1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Threaded View

Beyler erıksonla %85 anlaşılmıs.Erikson yarı öğle saatlerinde haber yollıcak,eğer olmazsa zac la anlaşılacakmıs o da istiyormus ts yi.

Eğer Trabzonspor'u ciddiye almasaydım,çalışmayı düşünmeseydim sizinle hiç görüşmezdim demiş Ericson.

Başkan İstanbul'a dönmüş.%85 anlaşılmış.Yarın kesin kararını bildirecekmiş Ericson.

Kabul ederse Londra'daki avukatlarına yetki verip sözleşmeyi imzalayacakmış.Ayrıca başkan da Londra'ya gidecekmiş.

Ayrıca Hutchinson'u da tanıdığını ve takımda görmek istediğini söylemiş.

Son dakikada bi sorun çıkarsa Zaccheroni ile de görüşmüş başkan.O da gelebilirmiş.Ama yönetim ericsonu istiyormuş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by frkara View Post
    Beyler erıksonla %85 anlaşılmıs.Erikson yarı öğle saatlerinde haber yollıcak,eğer olmazsa zac la anlaşılacakmıs o da istiyormus ts yi.

Eğer Trabzonspor'u ciddiye almasaydım,çalışmayı düşünmeseydim sizinle hiç görüşmezdim demiş Ericson.

Başkan İstanbul'a dönmüş.%85 anlaşılmış.Yarın kesin kararını bildirecekmiş Ericson.

Kabul ederse Londra'daki avukatlarına yetki verip sözleşmeyi imzalayacakmış.Ayrıca başkan da Londra'ya gidecekmiş.

Ayrıca Hutchinson'u da tanıdığını ve takımda görmek istediğini söylemiş.

Son dakikada bi sorun çıkarsa Zaccheroni ile de görüşmüş başkan.O da gelebilirmiş.Ama yönetim ericsonu istiyormuş
    Kaynak:Lig Tv-Can karyağdı
    Last edited by frkara : 10.Haziran.2009 at 21:11 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri