Hadi bakalım yarın mutlu haberlerle birlikte olmak üzere.
Printable View
Hadi bakalım yarın mutlu haberlerle birlikte olmak üzere.
Meşhur Fazıl abiniz "Ronaldo transferi %90 bitti" demişti, ama Ronaldo yalanlanıyor her gün, o yüzden Adriano için söylediğine de inanmıyorum :)
Yukarıda Ömer abi yazmıştı. Türk statüsünde oynaması için 5 sene beklemesi gerekiyor, çünkü Bosna Milli takımının formasını giymiş bir oyuncu. Nobre, Aurelio, Vederson gibi değil...
Kardes sorunu görmedim kusura bakma
Bouzıd le İlgili haber cıkmadı kimsede bilmiyor ne zaman geldigini veya gelecegini acıdım valla adama:n:
Forvetler arasında Saviola Ki büyük ihtimal gelecek bize en iyi teklifi biz verdik
Eger saviola olmassa Baiano gündem de Aslında nilmarla ön protokol imzalandı. nilmarın bonservisine 4.5 milyon dolar verilmiş ama yönetim simdilik onu askıya aldı şimdilik bonservisi elinde olan futbolculara yöneldi bunda da ilk aday saviola bu parayı saviolanın trnasferi icin kullanacaklar malum bonservısı elinde
Saviolaya yıllık 3.7 verdik Saviola suan düsünüyor
Sag kanat rommedahl Gelebilir Sag beke trabelsi gelebilir ama kontejan oldugu için ikisinden biri gelecek eger kontejan degisirse ikiside gelebilir
rommedahl ile anlasıldı yedekte bekliyor
Nuri sahinde Gündemde ama bana göre bu transferin olması zor
Ama sunu net söylim yönetim bir yildız transferi daha yapacak yanı su lincoln transferi bir gecsin sonra öbür yıldız gelecek ve onada forma yogunlugu olacak
Ayrıca fenerbahcenin yapacagı transferi de bekliyorlar
sergen gelmesine gelirde, bjk de eski başarılarını yakalayacağını pek sanmıyorum.
Bu Fazıl abi Ronaldo'ya ne zaman %90 bitti dedi?:D
Ayrıca Adriano kiralandı dediyse kiralanmıştır:)
beyler ne baiano ne nilmar ne de lima artı recoba hiç biri deil şu an adnan abinin gözü kulağı saviolada en ii teklifi yaptık salıya kadr süre verdi allaha dua edelim inşallah gelecek saviola
Aimar kardes bende zaten dikkatleri saviolaya cekiyorum
Zaten para konusunda kendisiyle kesin olarak anlaşmaya varmışız.Sorun para değil,futbolcunun tercihi...
Bence haftaiçi biraz daha netleşmesini beklemek en doğrusu....
Ama ben kendi adıma söylüyorum,umudumun fazla olduğu bir gerçek...
Balon bir haber degil yani bazılarına hala yalan haber gibi geliyorda yakında gazateler yazmaya baslayınca görürsünüz gerci bugün tek tek tük bazıl gazeteler yazdı
emurafu kardes aslında gazetelere yansımaması açımızdan mükemmel o kadar çok balon haber deyip bana inanmayan var ki kardesim ama herkes inansın saviolada büyük yol katettik gercekten yakında formasını alabiliriz
Saol Emrah... Anlaşıldığı uzere 2.yabancı sağ kanada olcak. Ama bek mi olcak yoksa orta - kanatmı gorecez....
Saviola olmazsa 2.sırada gelmesi gündemde olan Baiano da Nilmarda beni heyecanlandırır.
Şu ana kadar 8 tarsnfer yaptık. Adnan Polat 11 transferle kapıtıcaz demiş ya, 11. adam acaba kim olcak....
İnşallah Kallinin lafını dinlerle ve transferi Çrş'a kadar bitiriler...Gönderilecekler kamp sırasında belli olur zaten...
Saviola olmazsa hemen Nilmar isini bitirsinler ozaman!!!!
Fazıl kim yahu bu transfer konusu sizi bozmaya başladı milet çok takılmayın buralara :D
kesin olarak nilmardan vazgeçtik diyebiliriz çünkü kendisi tekrar sakatlık gecirdi ekim-kasımı bulur diyorlar
Gelecek Sene Muhtemel İlk Onbir böyle olabilir
http://img402.imageshack.us/img402/8738/800uk1da7.jpg
Resim:Alıntı
Trabelsi İle bugün bir görüsme yapıldı Herhalde Trabelsi gelir Kalli zaten sag bek istemiş diyorlar... Rommedahl kontejana takılır gibime geliyor
emurafu kardes webaslan foruma da yazıyor musun sen bgn orda da bu kadroyu grdüm oda sendin heralde neyse bu kadroyla bizi yenecek takım az
abi sayi sizde hasan şaş ne oldu merak ettim..!
forza modeste m'bami
:icon_cool:
Umurafu kardesimm Trabelsiye biz neyapacayiz:P,, UGURUMUZ varya:)
nilmarda da en az saviola kadar potansiyel var ama gercekten çok talihsiz bir futbolcu çok fazla sakatlık geçiriyor
Gençlerimiz tabi ki çok iyi ancak ben vasatdan ve beklemkten artık sıkıldım. Mükemmelin peşinde koşarsak ancak başarı gelir....
Uğur gerçekte hem kupa hem lig hem uefa için yeterli mi ? Bouzid göbket kullanılcaksa Servet eydek kalır bence Bozuid sağda olabilir....
Ben gelcek yabancılardan birisin çok iyi orta yapan bir kanat oyucusu olmasını ıstıorum cunku ulkemızde orta yapmayı cok ıyı beceren oyucu cok az... Ergunun ıyı zamanalrını hatırlayın, ne kadar yararlı oluyodu...
Savıola İcin ciddi haber Aldım yüzde 89,9 bizde:n:
Arkadaslar Diyorlarki emrah butransfere göre lincoln almak daha zordu diyor:):)
Saviola Galatasarayda mansetleri cıkmasına az kaldı...
kallinin düşüncesi zaten rommedahl i kesinlikle takımında göremk istiyor ancak yönetim rommedahl e gerek yok diyor ancak şu an hepsi saviolanın üzerinde yoğun calısıyor
Kim bu Fazıl Abi yahu GS konusunda devamlı bir şeyler söylemiş oluyor...Sallıyor mu ne yapıyor...Ama inşallah doğru söylemiştir bu Fazıl Abi'niz Adriano harbiden kiralanmıştır...Peki sizin şu Fazıl Abi'nize birşey soracağım...Fazıl Abi'niz yabancı sınırının 6 olduğunu bilmiyor mu?Diyelimki Adrino kiralandı o zaman Fazıl Abi'nizin sayması yok mu 8 yabancı olur...Yani bunlar boş laflar...Adriano'da gelirse eğer sınır kalkmazsa bu takımdan Bursa'daki hariç iki kişinin gitmesi lazım...Söyleyin Fazıl Abi'nize 2 kişi göndersin takımdan...Ben hiç inanmadım ama inşallah doğrudur şu Fazıl Abi olayıda bize Adriano gelir...
Milan'in forvet aradigi, Eto'o ve Shevchenko'nun yillik maas nedeniyle transferinin zor oldugu ancak Ancelotti ve Galliani'nin begendigi bilinen Adriano ile ilgilenebilecekleri haberleri dolaniyor yabanci medyada.
Daha once de dedigim gibi bu is uzar cunku cok kulup forvet ariyor ve kadrolar daha yeni yeni sekillenmeye basladi.
Bence şuanda Galatasaray'da en iyi orta açan isim Sabri ve Rommedahl'a gerek olmadığını düşünüyorum..
salı günü s... gelebilir aman diyim kalpten gitmeyelim
Rommedahl alınmasında gerek yokta... Trabelsi gelirse çok faydalı olur... Sanırım Cihan da ayrıldı...
Ama kendi mevkiisinde orta açmada bir numara Sabri..
Ruhumu teslim etmek üzereyim. Saviola atak , ah pardon panik atak gecircem şimdi...Ellerim terledi...
p.s. Emrah aynı Romemdhal gibi yedekte bekleyen bi forvet avrmı Saviola olmazsa ?