Sayfa 172 / 439 İlkİlk ... 72122162170171172173174182222272 ... SonSon
5,131 ile 5,160 arası toplam 13150 sonuç

Konu: Transfer Haberi Çöplüğü

Saol Emrah... Anlaşıldığı uzere 2.yabancı sağ kanada olcak. Ama bek mi olcak yoksa orta - kanatmı gorecez....

Saviola olmazsa 2.sırada gelmesi gündemde olan Baiano da Nilmarda beni heyecanlandırır.

Şu ana kadar 8 tarsnfer yaptık. Adnan Polat 11 transferle kapıtıcaz demiş ya, 11. adam acaba kim olcak....

İnşallah Kallinin lafını dinlerle ve transferi Çrş'a kadar bitiriler...Gönderilecekler kamp sırasında belli olur zaten...

Saviola olmazsa hemen Nilmar isini bitirsinler ozaman!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

kesin olarak nilmardan vazgeçtik diyebiliriz çünkü kendisi tekrar sakatlık gecirdi ekim-kasımı bulur diyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Gelecek Sene Muhtemel İlk Onbir böyle olabilir

Resim:Alıntı

Trabelsi İle bugün bir görüsme yapıldı Herhalde Trabelsi gelir Kalli zaten sag bek istemiş diyorlar... Rommedahl kontejana takılır gibime geliyor

emurafu kardes webaslan foruma da yazıyor musun sen bgn orda da bu kadroyu grdüm oda sendin heralde neyse bu kadroyla bizi yenecek takım az

abi sayi sizde hasan şaş ne oldu merak ettim..!

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    kesin olarak nilmardan vazgeçtik diyebiliriz çünkü kendisi tekrar sakatlık gecirdi ekim-kasımı bulur diyorlar
    Tfoeee bu kotu haber, cunku Nilmar acayip bi forvett. Neyse saviola gelirse bizim icin daha iyidir......

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

forza modeste m'bami

Umurafu kardesimm Trabelsiye biz neyapacayiz:P,, UGURUMUZ varya

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

emurafu kardes webaslan foruma da yazıyor musun sen bgn orda da bu kadroyu grdüm oda sendin heralde neyse bu kadroyla bizi yenecek takım az
    Yok resmı webaslandan aldım ama oraya takılmıyorum bazen geziyorum sadece ordakı adamlar saglam kaynak degil

nilmarda da en az saviola kadar potansiyel var ama gercekten çok talihsiz bir futbolcu çok fazla sakatlık geçiriyor

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by LaOmerta View Post
    Umurafu kardesimm Trabelsiye biz neyapacayiz:P,, UGURUMUZ varya
    Onu yönetime sor kesin o mu gelir bilemem ama resimdekı kadro seneye olabılır

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Yok resmı webaslandan aldım ama oraya takılmıyorum bazen geziyorum sadece ordakı adamlar saglam kaynak degil
    Hahaha tamam ozaman
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hehe yawww bu Saviola denen adam insani acayip Heycanlandiriyorrr

Gençlerimiz tabi ki çok iyi ancak ben vasatdan ve beklemkten artık sıkıldım. Mükemmelin peşinde koşarsak ancak başarı gelir....

Uğur gerçekte hem kupa hem lig hem uefa için yeterli mi ? Bouzid göbket kullanılcaksa Servet eydek kalır bence Bozuid sağda olabilir....

Ben gelcek yabancılardan birisin çok iyi orta yapan bir kanat oyucusu olmasını ıstıorum cunku ulkemızde orta yapmayı cok ıyı beceren oyucu cok az... Ergunun ıyı zamanalrını hatırlayın, ne kadar yararlı oluyodu...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Fazıl kim yahu bu transfer konusu sizi bozmaya başladı milet çok takılmayın buralara
    Lincoln transferini Emrah'a ( Emurafu ) hep o söylüyormuş bitti diye.Aynısını Adriano'ya demiş.Bakalım doğru mu? Pek umutlu değilim ama..
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Savıola İcin ciddi haber Aldım yüzde 89,9 bizde

Arkadaslar Diyorlarki emrah butransfere göre lincoln almak daha zordu diyor

Saviola Galatasarayda mansetleri cıkmasına az kaldı...

kallinin düşüncesi zaten rommedahl i kesinlikle takımında göremk istiyor ancak yönetim rommedahl e gerek yok diyor ancak şu an hepsi saviolanın üzerinde yoğun calısıyor

Savıola İcin ciddi haber Aldım yüzde 89,9 bizde

Arkadaslar Diyorlarki emrah butransfere göre lincoln almak daha zordu diyor

Saviola Galatasarayda mansetleri cıkmasına az kaldı...

Bugun yatamak'da...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    kallinin düşüncesi zaten rommedahl i kesinlikle takımında göremk istiyor ancak yönetim rommedahl e gerek yok diyor ancak şu an hepsi saviolanın üzerinde yoğun calısıyor
    Bencede rommedahla gerekmezzzz

20. Default

Kim bu Fazıl Abi yahu GS konusunda devamlı bir şeyler söylemiş oluyor...Sallıyor mu ne yapıyor...Ama inşallah doğru söylemiştir bu Fazıl Abi'niz Adriano harbiden kiralanmıştır...Peki sizin şu Fazıl Abi'nize birşey soracağım...Fazıl Abi'niz yabancı sınırının 6 olduğunu bilmiyor mu?Diyelimki Adrino kiralandı o zaman Fazıl Abi'nizin sayması yok mu 8 yabancı olur...Yani bunlar boş laflar...Adriano'da gelirse eğer sınır kalkmazsa bu takımdan Bursa'daki hariç iki kişinin gitmesi lazım...Söyleyin Fazıl Abi'nize 2 kişi göndersin takımdan...Ben hiç inanmadım ama inşallah doğrudur şu Fazıl Abi olayıda bize Adriano gelir...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gelecek Sene Muhtemel İlk Onbir böyle olabilir

Resim:Alıntı

Trabelsi İle bugün bir görüsme yapıldı Herhalde Trabelsi gelir Kalli zaten sag bek istemiş diyorlar... Rommedahl kontejana takılır gibime geliyor
    Eğer böyle olursa muhteşem olur bence süper.

Nesil
    2003

Milan'in forvet aradigi, Eto'o ve Shevchenko'nun yillik maas nedeniyle transferinin zor oldugu ancak Ancelotti ve Galliani'nin begendigi bilinen Adriano ile ilgilenebilecekleri haberleri dolaniyor yabanci medyada.

Daha once de dedigim gibi bu is uzar cunku cok kulup forvet ariyor ve kadrolar daha yeni yeni sekillenmeye basladi.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bence şuanda Galatasaray'da en iyi orta açan isim Sabri ve Rommedahl'a gerek olmadığını düşünüyorum..
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Punter View Post
    Gençlerimiz tabi ki çok iyi ancak ben vasatdan ve beklemkten artık sıkıldım. Mükemmelin peşinde koşarsak ancak başarı gelir....

Uğur gerçekte hem kupa hem lig hem uefa için yeterli mi ? Bouzid göbket kullanılcaksa Servet eydek kalır bence Bozuid sağda olabilir....

Ben gelcek yabancılardan birisin çok iyi orta yapan bir kanat oyucusu olmasını ıstıorum cunku ulkemızde orta yapmayı cok ıyı beceren oyucu cok az... Ergunun ıyı zamanalrını hatırlayın, ne kadar yararlı oluyodu...
    Abi Uğuru canlı izledim biraz daha kendisini geliştirmesi gerek en azından gözüme çarpan eksikliği biraz çekingen oynuyor.

salı günü s... gelebilir aman diyim kalpten gitmeyelim

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Bence şuanda Galatasaray'da en iyi orta açan isim Sabri ve Rommedahl'a gerek olmadığını düşünüyorum..
    Naptın Umut bence Sabrinin ortalarını geliştirmesi şart!!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

salı günü s... gelebilir aman diyim kalpten gitmeyelim
    Yok ben senın kadar emın degılım su lıncoln agırlansın bir imzada atılsın sonra patlak verecek İnanın beyler bu transfere Eger saviola son anda bir naz yapmassa bize gelecek

Rommedahl alınmasında gerek yokta... Trabelsi gelirse çok faydalı olur... Sanırım Cihan da ayrıldı...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Ama kendi mevkiisinde orta açmada bir numara Sabri..
    (/s)

Ruhumu teslim etmek üzereyim. Saviola atak , ah pardon panik atak gecircem şimdi...Ellerim terledi...

p.s. Emrah aynı Romemdhal gibi yedekte bekleyen bi forvet avrmı Saviola olmazsa ?

Mesaj Yetkileri