'e 3 sene dayanan biz Dia gibi adama 2 sezon dayanamıyoruz. Üstelik her girdiğinde acaba gol/asist yapacak mı diye baktığımız bir adama.
    Yanlış anlaşılmasın ben Özer'i savunmuyorum daha öncede söyledim fazlasıyla şans verildi ama o videoda izledikten sonra demek ki üzülmüş taraftarın söylediklerine daha çok çalışıcaktır elbet bunu düşünüyorum
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Özer'in sana 10 katı hatasını sayarım. Ama ona değişik bir sempati var.

Okan'ın A2 takımında hakeme itirazdan atıldığını ve Aykut Kocaman'a saygısızlık yaptığını biliyorum. Bu onu 2 sezon kiraya göndermesini gerektirmez. Eğer çok aşırı bir şey yapmışsa Aykut Kocaman çıkar der ki; "Fenerbahçe formasını kaldıracak bir oyuncu değil, kulübümüzle yollarını ayırıyoruz".

Bilica kötü zaten. Özer'de kötü. Sorun o oyuncuların oynatılmaması değil. Önceden iyi oynayan oyuncuların bir anda böyle formunun düşmesi.
    Sen bence Aykut Kocaman'a gıcık oluyorsun. Yoksa bir insanın herşeyi eleştirilmez, iyi yaptığı şeylerde var Aykut Kocaman'ın, bence şu durumda bir takımı son derece iyi idare ediyor, sadece zaman zaman yaptığı taktiksel müdahaleler hatalı.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Alex;

Aykut Hoca dürüst ve samimi

"Açıkçası ben hangi maçta bu şampiyonluk düğümünün çözüleceğini bilmiyorum. Düşündüğüm tek şey Karabük ve Beşiktaş maçları. Hangi maçta çözülür ve şampiyonluk hangi takıma gider bunu düşünmüyorum. Düşündüğüm şey, umarım en kısa sürede şampiyonluk bizim olur" diyen Alex, Aykut Kocaman hakkındaki görüşlerini ise, "Aykut hoca ile benim aramdaki oyuncu-hoca ilişkisi benim açımdan çok yararlı oluyor. Daha önceden Daum , Zico ve Aragones ile çalıştım. Hepsi yabancı hocalardı ve hepsinden kendime kattığım şeyler oldu. Bir Türk ve Fenerbahçe’nin içinde yıllarca oynamış, Türk Futbolunu çok iyi bilen, değişik takımlarda çalışmış bir hoca olarak paylaşımımı farklı oluyor. Benim Türk Futbolu hakkındaki bilgilerimde de hocamın büyük katkısı oldu. Birbirimize Katıldığımız ve katılmadığım şeyler de var ama önemli olan bunları harmanlamak. Aykut Hoca’dan öğrendiklerim büyük yarar sağlıyor. Geçen senenin başında belki bir birimiz anlamadığımız şeyler olabilir ama şu anda birbirimize bilgiler katıyoruz. Aykut Hoca ile çalışma dönemimde en hoşuma giden noktalardan bir tanesi, açık bir ilişkisi olması. Her zaman ne düşünüyorsa açıkça onu söyleyen bir insan. Hararetli anlar da oldu benim ve onum da ama ne düşünüyorsak hiçbir şeyi saklamadan konuşması gerektiğinde karşısına alıp konuşan bir insan.Samimiyet ve dürüstlük önemli. Bu da Aykut Hoca’da fazlasıyla var. Bu tecrübelerin de kendisine çok şey katacağını düşünüyorum" cümleleriyle aktardı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

17 yaşındaki çocuklara şans veren Şota, Okan Alkan'a şans vermiyorsa bence Okan konusunda Aykut hocanın da hatası yok demektir. Şota verdiği raporda Okan'ın geri gönderilmesini istemiş. Uğur maalesef istikrar tutturamadı ve artık yaşı da geçiyordu, gönderilmesi pek anormal bir durum değil. Dia da aynı şekilde istikrar tutturamamış bir başka oyuncumuz. Eğer aldığımız parayı veren varsa gönderilmesinde bir sakınca yok bana göre. Bilica'nın TT'deki ilk Galatasaray maçında yaptığı hatalar bardağı çoktan taşırdı. Ayrıca onun da yaşı ilerledi, sözleşme yenilenmemesi normal. Ancak Semih ve Emre gibi önemli oyuncularla sözleşme yenilemek lazım. Özellikle bu sene fazla şans bulamamış olsa da Semih sıradan bir oyuncu değil. Gerek takımın en eskilerinden biri olması, gerekse sonradan girdiğinde hep bir umut olması Semih'i ayrıcalıklı kılıyor. Sezon başında fiziken kötü durumdaydı ama o da toparlanacaktır. Kayseri maçında iyi sinyaller verdi. Emre'nin önemini anlatmaya zaten gerek yok. Emre'nin yerini herhangi bir yerliyle dolduramayız. Yabancıyla doldurmaya kalkarsak da bir dünya parayı gözden çıkarmak lazım.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Alex;

Aykut Hoca dürüst ve samimi

"Açıkçası ben hangi maçta bu şampiyonluk düğümünün çözüleceğini bilmiyorum. Düşündüğüm tek şey Karabük ve Beşiktaş maçları. Hangi maçta çözülür ve şampiyonluk hangi takıma gider bunu düşünmüyorum. Düşündüğüm şey, umarım en kısa sürede şampiyonluk bizim olur" diyen Alex, Aykut Kocaman hakkındaki görüşlerini ise, "Aykut hoca ile benim aramdaki oyuncu-hoca ilişkisi benim açımdan çok yararlı oluyor. Daha önceden Daum , Zico ve Aragones ile çalıştım. Hepsi yabancı hocalardı ve hepsinden kendime kattığım şeyler oldu. Bir Türk ve Fenerbahçe’nin içinde yıllarca oynamış, Türk Futbolunu çok iyi bilen, değişik takımlarda çalışmış bir hoca olarak paylaşımımı farklı oluyor. Benim Türk Futbolu hakkındaki bilgilerimde de hocamın büyük katkısı oldu. Birbirimize Katıldığımız ve katılmadığım şeyler de var ama önemli olan bunları harmanlamak. Aykut Hoca’dan öğrendiklerim büyük yarar sağlıyor. Geçen senenin başında belki bir birimiz anlamadığımız şeyler olabilir ama şu anda birbirimize bilgiler katıyoruz. Aykut Hoca ile çalışma dönemimde en hoşuma giden noktalardan bir tanesi, açık bir ilişkisi olması. Her zaman ne düşünüyorsa açıkça onu söyleyen bir insan. Hararetli anlar da oldu benim ve onum da ama ne düşünüyorsak hiçbir şeyi saklamadan konuşması gerektiğinde karşısına alıp konuşan bir insan.Samimiyet ve dürüstlük önemli. Bu da Aykut Hoca’da fazlasıyla var. Bu tecrübelerin de kendisine çok şey katacağını düşünüyorum" cümleleriyle aktardı.
    Aykut Kocaman hakkında tek olumsuz konuşan A. Santos'tu. Sonrasında ne olduğunu hepimiz biliyoruz.

Ha Alex öyle şirin gözükmek için bunu diyecek biri değil. Elbet doğru söylüyordur. Ama burada Alex Aykut Kocaman'ın kişiliğinden bahsetmiş. Kişilik olarak zaten efsane. Boş konuşmaz hiçbir zaman Aykut Kocaman. Kimsenin arkasından konuşmaz, iş çevirmez. Ama biz kişiliğine değil yeteneklerine para ödüyoruz.

Aykut Kocaman'ın yaptıkları her şey batmıyor aslında. Ama yaptığı çoğu şey BANA GÖRE yanlış.

Emre'yi harcamaya çalışıyor mesela. Bana sorsalar Emre mi Aykut mu diye Emre derim her türlü. Çünkü Rıdvan'ın da dediği gibi kariyer olarak ve futbolcu olarak Emre Türkiye'nin en kariyerli oyuncularından biridir. Sıkı bir Fenerbahçe'lidir. Kazanmak için her şeyi yapar. Kaptandır, candır.

Emre her zaman ağır basar. Böyle efsane bir oyuncuyu yollamak bir diğer efsaneyi sıkıntıya sokar mı diye sormak lazım. Mesela Aziz Yıldırım çıkar çıkmaz Aykut Kocaman'ı tazminatını verip kovsa ne olur. İlginç bir durum oluşur.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Bilica mı, Emre mi desen Bilica derim.O derece hiç sevmediğim ve en önemli anlarda bizi hep eksik bırakan bir insan.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Bilica mı, Emre mi desen Bilica derim.O derece hiç sevmediğim ve en önemli anlarda bizi hep eksik bırakan bir insan.
    Aragones mi Aykut mu desen Aragones derim bende. En azından kendini kanıtlamış başarıları olan bir dede

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Aragones mi Aykut mu desen Aragones derim bende. En azından kendini kanıtlamış başarıları olan bir dede
    Bende beğenmiyorum ama abartmıyorum bu işi sen iyice nefrete vurmuşsun bu işi ben Emre işini karakter olarak beğenmiyorum.

Aykut Aragones işinde karakter olarakta bi sorun yokken bizim başımızda bizi şampiyon yapan biri ile bize az çektirmeyen üzerine Guiza kazığını atıp giden birini karşılaştırman ayıptır.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

kendini kanıtlamış aragonesle ligi 5. bitirdik stajer aykutla 1.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bazı arkadaşlarımızın Aykut Kocaman düşmanlığı miğde bulandırıcı noktaya gelmiş, yazık ki ne yazık. Böyle bir süreçte Aykut Hoca hiç mi hiç hak etmiyor, hataları elbette var bu kabul edilebilir seviyede. Neyse ki böyle düşünen arkadaşlar çok çok çok çok az

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende beğenmiyorum ama abartmıyorum bu işi sen iyice nefrete vurmuşsun bu işi ben Emre işini karakter olarak beğenmiyorum.

Aykut Aragones işinde karakter olarakta bi sorun yokken bizim başımızda bizi şampiyon yapan biri ile bize az çektirmeyen üzerine Guiza kazığını atıp giden birini karşılaştırman ayıptır.
    Evet La Liga gol kralı müthiş kazık.

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    kendini kanıtlamış aragonesle ligi 5. bitirdik stajer aykutla 1.
    Seninle muhatap olmuyorum. Ben sana 10 satır yazı yazsam yine içeriden bir cümle seçer onu cevaplarsın.

Mourinho dünyanın en iyi hocası ilk sene ne yaptı Real ile? Başarısı var mı? Kral kupası sadece. Aragones'te Türkiye kupası alıyordu Volkan Babacan faktörüne takıldı

Neyse uzatmayacağım. Konu yine gidiyor. Aykut Kocaman düşmanlarıymış. Peh. 3 temmuz süreci Emre'ye işlemiyor mu? Onu neden eleştiriyorsunuz?

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Mourinho dünyanın en iyi hocası ilk sene ne yaptı Real ile? Başarısı var mı? Kral kupası sadece. Aragones'te Türkiye kupası alıyordu Volkan Babacan faktörüne takıldı
    ne fener bi real madrid nede aragones bi mourinho ikisini kıyaslaman çok mantıksız

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Ben de Bekq'e katılıyorum. Yüklen Bekq. Yetmez, daha fazla.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Evet La Liga gol kralı müthiş kazık.

Seninle muhatap olmuyorum. Ben sana 10 satır yazı yazsam yine içeriden bir cümle seçer onu cevaplarsın.
    Öncelikle o muhatap olmama konusu gerçekten karşındakine bir saygısızlıktır.La Liga'da gol atan,gol kralı olan bir adamı o kadar para vererek almak burada ona attıracağı anlamına gelir.

Atamayacağını uyum sorunu yaşayacağını düşünmesi gerekiyordu.Ayrıca o konuda Mallorca gibi düşük kuvvette bir takımın adamlarını ne kadar önemsenebilir ki ? Ne kadar savunulabilir.O yüzden Fenerbahçe gibi oyuncu markajlarının yüksek olduğu bir takımda oynayamayacağını hesaplaması gerekirdi.Yani Aragonesin karşılaştırılacak bir yanı yoktur.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle o muhatap olmama konusu gerçekten karşındakine bir saygısızlıktır.La Liga'da gol atan,gol kralı olan bir adamı o kadar para vererek almak burada ona attıracağı anlamına gelir.

Atamayacağını uyum sorunu yaşayacağını düşünmesi gerekiyordu.Ayrıca o konuda Mallorca gibi düşük kuvvette bir takımın adamlarını ne kadar önemsenebilir ki ? Ne kadar savunulabilir.O yüzden Fenerbahçe gibi oyuncu markajlarının yüksek olduğu bir takımda oynayamayacağını hesaplaması gerekirdi.Yani Aragonesin karşılaştırılacak bir yanı yoktur.
    Aragones Fenerbahçe'ye tatil yapmaya ve para kazanmaya geldi dersek doğru olur. O konuda sorun yok. Haklısınız. Ama Aragones'in ölüsü şu kadro ile iş yapardı. Bunu anlayamıyorsunuz.

Evet Aykut Kocaman geçen sezon şampiyon olan takımın hocası. Siz diyorsunuzki onun sayesinde şampiyon olduk. E o zaman 82 puan toplayan geçen seneki takım bu sene nasıl 68 puan topladı? Keramet Aykut Kocaman'da ise nasıl yapamadı aynı seriyi?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Sana cevap yazmama konusunda sözüm var kendime ama durmuyorsun, ben de duramıyorum. Evet, Aykut Kocaman geçen sezon şampiyon olan takımın hocası. Ama kimse demiyor ki takımın şampiyon olmasını sadece Aykut Kocaman başardı. O zamanki kadro, o zamanki motivasyon, inanç farklı, bugün farklı. Bunu da anlayamıyorsan, yazmaya gerek yok daha fazla.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bekq .. Bu işi iyice nefret boyutuna getirmişsin bu da bana kalırsa çok çirkin. Aykut Kocaman düşmanın olsa bu kadar dolmazsın. O eleştirdiğin Aykut Kocaman geçen senenin şampiyonu ve bu senede ligde ve kupadada iddialı yani ipler bizim elimizde .. 3 Temmuz süreci her teknik adamın da kaldırabileceği bir olay değil farkına var artık ! Yeter ya valla biraz saygı duy en azından başarabildiklerine !
    Last edited by di canio : 24.Nisan.2012 at 23:59 Reason: Son kısım hoş değil, silindi.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ama Aragones'in ölüsü şu kadro ile iş yapardı. Bunu anlayamıyorsunuz.
    Senin anlamadığın şeylerden sonra bizim anlamadıklarımız 10 parmağı geçmez.Ayrıca o dediğini bize kanıtlayamazsın, bende iş yapmaz diyorum.

Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Bekq .. Bu işi iyice nefret boyutuna getirmişsin bu da bana kalırsa çok çirkin. Aykut Kocaman düşmanın olsa bu kadar dolmazsın. O eleştirdiğin Aykut Kocaman geçen senenin şampiyonu ve bu senede ligde ve kupadada iddialı yani ipler bizim elimizde .. 3 Temmuz süreci her teknik adamın da kaldırabileceği bir olay değil farkına var artık ! Yeter ya valla biraz saygı duy en azından başarabildiklerine !
    Sakin ol şampiyon
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Bekq abartma be kardeşim.Tamam bende eleştiriyorum filan ama fazla ileriye gidiyorsun.Öyle bir anlatıyorsun ki sokaktan birini tutsak daha iyi yöneticekmiş gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öyle bir teknik direktör ki takım deplasmana giderken onu federasyon başkanı çağırıyor ve pazarlık yapmak istiyor onunla, orada gereken cevabı verip, kalkıp maça çıkıyor bu adam. Ve pek çok etraftan gelen baskılar, her maç öncesi, her an, her dakika.

Sürecin başını hatırlayın, herkes şaşkın, yöneticiler ekranlardan kaçıyor, sağlıklı açıklamalar yapılamıyor ama ortada Aykut Kocaman var, çıkıyor, ben biliyorum, ben yaşadım o stresi, o mücadeleyi, ben biliyorum yok öyle bir şey diyor. O dönemde hatırlarsınız, eleştiriyordu bazı kesimler Aykut Kocaman'ı neden sürekli bu konu hakkında konuşuyor diye çünkü basın muhattap alacak birisini bulamamıştı karşısında ve Aykut Kocaman o zaman tüm camiayı bir arada tuttu. Sonrasında yöneticiler yavaş yavaş olay netleştikçe ortaya çıktılar.

O nedenle Aykut Kocaman sadece sahadaki işine asla konsantre olamadı.

Maç içerisinde hataları olmuyor mu, oluyor, teknik yönden, taktik bilgisi yönünden dünyanın en iyisi mi, elbette hayır ama bu sezon Aykut Kocaman'ı sırf saha içinde yaptıkları/yapmadıklarıyla değerlendiremeyiz.

Korkuyorum Aykut Kocaman nefretinden, geçen sene o şampiyon yapmadı, şike ile şampiyon olduk diyeceksin yakında.

Aykut Kocaman'a neden inanıyorum, bir oyun felsefesi var bunu oturtmak istiyor, buna uygun transferler yapıyor ve geçen sene o süreç yaşanmasa, hangi oyuncuları istediğin de ortada.(Şike belgesi diye yönetime sunduğu transfer listesi ortaya çıktı çünkü) Yani bir vizyonu var, bu camia kimlere katlandı, kendi evladına da 1 sezon sabredemeyecekse hiç büyüğüm demesin.

Bu sezon bir şekilde atlatılacak, hele ki 2 kupa ile tamamlanırsa ve muhtemelen sezon başlamadan da federasyon suçsuz olduğumuzu açıklarsa, seneye artık saha içine gireriz. Sadece kendi işini düşünen Aykut Kocaman'ın kendini geliştirmeye yönelik hamleleri var mı ona bakarız? Hatasız kul olmaz, elbette hata yapacak ama bunlardan ders çıkarıyor mu ona bakarız?

Ama bu sezon için, görevinden fazlasını layıkıyla yerine getirmiştir Aykut Kocaman.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

İnşallah Aykut hoca bizim Alex Ferguson'umuz olur.Çok karakterli bir insan.Eleştiriler olur,olacakda ama dozunu iyi ayarlamak lazım.Aykut hoca futbolculuk döneminde bu takıma çok şey katmış birisi.Hocalık döneminde daha çok şey katar umarım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Öyle bir teknik direktör ki takım deplasmana giderken onu federasyon başkanı çağırıyor ve pazarlık yapmak istiyor onunla, orada gereken cevabı verip, kalkıp maça çıkıyor bu adam. Ve pek çok etraftan gelen baskılar, her maç öncesi, her an, her dakika.

Sürecin başını hatırlayın, herkes şaşkın, yöneticiler ekranlardan kaçıyor, sağlıklı açıklamalar yapılamıyor ama ortada Aykut Kocaman var, çıkıyor, ben biliyorum, ben yaşadım o stresi, o mücadeleyi, ben biliyorum yok öyle bir şey diyor. O dönemde hatırlarsınız, eleştiriyordu bazı kesimler Aykut Kocaman'ı neden sürekli bu konu hakkında konuşuyor diye çünkü basın muhattap alacak birisini bulamamıştı karşısında ve Aykut Kocaman o zaman tüm camiayı bir arada tuttu. Sonrasında yöneticiler yavaş yavaş olay netleştikçe ortaya çıktılar.

O nedenle Aykut Kocaman sadece sahadaki işine asla konsantre olamadı.

Maç içerisinde hataları olmuyor mu, oluyor, teknik yönden, taktik bilgisi yönünden dünyanın en iyisi mi, elbette hayır ama bu sezon Aykut Kocaman'ı sırf saha içinde yaptıkları/yapmadıklarıyla değerlendiremeyiz.

Korkuyorum Aykut Kocaman nefretinden, geçen sene o şampiyon yapmadı, şike ile şampiyon olduk diyeceksin yakında.

Aykut Kocaman'a neden inanıyorum, bir oyun felsefesi var bunu oturtmak istiyor, buna uygun transferler yapıyor ve geçen sene o süreç yaşanmasa, hangi oyuncuları istediğin de ortada.(Şike belgesi diye yönetime sunduğu transfer listesi ortaya çıktı çünkü) Yani bir vizyonu var, bu camia kimlere katlandı, kendi evladına da 1 sezon sabredemeyecekse hiç büyüğüm demesin.

Bu sezon bir şekilde atlatılacak, hele ki 2 kupa ile tamamlanırsa ve muhtemelen sezon başlamadan da federasyon suçsuz olduğumuzu açıklarsa, seneye artık saha içine gireriz. Sadece kendi işini düşünen Aykut Kocaman'ın kendini geliştirmeye yönelik hamleleri var mı ona bakarız? Hatasız kul olmaz, elbette hata yapacak ama bunlardan ders çıkarıyor mu ona bakarız?

Ama bu sezon için, görevinden fazlasını layıkıyla yerine getirmiştir Aykut Kocaman.
    Yöneticilerimizin yapması gerekeni yapmış Aykut Kocaman. Takdir ediyorum. Efsane kaptan diye geçen adamın Telegol'de para için neler yaptığını görüyoruz. Aykut Kocaman bunun aksine takımına sahip çıktı.

Ama ben TD olarak değerlendiriyorum. Dünyanın en iyi insanı olsun hoca olamadıktan sonra ne önemi var?

Hatalarından ders çıkarmıyor. Hala daha çıkaracak mı diye beklerseniz çok beklersiniz Bu süreçte sırf hoca istedi diye 10 Milyon $ verilip bir oyuncu alınıyorsa başarısız sonuç gelemez, gelmemeli. Eğer geliyorsa parasını veririz yenisini getiririz hocanın.

Lippi Sportif Direktör olarak gelecek diyorlar mesela. Lippi'den bahsediyoruz. Adam Aykut Kocaman'ın çalışanı gibi olacak. Parasıyla değil mi? Van Gaal bile gelir şuan Fenerbahçe'ye. Ama takımın gücünün farkında değilsiniz. Sanki sezon sonu kesin şampiyonluk gitti, avrupadan senelerce men edildik, küme düştük gibi konuşuyorsunuz.

Biz şike soruşturmasından suçsuz çıkacağız dedikten sonra "Bu süreçte bize kimse gelmez" diyorsunuz. Sanki küme düşmüşüz gibi konuşuyorsunuz.

Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca olsa bu soruşturmayı takmaz ona göre takımı yönetirdi. Eğer dediğiniz gibi kaçma ihtimali olsa takımda oyuncu kalmazdı. Hepsi sattırırdı kendini ya da oynamazdı bilerek. Ama ağza bir laf dolanmış; "Aykut Kocaman'dan başkası olsa" diye. Sanki yabancı hocalar çıkıp biz mücadele edip şampiyonluğu aldık geri vermeyiz demeyecek. Sanki puan silme pazarlığına girecek yabancı hoca.

Komik oluyorsunuz. Aykut Kocaman'ı savunacağım diye asıl değerlerinizden vazgeçiyorsunuz.

Tekrar söylüyorum. Playoff bir lütuf. 9 puan fark yediğimiz takım ile şuan aramızda 2 puan fark var. Bunun sebebi Aykut Kocaman değil takım ve şanstır. Aydın topu Volkan'a vuracağına köşeye falan vursa şuan Aykut Kocaman'ı tartışıyor olurduk. Çünkü ilk maçta yaptığının AYNISINI yaptı. Bu sefer skor farklıydı o kadar.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ben bu Bekq isimli arkadaşın Fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum. A desek B diyor, B desek A diyor. Amacı sadece Aykut Kocaman'a giydirmek. Son mesajından sonra bu konuda emin oldum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Yöneticilerimizin yapması gerekeni yapmış Aykut Kocaman. Takdir ediyorum. Efsane kaptan diye geçen adamın Telegol'de para için neler yaptığını görüyoruz. Aykut Kocaman bunun aksine takımına sahip çıktı.

Ama ben TD olarak değerlendiriyorum. Dünyanın en iyi insanı olsun hoca olamadıktan sonra ne önemi var?

Hatalarından ders çıkarmıyor. Hala daha çıkaracak mı diye beklerseniz çok beklersiniz Bu süreçte sırf hoca istedi diye 10 Milyon $ verilip bir oyuncu alınıyorsa başarısız sonuç gelemez, gelmemeli. Eğer geliyorsa parasını veririz yenisini getiririz hocanın.

Lippi Sportif Direktör olarak gelecek diyorlar mesela. Lippi'den bahsediyoruz. Adam Aykut Kocaman'ın çalışanı gibi olacak. Parasıyla değil mi? Van Gaal bile gelir şuan Fenerbahçe'ye. Ama takımın gücünün farkında değilsiniz. Sanki sezon sonu kesin şampiyonluk gitti, avrupadan senelerce men edildik, küme düştük gibi konuşuyorsunuz.

Biz şike soruşturmasından suçsuz çıkacağız dedikten sonra "Bu süreçte bize kimse gelmez" diyorsunuz. Sanki küme düşmüşüz gibi konuşuyorsunuz.

Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca olsa bu soruşturmayı takmaz ona göre takımı yönetirdi. Eğer dediğiniz gibi kaçma ihtimali olsa takımda oyuncu kalmazdı. Hepsi sattırırdı kendini ya da oynamazdı bilerek. Ama ağza bir laf dolanmış; "Aykut Kocaman'dan başkası olsa" diye. Sanki yabancı hocalar çıkıp biz mücadele edip şampiyonluğu aldık geri vermeyiz demeyecek. Sanki puan silme pazarlığına girecek yabancı hoca.

Komik oluyorsunuz. Aykut Kocaman'ı savunacağım diye asıl değerlerinizden vazgeçiyorsunuz.

Tekrar söylüyorum. Playoff bir lütuf. 9 puan fark yediğimiz takım ile şuan aramızda 2 puan fark var. Bunun sebebi Aykut Kocaman değil takım ve şanstır. Aydın topu Volkan'a vuracağına köşeye falan vursa şuan Aykut Kocaman'ı tartışıyor olurduk. Çünkü ilk maçta yaptığının AYNISINI yaptı. Bu sefer skor farklıydı o kadar.
    Geçen sene Aykut Kocaman bir şey yapmadı, şikeyle şampiyon olduk yoksa olamazdık bu hocayla de, tam olsun artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri