Sayfa 13 / 16 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 476 sonuç

Konu: Football Manager 2014

Girebilirsiniz. Oyunu şuan alsanız bile. Yukarıdaki arkadaş karıştırmış sanırım. Bende dün aldım indirdim Beta'yı da oynadım rahat rahat .

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

FM14 için tatili kısa kestik geldik.

Oyunu sorunsuz yükledim, grafik paketlerimi yükleyeyip her zaman yaptığım gibi FB ile bir kariyer başlatacağım hemen...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oyunu şu an en ucuz nereden temin edebilirim acaba ?
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Oyunu şu an en ucuz nereden temin edebilirim acaba ?
    sanalsaray

Bunu nereye yazacağımı bilemedim ufak bir çeviri hatası ama düzeltilirse hoş olur.

Birde bu var ss almayı unuttm ama rekabette ki çeviride hata var toplantıda soruyor ve cevapta
    tabiki bu tarz maçlarda rekabet daha engindir diyor. Zengindir demesi gerekirken. Yani en azından eskiden böyle idi şimdi bu hali olacak denmiyorsa

Şimdi aklıma takılan birşey var ve Beta'yı oynayan arkadaşlardan bir ricam var. Türkiye Ligi'nden başlayanlar 2. sezonda Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından men kararı nasıl ilerliyor oyunda onu merak ediyorum. Ve bu yabancı sınırlaması 6+0+4 bütün sezonlarda geçerli mi yoksa bir sonraki sezonda 5+0+3'e dönüş var mı bunları merak ettim Forumda biraz araştırma yaptım ama bu birşey bulamadım eğer yanlışım varsa kusura bakmayın arkadaşlar.

(Yabancı sınırlaması konusunun olma ihtimali biraz düşük ama sormak istedim yine de)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Raul Meireles View Post
    Şimdi aklıma takılan birşey var ve Beta'yı oynayan arkadaşlardan bir ricam var. Türkiye Ligi'nden başlayanlar 2. sezonda Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarından men kararı nasıl ilerliyor oyunda onu merak ediyorum. Ve bu yabancı sınırlaması 6+0+4 bütün sezonlarda geçerli mi yoksa bir sonraki sezonda 5+0+3'e dönüş var mı bunları merak ettim Forumda biraz araştırma yaptım ama bu birşey bulamadım eğer yanlışım varsa kusura bakmayın arkadaşlar.

(Yabancı sınırlaması konusunun olma ihtimali biraz düşük ama sormak istedim yine de)
    Ben şampiyon oldum ilk sezon Fenerbahçe'yle ama Avrupa kupalarına ceza sebebiyle katılamadım.
    Bizim yerimize 2.Galatasaray ve 3.Eskişehirspor gitti CL'ye.
    Bu arada 2.sezondan itibaren 5+0+3 yabancı sınırlaması geliyor evet.

Quote Originally Posted by QaaN-07 View Post
    Ben şampiyon oldum ilk sezon Fenerbahçe'yle ama Avrupa kupalarına ceza sebebiyle katılamadım.
    Bizim yerimize 2.Galatasaray ve 3.Eskişehirspor gitti CL'ye.
    Bu arada 2.sezondan itibaren 5+0+3 yabancı sınırlaması geliyor evet.
    Teşekkürler dostum cevabın için. Bazıları için yabancı kuralı kötü olabilir ama bir anlamda Süper Lig'te oynarken oyuna gerçekçilik katacağına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

sanırım gençlik gelişim sorumlusu ve futbol direktörü nün sözleşme imzalarkenki etkisi artmış benden 200 k euro yıllık isteyen genci yıllık 20 k ya ikna etmiş

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Arkadaslar benmi goremedım bilmiyorum ama defans hattını ileri cekmek dar alanda oynamak gibi 2013teki ozellıkerı goremıyorum?? inşallah ben gorememısımdır

11. Default

Quote Originally Posted by ayaz1984 View Post
    Arkadaslar benmi goremedım bilmiyorum ama defans hattını ileri cekmek dar alanda oynamak gibi 2013teki ozellıkerı goremıyorum?? inşallah ben gorememısımdır
    Göremezsin Çünkü Artık Onlar Kalktı Yeni Sistem Artık Talimatlar

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Arkadaşlar Antrenman tesisleri ve Alt yapı tesisleri için; Seçkin, Muazzam, Mükemmel gibi değerlendirmelerin sayısal değerlerini (20 üzerinden hangi açıklamanın, hangi sayısal aralığa denk geldiğini) nasıl öğrenebiliriz? Yardımcı olabilecek yetkili arkadaş var mı acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

editörden bakılabiliyor o tarz şeyler için.
    (/s)

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Hani oyunu bir kere yüklediğimizde Steam'da yüklü olarak kalacaktı. Hatta bu konumu bilmiyorum ama forumda bir kaç arkadaş bunu doğrulamıştı. Cumartesi bir yakınıma gitmiştim oyunu indirip orada oynadım. Bugün başka bir yakınıma gittim. Oynayayım biraz dedim oyunu tekrar indirmem gerekiyor. İki gün sonra iznim bitecek. Askerde boş zamanlarda kafede falan oynarım diye düşünmüştüm. Böyle her defasında indirmem gerekirse olmaz.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

@Mamadou e hocam oyunun bilgisayarda hiçbir dosyası yokki PC napsın

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Hani oyunu bir kere yüklediğimizde Steam'da yüklü olarak kalacaktı. Hatta bu konumu bilmiyorum ama forumda bir kaç arkadaş bunu doğrulamıştı. Cumartesi bir yakınıma gitmiştim oyunu indirip orada oynadım. Bugün başka bir yakınıma gittim. Oynayayım biraz dedim oyunu tekrar indirmem gerekiyor. İki gün sonra iznim bitecek. Askerde boş zamanlarda kafede falan oynarım diye düşünmüştüm. Böyle her defasında indirmem gerekirse olmaz.
    Oynamak istediğiniz bilgisayarda mutlaka Football Manager 14 yüklü olmalı. (Başkasının koduyla yüklenmiş olsa da olur.)

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=220

Ben bu mesajda oyun Steam'de yüklü olarak kalacak sandım Her indirmeye 1 saat sürüyor neredeyse bekleyemem. Neyse benim yerime başkası oynasın. Parasını bile ödedim boşa gitmesin. Gerçi benden başka FM oynayan yok tanıdık Bulacağız birini artık.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Yeni yükseltme gelmiş betaya. Ne düzeldi ki?
    turksportal...

Nesil
    2005
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...&postcount=220

Ben bu mesajda oyun Steam'de yüklü olarak kalacak sandım Her indirmeye 1 saat sürüyor neredeyse bekleyemem. Neyse benim yerime başkası oynasın. Parasını bile ödedim boşa gitmesin. Gerçi benden başka FM oynayan yok tanıdık Bulacağız birini artık.
    Teknik olarak mümkün değildi zaten öyle bir olay, sadece save dosyasını yedekleyip başka bilgisayara geçtiğimizde indirerek oradan devam edebiliyoruz.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Dün güncelledim yeni kariyerimi de açtım malesef Crash Dumps aldım.

savunmayla ilgili çok sorunu olanlar var mı? Adamlar en az 20 şuttan aşağı çekmiyorlar neredeyse, birde savunma çok kötü oyunda, umarım beta sürümüyle sınırlı kalır.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Ben de ilk kez hata aldım az önce.

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Bende alıyorum.Bir de ManU yu 4-1 yenmiştim kaydetmeden verdi hatayı.

arkadaşlar sizi bilmem ama ben çok büyük hayal kırıklığına uğradım maç motoru konusunda. inşallah full sürüm böyle gelmez , yoksa çekeceğimiz var.

Tam sürüm çıkmadımı henüz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tam sürüm çıktı

Online modu kapalı gözüküyo