Kınayı getir aney...:D Halay çektirecek kadar kendisinden bıktırdı sağolsun.
Lanete felan inanmiyorum ben :D Tottenhamin Harry den sonraki cikisini gorduk, dogru teknik adamla cok is yapabilirler.
Souness in dogru secenek oldugunu sanmiyorum, ama gelirsede sonuna kadar desteklicez,
Ayrica Huseyin'in gidisi benide cok uzer :( gormeden inanmam :D
Teknik direktör adayı İskoç Souness'in astronomik fiyat talep etmesi Trabzonspor'da ibrenin İtalyan Zaccheroni'ye dönmesine neden oldu. Teknik direktör sorununu en kısa zamanda çözüme kavuşturmak isteyen Başkan Sadri Şener'in, İtalyan Alberto Zaccheroni ile görüşeceği öğrenildi. Ersun Yanal'ın istifasından beri Zaccheroni'nin menajerlerini bekleten Şener'in İtalyan teknik adam Alberto Zaccheroni'nin yanı sıra, Boşnak Vahid Halilhodziç ve Belçikalı Georges Leekens ile temas halinde olduğu öğrenildi. Ancak Şener'in bu isimler içerisinde kariyer olarak çok iyi olan İtalyan teknik adamla masaya oturması an meselesi.
Alberto Zaccheroni'nin İtalyan menajerlerinin Türkiye'de tek sorumlu ilan ettiği Erdoğan Belkıs, Trabzonsporlu yöneticilerle dün akşam bir görüşme yaptığını açıkladı ve şunları söyledi: "Biz ilk günden beri sözümüzü tutuyoruz, Trabzonspor'u bekliyoruz. Dün akşam bir görüşme yaptım. Ve teklifleri değerlendirdik. Sayın Zaccheroni'yle ve menajerleriyle her gün görüşüyor fikir alışverişlerinde bulunuyorum. Kendisi Trabzonspor'u adeta ezberledi. Şunu tüm samimiyetimle söylüyorum Trabzonspor'un Karadeniz'e has inatçı karakterini hocamız çok seviyor. Ben de kendisinin Trabzonspor'a görev almasını çok istiyorum. Türkiye'deki tüm maddi manevi sorumluluk bana ait. Bordo-mavili yöneticilerle yaptığım yüz yüze görüşmelerde de onlara söyledim. Her konuda yardımcı olacağız. Hocamız ayrıca Trabzonspor aşığı oldu desek yalan olmaz. Çünkü daha önce yolladığımız maç kasetlerinin hepsini izlemiş, eksik yönlerinin olduğunu söyledi ve ayrıca Trabzonspor bu kadro ve oyunla nasıl şampiyon olamadı diye hayretler içerisinde"
7 İTALYAN FUTBOLCU CEBİNDE Erdoğan Belkıs, İtalyan hocanın Türkiye'ye gelmesi durumunda cebinde 7 İtalyan futbolcunun ismi olduğunu belirterek şunları söyledi: "Zaccheroni gerekli bulduğu taktirde, eksik bölgelere İtalyan oyuncular da getirecek. Şu anda Lazio'dan Simone Inzaghi, Carrizo, Cribari ile AS Roma takımından Panucci, Diamoutene, Taddei, Montella'nin bonservisleri hocamızın menajerliğini de yapan Alberto Faccini'nin elinde. Hatta para durumuna göre İtalyan'ın en ünlü oyuncularını da getirtebiliriz. Fakat hocamız öncelikle Trabzonspor'da eksik bulduğu bölgelere takviye yapılmasını isteyecek. Kendisi başarı istiyor ve Trabzonspor'a şampiyonluğu getireceğine inanıyor.
Kaynak: DHA
Trabzon Campbell i almaya calismis olmamis, alinsa yasina ragmen bence cok is yapardi. Bizim yerimize Basel i tercih etmis
Ayrica Souness le anlasilamamis :) Bu iyi oldu. Ranieri veya Fernandez istiyoruz
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FC Basle hoping Portsmouth defender Campbell will go Swiss
FC Basle hope to convince Portsmouth defender Sol Campbell his future lies in Switzerland this week.
The Swiss side have already made one inquiry for the 34-year-old but were convinced he was going to Trabzonspor in Turkey. However, Campbell rejected that idea and Basle are willing to offer the former England international a three-year deal.
Scroll down for more
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2009/...19_468x398.jpg Basle-bound? Portsmouth defender Sol Campbell will be offered a three-year deal
Meanwhile, Campbell's Portsmouth team-mate Hermann Hreidarsson is interested in joining Rangers. The 34-year-old is out of contract and said: ‘Rangers would be a good club for any player to move to, especially when they have the Champions League coming up next season.’
Kölner Express Gazetesi:
Trabzonspor Klaus Topmöller ile görüşüyor.
Afedersiniz ama Ranieri'nin Trabzon'a geleceğini hiç sanmıyorum. Peşinde o kadar kulüp varken Trabzon'u seçmez.
Topmöller, Zaccheroni'ya göre çok daha yanlış bir seçim olur.
Teknik direktör arayışlarını devam ettiren Trabzonspor, Souness'la anlaşamamıştı. Bordo-mavili yönetim yeni hedefini belirledi.
İngiliz basınında yer alan bir habere göre Trabzonspor'un, Souness'tan sonra gündemine aldığı ismin son olarak Meksika Milli takımı'nı çalıştıran 51 yaşındaki İsveçli teknik direktör Sven-Göran Eriksson olduğu iddia edildi.
Kariyerinde Göteborg, Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, İngiltere Milli takımı ve Manchester City gibi takımları çalıştıran Eriksson için bordo-mavililerin yakın zamanda temaslara başlayacak olduğu iddia edildi.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER : İLKER EZİBAY
Ferhat Öztorun 3 yıllık sözleşme imzaladı..!
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...8-2O9A2J2M.jpg
Yeni transferimiz Ferhat Öztorun bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendisini 3 yıllığına Trabzonsporlu yapan imzayı attı.
İmza töreninde ilk olarak konuşan Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Trabzonspor kulübü olarak Türk Futbolunda üstlenilen misyonlardan birinin de genç yetenekleri Trabzonspor bünyesine kazandırmak olduğunu belirterek, “Ferhat’ın burada göstereceği performansla Milli Takım formasını giyeceğine inanıyoruz. Ferhat bizim uzun süredir takip ettiğimiz bir oyuncu. Hem futbol hem de kişilik olarak önemli özelliklere sahip. Bugün kendisi Trabzonspor camiasına katıldı. Ferhat önümüzdeki yıllarda hem takıma hem de Milli Takıma katkılar sağlayacak ve Türkiye kendisini tanıyacaktır. Başarılarının sürekli olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birine geldiği için mutlu ve gururlu olduğunu dile getiren yeni transferimiz Ferhat Öztorun ise, “Kendi hedeflerim doğrultusunda başarılı olmak ve şampiyonluk yaşamak istiyorum. Büyük takımın hedefleri her zaman farklıdır. Hedefi olan bir takımda kendimi daha iyi motive edeceğime inanıyorum. Oynamak istiyorum. Bu benim elimde ve çok çalışarak bunu başaracağım” diye konuştu.
İmza töreninin ardından Ferhat Öztorun’a üzerinde isminin yazılı olduğu taraftar kart verildi.
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...8-8J9Q4U1C.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...8-8R2A1H1R.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...8-9X6J8S9U.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...8-4D2H4I8N.jpg
http://www.trabzonspor.org.tr/Upload...8-2H3N9S6Z.jpg
Ferhat iyi transfer oldu.Rotasyonda Cale'nin yerini doldurur.Eksikliğini hissettirmez oynadığı zaman.Büyük takım tecrübesi olması dolayısıyla uyum sorunuda yaşamaz.İyi bir alternatif..
Cale ile Alman kulüpleri ilgileniyordu sanırım.Eğer iyi teklif gelirse satılabilir belki...
Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, en son Meksika Milli Takımını çalıştıran İsveçli Teknik Direktör Sven-Goran Eriksson'un görüştükleri teknik adamlar içerisinde olduğunu söyledi.
Hacısalihoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Ferhat Öztorun'un imza töreninin ardından, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Hacısalihoğlu, teknik direktör Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasının ardından ligler devam ettiği için sezon sonuna kadar hoca konusunda faaliyet göstermediklerini belirterek, ''Önceliğimiz Şenol hocadan yanaydı. Ancak kulübünün ısrarlı tavrı bu isteğimizin gerçekleşmemesine neden oldu. Daha sonra kariyerli yabancı hoca göreve getirilmesi konusunda mutabık kaldık'' dedi.
Kulüp başkanı Sadri Şener'in bir çok isimle görüşmeler yaptığını ifade eden Hacısalihoğlu, ''Henüz bu görüşmeler tamamlanmış değil. 5-10 gün içerisinde teknik heyetimizi belirlemek istiyoruz. Yeni bir heyecanla hazırlıklarımıza başlamak istiyoruz'' diye konuştu.
Alman teknik adam Top Möller'in hiç gündemlerinde olmadığını anlatan Hacısalihoğlu, şöyle devam etti:
''Böyle bir düşüncemiz olmadı. Eski futbolculuk dönemi haricinde teknik direktörlüğünü bilmiyoruz. Becerikli bir menajeri var ve sık sık Trabzonspor'u gündeme getiriyor. Sadece Türkiye'de değil, Avrupa'da gazetelerde, internet sitelerinde bu tür haberler yayılıyor. Bizimle bir ilgisi yoktur.''
Hacısalihoğlu, Sven-Goran Eriksson ile görüştüklerini belirterek, ''Eriksson ve onun gibi, o tarz teknik direktörlerle görüşüyoruz. Kendisiyle de görüşülmüştür. Ancak hiçbir hocayla anlaşma yapılmamıştır. Maalesef bunların çok gizli kalması da mümkün olmuyor. Trabzonspor'un Türkiye'den yerli bir hoca ile bugünkü şartlarda çalışması kolay değil. Halilhodziç de düşündüğümüz hocalardan biriydi, onunla da görüşüldü'' diye konuştu.
-''BAŞKANIN EĞİLİMİ DEVAM ETME YÖNÜNDE''-
Asbaşkan Hacısalihoğlu, yönetim kurulunun göreve devam edip etmeyeceği yönündeki bir soru üzerine ise şunları söyledi:
''Göreve devam edip etmeme konusunda kararı başkan verecek. Sayın başkanın başlattığı, bitirdiği, devam eden birçok projeleri var. Bunlar da benim görüşüm, son derece Trabzonspor'a faydalı oldu. Devam etmesini ben bir üye olarak çok arzu ediyorum. Kararı açıklamış değil, ama genel eğilimini devam etme şeklinde diye algılıyorum. Devam etmesinin faydalı olacağını düşünüyorum. Yönetimin bir kararı olmaz. Başkan çalışacağı yönetimi tespit eder, onlara teklifler getirir ve bir yönetim yapar.''
Hacısalihoğlu, sözleşmesi biten Hüseyin ve Serkan Balcı konusunda kararı yeni teknik direktörün vereceğini belirterek, ''Hocayı beklerler mi, onların bileceği iş. Ama onlar Trabzonspor'u iyi biliyorlar, onlar da gelişmeleri takip ediyorlar. Düşünceleri pozitif ise beklerler. Ben şahsen futbolcu olsam beklerdim. Hüseyin, burada problemi olmamış. Onca tenkit olmasına karşın olumlu davranmış biri. Benim de çok sevdiğim bir oyuncu'' diye konuştu.
Bu arada, yurt dışında bulunan kulüp başkanı Sadri Şener ve kulüp genel saymanı Mahmut Aksu'nun, teknik direktör Sven-Goran Eriksson ile anlaşma konusunda önemli aşama kaydettikleri öğrenildi.
Maraton
Eriksson'un Meksika'ya ne yaptığı ortada. He milli takım yönetmek ile klüp takımı yönetmek arasında fark var ama olsun ben yinede yanlış seçim olur diyorum. Daha genç hoca lazım Trabzonspor'a...
Ericcson Meksika miLLi takımını bırakmıştı diye biLiyorum ben.
Beyler erıksonla %85 anlaşılmıs.Erikson yarı öğle saatlerinde haber yollıcak,eğer olmazsa zac la anlaşılacakmıs o da istiyormus ts yi.
Eğer Trabzonspor'u ciddiye almasaydım,çalışmayı düşünmeseydim sizinle hiç görüşmezdim demiş Ericson.
Başkan İstanbul'a dönmüş.%85 anlaşılmış.Yarın kesin kararını bildirecekmiş Ericson.
Kabul ederse Londra'daki avukatlarına yetki verip sözleşmeyi imzalayacakmış.Ayrıca başkan da Londra'ya gidecekmiş.
Ayrıca Hutchinson'u da tanıdığını ve takımda görmek istediğini söylemiş.
Son dakikada bi sorun çıkarsa Zaccheroni ile de görüşmüş başkan.O da gelebilirmiş.Ama yönetim ericsonu istiyormuş
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak:Lig Tv-Can karyağdı
Tugay'ı önerdin de Tugay'ın Türkiyeye dönmeyi hiç düşünmedigini, daha önceden de City altyapısında görev alacagını acıkladıgını biliyoruz. Nasıl iş anlamadım :DQuote:
Başkan Şener, Eriksson ile olumlu bir görüşme yaptıklarını belirterek, ''Yardımcısı olarak Tugay'ı önerdik, o da mutlu oldu. 2 tane de kendi yardımcısı var. Yarın öğleye kadar kararını verecek. Hayırlısı olsun'' dedi. Şener, Zaccheroni ile de görüşme yaptıklarını ve takımın CD'lerini isteyen bu teknik adamın da gündemlerinde bulunduğunu, yarınki gelişmelere göre bir değerlendirme yaparak, teknik heyet konusunu sonuçlandırmak istediklerini kaydetti.
Trabzon bombayı patlattı!
Trabzonspor, Sven Goran Eriksson ve Tugay'la anlaşmaya vardı.
http://www.htspor.com/2009/06/10/res..._ic_152292.jpg
HTSPOR.COM ÖZEL (SEDAT TUNALI)
Uzun süredir teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor, mutlu sona ulaştı. Başkan Sadri Şener, Portekiz'in Lizbon kentinde görüştüğü Sven Goran Eriksson'la kesin anlaşmaya vardı. Şener, ayrıca Eriksson'un yardımcılığını Tugay Kerimoğlu'nun yapacağını da açıkladı. Eriksson'un Trabzon'a gelmek için Şener'den izin isteği öğrenildi.
Eriksson'la anlaşmalarını yorumlayan Sadri Şener ise şu şekilde konuştu "İstanbullu rakiplerimizin önemli transferlerinden sonra kariyerli bir hocayı getirerek, rakiğlerimize korku, taraftarlarımıza da moral vermek istedik. Şimdi kombinelerde patlama bekliyoruz"
Eriksson'un maliyetinin 1.5 milyon Euro civarında olduğunu söyleyen Şener, ödeme planının ise uzun vadeye yayılacağını söyledi.
İsveçli teknik adamı nasıl ikna ettikleri şeklindeki soruya ise Şener "Avrupa'da ekonomik kriz bizden çok daha derin yaşanıyor ve bizim verebileceğimiz paraları Avrupa'nın belli başlı kulüpleri dışında kimsenin veremiyor. Eriksson'un da gerek duruşu gerekse espri anlaşıyla Trabzon şehrine uyum sağlayacağına inanıyorum" şeklinde cevapladı.
Transfer çalışmalarına da değinen Şener, İstanbul Büyükşehir Belediye'den Tjikuzu ile görüştüklerini ve anlaşma noktasına geldiklerini söyledi. Şener ayrıca Kophenhaglı Atiba Hutchinson'un gelmek için hazır olduğunu ancak kulüp başkanını ikna etmeye çalıştıklarını söyledi. Sadri Şener, anlaştıkları diğer oyuncular için ise Eriksson'un onayı bekledikleri de belirtirken, Tugay ve Eriksson'dan da oyuncu tavsiyesi alacaklarını
sözlerine ekledi.
İnş diyorum :)
Sven Goran Erikkson Bence Yanlış Tercih Umarım TSnin Başı Ağrımaz
bencede yanlis tercih.. aragones gibi olur sonu..
Bence doğru bir tercih yaptı Trabzonspor Eriksson'u getirerek..Tecrübesi ile bu takıma iyi işler yaptırabilir diye düşünüyorum..
Luis Aragones
Manager
* Flag of Spain Atlético Madrid
o La Liga: 1977
o Copa del Rey: 1976, 1985, 1992
o Intercontinental Cup: 1974
o Supercopa de España: 1985
* Flag of Spain FC Barcelona
o Copa del Rey: 1988
* Flag of Spain Spain
o UEFA European Football Championship: 2008
Sven-Göran Eriksson
* Göteborg
o Svenska Cupen Winners 1979, 1982
o Allsvenskan Champions 1981, 1982
o UEFA Cup Winners 1982
* Benfica
o Portuguese Liga Champions 1983, 1984, 1991
o Cup of Portugal Winners 1983
o SuperCup Cândido de Oliveira Champions 1989
o European Cup Runners Up 1990
o UEFA Cup Runners Up 1983
* Roma
o Coppa Italia Winners 1986
* Sampdoria
o Coppa Italia Winners 1994
* Lazio
o Coppa Italia Winners 1998, 2000
o Italian Super Cup Winners 1998, 2000
o UEFA Cup Winners' Cup Winners 1999
o UEFA Super Cup Winners 1999
o Serie A Champions 2000
* England
o FA Summer Tournament Winners 2004
Kıyaslamak bile yersiz :) İnş yarın bir aksilik çıkmaz (:
Hayırlı olsun ama son zamanlarda düşüte olan bir kariyeri var
Trabzon çok iyi iş yapıyor bana kalırsa. Eriksson Ts'nin alabilecegi en iyi hocalardan biri, yanında da Tugayı getirebiliyorlarsa önemli bir iş yapmış olurlar.
Tugay'ın geleceğini sanmıyorum. Man. City ile daha yeni anlaştı. Mark Hughes'ü bu kadar erken bırakacağını sanmam.:)
Erikkson Trabzon için çok iyi bir seçim bence.Helal olsun Trabzona :)