Yönetim Gürcan Bilgiç ile bilgilerini paylaşıyor ama onun medya sızdırmayacağını bilerek paylaşıyor.Bence yanıltmaca yapıyorlar.Basın biraz daha Senna ile uğraşsın alacağamız adamın ismi çıkmasın ve fiyatı artmasın matığı kurulmuş olabilir.
Printable View
Yönetim Gürcan Bilgiç ile bilgilerini paylaşıyor ama onun medya sızdırmayacağını bilerek paylaşıyor.Bence yanıltmaca yapıyorlar.Basın biraz daha Senna ile uğraşsın alacağamız adamın ismi çıkmasın ve fiyatı artmasın matığı kurulmuş olabilir.
Tiago gelecek Tiago ;;)
kanımca Fenerahçe bu transferde bayagı bi geç kaldı..
senna bence zor...süpriz bi isim olabilir yönetime sonuna kadar güweniyorum...geçte kalınmadı bence....bu kadro şampiyonlar ligine öle yada böle kalır zaten...bize grup maçlarından itibaren lazım bu mevkiye transfer....
Ya gelicekse gelsin yeter yahu beklediğimiz , senna senna diyorlar gönlüm alonsodan yana uzun süredir alonso haberi yapılmıyor inşallah o olur :D
Gürcan Bilgiç başkanla kavgalı, yani yakın olması söz konusu bile değil. Aziz Yıldırım yıllar önce azarlamıştı Gürcan Bilgiç'i, araları bozuk, hep başkanı ve yönetimi eleştiriyor zaten G.Bilgiç.
Senna için dedikodular bitmek bilmiyor, yarın da gazetelerde İspanya Milli Takım kampında Güiza Senna'yı ikna etti diye haberler çıkar.
İnşallah Senna'yı alırız, alamazsak da eminim iyi birini getiririz. Aragones'in Riera'yı istediği de yazılıyor ve Riera'dan övgüyle bahsediliyor, hem bir ön libero hem de Riera alınırsa harika olur, Senna ve Riera ikilisi yani, ama olmayabilir, sadece biri de olabilir. Uğur yerine Riera olsa iyi olur ama kontenjana takılıyor, belki seneye alırız Alex'i gönderdikten sonra.
Gürcan Bilgiç'in başkanla kavgalı olup olmaması hiç bir şeyi dğeiştirmezki. Yani Bilgiç'in kaynağı illa başkan olmak zorunda değil ne demiş adam "Mahmut Uslu ile Ali Yıldırım İspanya'da" demiş. Bizzat gidenlerden bile öğrenmiş olabilir.
Ayrıca Aragones'in Fenere geleceğini de ilk oalrak Gürcan Bilgiç söylemişti.
Gürcan Bilgiç devre arasında Kezman İngiltere'ye gidiyor demişti ama doğru çıkmamıştı. Ben pek itibar etmemeye başladım son zamanlarda kendisine, ama yine de takip ederim.
Aragones'in Fenerbahçe'ye geleceğini bildiğim kadarıyla ilk olarak NTV Spor duyurdu. Nihat ile ilgili transfer açıklamamızdan önce duyurmuşlardı, yanılmıyorsam 3-4 Haziran civarıydı, eğer Gürcan Bilgiç de bu tarihlerde veya öncesinden duyurduysa onu bilemem. :)
İnşallah dedikleri doğrudur da Senna alınır. Mahmut Uslu'nun bu transferle ilgilendiğine dair çok dedikodu var. Uslu zaten İspanya'daki tüm görüşmelere gitti bugüne dek, gerek Güiza, gerek Nihat, inşallah alıp gelir Senna'yı.
35 yaşında adam değilki nie işimize yaramasın :D Alonso alınsın gerekirse şampiyonlar liginde oynamasın bi adam daha alırız nolmuş yanii seneye oynar ki zaten grup atlarsak oynayabilio diye biliyorum her neysee alıcaksak yani çok büyük paralar vereceksek senna ya da alonso alınsın.. Maldonado gbi bi oyuncu alıcaksak bu kadar beklemeye gerenk yoktu açıkçası ( belki kezman içindir ama.. )
Solbek için Zenit'te 3-4 haftadır izliyordum Radek Sirl alınabilir bence Zhirkov gibi ofansif özelliği de olan bir oyuncu bugün İngiltere maçında gördüm zaten Jankulovski'de oyunda olduğuna göre önde oynuyordur.Çek'miş.Çek olduğunu öğrenince arştırdım 27 yaşındaymış iyi bir oyuncu bana göre.Seneye Carlos'un son senesi olacak.
Aziz Yıldırım'ın Gürcan Bilgiç ile kavgalı olmasının sebebi 2000-2001 sezonunda şampiyonluk maçı öncesi Bilgiç'in "Mustafa Denizli Samsun maçı sonrası istifa edecek" haberi idi. Bu haber üzerine futbolcuların maç öncesi morallerinin bozulması Aziz Yıldırım'ın Bilgiç'e duyduğu öfkenin sebebidir. canlı yayında Bilgiç'e "şampiyonluk senin yüzünden gidebilirdi" die fırça atmıştır.
Benim de zayıf bulduğum bir spor yazarıdır, söylediklerini dikkate almam.
Senna için Villareal 32 milyon€ isteyerek oyuncusunu satmayacağını ima etti, uzatmaya gerek yok. Başka bir önlibero alacaklar, hayırlısı..
Gürcan Bilgiç pek kaale alınacak biri değildir, dinlemeden geçerim, kafasına taktığını doğruymuş gibi lanse etmeye bayılır, hatasını hiç kabul etmiyor, kolpa basına ayak uydurma çabasından vazgeçmesi lazımdı.
Sakatlanmazsa, sorun olmazsa en az 2 sene daha oynar Carlos.
Senna'yı alırsa Fenerbahçe rahat 2-3 sene ön libero problemi yaşamaz fakat tutupta 30 küsür yaşındaki Senna'yada 20 milyon eurodan fazlada para verilmez bence piyasada adı geçen rakamın 32 milyon euro civarı olduğunu düşününce bu transfer çok zor gözüküyor.Zira o rakamlara çok rahat Alonso bile getirilebilir.
Birilerini alalımda.. ortalama üstü..
Villareal'in kadrosundaki en önemli oyunculardan birini 7-8 milyon euroya satacağını sanmıyorum gerçi yedekte Banegamıydı neydi arjantinli bir genç vardı onun Senna'nın yerini tutabilecegini düşünürsek bu transfer minimum 15-16 milyon euroya gelir.(sadece bonservis)
Bence yönetim sağ gösterip sol vuracak ve hiç adı çıkmamış birini getirecek.Senna'ya yaşı itibariyle taş çatlasa 12-13 milyon € verilir.Bunun üstünde bir para verirsen kazık ymişsin demektir.
Senna'nın kalitesi tartışılmaz ama istedikleri para eğer doğru ise muaazzam :D O kadar paraya ne adamlar alınır yanılmıyorsam 32 yaşında ve adamın her yaşı için 1 mn Avro istiyor delirmiş bunlar bence Aziz Yıldırım o adama o parayı verecek kadar da çılgın olamaz. Senna bence hikaye medyayı oyalıyorlar. Başka biri gelecek :D
Senna kapıyı kapatmadı
Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Marcos Senna, teknik direktör Luis Aragones ile görüştüğünü belirterek, "Villarreal'de kalmak istiyorum, ancak Luis'e kendisiyle çalışmaktan mutluluk duyacağımı söyledim" açıklamasında bulundu.
http://www.ntvspor.net/Images/34290.jpg
İspanyol spor gazetesi Marca, Villarreal'de forma giyen İspanya Milli Takımı'nın futbolcusu Marcos Senna'nın kendisine transfer teklifi getiren Fenerbahçe'ye "kapıyı kapatmadığını" yazdı.
İspanya'nın, deplasmanda Danimarka ile oynadığı ve 3-0 kazandığı hazırlık maçı sonrasında İspanyol basınına açıklama yapan Senna, önceliğinin Villarrel ile sözleşme yenileyip, devem etmek olduğunu söylese de Fenerbahçe'nin teklifinde son kararın henüz verilmediğini belirtti.
Senna, telefonla konuştuğunu söylediği Fenerbahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones için, "Luis bana onunla çalışmamın hoşuma gidip gitmeyeceğini sordu. Ben de benim için bir mutluluk olacağını söyledim. Ama bu aynı zamanda Villarreal'e bağlı" dedi.
Senna, transfer teklifleri ile menajerinin gerekli görüşmeleri yaptığını da kaydetti.
Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin Villarreal'e 20 milyon Euro bonservis ücreti teklif etmeye hazırlandığını iddia ediyor.
NTV Spor
Bu Haber Doğru Değıl
Dün tarihli pek çok gazetede yer alan bazı haberlerde başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın, Futbol Federasyonu Genel Kurulu'nda delegeler ile yaptığı sohbette, "Senna için kulübü 24 milyon Euro istiyor, bu yüzden alacağımız isim o değil" şeklinde konuştuğu iddia edilmektedir.
Bu haberler doğru değildir. Sayın Başkan'ımızın bu konu ile ilgili kesinlikle bu şekilde bir diyalogu olmamıştır.
Spor kamuoyunun bilgisine sunulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Senna adım adım geliyor mu ne :)
Buyur burdan yak. Resmen oyuncuyu yalanladığımız yalanlanıyor. Burdan anlaşılıyor ki Senna için girişimler var. Dolayısıyla Senna gelmezse '' İlgilenmedik '' denilmeyecek.
Başkan Aurelio'dan daha iyisini getiricez dedi.Colsa Aurelio'dan iyi değil yani Senna transferinin olacağına biraz daha inanamaya başladım.
Senna adım adım geliyor hakkaten. :) Benim tahminim, şu an tek pürüz bonservisi, o istenilen seviyeye geldiğinde imzalar atılacak. Senna ile anlaşıldı, Villarreal ile görüşmeler sürüyor diye tahmin ediyorum.
Senna'nın bize geleceğini doğrulayan veya ipucu veren şeyler:
+ 2 Temmuz'da Alaattin Metin'in "Senna gelmek istiyor" yazısı (Yazıyı buradan okuyabilirsiniz.)
+ İspanyol basınının konuyla ilgili en son yazdığı olumlu şeyler
+ Senna'nın son açıklamaları
+ Yönetimin herhangi bir yalanlama yapmaması (alenen bir yalanlama yok, Senna ile ilgilenmiyoruz gibisinden)
+ A n t u adminin forumlarda "Senna Fenerbahçe'de, hayırlı olsun" demesi
Senna'nın gelme ihtimali gerçekten yüksek görünüyor. Bu yazılan 32 milyon Euro'lar yalandan ibaret, 32 milyon Euro oyuncunun serbest kalma miktarı, dün NTV Spor haberlerde Fenerbahçe'nin 8 milyon Euro teklif ettiğini söylemiş.
Eğer 8 milyona alabileceksek yılın transferi olur ama 12-13 milyon € gibi fiyatların üsütüne çıkarsak kazıklanmış oluruz.
8-12 milyon Euro arasına bitiririz transferi, daha fazlası verilmez zaten, bütçe belli, Aziz Başkan öyle uçuk rakamlar verip de kazıklanacak biri değil, bütçeye uygun, uzun vadeli bir anlaşma yapılır ve uygun bir fiyata alınır, alınırsa.
Kemal, Olcan ve Mustafa Cevahir İstanbul'a dönmüşler, NTV Spor'da alt yazı geçti, muhtemelen bugün veya yarın antrenmanlara başlarlar veya başka bir takıma gönderilirler.
Kemal ya da Olcan kalabilir sol kanat için alternatif olur.Bir haberde Aragones'in Kemal'in maç kasetlerini izlediği ve takımda kalabileceğini söylüyordu ne kadar doğrudur bilinmez.
Villareal'in 8 m € falan satacagını sanmıyorum... 13-14 falan olabilir; ama benim kendi görüşüm bu yaştaki bi oyuncuya 10 dan fazla vermek iyi bir iş olmaz. Şimdi diyeceksiniz: "32 yasındaki adama 10 dan fazla verilmez mi?" diye. Bence verilmez. Eger senna bi R10 falan gibi bir star olsaydı verilir; ancak Senna o kadar star oyuncu degil. 10 veya 10 dan asagı bir fiyata alırsa Fb iyi bir transfer yapmış olur...