1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Gürcan Bilgiç başkanla kavgalı, yani yakın olması söz konusu bile değil. Aziz Yıldırım yıllar önce azarlamıştı Gürcan Bilgiç'i, araları bozuk, hep başkanı ve yönetimi eleştiriyor zaten G.Bilgiç.

Senna için dedikodular bitmek bilmiyor, yarın da gazetelerde İspanya Milli Takım kampında Güiza Senna'yı ikna etti diye haberler çıkar.

İnşallah Senna'yı alırız, alamazsak da eminim iyi birini getiririz. Aragones'in Riera'yı istediği de yazılıyor ve Riera'dan övgüyle bahsediliyor, hem bir ön libero hem de Riera alınırsa harika olur, Senna ve Riera ikilisi yani, ama olmayabilir, sadece biri de olabilir. Uğur yerine Riera olsa iyi olur ama kontenjana takılıyor, belki seneye alırız Alex'i gönderdikten sonra.
    Gürcan Bilgiç'in başkanla kavgalı olup olmaması hiç bir şeyi dğeiştirmezki. Yani Bilgiç'in kaynağı illa başkan olmak zorunda değil ne demiş adam "Mahmut Uslu ile Ali Yıldırım İspanya'da" demiş. Bizzat gidenlerden bile öğrenmiş olabilir.

Ayrıca Aragones'in Fenere geleceğini de ilk oalrak Gürcan Bilgiç söylemişti.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Gürcan Bilgiç'in başkanla kavgalı olup olmaması hiç bir şeyi dğeiştirmezki. Yani Bilgiç'in kaynağı illa başkan olmak zorunda değil ne demiş adam "Mahmut Uslu ile Ali Yıldırım İspanya'da" demiş. Bizzat gidenlerden bile öğrenmiş olabilir.

Ayrıca Aragones'in Fenere geleceğini de ilk oalrak Gürcan Bilgiç söylemişti.
    Gürcan Bilgiç devre arasında Kezman İngiltere'ye gidiyor demişti ama doğru çıkmamıştı. Ben pek itibar etmemeye başladım son zamanlarda kendisine, ama yine de takip ederim.

Aragones'in Fenerbahçe'ye geleceğini bildiğim kadarıyla ilk olarak NTV Spor duyurdu. Nihat ile ilgili transfer açıklamamızdan önce duyurmuşlardı, yanılmıyorsam 3-4 Haziran civarıydı, eğer Gürcan Bilgiç de bu tarihlerde veya öncesinden duyurduysa onu bilemem.

İnşallah dedikleri doğrudur da Senna alınır. Mahmut Uslu'nun bu transferle ilgilendiğine dair çok dedikodu var. Uslu zaten İspanya'daki tüm görüşmelere gitti bugüne dek, gerek Güiza, gerek Nihat, inşallah alıp gelir Senna'yı.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Solbek için Zenit'te 3-4 haftadır izliyordum Radek Sirl alınabilir bence Zhirkov gibi ofansif özelliği de olan bir oyuncu bugün İngiltere maçında gördüm zaten Jankulovski'de oyunda olduğuna göre önde oynuyordur.Çek'miş.Çek olduğunu öğrenince arştırdım 27 yaşındaymış iyi bir oyuncu bana göre.Seneye Carlos'un son senesi olacak.

Mesaj Yetkileri