Girebilirsiniz. Oyunu şuan alsanız bile. Yukarıdaki arkadaş karıştırmış sanırım. Bende dün aldım indirdim Beta'yı da oynadım rahat rahat .
Printable View
Girebilirsiniz. Oyunu şuan alsanız bile. Yukarıdaki arkadaş karıştırmış sanırım. Bende dün aldım indirdim Beta'yı da oynadım rahat rahat .
FM14 için tatili kısa kestik geldik.
Oyunu sorunsuz yükledim, grafik paketlerimi yükleyeyip her zaman yaptığım gibi FB ile bir kariyer başlatacağım hemen...
Oyunu şu an en ucuz nereden temin edebilirim acaba ?
Bunu nereye yazacağımı bilemedim ufak bir çeviri hatası ama düzeltilirse hoş olur.
http://i627.photobucket.com/albums/t...ps2e406af1.jpg
Birde bu var ss almayı unuttm ama rekabette ki çeviride hata var toplantıda soruyor ve cevapta
tabiki bu tarz maçlarda rekabet daha engindir diyor. Zengindir demesi gerekirken. Yani en azından eskiden böyle idi şimdi bu hali olacak denmiyorsa:)
Şimdi aklıma takılan birşey var ve Beta'yı oynayan arkadaşlardan bir ricam var. :D Türkiye Ligi'nden başlayanlar 2. sezonda Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından men kararı nasıl ilerliyor oyunda onu merak ediyorum. Ve bu yabancı sınırlaması 6+0+4 bütün sezonlarda geçerli mi yoksa bir sonraki sezonda 5+0+3'e dönüş var mı bunları merak ettim :) Forumda biraz araştırma yaptım ama bu birşey bulamadım eğer yanlışım varsa kusura bakmayın arkadaşlar.
(Yabancı sınırlaması konusunun olma ihtimali biraz düşük ama sormak istedim yine de)
sanırım gençlik gelişim sorumlusu ve futbol direktörü nün sözleşme imzalarkenki etkisi artmış benden 200 k euro yıllık isteyen genci yıllık 20 k ya ikna etmiş
Arkadaslar benmi goremedım bilmiyorum ama defans hattını ileri cekmek dar alanda oynamak gibi 2013teki ozellıkerı goremıyorum?? inşallah ben gorememısımdır:)
Arkadaşlar Antrenman tesisleri ve Alt yapı tesisleri için; Seçkin, Muazzam, Mükemmel gibi değerlendirmelerin sayısal değerlerini (20 üzerinden hangi açıklamanın, hangi sayısal aralığa denk geldiğini) nasıl öğrenebiliriz? Yardımcı olabilecek yetkili arkadaş var mı acaba?
editörden bakılabiliyor o tarz şeyler için.
Hani oyunu bir kere yüklediğimizde Steam'da yüklü olarak kalacaktı. Hatta bu konumu bilmiyorum ama forumda bir kaç arkadaş bunu doğrulamıştı. Cumartesi bir yakınıma gitmiştim oyunu indirip orada oynadım. Bugün başka bir yakınıma gittim. Oynayayım biraz dedim oyunu tekrar indirmem gerekiyor. İki gün sonra iznim bitecek. Askerde boş zamanlarda kafede falan oynarım diye düşünmüştüm. Böyle her defasında indirmem gerekirse olmaz.
@Mamadou e hocam oyunun bilgisayarda hiçbir dosyası yokki PC napsın :D
http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=220
Ben bu mesajda oyun Steam'de yüklü olarak kalacak sandım :) Her indirmeye 1 saat sürüyor neredeyse bekleyemem. Neyse benim yerime başkası oynasın. Parasını bile ödedim boşa gitmesin. Gerçi benden başka FM oynayan yok tanıdık :) Bulacağız birini artık.
Yeni yükseltme gelmiş betaya. Ne düzeldi ki?
Dün güncelledim yeni kariyerimi de açtım malesef Crash Dumps aldım.
savunmayla ilgili çok sorunu olanlar var mı? Adamlar en az 20 şuttan aşağı çekmiyorlar neredeyse, birde savunma çok kötü oyunda, umarım beta sürümüyle sınırlı kalır.
arkadaşlar sizi bilmem ama ben çok büyük hayal kırıklığına uğradım maç motoru konusunda. inşallah full sürüm böyle gelmez , yoksa çekeceğimiz var.
Tam sürüm çıkmadımı henüz
bakalım:icon_lol:
tam sürüm çıktı
Online modu kapalı gözüküyo
Bidaha bakıyım o zaman :D