Volkanın öncesinde küfür edilip edilmediğini bilmiyoruz belki edilmiştir ama volkan'ın alkışından önceki şutta seyirci şutun güzelliğini alkışladı galiba.
Printable View
Federasyon başkanı daha göreve başladığı ilk saatte ne demişti hatırlayan var mı? Hatırlatayım:
"Ben futboldan anlamam, ben işadamıyım.."
Türk futbolunun özeti budur..
Bu gidişle milli takıma 3 büyüklerden oyuncu almayalım gibi bir fikir ortaya çıkacak. Her ne olursa olsun milli formayı ıslıklamak terbiyesizliktir. İstanbul seyircisi haftada o kadar çok maç görüyorki artık futboldan bıkmış.
Milli maçlar anadoluya kaysın. Milli takıma da anadolu takımlarımızda ve yurt dışında oynayan futbola aç oyuncular davet edilsin, sorunu kökten çözelim...
Ayrıca bazı kişiler emrenin ve volkanın ettiği küfürleri kendi üstüne almış demekki çok küfür etmişler adama volkanın tepkisi kendisyle alay edenlerydi ama tüm taraftar başladı ıslıkalmaya
Emrede kalenin oraya gidiyor elini kaldırıyor bir sus diyene kadar ıslık başlıyor ve emre basıyor küfrü ne yaparsanız yapın diyor olay bundan ibaret.
Her şerde bi hayır vardır şimdi hırvatlara şansa bala bu iğrenç oyunla penaltıdan bi tane atsak böyle bitse elemeleri geçsek böyle devam edicekti bence bu skor çok iyi oldu herkes silkinip kendine gelsin artık !
Kimse ev sahibi tribünlere laf etmesin, (Estonya maçında Emre'nin durduk yere sürekli ıslıklanması hariç) tüm maçlarda ellerinden geleni yaptılar.
Böyle rezil, ezilen bir takıma hangi tribün tepki vermez? Milletin canı yanarken Volkan efendi de halen artistlik yaparsa ıslıklanır tabii ki. Beşiktaş taraftarları uzun zaman Runje ile makara yaptı; Runje'nin bir kere dönüp haraket çektiğini hatırlamıyorum.
http://www.youtube.com/watch?v=ovnN6...layer_embedded
Fenerbahçe taraftarıda ne diyor : Taraftara kimse küfür edemez.
Star Tv yayınlayabildiğine göre burda yayınlamamda bir sakınca olmaz inşallah.
Arkadaşlar hala takım üzerinden tartışma yapıyorsunuz. Bırakın artık GS oyuncusu FB oyuncusu... Zaten bunlar tartışıldığı için şu içler acısı haldeyiz. Konuşmamız gereken şeyler başka şeyler.
Bu arada tur gitti diye sari karti görüp ikinci macta oynamayacak ardaya da tebrikler.
arkadaşlar biliyorum yaptıkları terbiyesizliktir fakat taraftarın yaptığıda terbiyesizliktir bunları geçelim
Emre kendini tutamayan bir adam bence bir psikoloğa görünmesi gerek aslında tüm futbolcuların bu olaylara karşı psikolojik durumunu sağlamak için bir doktora görülmeleri gerekiyor ciddiyim
Onun dışında ne küfür eden taraftarın nede volkan la emrenin konuşmaya hakkı var
fakat komik olan küfür eden taraftarın üste çıkma çabasıdır millet olarak emptai kuramayan düşüncesiz ve agresif bir topluluğuz kendimizi tutabilmek için küfre başvuruyoruz ve rahatlıyoruz yani daha tartışmayında şunu maça bakın da diyemiyeceğim çünkü
Elendik arkadaşlar .
Hiddink aldığı paralarla turu atladı.
Mevzunun zihniyet değilde küfür söylemek olduğunu zanneden insanlar var. Çünkü Volkanın taraftara küfrettiği videolar dolaşıyor şimdide. Ya birader mevzu küfür etmek olsa bizde biliriz o üzerinde Ay-Yıldız olan Galatasaray formasına söven Ardanın videosunu koymayı ama mevzu o değil işte.Hala daha neyde diretiyosunuz anlamıyorum. Yada neyse devam edin biz kime konuşuyoruz ki zaten. O anlamayan zihniyette bu zihniyette olsa gerek...
O değilde Hiddink ayrıldığında kim gelecek peki takımın başına?Kim kaldı incitilip kırılmayan?Fatih hoca mı Şenol haca mı Ersun hoca mı Mustafa hoca mı kim?Ertuğrul hoca gelir oda 2 yıl sonra hangi yorumlarla yollanır tahmin edebiliyorum.
Yılmaz Vural gelsin.Yenilsek de oynadığımız maçlara bir heyecan gelir.
Tek getirelebilecek kişi Abdullah Avcı bence.
Abdullah Avcı yada Ertuğrul Sağlam ikisinden biri gelse mükemmel olur.
üzülenler üzülmesin bence. böyle olacağı başından beri belliydi. biraz da ''böyle başa böyle tarak'' olayı...
Yilmaz Vuraldan Gerisi Yalan.
sansal buyuka acikladi yeni hoca genc biri dedi anlasildi falan dedi abdullah avci olabilir bu adam.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=101754
Kötü oynarsın , kötü pas atabilirsin , kötü gol kaçırabilirsin ama kötü mücadele edemezsin , artık mucizlere kaldı işimiz aslında kaldı demek bile bir mucizede .
Maçtaki be oyuncuları Gökhan,Hakan,Corluka ve Srna skoru belirleyen isimlerdi.Bizdekiler olumsuz ordakiler olumlu.