Bence de bırakalım kulüpçülük yapmayı artık..
Acaba biz gözümüzü ne zaman açıcaz da Federasyona tepkide buluncaz.. Şuan Türk futbolu kaosta ve bunun sebebi de MAA ve onun beceriksiz arkadaşlarıdır..
Bence de bırakalım kulüpçülük yapmayı artık..
Acaba biz gözümüzü ne zaman açıcaz da Federasyona tepkide buluncaz.. Şuan Türk futbolu kaosta ve bunun sebebi de MAA ve onun beceriksiz arkadaşlarıdır..
Tek sözüm var
Eğerki kendinize küfür edilmesini seviyorsanız gidin başkasına edin bakalım
Hiç empati kurmayı bilmiyorsunuz + Hani olaya tarafsız bakıcağınıza Üste çıkmayıda becerebiliyorsunuz.biz demiyoruz olayı başlatan sizsiniz olayın bakın olayla ilgili ilk yazıya bakın
volkan ne yapmaya çalışıyor volkan küfür ediyor diye başlıyor.
fazla sinirli değilimdir ama en sinirlendiğim şeydir Saygısızlık. yemin ediyorum kendimi kaybediyorum bana birisi bir ahlaksızlık yaptığında saygısızlık yaptığındada kendimi tutamam
heleki bu 50bin kişi olursa düşünün 50 bin kişi var ortada siz ve size ana avrat küfür ediyor sizde öyle eminim bakarsınız çok kolay sanıyorsunuz dimi ? volkanın yaptığına bişey diyorsanız
size Eric Contanayı izlemenizi tavsiye ediyorum...
Kardeşim diğer takım taraftarları nerde o zaman soruyorum sana, milli maç değil mi bu ? Niye Galatasaray taraftarı deniyor ısrarla, şaka mısınız ? Gelsin herkes o zaman maça versin desteğini madem bu kadar iyi biliniyor. Galatasaraylı ıslıklıyor, tu kaka madem gelsin Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu, Kayserilisi alkışlasın bastırsın ıslığı. Bu biletler sadece Galatasaray taraftarına mı satılıyor ?
Ayrıca takım zaten bitikti. Şu maç 2 saat sonra taraftar yüzünden kaybedilmiş olarak lanse edilecek kıvama gelecek, ben de bu körlüğü anlamıyorum.
Hırvatistan takımı bizim takımın yarısı etmez diyenlere iyi güldüm yalnız. Modric , Corluka , Srna , Oliç hatta ihtiyar Simuniç hangi mevki de onlardan daha iyiyiz ?
Bi Arda'mız var ne yapacağımızı şaşırdık. Görmemişin oğlu olmuş tutmuş koparmış mode - on.
Euro 2008'de hırvatların oyunu kadrosu 100 misli daha iyidi bizdede fatih hoca sakatlardan yedeklerden artık 3.kaleci tolgayı oyuna alabilmek için başvuru yapıyodu biz o şekilde hırvatları eledik dahada eksik kadroyla almanyayı eleyip finale gitme eşiğine geldik e o zaman sorun nerde ?
Milli takımı desteklemek ayrı, milli takıma tapmak ayrıdır.
Sen bir takım tutarken o takımın yaptığı hataları da eleştirirsin değil mi?
Fakat siz bunu yapmıyor, akla mantığa sığmayan hatalar yapıp sonra milli formanın arkasına sığınan tüm takımı (bakın; Volkan'ı, Emre'yi felan demiyorum) savunup, o formayı ve değerini basitleştiriyorsunuz.
Zamanında Yunan milli takımıyla yaptığımız ve 1-4 kazandığımız maçta Yunan taraftar bizi alkışlamıştı değil mi? N'oldu Yunan milli takımına, değeri mi düştü? Dünyaya rezil mi oldu? FIFA'dan mı ihraç edildiler? Hayır.
Eğer futbolla içli dışlıysanız yuhalamaya, alkışlamaya felan biraz açık olun. Korkmayın, öcü değil onlar.
Volkan'ın ne söylediği belli olmuyor.
Milli Takım forması ile dalga geçilmez. Psikolojilerini boz, sonra tepki gösterince kötü olsun. Hırsızın hiç suçu yok. Milli oyuncuya söylenen her söz Mili Forma'ya, Türk Bayrağı'na söylenmiştir. Saygıda kusur edemez seyirci. Dalga geçmeye hakları yok, bu terbiyesizliğin açıklaması olamaz.
Herhangi bir küfürün cezasını TFF verir, seyirci ceza kesemez.
Önceki Milli Maçta da Volkan'a arkadan sürekli birşeyler atıyorlar, küfrediyorlar. Sonundan çıldırdı, gitti insene erkeksen sıkıysa karşıma gel dedi, orda koptu zaten.Tüm seyirci yuhladı, şimdi de devamı oynuyor. Akıllarında kalmış ligden de, yeldeğirmeni ile savaşıyorlar, rahatlamışlardır artık. Youtube'de aratınca çıkar sanırım.
İngiltere'de de rakip takip iyi oynamış ise alkışlanır, Fair-Play çerçevesinde yapılır.
Sap ile samanı karıştırmayın.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Sence bu bir savunma olabilir mi? Bu yapılan terbiyesizliği kapatabilir mi? Daha önce de yapıldı bunlar. Volkan'a sırf antipati duyuyorsun diye ıslıklayamazsın. Kötü oynadı diyen varsa Arda Hamit Burak Emre Selçuk Gökhan Gönül... gider bu. Takım kalmazdı. Önemli olan destek vermek. Volkan ıslıklandıktan sonra sanıyor musunuz ki Arda, Burak gol atınca taraftara koşacak sevinecek? Veya diğer oyuncular? Taraftar takımın arkasında olmalı daima, karşısında olduğu zaman bitti olay zaten. Galatasaraylıyım, Galatasaray'a karşı değil bu laflarım, veya Galatasaraylı oldukları için değil, terbiyesiz oldukları için.
Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Kasım.2011 at 02:27 Reason: silinen mesajdan alıntı.
Geliyolar zaten gelmiyor değiller,
yalnız sanırım bilmiyosun, Pegasus Tribününde Ultraslana ayrılan bir bölüm var 1. kat orta kısım, hatta koltukları bile farklıdır.. Bu tepkilerin kaynağı o taraf ki, hatta volkan ve emre'nin küfrederken de o tarafa dönmesi bu yüzden..
Facebook'ta bir durum güncellemesi okudum, sizinle de paylaşmak istiyorum:
Evdeki koltuk takımına baktım, bir de televizyondaki milli takıma. Valla 7 fark bulamadım.
Şu anda hangi takımda var Ergün Pembe,Hakan Şükür ,Suat Kaya ya da Tugay gibi efendi isimler ? Türkiye'de futbolun altın çağı bitti. Bugün ıslıklanan Volkan değilmiydi sahada lincoln'ü kovalayan? Bugünkü emre değilmiydi seyirciye kol hareketi yapan ? Maalesef şu anda Galatasaray dahil hiçbir büyük kulüpte öyle eskisi gibi efendi oyuncular yok![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Arda mı?Ne yaptı maçta yıldızımız?Ben söyliyim hiç hemde yıldızlı hiç.Haaa pardon yaptı sırf 2. maça gitmemek için topa vurdu ve sarı kartı gördü.Böyle zihniyete sahip bir adam benim için yıldız falan olamaz.Skor 5-0'da olsa sen o formayı giymekle yükümlü biri olarak o hareketi yapamazsın.
@ABOOO
Küfür etmedi dediğin Emre için verdim o linki.
@Redrum
O ıslıklamanın oyunla alakası olmadığını ben de biliyorum, neden böyle bir şey yapıldı onu da bilmiyorum, mantıklı da bulmuyorum zaten. Ben olsam ıslıklamam. Ama isteyen insan tepkisini koyar, tepki amaçlı ıslıklamak ya da alkışlamak bence terbiyesizlik değil.
@barahir
Aga biliyorum da, maçın geneline bak herhangi bir tribünden destek geldi mi ? O olaylar olduktan sonra kimse aksi yönde reaksiyon vermedi.
VOLKAN DEMİREL'E YAPILANLARI ŞİDDETLE KINNIYORUM !!! geçin kaleye arkadan biri aile boyu küfür etsin! eeeeeeee?1sus 2sus 3sus naparsınız? _ertemsener ertem şener
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Futbolcusundan teknik ebine kadar hepinize yazıklar olsun..
En büyük yazıklar olsunda taraftara..Gidelim Yunanistan'da oynayalım oyuncularımız daha iyi motive olurlar.Olacak iş değil..
Olayda kimsenin haklılığı falan yok! Olay resmen türk futbolunun geldiği noktayı,futbolcunun ve taraftarların çirkefliğini,şiddete ve ahlaksızlığa olan eğilimini gösteriyor...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Bir futbolcu isterse stad daki bütün seyircileri profesyonel bir şekilde susturmasını bilir. En basitinden hiç bir cevap vermemesi. Milli bir maç görevini yapması ve takımının arkasında arkadaşlarının arkasında durması kendisini hem Türkiye adına hemde camiasına adına büyük olduğunu gösterir. Çünkü kameralar o futbolcuyu çekiyor taraftarları değil !
Last edited by GeNç KaRTaL : 12.Kasım.2011 at 02:34 Reason: konuyla alakasız kısım silindi.
Burada sadece taraftarı ve oyuncuları eleştiriyoruz fakat daha önce Emre ve Selçuk'a aynı şekilde tepkinin olduğu TT Arena'ya üst üste milli maçlar veren ve bu olayların yaşanmasına çanak tutan federasyonu unutuyoruz malesef.
Taraftar bir milli maçta bu kadar çok bölünüyorsa takım sahada ruh gibi geziyorsa bunun en büyük suçlusu federasyondur.Bırakın Volkan'ı Emre'yi Arda'yı Burak'ı artık.Baştakiler basiretsiz olduğu sürece Volkan gider başkası gelir iki gün sonra o da aynı duruma düşer..
Hayır benim kızdığım nokta, taraftar ne adam gibi destek veriyor, ne karşı takımı baskı altına alıyor, bir şey yapmayıp ondan sonra kendi oyuncusuna 50bin kişi küfrediyor ıslıklıyor. Bu ne? 30 TL verip oraya gittin de ne oldun kim verdi bu hakkı sana? Taraftarlığı yapmayı bilen yapacak arkadaş. Şükrü Saracoğlunda yapılsın maç. İnönüde yapılsın. En azından taraftar 90 dakika susmaz, destek verir.
Şu saatten sonra Mesut Özil'e tek bir laf bile söyleyemem..
"Bu çocuklar n'aptı da ıslıklıyorsunuz" diyen Rıdvan, Almanya maçında aynı çocuklar hata yaptı diye yayın odasından çıkıp gitmemiş miydi?
Belki biz hep bu tür şeyleri konuştuğumuz, tartıştığımız için başarı gelmiyor yıllardır. Asıl sorunları değil, bu tür şeyleri tartışıyoruz. Olayın köküne inmiyoruz. Oyuncuları suçluyoruz, teknik direktörü suçluyoruz ama bu takımın başına Hiddink'i getiren tff'yi suçlamıyoruz. Gerekçesini tartışmıyoruz. Oyuncularımız Avrupa'da oynadıkça başarı gelir dendi yıllardır. Alın bir sürü oyuncumuz Avrupa'da oynuyor. Gelmiyor başarı, olmayınca olmuyor. Bunların tartışılması lazım. Bırakalım artık Emre'yi, Arda'yı, Volkan'ı, onu bunu...
FM Gazetesi
Rıdvan biraz hocaya sinirinden söyledi onları bence.
Hocada sıkıntı var, taraftarda sıkıntı var, oyuncuda sıkıntı var, federasyonda sıkıntı var. İşini iyi yapan bir adam yok, ne bekliyoruz. Her maç döktürüyodukta bu maçtamı kötü oynadık sanki, ben yarın havanın güneşli olacağını tahmin edebildiğim gibi, yenileceğimizide tahmin etmiştim.
Burak